Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Eu personal vin pentru spiritul actiunii,placerea traseului,petrecerile de dupa...si acumulare de experienta. Sa ne vedem sanatosi si abia astept sa vad din nou muntele si prietenii din :cl Asta e spiritul! Te aseptam cu drag! Nimeni nu ramane in urma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @worldscape, orice producator de masini de teren pe care se pune un benzinar de 3000-4000 cc ,aloca un rezervor de minim 100 L. ...daca se mai agata si o canistra de 20 L inseamna 120 de litri de benzina pentru 120 km. oare sa consume masinile mai mult de 100 L / 100 Km ??????? :grin: :grin: @bullbar probabil imi mai stii masina(Y60 lung si cam ...lat).exista in traseu zone unde nu "incape" ?!? intreb pt ca as veni si eu daca mai sunt locuri... :p Gabi este loc si pentru masina ta! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) achitat 700 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) achitat 1000? 04. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350 09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) 10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L) 11. Calin (rotty) si Alex (tricouri XL+S+XL) 12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl 13. Tavi / Flo - xl / xl 14. Kermit si Vali (tricouri ??) ? 15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350 16. zolameister +1 (xl + L) achitat 650 17. mishu+ copilot (XL +XL ) 18. Sensei+Bepo (XL+L) 19. Asfalttango+Marcel(xl+L) achitat avans 350 20. Flow + Copilot (Tricouri M+S) 21. Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) achitat 350 22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700 23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M) achitat 700 24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700 25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL) 26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 ) 27.VARI FERI +copilot (tricouri L si L) + inca 2 pers. 28.Sorin Parvulescu + Vali Capota (tricouri L si ?) 29.Cfantana + afantana (tricouri M+M) 30.Filip + copilot (tricouri L si M ) 31.Viorel G si Copilot (tricouri M si M) achitat 700 32.Olaru Catalin si Viza Nicolae (trcouri L si L) 33.Raul & copilot (Tricouri M si S)achitat 700 Taxa de participare este de 350/PERS si se achita in contul RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Persoana de contact Valentin Alexandroae (Babu) 0749122035 sau 0722883300 Anunt!!!! Pe langa cerintele din regulament, fiecare echipaj (masina) are obligatia sa detina o busola, deoarece in traseu sunt si pozitii cu azimut ! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @kamikazi - va sugerez sa dati premiul(e) prin tragere la sorti! :ha: Ca sigur vor fi viteji care isi vor produce damageuri de mii de euro ptr cateva sute si ceva glorie! :ha: :uameni De asemenea va sugerez ca pe traseu sa aveti oameni in zonele unde viteza este limitata ... Stati linistiti, pe portiunile cu viteze limitata veti vedea ceva masini (4) care vor avea radare portabile si aparate foto. Depasirile de viteza se vor sanctiona drastic! Pe acele drumuri circula si alte masini mici, si de aceea ne luptam sa inlaturam evenimentele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Ma bag si eu Wyner + copilot, ambele tricouri M Achit astazi 350 de lei; Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) achitat 700 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) achitat 1000? 04. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350 09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) 10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L) 11. Calin (rotty) si Alex (tricouri XL+S+XL) 12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl 13. Tavi / Flo - xl / xl 14. Kermit + Bogdan (tricouri XL si XXL). 15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350 16. zolameister +1 (xl + L) achitat 650 17. mishu+ copilot (XL +XL ) 18. Sensei+Bepo (XL+L) 19. Asfalttango+Marcel(xl+L) achitat avans 350 20. Flow + Copilot (Tricouri M+S) 21. Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) achitat 350 22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700 23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M) achitat 700 24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700 25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL) 26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 ) 27.VARI FERI +copilot (tricouri L si L) + inca 2 pers. 28.Sorin Parvulescu + Vali Capota (tricouri L si ?) 29.Cfantana + afantana (tricouri M+M) 30.Filip + copilot (tricouri L si M ) 31.Viorel G si Copilot (tricouri M si M) achitat 700 32.Olaru Catalin si Viza Nicolae (trcouri L si L) 33.Raul & copilot (Tricouri M si S)achitat 700 34.Wyner + copilot( tricouri M si M) achitat 350 Taxa de participare este de 350/PERS si se achita in contul RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Persoana de contact Valentin Alexandroae (Babu) 0749122035 sau 0722883300 Anunt!!!! Pe langa cerintele din regulament, fiecare echipaj (masina) are obligatia sa detina o busola, deoarece in traseu sunt si pozitii cu azimut ! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges eu abia astept plimbarea si distractia, mai e mult? :grin: ca daca mai ies de cateva ori pana atunci cu troleibuzul meu, tot ii mai rup cate ceva si dupa aia vin doar ca sa stau in tabara sa pazesc cucii si pasarelele... KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Alooooooooooo, stimati off road - eri, scopul forumului (sau chiar cel a-l "fenomenului" off road) am crezut ca este acela de a creea sau consolida prietenii, de a impartasi din experienta capatata, de a reglementa anumite neclaritati, ce sa mai povestesc, in general un lucru BUN si menit sa ne faca mai buni si mai intelegatori. Din pacate nu-i asa. DE CE? Sau poate sunteti foarte subtili cu glumele voastre si scuze atunci! Ce rost are sa ne contrazicem (sa va contraziceti) pe teme gen capacitate rezervor, consum/masina si alte kk-aturi cand interesant ar fi sa vedem cum se coboara/urca o panta, cum se regleaza nu-stiu-ce la o masina, sa vedem poze din trasee, sa vedem noroaie, sa aflam tehnici de abordare a nu-stiu-carei ravene etc. Cred ca atunci aceste discutii ar fi mai interesante! Parerea mea... :h5 Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Alooooooooooo, stimati off road - eri, scopul forumului (sau chiar cel a-l "fenomenului" off road) am crezut ca este acela de a creea sau consolida prietenii, de a impartasi din experienta capatata, de a reglementa anumite neclaritati, ce sa mai povestesc, in general un lucru BUN si menit sa ne faca mai buni si mai intelegatori. Din pacate nu-i asa. DE CE? Sau poate sunteti foarte subtili cu glumele voastre si scuze atunci! Ce rost are sa ne contrazicem (sa va contraziceti) pe teme gen capacitate rezervor, consum/masina si alte kk-aturi cand interesant ar fi sa vedem cum se coboara/urca o panta, cum se regleaza nu-stiu-ce la o masina, sa vedem poze din trasee, sa vedem noroaie, sa aflam tehnici de abordare a nu-stiu-carei ravene etc. Cred ca atunci aceste discutii ar fi mai interesante! Parerea mea... :h5 corect...si mai ales ca de obicei "cunoscatorii"nu o sa fie in ziua concursului la linia de start.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Avand in vedere ca nu am mai participat la nici un concurs off-road,puteti sa explicati cum decurge orientarea in traseu?Este neaparata nevoie de gps?sau numai prin urmarirea road-bookului? Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges :grin: Daca ai noroc sa iti mearga terratripu bine si sa urmareasca si copilotul roadbookul cum trebuie iese bine (ca fara copilot m-am dat si nu stiam la un moment dat daca trebuie sa conduc sau sa trec pe scaunul din dreapta sa fac pe copilotu :ha: )! Chiar daca vii singur, te lipesti la o gasca ...care are un navigator bun,totul este sa-i asiguri papica si bauturica si sigur iese bine! :P PS - inchiriem copilot cu "cazier gros": zece mici+ zece beri / CP ! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Traseul se face dupa R.B. :grin: :hi KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Yonutz, Johanna este copilotul (copiloata de fapt)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges s-ar putea sa va fac une petite surprise... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges foarte frumos . echipajul "haiducii muscelului 1949" va participa cu placere . zilele astea vom achita taxa integral. totusi in spiritul unei competitii ( nu ne intereseaza premiul il respectam,insa participind pentru prima data vrem doar sa terminam traseul ) ce facem cu eventualii competitori pe care ii putem intilni pe traseu si nu au nici un fel de pregatire ? noi vom incerca sa ajutam pe toata lumea pentru ca asa am fost obisnuiti in intilnirile prietenesti la valcea. Totusi pentru oamenii care ar dori sa se plaseze intr- un adevarat clasament , cum aveti de gind sa faceti ? poti sa tragi la sufa un echipaj 20 m cu larghe?e pt. ca nu are troliu , dar ce se intimpla daca tragi 2 , 3 alte echipaje,mai ajuti pe unul altul care nu stie daca are cric la masina sa schimbe o roata ? ( este importanta VERIFICAREA TEHNICA PENTRU CONCURS OBLIGATORIE ?) si mai apoi la final vine cineva sa spuna "noi am cistigat" in conditia in care a plecat in primele pozitii si nu a contribuit la ajutorarea nimanui ? odata cu acest post doresc sa fac o declaratie ca indiferent de problemele pe care le-as putea avea cu parcurgerea traseului eu si pilotul nu doprim decit ajutor de tip umanitar sau de natura a elibera traseul pentru ca alti concurenti sa poata evolua fara sa piarda timpul in a ne ajuta . va multumim pentru ideea organizarii acestui concurs ! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Doamnelor si domnilor, pentru ca discutiile vad ca se indreapta spre un traseu mai sinuos si dificil decat cel pregatiti de noi la CUPA KAMIKAZE vreau sa va reamintesc niste lucruri pe care sunt sigur ca le stiti, dar care din diferite motive le ocoliti sau omiteti. Primul este BUNUL SIMT! Ce te costa sa contactezi organizatorii daca il vezi pe unul rasturnat? Ce te costa daca soliciti organizatorilor stopwatch cand un concurent, dupa ce l-ai intrebat daca totul este ok, iti cere ajutorul? Nu trebuie sa troliati voi pe nimeni, noi facem asta, voi insa trebuie sa ne informati cu privirela accident si apoi, in masura in care oamenii sunt ok sau nu, sa va continuati drumul sau sa acordati primul ajutor! Ce mare smekerie este sa fim mai intai oameni si apoi competitori? Trebuie sa opriti la "crucea Sf Andrei"? DA! TREBUIE! Nu o faceti....sunteti OUT! Trebuie sa pui o fiinta umana mai presus de un premiu? DA! Nu o faceti...sunteti OUT! E greu? Daca asta e greu...atunci traseul este mizilic, credeti-ma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges foarte frumos . echipajul "haiducii muscelului 1949" va participa cu placere . zilele astea vom achita taxa integral. totusi in spiritul unei competitii ( nu ne intereseaza premiul il respectam,insa participind pentru prima data vrem doar sa terminam traseul ) ce facem cu eventualii competitori pe care ii putem intilni pe traseu si nu au nici un fel de pregatire ? noi vom incerca sa ajutam pe toata lumea pentru ca asa am fost obisnuiti in intilnirile prietenesti la valcea. Totusi pentru oamenii care ar dori sa se plaseze intr- un adevarat clasament , cum aveti de gind sa faceti ? poti sa tragi la sufa un echipaj 20 m cu larghe?e pt. ca nu are troliu , dar ce se intimpla daca tragi 2 , 3 alte echipaje,mai ajuti pe unul altul care nu stie daca are cric la masina sa schimbe o roata ? ( este importanta VERIFICAREA TEHNICA PENTRU CONCURS OBLIGATORIE ?) si mai apoi la final vine cineva sa spuna "noi am cistigat" in conditia in care a plecat in primele pozitii si nu a contribuit la ajutorarea nimanui ? odata cu acest post doresc sa fac o declaratie ca indiferent de problemele pe care le-as putea avea cu parcurgerea traseului eu si pilotul nu doprim decit ajutor de tip umanitar sau de natura a elibera traseul pentru ca alti concurenti sa poata evolua fara sa piarda timpul in a ne ajuta . va multumim pentru ideea organizarii acestui concurs ! @ johanna_vonR: intalnirea/cupa/concursul sau cum doriti sa denumiti evenimentul ce se va desfasura la Curtea de Arges, va respecta asa cum am mai spus, la inceputul acestui post, Regulamentul Conventie Nationale de Off Road pe anul 2009 (regulament ce poate fi accesat si pe acest forum). Suplimentar exista in acest regulament si o anexa tehnica pe care masinile participante trebuie sa o indeplineasca. In cazul evenimentului de la Curtea de Arges se aplica fisa tehnica de la clasa OPEN, avand insa suplimentar impunerea din parte noastra, a organizatorilor, pentru dimensiunea maxima a anvelopelor ( 35) si existenta in autovehicole a unor sufe ce sa acopere individual sau insumat 15 metri. Pentru toti cei care s-au inscris sau se vor inscrie, verificarea tehnica este obligatorie si eliminatorie inainte de start. In alta ordine de idei, sportivitatea si fair-play-ul sunt apreciate in fiecare sport, dar daca te gandesti la premiu nu te vei transforma in "mama tuturor ranitilor". Daca insa asa cum ai scris mai sus vrei numai sa capeti experienta, atunci ajutarea echipajelor aflate in dificultate este in sine o experienta extrem de utila si plina de satisfactii. Asa cum s-a mai spus, abaterile de la impunerile regulametului de desfasurare sau de la cerintele organizatorilor duc pana la excluderea din concurs. Cu alte cuvinte manifestarile nesportive sau periculoase nu vor fi tolerate, pe cand cele de sportivitate, colegialitate sau sportivitate vor fi apreciate si poate chiar premiate. Va multumim tuturor pentru interes, celor care s-au inscris pentru incredere si va asteptam cu drag la Curtea de Arges most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges :grin: ... PS - inchiriem copilot cu "cazier gros": zece mici+ zece beri / CP ! :ha: s-ar putea sa va fac une petite surprise... Semaca ce faci bre cu micii??? :h5 :h5 :h5 :happy FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @AdrianZUZ :ha: Nu nenica, n-ai inteles nimic ...Era viceversa! Adica noi avem copilot si-l vindem cu ora! :ha: Ca la taxi: 900m=1km si 50 de minute = o ora! Cu tot cu ciolofanul lui 4x4 in reductor cu tot ... Cand aveam nevoie n-aveam niciunu ...acu m-am procopsit cu 2 ...facem si noi de-un mic si-o bere cinstit gramada! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges :grin: ... PS - inchiriem copilot cu "cazier gros": zece mici+ zece beri / CP ! :ha: s-ar putea sa va fac une petite surprise... Semaca ce faci bre cu micii??? :h5 :h5 :h5 :happy imi puneam un sort alb, ma cocosam un pic si...gata businessul pe traseu! :ha: in alta ordine de idei: @abortscape (n.r. - worldscape...) ti-am pregatit papusica woodoo...zice ca te rastorni ...cred ca la Iasi... :P ...mai bine dai cu cancel @kamicazi: de ce nu l-ati invitat si pe reputatul pilot de campionat mai sus mentionat (n.r. - onanscape) la organizare??? poate va dadea un sfat pertinent, va sugera o abordare deosebita a vreunei portiuni din traseu, va arata ceva meserie....rautati mici ce sunteti!!! ca va stiu de la gradinita, mah copii, mah!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges :ha: Gurile rele susotesc pe la colturi ca el o sa incalte masina aia cu niste boggere ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) achitat 700 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) achitat 1000? 04. 05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350 09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) 10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L) 11. Calin (rotty) si Alex Oana (tricouri XL+S+XL) achitat 350 12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl 13. Tavi / Flo - xl / xl 14. Kermit + Bogdan (tricouri XL si XXL). 15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350 16. zolameister +1 (xl + L) achitat 650 17. mishu+ copilot (XL +XL ) 18. Sensei+Bepo (XL+L) 19. Asfalttango+Marcel(xl+L) achitat avans 350 20. Flow + Copilot (Tricouri M+S) 21. Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) achitat 350 22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700 23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M) achitat 700 24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700 25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL) 26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 ) 27.VARI FERI +copilot (tricouri L si L) + inca 2 pers. 28.Sorin Parvulescu + Vali Capota (tricouri L si ?) 29.Cfantana + afantana (tricouri M+M) 30.Filip + copilot (tricouri L si M ) 31.Viorel G si Copilot (tricouri M si M) achitat 700 32.Olaru Catalin si Viza Nicolae (trcouri L si L) 33.Raul & copilot (Tricouri M si S)achitat 700 34.Wyner + copilot( tricouri M si M) achitat 350 35.Gabi.R+Johanna_vonR (tricouri xxl si M) achitat 700 Taxa de participare este de 350/PERS si se achita in contul RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Persoana de contact Valentin Alexandroae (Babu) 0749122035 sau 0722883300 Anunt!!!! Pe langa cerintele din regulament, fiecare echipaj (masina) are obligatia sa detina o busola, deoarece in traseu sunt si pozitii cu azimut ! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @semaco ... iti sugerez sa incepi sa incetezi, ca gluma incepe sa se transorme in altceva... @yonutze... gulile rele te dezinformeaza... dar poate sari tu cu gumele :grin: , ar fi un gest frumos sa ii sprijini pe baietii de la kamikaze ca si asa au depus o munca si un efort considerabil :grin: Intrebare pt vreo 4-5 care am vrea dar din diferite considetente nu avem liber decat sambata sau duminica.... daca va exista acceptul ( binenteles contra unei taxe ) de participare doar la TRIAL , sau daca a-ti luat si aceasta varianta in calcul ? asteptam un raspuns avizat pro sau contra si respectiv cat ar fi tariful. de asemenea, in varianta afirmativa, daca la participarea la trial mai este valabila limita la cauciucuri ( caci cei care vor participa doar la TRIAL, banuiesc ca vor intra ultimii... ) ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @laure ...deci nu vii sa iei masina? :grin: ... vad ca o dai la intors si vrei sa vii doar la trial! :P :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @laure ...deci nu vii sa iei masina? :grin: ... vad ca o dai la intors si vrei sa vii doar la trial! :P :grin: nu vin bre sa iau masina, si asa am 3 pana acum, o las pt unii mai merituosi :grin: la trial e posibil sa vin, dar nu pot sa plec in nici un caz de vineri, iar in alta ordine de idei ar mai fi cativa doritori care din pacate au aceeasi problema cu plecatu de vineri si din acest motiv am pus intrebarea... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate