Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Si coborarea "lumanare"! Va rog sa priviti la final, unde dragul vostru coleg, RZV, incearca sa coboare in picioare :ha: :ha: Ce mecla ai cu cataligele alea imbarlingandu-se anapoda si cu marmoreeanul tau corp unduindu-se anemic pe panta :ha: :ha: :ha: :ha:

[youtube:3j2l2kxu]

[/youtube:3j2l2kxu]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca urmare a definitivarii traseului va pot recomanda urmatoarele:

- lungime traseu 120km

- necesar combustibil 50 litri/motor 3000tdi

- traseul a fost parcurs cu cele 3 tipuri de masini folosite in teren (mica, medie si mare) asa ca nimeni nu va fi prejudiciat

- traseul a fost efectuat atat de soferi profesionisti care concureaza in campionatul national de specialitate, cat si de piloti novici cu masini semipregatite

- timp estimat de parcurgere a traseului: 13 ore

- in afara regulilor CNOR, acest eveniment va avea si propriile reguli, emanate de specificitatea locului si de experientele membrilor Kamikaze si CORB44!

- Echipajele de "novici" nu au de ce sa se teama de traseu, organizatorii plasand in teren 6 echipaje de asistenta si mai multi voluntari care vor supraveghea securitatea participantilor

- vor fi complet interzise si penalizate cu excluderea din traseu atitudinile nesportive, abandonarea unui co-participant rasturnat in traseu pana la venirea echipajelor de recovery, trolierea incrucisata si depasirile pe zone interzise

Link spre comentariu

!

- Echipajele de "novici" nu au de ce sa se teama de traseu, organizatorii plasand in teren 6 echipaje de asistenta si mai multi voluntari care vor supraveghea securitatea participantilor

- vor fi complet interzise si penalizate cu excluderea din traseu atitudinile nesportive, abandonarea unui co-participant rasturnat in traseu pana la venirea echipajelor de recovery, trolierea incrucisata si depasirile pe zone interzise

deci, novicii sa stea linistiti ca nu e greu dar, daca se rastoarna sa ramana calmi si sa astepte, ca nu-i lasa lumea si regulamentu' asa, rasturnati... :ha: :ha: :ha:

mai pe scurt...sunteti in siguranta :roll: ...dar vedeti cu rasturnarile alea... :twisted:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

mai am o nelamurire la fraza "depasirile prin loc nepermis". Cred ca vor pune semne de circulatie cu depasirea INTERZISA

:ha: :ha: :ha: si din experienta personala recomand sa fie si sageti iluminatoare,ptr ca unii chiar nu vad ca au in fata o masina rasturnata :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Ca urmare a definitivarii traseului va pot recomanda urmatoarele:

- lungime traseu 120km

- necesar combustibil 50 litri/motor 3000tdi

- traseul a fost parcurs cu cele 3 tipuri de masini folosite in teren (mica, medie si mare) asa ca nimeni nu va fi prejudiciat

- traseul a fost efectuat atat de soferi profesionisti care concureaza in campionatul national de specialitate, cat si de piloti novici cu masini semipregatite

- timp estimat de parcurgere a traseului: 13 ore

- in afara regulilor CNOR, acest eveniment va avea si propriile reguli, emanate de specificitatea locului si de experientele membrilor Kamikaze si CORB44!

cine sunt soferii profesinisti care concureaza in campionatul national de specialitate si care au parcurs traseul....un nume va rog :p

Link spre comentariu

Iti pot spune eu numele, si sigur ca da oricare din organizatori, da 'de ce conteaza?'

sunt foarte curios, doar atat

Link spre comentariu

soferii profesinisti care concureaza in campionatul national de specialitate si care au parcurs traseul

Adi Floricescu cunoscut pe forum ca si adikamikaze :-)

AdiKamikaze sa inteleg ca sunteti mai multi? L-ai avut copilot pe Semaca?

Link spre comentariu

Clau, va trebui sa faci o intalnire cu bullbar si sa discutati semantica si constructia propozitiei :-) :p

Bullbar a zis (in alta parte) ca au fost 3 soferi: 1 din campionat cu o masina mica, 1 cu masina medie si 1 novice cu o masina mare.

Re-Citind propozitia care a dat nastere acestei divagatii, eu zic ca nu trebuia sa fie 10 soferi profi, 10 medii si 10 novici ci 'soferi profi, novici, etc' este o exprimare generala pentru a caracteriza tipurile de soferi, iar esenta frazei era ca traseul poate fi parcurs de orice sofer cu orice masina.

Link spre comentariu

Adi Floricescu cunoscut pe forum ca si adikamikaze :-)

adi e prietenul meu :h5 ...de el stiam...altul? :grin:

Link spre comentariu

Iti pot spune eu numele, si sigur ca da oricare din organizatori, da 'de ce conteaza?'

@mosu daca nu asi simti in cuvintele dvs o vaga urma d ironie, atunci v-asi raspunde ca oricum nu conteaza numele pt ca nu le cunosteti. Va asigur insa ca sunteti pozitionat in campionat dupa persoanele la care fac referire, adica aveti un loc inferior competentei si manevrabiliatii masinii in teren. Dar pentru ca simt acea urma de ironie, va voi raspunde ca este vorba de Silviu Bulugioiu, Adian Floricescu, Adrian (habar n-am - cumnatul lui Vali Babu). Va sunt suficiente aceste nume sau mai doriti? :h5

Link spre comentariu

Clau, va trebui sa faci o intalnire cu bullbar si sa discutati semantica si constructia propozitiei :-) :p

Bullbar a zis (in alta parte) ca au fost 3 soferi: 1 din campionat cu o masina mica, 1 cu masina medie si 1 novice cu o masina mare.

Re-Citind propozitia care a dat nastere acestei divagatii, eu zic ca nu trebuia sa fie 10 soferi profi, 10 medii si 10 novici ci 'soferi profi, novici, etc' este o exprimare generala pentru a caracteriza tipurile de soferi, iar esenta frazei era ca traseul poate fi parcurs de orice sofer cu orice masina.

@ watchere multumesc pentru traducerea din romana in romana! :h5

Ideea era simpla: traseul este "PROVOCATOR"! Nu este nici "open", nici "hard", nici "standard" ca valori semantice gazduite de regulamentul CNOR! (pt o traducere exacta...watchere fa onorurile :grin: ) Eu l-am facut cu un Patrol semipreparat, deci un novice cu o masina grea, fara sa alunec vreodata de pe traseu si fara sa lovesc masina.

Link spre comentariu

@mosu daca nu asi simti in cuvintele dvs o vaga urma d ironie, atunci v-asi raspunde ca oricum nu conteaza numele pt ca nu le cunosteti. Va asigur insa ca sunteti pozitionat in campionat dupa persoanele la care fac referire, adica aveti un loc inferior competentei si manevrabiliatii masinii in teren. Dar pentru ca simt acea urma de ironie, va voi raspunde ca este vorba de Silviu Bulugioiu, Adian Floricescu, Adrian (habar n-am - cumnatul lui Vali Babu). Va sunt suficiente aceste nume sau mai doriti? :h5

@bubar cred ca va fi o cursa exceptionala de care se va vorbii mult timp....eram curios sa vad ce forte trebuiesc pentru organizarea unei asemenea competitii......

Link spre comentariu

Eu abia astept sa inceapa distractia....mai ales ca am onoarea sa merg cu MARCEL, un copilot calit si calificat :h5

Singura rezerva este ca nu am troliu si nici posibilitate sa imi pun pina atunci....dar compensam cu pantoful marimea 48 :ha: :ha:

Super pozele si filmuletele :h5

Daca o sa ploua o sa fie dilaila :bannana :bannana

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Lista participanti

01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350

02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) achitat 700

03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) achitat 1000?

04. Watcher + Brother (tricouri L amandoi)

05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700

06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi)

07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L)

08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350

09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2)

10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L)

11. Calin (rotty) si Alex (tricouri XL+S+XL)

12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl

13. Tavi / Flo - xl / xl

14. Kermit si Vali (tricouri ??) ?

15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350

16. zolameister +1 (xl + L) achitat 650

17. mishu+ copilot (XL +XL )

18. Sensei+Bepo (XL+L)

19. Asfalttango+Marcel(xl+L) achitat avans 350

20. Flow + Copilot (Tricouri M+S)

21. Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) achitat 350

22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700

23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M) achitat 700

24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700

25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL)

26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 )

27.VARI FERI +copilot (tricouri L si L) + inca 2 pers.

28.Sorin Parvulescu + Vali Capota (tricouri L si ?)

29.Cfantana + afantana (tricouri M+M)

30.Filip + copilot (tricouri L si M )

31.Viorel G si Copilot (tricouri M si M) achitat 500

32.Olaru Catalin si Viza Nicolae (trcouri L si L)

33.Raul & copilot (Tricouri M si S)

Taxa de participare este de 350/PERS si se achita in contul

RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti

Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile

Persoana de contact Valentin Alexandroae (Babu) 0749122035 sau 0722883300

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Pe mine m-a distrat la intrebarea pusa raspunsul. Cred ca ai probleme de orgolii.

@Clau nu are cum sa te distreze la o "intrebare" doar raspunsul! Asta pentru ca, logic, inseamna ca te-a distrat "raspunsul" si nu intrebarea! mai ales si pentru faptul ca "raspunsul" nu era parte din intrebare! :grin:

@mosu iti multumesc pentru invitatie si o vom onora! Din punct de vedere organizatoric este insa un cosmar, pentru ca strangerea a 20 de voluntari si distribuirea in 120 km de traseu este halucinanta! Fara sa vorbim de oficiali si masinile de asistenta! Sunt convins ca evenimentul organizat de voi va iesi mult mai bine pentru ca aveti mai multa experienta. In acest sens daca sunteti dispusi sa asigurati 2-3 echipaje de asistenta, vom asigura si noi la voi asistenta in teren! Un fel de cooperare, daca vreti! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare