Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O TAI!

Postări Recomandate

Re: O TAI!

hmmm, troliu acela nu e cam jos pozitionat? Te penalizeaza puternic la unghiul de atac al masinii, si cum stiu ca matali esti cam extremist, ma gandesc ca nu dureaza mult pana-l spargi la dantura pe musiu Warn

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

hmmm, troliu acela nu e cam jos pozitionat? Te penalizeaza puternic la unghiul de atac al masinii, si cum stiu ca matali esti cam extremist, ma gandesc ca nu dureaza mult pana-l spargi la dantura pe musiu Warn

Asa mi se pare si mie,dar mai mult ca sigur este doar efectul dat de poza care este facuta de sus si de aproape.pe seama ca era in garaj si nu avea loc sa se dea mai in spate.

nu cred ca e un efect foto, de la tijele superioare ale troliului marginea de jos a mastii de radiator sunt cel putin 100mm irositi.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Sincer...nu stiu ce sa zic de pozitionarea troliului. Practic ar trebui sa fie la aceeasi inaltime fata de sasiu ca si inainte, doar un pic mai in spate, adica spre radiator. Spun asta pt ca placa de troliu a fost pusa EXACT in aceeasi pozitie pe sasiu, ca si data trecuta...adica nu poate fi mai jos! Sau poate? Cum pana mea?

Link spre comentariu

nu cred ca este mai jos ca inainte, dar cu siguranta putea fi mai sus!!! Ma rog, sunt simple sugestii, nu le baga in seama daca consideri ca nu este necesar! Sucess(uri) !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

nu cred ca este mai jos ca inainte, dar cu siguranta putea fi mai sus!!! Ma rog, sunt simple sugestii, nu le baga in seama daca consideri ca nu este necesar! Sucess(uri) !

Nu sepune problema sanu le iau in considerare, ci doar ma intrebam CUM ar putea fi pozitionat mai sus!

Link spre comentariu

.... :banana ..de o camdata ... :p ...

Adica tre` sa intelegem ca tu ai cumparat-?...

No bre,altcineva se va bucura de investitiile facute la acest y61...eu din pacate ,momentan nu mi-as permite nici macar la superpretul(cred ca cel mai ieftin din europa continentala) cerut ..:(...remarca mea,era cu adresa pt d-l petre exclusiv:D

Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare