Costel4x4 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: O TAI! melente face taieturi de offroduri adevarate :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: O TAI! Costele, nu crezi ca ar fi cazul sa respecti si tu regulamentul forumului adica sa iti faci o prezentare in sectiunea dedicata si sa iti completezi locatia in profil? :rules :rules :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Dupa cum bine stiti, inainte sa apuc s-o tai, am pus-o pe butuci la CUPA KAMIKAZE! :grin: "Doctorul" nu si-a dat inca verdictul, dar fata nu mai trage, iar pe spate blocantul refuza sa functioneze. Inainte de a o taia insa, am sa o usurez de bari pt ca e limpee ca un patrol cu bullbar nu merge (hmmm...si eu care credeam ca functionez in armonie cu masina mea :grin: ). Unghiurile de cacat sper sa le mai armonizez prin roti mai mari si sa pot muta troliul si bateriile in habitaclu. Acum vine intrebarea: unde gasesc un troliu mecanic? Pt ca cel electric e de cacao la mine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Pune unul hidraulic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! -troliu mecanic la masina aceea nu o sa gasesti, pt simplul motiv ca aceasta este o solutie strict de fabrica care necesita in mod obligatoriu un anume fel de cutie de viteze, cu priza de putere. Nu stiu sa existe after market furnizor de asa ceva! (Troliu mecanic+cardan+priza de putere+furca de comanda in CV + kit pinioane) -troliul hidraulic e o solutie pe jumatate, adica ori instalezi pe motorul matale o pompa de actionare a troliului hidraulic (care pe masina ta nu prea ai unde, din cauza prezentei AC) ori te intzepi in circuitul de inalta presiune al pompei de servodirectie,cu niste dezavantaje majore in momentul cand cotesti de volan si te troliezi, in acelasi timp (troliul nu va mai trage si nici servo dir nu o sa mai ai) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Nea Luigi...acum ma scarpin in cap si iar sunt fara solutii...fata e prea grea! MUUUUUULT prea grea! Dau huiduma aia de bara jos, dar tot e prea grea. Sa ziem ca pun troliul electric in masina si cele doua baterii. Insa...nu mai am incredere deloc in troliul electric. Poate pt masini medii, cum e Mitsu....dar pt huidume de 2 tone si ceva.....la pante de aproape 80 de grade nu le tine in troliu....nu stiu ce si cum sa fac :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Pentru pantele alea de 80 de grade ai doua solutii: fie cauti o ruta ocolitoare, fie te faci proprietar de TAF :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Bullbare ...iti vindem un bilet in tribuna la noi? Si nu o sa mai fie necesar sa tai masina, sa iti sucesti creierii dupa solutii ingenioase ... :ha: Zi, iti scriem permisul "de mancator de mure" ? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! sa iti faci o ideie .......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! sa iti faci o ideie .......... E ...ce zici PETRE ar fi sukara asa? :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Bullbar, don Luigi: Unimog a pomenit relativ recent ca aduce de cutii de transfer adaptate pentru trolii mecanice, si imi aduc aminte ca erau si de patrol pe lista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! sa iti faci o ideie .......... Exact asa am vrut! Esti genial, man! din pacate, la data la care eu am spus ca o tai eram un tip cu slujba buna si ...imi permiteam. Acum....raman doar pozele si eventual sa o fac sa mearga un "pic" mai bine in teren. In orice caz, postul tau a dovedit ca se poate gandi pozitiv, din pacate ...deocamdata este nerealizabil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Pentru pantele alea de 80 de grade ai doua solutii: fie cauti o ruta ocolitoare, fie te faci proprietar de TAF :h5 Nici vorba. Am urcat pantele alea cu MItsu si troliu! Te asigur ca poti orice intr-un circuit offroad! Habar nu ai cat poti indura! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Eu zic ca poti sa pui un winch de la Mile Marker si ai de toate in kitul ala.Este un winch hidraulic iti iei pe cel mai mare....... Adaptera o faci din pompa de servo verifici cati cm 3 are la debit si daca esti in limita ai doua soluti kit de marire debit pompa servo sau schimbi cu alta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Bullbar, don Luigi: Unimog a pomenit relativ recent ca aduce de cutii de transfer adaptate pentru trolii mecanice, si imi aduc aminte ca erau si de patrol pe lista... nu e fezabila solutia PTO pe reductor, asta pt ca: 1-daca PTO e pe reductor aceasta presupune ca troliul sa traga NUMAI atunci cand se invart rotile 2- daca PTO e pe CV , ca la masina mea, am optiunea si de a trolia cu masina scoasa din viteza, numai cu troliul, cu vitaza variabila functie de turatia motorului. Foarte util in situatiile delicate cand a da din roti poate conduce la rasturnare sau patinare spre rapa. In plus pot rebobina cablul extrem de repede la 3000rpm ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Eu zic ca poti sa pui un winch de la Mile Marker si ai de toate in kitul ala.Este un winch hidraulic iti iei pe cel mai mare....... Adaptera o faci din pompa de servo verifici cati cm 3 are la debit si daca esti in limita ai doua soluti kit de marire debit pompa servo sau schimbi cu alta. Pt ca un troliu hidraulic sa functioneze cat de cat e musai sa fie actionat de o pompa hidraulica de excavator. Iar ca troliu sa fie si mai strong de obicei se modifica si motorul hidraulic al troliului. Atunci chiar ca scoti ceva misto. Sa actionezi troliul cu pompa de servo, mi se pare cel mai mare kkt.. Voi chiar nu ati observat ca atunci cand directia e solicitata...servo nu mai lucreaza la capacitate. Ce sa mai zicem daca debitul e deviat si spre troliu.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! un exemplu..., iar aici numai nissanuri taiate intr-un concurs de trolii... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! .... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! Mai este posibilitatea unei pompe de servodirectie cu actionare electrica , montata pe unele masini , sau -ceea ce caut eu - pompa de la basculare bena , tot electrica , de pe unele utilitare de gabarit mediu , care poate sa se gaseasca si cu ceva valve , rezervor de ulei si/sau altele. Mai elegant e cel de firma , dar e cam scump halatul . In schimb , scapi de complicatii, l-ai lipit in bara si e gata , esti mare sherif. Ce idei ati avea pentru limitatorul de sarcina la troliul hidraulic ?Doar o valva de suprasarcina cu limitarea presiunii ?... Daca nu e in regula ca am postat aici , va rog mutati la parcela de trolii . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: O TAI! un exemplu..., iar aici numai nissanuri taiate intr-un concurs de trolii... Primul video eu zic ca este dat pe forward pt ca ochetul ala sau ce e acolo care atarna se 'balangane' si el f repede... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: O TAI! asa cum zice si titlu este un Mile Marker numai bun de pus pe masina hahahah fara pompa de excavator. doar cu una de Gm. revin cu amanunte la debit .....daca va intereseaza evident ca de winch pe electric sa umplut lumea... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: O TAI! dar ce merg GQ cu motoarele de 4,2... ai ai faine filmulete multumim nello forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: O TAI! [youtube:3g3juena] [/youtube:3g3juena] forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: O TAI! Aoleu....d'asta vreau!!!! Se poate pe Y61? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: O TAI! Aoleu....d'asta vreau!!!! Se poate pe Y61? ia legatura cu unimogul.... :h5 in curand montez eu pe samurai asa ceva.....Trolierea va deveni "telefericaleala" :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate