Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O TAI!

Postări Recomandate

Re: O TAI!

Dupa cum ati putut intui, dupa Cupa kamikaze, Animalul a intrat in modificari si reparatii. Am scos bara fata, bara spate, multat troliul mai sus si mai in spate....Bun! Daca pe fata am solutia de mai jos, pe spate am nevoie de acel sistem de "bara-n bara" care sa se invarta cand atinge terenul. Are cineva schitele? Sau ideea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Dupa cum ati putut intui, dupa Cupa kamikaze, Animalul a intrat in modificari si reparatii. Am scos bara fata, bara spate, multat troliul mai sus si mai in spate....Bun! Daca pe fata am solutia de mai jos, pe spate am nevoie de acel sistem de "bara-n bara" care sa se invarta cand atinge terenul. Are cineva schitele? Sau ideea?

da, am eu la Wrangler daca nu ai uitat ...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Cu ce si in ce fel acopar aici?

In locasele acelea ce vrei sa le acoperi baga proiectoarele, iar in jurul lor tabla de 3mm astfel scapi si de putina greutate.

Pentru numar: clipsuri de plastic pt tevile de la incalzirea centrala(marimea care iti trebuie) si adaptate la suportul de numar

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

nu te mai stresa cu proiectoarele ... renuntza .... daca o fi sa ai loc vreodata pui daca nu nu ....

ia in calcul si dispersoarele mici dreptunghiulare .... sunt f eficiente .... si ocupa f putin loc ...

( BULL-BAR era UNUL .... !!!! acum esti unul din miile de Petre .... :P )

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

nu te mai stresa cu proiectoarele ... renuntza .... daca o fi sa ai loc vreodata pui daca nu nu ....

ia in calcul si dispersoarele mici dreptunghiulare .... sunt f eficiente .... si ocupa f putin loc ...

Pai cred c-o sa le dau ca nu am unde sa le pun. Cat despre bullbar....toti aveau, ba chiar originale! :ha: Eu eram doar o copie nereusita, ca de altfel cam tot ceea ce fac sau sunt p'aici! :ypu

Link spre comentariu

Pai cred c-o sa le dau ca nu am unde sa le pun. Cat despre bullbar....toti aveau, ba chiar originale! :ha: Eu eram doar o copie nereusita, ca de altfel cam tot ceea ce fac sau sunt p'aici! :ypu

Man ce`ti veni .... get back to normal life :banana ... BULLBAR rullzzz :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pai c-o sa le dau ca nu am unde sa le pun. Cat despre bullbar....toti aveau, ba chiar originale! :ha: Eu eram doar o copie nereusita, ca de altfel cam tot ceea ce fac sau sunt p'aici! :ypu

In una din pozele postate de tine proiectoarele sunt montate pe bara chiar in dreptul grilei.De ce nu le montezi acolo? Crezi ca influenteaza racirea?

da! de asta mi-e teama, mai ales ca-s foarte aproape. Bara acum nu e fixata, cand va fi .... va fi mult mai aproape de grila!

Link spre comentariu

incearca sa vezi cum ar da cu un adaos de teava pe bara ceva de genul lui tractozaur teava pusa n unghi si atunci s-ar putea ca proiectoarele sa intre acolo si sa fie si protejate depinde cum da pe y61 si cum iti place :h5

bull bar au toti copii sau originale dar cu toate astea,ptr mine tot BULLBAR ramai

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare