AdrianZUZ Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE 23.AdrianZUZ + copilot (tricouri M si?) achitat 700 Zuz cu Zuza, tricouri L si M. Danke, PS Ce aveti bre cu startul la 3.30 ... plecam la pescuit sau la off road??? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Zuz cu Zuza, tricouri L si M. Danke,[/quote:2idwgahy] bine mah zuz...pai ce planuiam noi s-a dus cardanului de suflet!!??....gata, fac o papusica numai pt. zuza... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges :grin: Semacule vezi ca o sa-ti dau foc la papusica cand o fi in buzunar :fr2 :fr2 :fr2 Flacarica fi pe faza :h5 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Vali - cazarea este echipaj - camera sau adica camere de 2 sau la comun? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Pai daca iti da startul la 3.30 nu trebuie sa te mai culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Claudia - sti ca sunt fitzos :ha: :banana - acu pe bune vin cu motanu si tre sa am unde sa-l incui cat sunt pe traseu :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Sunt camere duble la pensiuni de 3 stele! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Claudia - sti ca sunt fitzos :ha: :banana - acu pe bune vin cu motanu si tre sa am unde sa-l incui cat sunt pe traseu :wink: Scuze am omis aspectul cu motanul. Vali in apropiere nu este vre-o pensiune de animale? Eu am avut o problema ca la Raul Sadului nu era. Singura din judetul Sibiu e la Orlat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Vali in apropiere nu este vre-o pensiune de animale? Vali e pentru mine asta nu pentru motan :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges M-as baga si eu, dar nu cu masina mea ca nu am troliu si alte accesorii, dar as putea veni copilot pentru cineva, daca e nevoie (de ex. Asfalttango). Te asteptam cu drag, vorbeste si cu Asfalttango.23.AdrianZUZ + copilot (tricouri M si?) achitat 700 Zuz cu Zuza, tricouri L si M. Danke, PS Ce aveti bre cu startul la 3.30 ... plecam la pescuit sau la off road??? notat! :grin: Lista participanti 01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 04. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350 09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) 10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L) 11. Calin (rotty) si Alex (tricouri XL+S+XL) 12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl 13. Tavi / Flo - xl / xl 14. Kermit si Vali (tricouri ??) ? 15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350 16. zolameister +1 (xl + L) 17. mishu+ copilot (XL +XL ) 18. Sensei+Bepo (XL+L) 19. Asfalttango+..?..Caut copilot(xl+?) achitat avans 350 20. Flow + Copilot (Tricouri M+S) 21.Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) 22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700 23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M)achitat 700 24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700 25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL) 26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 ) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Da, startul va fi dat noaptea pentru a crea un traseu de noapte organizat! Speram sa fie ceva inedit si sa va placa! Camerele v-or fi rezervate din prima noapte, adik Vineri deci puteti lasa caini, pisici, bagaje la pensiune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Da, startul va fi dat noaptea pentru a crea un traseu de noapte organizat! Speram sa fie ceva inedit si sa va placa! Camerele v-or fi rezervate din prima noapte, adik Vineri deci puteti lasa caini, pisici, bagaje la pensiune Pana duminica dupa trial! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Intrebare de profan, fara pretentii de participant : :app Chibitii, apartinatorii concurentilor, mamele, sotiile, fiicele si neamurile lor, ce statut vor avea, cum vor fi taxati si daca se asigura casa/masa si pentru aceasta categorie de "simpatizanti" !? Totodata, in ce masura acestia vor putea urmari desfasurarea ostilitatilor, fara sa participe direct ? Intentionez sa vin, pentru a va cunoaste pe unii dintre voi, pentru a-mi cunoaste patria (!) si pentru a-mi petrece in mod placut acel week-end. :hi Am reusit sa mai luam si alte camere in apropriere, mesele or sa fie impreuna cu noi si identice cu ale concurentilor, iar taxa este 250 lei pers KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Intrebare de profan, fara pretentii de participant : :app Chibitii, apartinatorii concurentilor, mamele, sotiile, fiicele si neamurile lor, ce statut vor avea, cum vor fi taxati si daca se asigura casa/masa si pentru aceasta categorie de "simpatizanti" !? Totodata, in ce masura acestia vor putea urmari desfasurarea ostilitatilor, fara sa participe direct ? Intentionez sa vin, pentru a va cunoaste pe unii dintre voi, pentru a-mi cunoaste patria (!) si pentru a-mi petrece in mod placut acel week-end. :hi Am reusit sa mai luam si alte camere in apropriere, mesele or sa fie impreuna cu noi si identice cu ale concurentilor, iar taxa este 250 lei pers Am uitat sa specifc...vor fi puncte unde veti avea ce vedea...unul din organizatori se va ocupa sa va aduca in punctele cu actiune! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges just in case ca ai uitat zuzule sau, pentru cei care nu stiu, cam asta era papusa woodoo pe care m-am bizuit pentru Odorhei :ha: :ha: :ha: vaz ca nu s-a inscris ultimate worldscape, cunoscut mai nou ca abortscape , ca-i pregateam deja une petite incantation... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges M-as baga si eu, dar nu cu masina mea ca nu am troliu si alte accesorii, dar as putea veni copilot pentru cineva, daca e nevoie (de ex. Asfalttango). Sorry, da postul e putin adjudecat ... am fost mai repede de taste, e drept, pe pm. Am trimis o cerere insotita de cv si scrisoare de intentie, si a fost (cererea) solutionata in favoarea subsemnatului. Vali, te rog sa ma treci copilot la Adrian. Tricou L si bag si banutii miine. Merci anticipat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @ PASHA: :g @ Vali alias Babu: :bravo Apreciez si felicit aceasta abordare diferentiata a taxei pt "privitori" fata de participantii/concurentii propriu-zis. In acest fel cred ca mai multi forumisti si nu numai vor prinde curaj sa intre in contact direct cu fenomenul off road, si poate treptat, sa treaca in randul concurentilor, asigurand perpetuarea "speciei" :) . De asemenea, felicitari organizatorilor pt faptul ca cineva se ocupa de acesti "privitori". S-auzim de bine. Intrebare de profan, fara pretentii de participant : :app Chibitii, apartinatorii concurentilor, mamele, sotiile, fiicele si neamurile lor, ce statut vor avea, cum vor fi taxati si daca se asigura casa/masa si pentru aceasta categorie de "simpatizanti" !? Totodata, in ce masura acestia vor putea urmari desfasurarea ostilitatilor, fara sa participe direct ? Intentionez sa vin, pentru a va cunoaste pe unii dintre voi, pentru a-mi cunoaste patria (!) si pentru a-mi petrece in mod placut acel week-end. :hi Am reusit sa mai luam si alte camere in apropriere, mesele or sa fie impreuna cu noi si identice cu ale concurentilor, iar taxa este 250 lei pers Am uitat sa specifc...vor fi puncte unde veti avea ce vedea...unul din organizatori se va ocupa sa va aduca in punctele cu actiune! "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges just in case ca ai uitat zuzule sau' date=' pentru cei care nu stiu, cam asta era papusa woodoo Musiu' balaurel dupa cum se vede si in poza nu e woodoo ca palinca sau mai simplu woodoo VS. palinca 0-1. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 04. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350 09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) 10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L) 11. Calin (rotty) si Alex (tricouri XL+S+XL) 12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl 13. Tavi / Flo - xl / xl 14. Kermit si Vali (tricouri ??) ? 15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350 16. zolameister +1 (xl + L) 17. mishu+ copilot (XL +XL ) 18. Sensei+Bepo (XL+L) 19. Asfalttango+Marcel(xl+L) achitat avans 350 20. Flow + Copilot (Tricouri M+S) 21.Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) 22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700 23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M)achitat 700 24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700 25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL) 26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 ) 27.VARI FERI +copilot (tricouri L si L) + inca 2 pers. Persoana de contact Valentin Alexandroae (Babu) :grin: 0749122035 sau 0722883300 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges [youtube:283k74oj] [/youtube:283k74oj] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Vali/Barbu, I'm in impreuna cu Vali Capota. Viramentul saptamana viitoare. chipintaci, Sorin Parvulescu Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Intrucat am fost ranit in naturelul meu simtitor de catre mai sus evidentiatul AdiZUZ, mentionez ca am trecut de la generalitati voodoo la customizari in domeniu! Astfel, pentru cupa kamicaze ,( unde speram, in sufletul meu de copil, sa ma dau cu sus numitul de trista amintire, adizuz :ha: :ha: :ha: ) am pregatit, pentru o apriga voodooiala, urmatoarele figurine: n.r.: cele de mai jos trebuie tratate ca un pamflet! Zuzilor...va iubesc....worldscape...pe tine nu!!! :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges dejaba faci tu vudu....cred ca stai acasa din cauza balastului lasat in roata de rezerva..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 01. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 02. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) achitat 700 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 04. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 05. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 06. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 07. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 08. Schultz + 1, tricouri (M + S) achitat avans 350 09. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) 10. Andrei (superalfi) +1 (tricouri L si L) 11. Calin (rotty) si Alex (tricouri XL+S+XL) 12. Niva / Niva Junioara - tricouri xxl/xxl 13. Tavi / Flo - xl / xl 14. Kermit si Vali (tricouri ??) ? 15. Orlando + 1 (tricouri XL + M ) achitat 350 16. zolameister +1 (xl + L) 17. mishu+ copilot (XL +XL ) 18. Sensei+Bepo (XL+L) 19. Asfalttango+Marcel(xl+L) achitat avans 350 20. Flow + Copilot (Tricouri M+S) 21.Emil Niculescu + Cristina (tricouri Xl si M) 22.Mihai Tuca (mihaituk) - Radu Horotan (KiNeTic) (Tricouri XL-XL)achitat 700 23.AdrianZUZ + ZUZA (tricouri M si M)achitat 700 24.Nucu + Nuca (XXl si M) achitat 700 25.Negrotaur(pilot)+Evgheny(cochilot) (tricouri XXL XXL) 26.Yonutz (pilot) + Gaganul (copilot)( Tricouri XXXLL x2 ) 27.VARI FERI +copilot (tricouri L si L) + inca 2 pers. 28.Sorin Parvulescu + Vali Capota (tricouri L si ?) Persoana de contact Valentin Alexandroae (Babu) 0749122035 sau (0722883300 pe asta l-am pierdut in traseu dar o sa recuperez numarul zilele viitoare) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Vali/Barbu, I'm in impreuna cu Vali Capota. Viramentul saptamana viitoare. chipintaci, Sorin Parvulescu :happy gata ....s-a terminat ... :ha: puteti divulga premiul...Restul ramane o prieteneasca :ha: O sa iau si gratarul :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate