Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Pe mine m-a distrat la intrebarea pusa raspunsul. Cred ca ai probleme de orgolii.

@Clau nu are cum sa te distreze la o "intrebare" doar raspunsul! Asta pentru ca, logic, inseamna ca te-a distrat "raspunsul" si nu intrebarea! mai ales si pentru faptul ca "raspunsul" nu era parte din intrebare! :grin:

@mosu iti multumesc pentru invitatie si o vom onora! Din punct de vedere organizatoric este insa un cosmar, pnetru ca strangerea a 20 de voluntari si distribuirea in 120 km de traseu este halucinanta! Fara sa vorbim de oficiali si masinile de asistenta! Sunt convins ca evenimentul organizat de voi va iesimult mai binepentru ca avei mai multa experienta. In acest sens daca sunteti dispusi sa asigurati 2-3 echipaje de asistenta, vom asigura si noi la voi asistenta in teren! Un fel de cooperare, daca vreti! :h5

Vad ca nu suntem pe aceeasi lungime de unde. Astept sa ne vedem la urmatoarea competitie si sa bem o bere :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu abia astept sa inceapa distractia....mai ales ca am onoarea sa merg cu MARCEL, un copilot calit si calificat :h5

Singura rezerva este ca nu am troliu si nici posibilitate sa imi pun pina atunci....dar compensam cu pantoful marimea 48 :ha: :ha:

Super pozele si filmuletele :h5

Daca o sa ploua o sa fie dilaila :bannana :bannana

Vor fi cel putin doua zone unde nu poti trece fara troliu! Chiar daca ai 48 la pantof sau in alta parte anatomica :grin: Noi vom asigura in acele zone masini de asistenta, dar ...... te va costa la punctaj!

@clau, urmatoare competitie este CUPA KAMIKAZE! te asteptam cu drag si berea o dam noi!

Link spre comentariu

Eu abia astept sa inceapa distractia....mai ales ca am onoarea sa merg cu MARCEL, un copilot calit si calificat :h5

Singura rezerva este ca nu am troliu si nici posibilitate sa imi pun pina atunci....dar compensam cu pantoful marimea 48 :ha: :ha:

Vor fi celputin doua zone unde nu poti trece fara troliu! Chiar daca ai 48 la pantof sau in alta parte anatomica :grin: Noi vom asigura in acele zone masini de asistenta, dar ...... te va costa la punctaj!

@clau, urmatoare competitie este CUPA KAMIKAZE! te asteptam cu drag si berea o dam noi!

Urmatoarea este saptamana viitoare la Cluj - Ursus FreeTrack

Link spre comentariu

Eu l-am facut cu un Patrol semipreparat, deci un novice cu o masina grea, fara sa alunec vreodata de pe traseu si fara sa lovesc masina.

Dar daca eu vreau sa o lovesc asa un pic pe ici pe colo de un copac de un mal ceva pentru placere personala am voie ? :ha:

ps: petrica apropo de cobararea stil lumanare nu te a invatat inca nimeni ca trebuie sa cobori cu rotile drepte ? :h5 :banana :p :app

Link spre comentariu

Clau&Mosu....nu stiu si nu vreau sa cred ca cineva este rauvoitor.......totusi.....nu pot sa nu vad/citesc.....cita grija domnilor cu privire la traseul Kamikaze......la participanti.....la organizare.......de unde atit interes de la cineva neinscris in concurs?ca daca era inscris il credeam.....i-si facea probleme....si se gindea la premiu....

Mosule....si doua rautati ,daca-mi permiti,te rog frumos......

1)am fost la Bucovina si ne-am dat......noi (Adi si eu) am luat locul 3.....tu.......?

2)de ce poluezi cu fals interes si tendinte tendentioase topicul cu Kamikaze? Ti-au facut astia ceva?Te streseaza cineva la topicul cu ORR de care te ocupi?I-ti este frica de un concurs fara miza in CN doar pt ca este cu o sapt mai devreme decit cupa/etapa ORR?Hai sa fim seriosi......

Voi deja sunteti tari,deveniti etapa,jos palaria in fata oamenilor aia din ORR....ii cunosc si ii respect! :h5 ,dar nu cred ca se tem de un concurs-cupa organizata de un grup de prieteni......nu pot sa cred asa ceva....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Clau&Mosu....nu stiu si nu vreau sa cred ca cineva este rauvoitor.......totusi.....nu pot sa nu vad/citesc.....cita grija domnilor cu privire la traseul Kamikaze......la participanti.....la organizare.......de unde atit interes de la cineva neinscris in concurs?ca daca era inscris il credeam.....i-si facea probleme....si se gindea la premiu....

Mosule....si doua rautati ,daca-mi permiti,te rog frumos......

1)am fost la Bucovina si ne-am dat......noi (Adi si eu) am luat locul 3.....tu.......?

2)de ce poluezi cu fals interes si tendinte tendentioase topicul cu Kamikaze? Ti-au facut astia ceva?Te streseaza cineva la topicul cu ORR de care te ocupi?I-ti este frica de un concurs fara miza in CN doar pt ca este cu o sapt mai devreme decit cupa/etapa ORR?Hai sa fim seriosi......

Voi deja sunteti tari,deveniti etapa,jos palaria in fata oamenilor aia din ORR....ii cunosc si ii respect! :h5 ,dar nu cred ca se tem de un concurs-cupa organizata de un grup de prieteni......nu pot sa cred asa ceva....

Eu doream sa particip dar am inteles din ceea ce ai scris ca nu am voie sa ma interesez de traseu si sa-mi fac o evaluare a puterilor. Merci oricum!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Bai Clau....las-o asa......daca te apuci si intorci pe dos fiecare lucru si comentezi neintrerupt .....te vede lumea cu alti ochi.....tu ce ai avut cu domnul ala la primul concurs care propunea canale pt fiecare echipaj deunazi?

Asa am raspuns si eu sub impulsul momentului..... tu ai puterea sa recunosti? eu DA!

Si acum este ultimara oara cind mai postez ceva in topicul cu inscrierea la cupa....!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Eu l-am facut cu un Patrol semipreparat, deci un novice cu o masina grea, fara sa alunec vreodata de pe traseu si fara sa lovesc masina.

Dar daca eu vreau sa o lovesc asa un pic pe ici pe colo de un copac de un mal ceva pentru placere personala am voie ? :ha:

ps: petrica apropo de cobararea stil lumanare nu te a invatat inca nimeni ca trebuie sa cobori cu rotile drepte ? :h5 :banana :p :app

1. Poti s-o dai de toti copacii....noi nu te vom impiedica atat timp cat nu pui in pericol integritatea corporala sau bunurile celorlalti participanti! (asta e vocea oficiala din interiorul capului meu)

2. Florine..poti s-o zgudui cat vrea scula ta! Cu cat mai rau, cu atat mai bine. Apoi ne laudam noi cu statisticile si te facem de cacao pe forum!!! (asta e cealalta voce din capul meu care se crede cool)

3. Daca tineam rotile drepte asi fi avut o viziune coplesitoare asupra modului in care curul masinii ar fi stat inaintea botului masinii! Si...de obicei prefer normalul! Oricum....tine-le tu cum vrei, ca oricum nu conteaza la coborarea aia! :banana

Dar ca sa nu fiu rautacios si sa explic, pe bune, ce e cu acea coborare (asta este vocea didactica din capul meu) am s-o exprim asa cum mi-a fost mie descrisa. Se numeste coborare "lumanare" din doua motive: e dreapta direct, in cap, si este alunecoasa (unsuroasa) incat orice abatere de la trasa este inutila. Masina se accelereaza singura din cauza greutatii. Daca pui I-a la greu si stai turceste pe scaun, masina grea va rupe aderenta deoarece frana de motor este prea puternica. Ceea ce vezi tu in film este slaba incercare a mea de a tine curul Nissanului in spatele botului Nissanului, punand mai multa forta de frecare pe rotile din fata, spatele fiind blocat si masina intr-a I-a pe greu! (Observi cu cata usurinta partea mea didactica este in stare sa extrapoleze concretul unei simple alunecari intr-un proces tehnic simandicos?)

Wow....cata elocventa...ma iubesc...(asta e partea erotica din mine. De aceea ma excit la inteligenta si am parte doar de urate!)

Link spre comentariu

Mosulule nu mai arunca fitile !!

Clau nu le mai aprinde.

Kamikaze team mult succes !!

Si eu voiam sa concretizez la fel, dar mi s-a parut ca daca o iau pe ocolite si cu multa bunavointa ma voi face inteles! Multumesc Naikule pentru claritatea mesajului! :g

Link spre comentariu

.....mmmm e lumea invidioasa... :ha:

Din ceea ce am vazut traseele sunt beton.......normal ca o sa fie si usor si greu.....si cui nu i zbarnaie un pic curu inseamna ca nu e sanatos.......BAFTA KAMIKAZE :h5 .........oricum din cate ii cunosc pe organizatori sunt oameni de calitate :h5 si traseul este facut pe masura :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

mai am o nelamurire la fraza "depasirile prin loc nepermis". Cred ca vor pune semne de circulatie cu depasirea INTERZISA

deja se lucreaza la ele :ha:

Hai sa lamurim chestia asta, in asa fel incat sa nu existe dubii:

- depasirile in locurile interzise de noi si avertizate in roadbook conduc la excluderea, pe loc, din competitie

- trolierile incrucisate, gesturile de nesportivitate sau incalcarile regulilor de circulatie se sanctioneaza cu depunctare

Lucrurile sunt simple, fratilor! Chiar daca este cel mai valoros premiu de pana acum, noi consideram ca voi, offroaderii, si spiritul acestui sport sunt mult mai importante. Deci testam in acest concurs abilitatea in offroad, masina voastra, bunul simt, spiritul de sacrificiu si rezistenta in conditii de stres la toate descrise mai sus! Nu ne intereseaza marii offroaderi care trec cu masina pe langa un coleg rasturnat. Sau peste! Sau depaseste viteza acolo unde i se spune sa merga cu o anumita viteza. Noi nu premiem asa ceva. Peste tot, in zonele sensibile, incercam sa avem observatori. Veti fi pozati, apoi exclusi! Si asta la scurt timp dupa ce ati comis-o!

Nu ne mai luati la misto, pt ca o facempt prima oara! :p

Si voi ati facut-o prima oara! Va aduceti aminte ce emotivi erati? :grin:

Link spre comentariu

@Nike Multumesc de sustinere.

As vrea sa nu mai vad offtopic-uri pe aici sau incepem stergerea!

Nu vreau sa fiu acuzat de partinire, desi fac parte din organizatori, pana acum nu am intervenit.

Valabil si pentru Topicul cu Cupa ORR

Link spre comentariu

Vor fi cel putin doua zone unde nu poti trece fara troliu! Chiar daca ai 48 la pantof sau in alta parte anatomica :grin: Noi vom asigura in acele zone masini de asistenta, dar ...... te va costa la punctaj!

!

Ne descurcam cumva. Cind nu mai putem, o culcam pe o usa si apelam la team spirit-ul colegilor; sau, facem o diversiune (ne aratam titele; vedem care nu e asa paros) si cind incetinesc adversarii sa vada grozavia, aruncam cu sufa dupa cirligul lor. Daca nu ne iese nici o varianta, cum spuneam si pe privat, luam o trusa de scule si o trecem pe bucati :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Re: CUPA KAMIKAZE

... Conditie speciala de participare: NICIUN AUTOVEHICOL NU POATE CONCURA CU ANVELOPE MAI MARI DE 35'

Hai bai fratilor, de ce scoateti asemenea conditii? Eu am 37 pe masina. Ce fac? Sa tai din ele?

Jos comunismul! Huooo! :grin:

l-ati exclus si pe Marius Lupu care vroia sa vina cu Doddge-ul...dar are 39-uri pe el....

are dreptate max...scoate-ti contitia asta ca nu-si are locul...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Ca urmare a definitivarii traseului va pot recomanda urmatoarele:

- lungime traseu 120km

- necesar combustibil 50 litri/motor 3000tdi

- traseul a fost parcurs cu cele 3 tipuri de masini folosite in teren (mica, medie si mare) asa ca nimeni nu va fi prejudiciat

- traseul a fost efectuat atat de soferi profesionisti care concureaza in campionatul national de specialitate, cat si de piloti novici cu masini semipregatite

- timp estimat de parcurgere a traseului: 13 ore

- in afara regulilor CNOR, acest eveniment va avea si propriile reguli, emanate de specificitatea locului si de experientele membrilor Kamikaze si CORB44!

- Echipajele de "novici" nu au de ce sa se teama de traseu, organizatorii plasand in teren 6 echipaje de asistenta si mai multi voluntari care vor supraveghea securitatea participantilor

- vor fi complet interzise si penalizate cu excluderea din traseu atitudinile nesportive, abandonarea unui co-participant rasturnat in traseu pana la venirea echipajelor de recovery, trolierea incrucisata si depasirile pe zone interzise

cine sunt soferii profesinisti care concureaza in campionatul national de specialitate si care au parcurs traseul....un nume va rog :p

nu sunt, aici e smecheria... :ha: :ha: :ha:

120 KM de teren de Curtea de Arges o recomanzi cu 50 l de motorina.... c'mon... si cat recomandati la Benzinari ?... punct de alimentare in traseu ? ca sa ai o vaga idee de consum la un motor de 3-4000 benzina..... bagi 1 rezervor§ ( 70 l ) + 1 canistara de 10 litrii la un 80 KM... si nu ma refer neaparat la Jeep-ul meu...

iar la faza cu abandonarea co-participantilor din traseu... mai ca prevad o "sezuta" organizata instant pt "toti" participantii la primul rasturnat... :ha: :ha: :ha:

recomanzi parcurgerea anumitor zone cu o anumita viteza.... OK... aveti idee ca maj masinilor cu terratrip pe ele, au anulat Kilometrajul.... ?!?

depasire in zona interzisa :ha: :ha: :ha: ... probabil prin curtile oamenilor :ha: :ha: :ha: ... asta de unde a-ti scos-o ?

Link spre comentariu

@worldscape,

orice producator de masini de teren pe care se pune un benzinar de 3000-4000 cc ,aloca un rezervor de minim 100 L.

...daca se mai agata si o canistra de 20 L inseamna 120 de litri de benzina pentru 120 km.

oare sa consume masinile mai mult de 100 L / 100 Km ??????? :grin: :grin:

@bullbar probabil imi mai stii masina(Y60 lung si cam ...lat).exista in traseu zone unde nu "incape" ?!?

intreb pt ca as veni si eu daca mai sunt locuri... :p

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

@worldscape,

orice producator de masini de teren pe care se pune un benzinar de 3000-4000 cc ,aloca un rezervor de minim 100 L.

...daca se mai agata si o canistra de 20 L inseamna 120 de litri de benzina pentru 120 km.

oare sa consume masinile mai mult de 100 L / 100 Km ??????? :grin: :grin:

@bullbar probabil imi mai stii masina(Y60 lung si cam ...lat).exista in traseu zone unde nu "incape" ?!?

intreb pt ca as veni si eu daca mai sunt locuri... :p

GRESIT !!!

Wranglerul de 4.2 litrii are rezervor de 50 litrii din constructie... Grandul cu motor de 5.2 sau 5.7 litrii are rezervor de 70 litrii.... esti gresit informat ...

Link spre comentariu

bullbar a spus consumul pe care l-a scos el...

exista punct de alimentare la fix jumatatea traseului

@worldscape tu cam cu cit ai vrea sa mergi pe ulitele unui sat?? pentru ca acolo sint impuse restrictii de viteza..

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Ca urmare a definitivarii traseului va pot recomanda urmatoarele:

- lungime traseu 120km

- necesar combustibil 50 litri/motor 3000tdi

- traseul a fost parcurs cu cele 3 tipuri de masini folosite in teren (mica, medie si mare) asa ca nimeni nu va fi prejudiciat

- traseul a fost efectuat atat de soferi profesionisti care concureaza in campionatul national de specialitate, cat si de piloti novici cu masini semipregatite

- timp estimat de parcurgere a traseului: 13 ore

- in afara regulilor CNOR, acest eveniment va avea si propriile reguli, emanate de specificitatea locului si de experientele membrilor Kamikaze si CORB44!

- Echipajele de "novici" nu au de ce sa se teama de traseu, organizatorii plasand in teren 6 echipaje de asistenta si mai multi voluntari care vor supraveghea securitatea participantilor

- vor fi complet interzise si penalizate cu excluderea din traseu atitudinile nesportive, abandonarea unui co-participant rasturnat in traseu pana la venirea echipajelor de recovery, trolierea incrucisata si depasirile pe zone interzise

cine sunt soferii profesinisti care concureaza in campionatul national de specialitate si care au parcurs traseul....un nume va rog :p

nu sunt, aici e smecheria... :ha: :ha: :ha:

120 KM de teren de Curtea de Arges o recomanzi cu 50 l de motorina.... c'mon... si cat recomandati la Benzinari ?... punct de alimentare in traseu ? ca sa ai o vaga idee de consum la un motor de 3-4000 benzina..... bagi 1 rezervor§ ( 70 l ) + 1 canistara de 10 litrii la un 80 KM... si nu ma refer neaparat la Jeep-ul meu...

iar la faza cu abandonarea co-participantilor din traseu... mai ca prevad o "sezuta" organizata instant pt "toti" participantii la primul rasturnat... :ha: :ha: :ha:

recomanzi parcurgerea anumitor zone cu o anumita viteza.... OK... aveti idee ca maj masinilor cu terratrip pe ele, au anulat Kilometrajul.... ?!?

depasire in zona interzisa :ha: :ha: :ha: ... probabil prin curtile oamenilor :ha: :ha: :ha: ... asta de unde a-ti scos-o ?

Dragul meu worldscape, mai intai este o rautate sa ma faci mincinos prin afirmatia "nu sunt, aici e smecheria"! Mai ales ca soferii de care eu vorbesc si tu nu crezi ca spun adevarul te-au cam batut la toate etapele, dar eu nu vreau sa fiu rautacios....E limpede ca nu ai citit toate posturile pentru ca am dat numele celor care participa in campionat, nu pentru a ma lauda, ci pentru a va spune ca traseul este facut in conditiile legale ale claselor descrise de CNOR, nu de mine sau vreun alt neavenit in offroad care v-ar fi pus sa bananaiti aiurea prin vagauni din care nu ati fi iesit niciodata!

La faza cu consumul, din nou nu citesti atent, pentru ca eu am recomandat anumite valori in sensul in care oricine isi poate face un calcul. Ce ma intereseaza pe mine cat consuma un Jeep, din moment ce eu ti-am RECOMANDAT ca la 120km de traseu un motor de 3000tdi a halit 50 litri?!

Ultima chestie este cea cu depasitul...este o regula pe care o impunem, pe anumite segmente, pentru a nu exista evenimente nedorite din dorinta de a castiga premiul. Nu-ti inteleg nici rasetele, nici carcotelile! Te supui regulamentului sau te excludem! Asta-n cazul in care participi! Pt ca daca nu participi, postul tau este doar o rautate pe care ti-o voi sanctiona personal, fata-n fata, cu prima ocazie!

Link spre comentariu

@wordscape - oamenii astia vorbesc de "fair play" Ce o fi ala? O fi vreo marca de tigari? Sau una de prezervative? :ha:

Iti mai aduci aminte de sezuta organizata cand ai ramas tu in kkt cu taraboanta si i-ai dat sangele pe nas in ambitia de a o scoate de acolo? Iti mai aduci aminte cand ai mers o buna bucata "la cravata" ... de acolo trebuie sa incepi sa inveti ce inseamna fair play-ul! Chiar daca ai anulat kilometrajul iti poti pune o navigatie ...cu o eroare mica vei avea indicata si viteza de deplasare! Scuzele ca nu ai vitezometru si kilometraj e cardeala ... :P

@kamikazi - va sugerez sa dati premiul(e) prin tragere la sorti! :ha: Ca sigur vor fi viteji care isi vor produce damageuri de mii de euro ptr cateva sute si ceva glorie! :ha: :uameni De asemenea va sugerez ca pe traseu sa aveti oameni in zonele unde viteza este limitata ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Atunci imi menajez Veverita sa am libera platforma la intoarcere....sa mai fac si eu un ban :ha: :ha: :ha:

Eu cred ca se vor grupa concurentii in echipe pentru a se putea ajuta intre ei.Spre exemplu eu am avut super parteneri la AGNITA pe CristiBlondu & Orlando si atmosfera a fost destinsa si am gustat din plin traseul chiar daca ne-am ratacit.Eu personal vin pentru spiritul actiunii,placerea traseului,petrecerile de dupa...si acumulare de experienta.

Sa ne vedem sanatosi si abia astept sa vad din nou muntele si prietenii din :cl

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare