AdrianZUZ Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Pleaca Sambata la 00.30, prinzi startul la fix. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE ... Conditie speciala de participare: NICIUN AUTOVEHICOL NU POATE CONCURA CU ANVELOPE MAI MARI DE 35' Hai bai fratilor, de ce scoateti asemenea conditii? Eu am 37 pe masina. Ce fac? Sa tai din ele? Jos comunismul! Huooo! :grin: l-ati exclus si pe Marius Lupu care vroia sa vina cu Doddge-ul...dar are 39-uri pe el.... are dreptate max...scoate-ti contitia asta ca nu-si are locul... Nu l a exclus nimeni pe marius lupu cu nici un doddge indiferent ce gume are pe el Doddge ul lui marius oricum nu functioneaza si nici n o sa functioneze prea curand si oricum nu avea de gand sa mearga cu el la acest concurs :uameni Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Nu l a exclus nimeni pe marius lupu cu nici un doddge indiferent ce gume are pe el Doddge ul lui marius oricum nu functioneaza si nici n o sa functioneze prea curand si oricum nu avea de gand sa mearga cu el la acest concurs :uameni Gresit informat * nu esti la curent cu noutatile)... Dumnica am avut iesire la Codlea, Cristian pana in Poiana Brasov cu Dodge-ul, 2 Wranglere si Grand-ul lui Istvan... Dodge-ul a fost echipat saptamana trecuta cu cardane de Saviem, motor V8 de 5.9 benzina ... si merge belea, mai are cate ceva de lucrat si de pus la punc la puntea spate... si e cam gata de concurs / trial... era o idee sa plece cu el la Ursus...dar pb de carat pe autoplatforma.. e prea grea... o sa pun niste poze cand aj acasa. Ca si idee despre Curtea de Arges... a fost o discutie intre cativa amici care cu ce mergem si daca avem liber de la stapanire sa mergem, nu e inca clar nimic si in nici un caz Marius nu a spus clar ca ar vrea sa vina, ca si mine care nu stiu daca voi putea... observatia cu excluderea este a mea in cazul in care ar dori sa vina cu Dodge-ul care este perfect functional :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE in nici un caz Marius nu a spus clar ca ar vrea sa vina A spus clar ca nu vrea sa vina :wink: . De la vroia, pana la nu a spus clar daca ar vrea sau nu ar vre, pana la faptul ca nici macar nu i a trecut prin cap vreodata prin cap aceasta idee e drum lung. Una peste alta cred ca e mai usor sa ne supunem unor minime reguli de bun simt zic eu decat sa apelam la tertipuri , minciuni si alte cele Poate data viitoare o sa vorbesti in numele tau cand ai de zis ceva si atunci n o sa mai fie discutii de genul asta. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) achitat 1000? color][/size] 300 Roni i-a pus magellanu' de Coca (n.r. B.Diaconescu) ca sa faceti CP-urile mari...foarte mari, si...fosforescente :ha: :ha: :ha: ca sa la vaza mai bineeee!!! :P later edit: laure...eu te mai las un pic...dar, am o presimtire...c-o sa te cam ia altii...la cardane...cu totii il apreciem pe Marius Lupu si nu cred ca, teoretic si nici practic, ar avea nevoie de avocati...si d-astia...din oficiu, neautorizati... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges @ semaca....pt Coca :hi :ha: am eu niste localnici care dau flashuri noaptea prin padure......sa gaseasca drumul :grin: Lasa-l bre pe Laur ca-i entuziasmat......a facut un business cistigator......cred ca si-a mutat baza la BV,de frica patentului si acului woodoo.....nu mai parcheaza in fata casei ,face parc rece la Bv:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Lista participanti 03. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) achitat 1000? color][/size] 300 Roni i-a pus magellanu' de Coca (n.r. B.Diaconescu) ca sa faceti CP-urile mari...foarte mari, si...fosforescente :ha: :ha: :ha: ca sa la vaza mai bineeee!!! :P ... :ha: pai eu intelesesem ca la CP sunt niste organizatori care iti dau road book-ul pentru urmatorul segment... o sa ii imbrace in licurici KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges :ha: :ha: :ha: oups.....am promis ca nu mai scriu nimik nuci de bine nici de rau si o dau in :happy nu m-am putut abtine.....cunosc bine protagonistii..... L.E.: la licurici sclipeste partea dorsala :ha: :ha: nu tratam concurentii asa sigur,sigur! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Da, la unele CP-uri vor fi organizatori care vor da road-book-urile pentru mai departe, nu la toate! Cei care nu pot veni de Vineri, nu e nici o problema, START-ul se da la ora 3.30 SAMBATA DIMINEATA, si atunci incepe concursul, Deci cei care nu pot veni de vineri, pot veni si sambata!!! VA ASTEPTAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Va rog, inca odata, lasati disputele personale in acest topic, este DOAR pentru Cupa Kamikaze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges prima poza cu masina premiu :grin: desi nu pare ..in prim plan e poza cu masina zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges .........bre nea miroane.......TIRUL ala e semipreparat? !?!?!?!?!? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Eu cred ca in topcase-ul motociclistului e o masina teleghidata cu motor termic, semipreparata :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges banuiesc ca in primplan este parbrizul masinii premiu :grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges va urma alta poza...dar miine adionweb ai dreptate deci se misca pe autoban :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Cine doreste sa vina doar duminica pt trial sunteti bineveniti si nu trebuie sa platiti nici o taxa. Toti cei care doriti sa participati doar la trial veti intra dupa concurentii cupei kamikaze si nu aveti limitare la dimesiunea rotilor KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Deci de asta era secret :ha: :ha: Nici organizatorii nu stiau ce masina va fi premiu :happy :ha: Drum bun spre casa si spre viitorii cistigatori :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges noi stiam demult dar inca e secret :grin: asa s-a hotarit...ca lumea sa vina pentru placerea de a se da nu pentru a cistiga au fost multe insinuari ba ca ar fi un trabant ba ca ar fi de jucarie e intradevar o jucarie dar pentru oameni mari :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Cine doreste sa vina doar duminica pt trial sunteti bineveniti si nu trebuie sa platiti nici o taxa. Fiind in afara concursului si acea regula de maxim 35 dimensiunea rotilor nu mai trebuie luata in considerare. Va asteptam MULTUMESC! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanD Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Semacoooo.....n-ai inteles nimic....banii sunt pentru calciu....la fiecare CP - 1 l lapte vaca 3,5%, 2 iaurturi la juma de kil, 1000mg calciu lactic, 2 fiole glutamat de calciu, 3 crete, putina tencuiala....si daca mai raman bani....poa sa le faca mari, foarte mari si fosforescente. Suzuki Vitara 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Va recomand sa cititi bine conditiile de participare, necesarul si sa va rugati sa nu ploua! Va promit ca pe traseu veti avea parte de cel mai fin mistou al meu! :grin: - pe traseul vor fi amplasate, secvential, 6 masini de recuperare - nu uitati castile, iar daca nu aveti trebuie sa anuntati de pe acum (puteti sa folositi si din cele de motor) - nu uitati de sufe care sa insumeze lungimea de 15 metri - nu uitati de busola - nu uitati sa va verificati proiectoarele (cica noaptea emai greu in padure :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Eu anunt de pe-acum ca n-am casti. Adica am, de moto, dar dreaq poa' sa stea cu alea in cap in masina 12 ore. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Eu anunt de pe-acum ca n-am casti. Adica am, de moto, dar dreaq poa' sa stea cu alea in cap in masina 12 ore. Ia-le la tine! Baba moare la frumusete, nu? :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Eu anunt de pe-acum ca n-am casti. Adica am, de moto, dar dreaq poa' sa stea cu alea in cap in masina 12 ore. aici ai ceva http://www.wunderselectronic.ro/casti/2/ imi pare rau dar nu mai gasesc site-ul cu cele la 50 de ron de unde mi-am luat eu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges Ia-le la tine! Baba moare la frumusete, nu? :ha: :ha: Daaa, imi stric freza si nu mai dau bine in poze la premiere. :ha: Lasand gluma, o sa iau castile moto, sper ca nu glumiti cu ele, sa le car degeaba. Oricum, o sa verific la checkpointuri, daca nu au toti organizatorii casti, vai si-amar! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate