Vali alias Babu Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE ANUNT PRELIMINAR CU PRIVIRE LA CUPA KAMIKAZE Organizatori: Kamikaze Team si CORB44 Data evenimentului:9-11 octombrie 2009 Dificultatea traseului pt conditii meteo favorabile: MEDIU Lungimea Traseului: 120km Cerinte: troliu, cauciucuri MT, sufe, casti (organizatorii vor oferi casti echipajelor care nu au in limita stocului disponibil), statie Recomandari: roll cage, cauciucuri MT profil agresiv, centuri in 4 puncte Regulamentul in baza caruia se desfasoara evenimentul este cel NATIONAL de OFF ROAD Nu exista clase definite ca "extrem", "soft" sau "open" ca urmare a specificitatii traseului. Roadbookurile vor fi secventiale si vor fi inmanate de catre organizatori pe masura ce concurentii ajung la check pointuri. Organizatorii asigura doua nopti cazare si mancarea potrivit specificului pensiunilor Nu exista decat un singur castigator care pleaca acasa cu o masina de teren. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE ANUNT PRELIMINAR CU PRIVIRE LA CUPA KAMIKAZE Organizatori: Kamikaze Team si CORB44 Data evenimentului:9-11 octombrie 2009 Dificultatea traseului pt conditii meteo favorabile: MEDIU Lungimea Traseului: 120km Cerinte: troliu, cauciucuri MT, sufe, casti (organizatorii vor oferi casti echipajelor care nu au in limita stocului disponibil), statie Recomandari: roll cage, cauciucuri MT profil agresiv, centuri in 4 puncte Regulamentul in baza caruia se desfasoara evenimentul este cel NATIONAL de OFF ROAD Nu exista clase definite ca "extrem", "soft" sau "open" ca urmare a specificitatii traseului. Roadbookurile vor fi secventiale si vor fi inmanate de catre organizatori pe masura ce concurentii ajung la check pointuri. Organizatorii asigura doua nopti cazare si mancarea potrivit specificului pensiunilor Nu exista decat un singur castigator care pleaca acasa cu o masina de teren. Corb 44?Voi si Vali Dutu?F tare!O combinatie perfecta la retetar astfel ca meniul sa iasa nu bun,ci EXCELENT! :banana :banana ma bag si eu!!!! :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Buna treaba. :1 Trece-ma si pe mine pe lista. Cam in ce zona a tarii va fi concursul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Buna treaba. :1 Trece-ma si pe mine pe lista. Cam in ce zona a tarii va fi concursul? Pe langa Curtea de Arges, Max! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE din traseu :grin: [youtube:1jnh03bk] [/youtube:1jnh03bk] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Programul Cupei Kamikaze Vineri - 9 octombrie ora 20.00 - Cazare si Bufet suedez ora 21.00 - Prezenta ora 21.30 - 24.00 inspectia tehnica a masinilor, cea medicala a participantilor (daca nu poseda una valida), intocmirea asigurarilor medicale (daca nu poseda una valida) etc ODIHNA! Sambata - 10 octombrie ora 03.30 START ora 17.00 Iesire din teren - FINISH ora 20.00 Masa si dansul Duminica - 11 octombrie ora 08.00 - Micul Dejun ora 09.30 - Plecarea spre TRIAL ora 10.00 - Start TRIAL ora 12.00 - Premierea Zona de desfasurare a ostilitatilor CURTEA DE ARGES PLECAREA catre domicilii Taxa de pa rticipare este de 700 lei/masina si se va achita in contul: RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae Regulamentul in baza caruia se desfasoara concursul este Regulamentul CNOR per 2009. Se participa la o singura clasa, si anume OPEN Dotarile tehnice minime ale autoturismelor ce intra in concurs, sunt cele prezentate in anexa tehnica pt clasa OPEN, din Regulamentul CNOR per 2009. Conditie speciala de participare: NICIUN AUTOVEHICUL NU POATE CONCURA CU ANVELOPE MAI MARI DE 35' Recomandari speciale pentru participanti,in afara celor uzuale, consacrate concursurilor de acest gen: - sufe ale caror lungime cumulata sa fie mai mare de 15 metri - lanterne - minim 3 ocheti Traseul va fi parcurs pe baza unor roadbook-uri secventiale. Concurentii vor primi aceste roadbook-uri, de la arbitri, in check point-uri, pe masura ce parcurg traseul. Astfel, niciun concurent nu va putea termina cursa si nici nu va cunoaste traseul decat daca va primi de la fiecare arbitru road book-ul pana la urmatorul check point unde se afla un alt arbitru. Premiul 1 este un autoturism de teren semipregatit, iar ocupantii locurilor 2 si 3 premii surpriza , toti participantii vor primi diplome de participare la concurs! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE ... Conditie speciala de participare: NICIUN AUTOVEHICOL NU POATE CONCURA CU ANVELOPE MAI MARI DE 35' Hai bai fratilor, de ce scoateti asemenea conditii? Eu am 37 pe masina. Ce fac? Sa tai din ele? Jos comunismul! Huooo! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Nu va suparati pe noi, dar CHIAR vrem sa dam sanse egale celor care vor sa castige aceasta competitie prieteneasca Natura traseului ne obliga sa limitam inaltimea cauciucurilor folosite. Dar Max, stai linistit poti veni cu cealalta Toyota, ai putea avea sanse mai mari de reusita in traseu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE ... Conditie speciala de participare: NICIUN AUTOVEHICOL NU POATE CONCURA CU ANVELOPE MAI MARI DE 35' Hai bai fratilor, de ce scoateti asemenea conditii? Eu am 37 pe masina. Ce fac? Sa tai din ele? Jos comunismul! Huooo! :grin: "Drraga tovarrasul MAX'' :grin: , sunt sigur ca gasesti o varianta de a indeplinii conditiile noastre de concurs si ai sa poti venii la CUPA Kamikaze, vrem sa dam sanse si celor care folosesc roti de 30', vrem a fi altceva.....deci ne vedem la START? :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Ok. Voi veni cu Toyota asa: http://farm1.static.flickr.com/164/393541863_3d76b080be.jpg?v=0 si o sa ma fac de cacao. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Cu rotile alea? :ha: :ha: LE Cu siguranta se incadreaza in regulament in ceea ce priveste rotile, dar are roll-cage? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Vali ne faci curiosi :ang3 spune si tu ce :j o sa fie premiul,casa stie lumea ptr ce se :F :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Prima poza a premiului cel mare :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE un x5...nuuu NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Vali ne faci curiosi :ang3 spune si tu ce :j o sa fie premiul,casa stie lumea ptr ce se :F :grin: Siguranta este un 4x4, iar cand se apropie inceputul concursului vom posta cateva poze ''spion'' Masina se va vedea inainte de a pleca in concurs :grin: :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Un Shogun? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Un Shogun? Levo te asteptam acolo start sa vi sa vezi cu ochii tai ce 4x4 este! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Vali ne faci curiosi :ang3 spune si tu ce :j o sa fie premiul,casa stie lumea ptr ce se :F :grin: Siguranta este un 4x4, iar cand se apropie inceputul concursului vom posta cateva poze ''spion'' Masina se va vedea inainte de a pleca in concurs :grin: :wink: cred ca ar trebui sa aratati masina inainte de a se plati taxa de participare.......eu unu sincer nu fac cheltuiala de 700+700+carburant+ce se mai rupe la masina fara o motivatie....pai ales ca ati fost foarte intarziati si indecisi cu aceasta cupa....masina o fi inmatriculata? de obicei cand se fac concursuri cu astlef de premii se anunta premiul....."premiul cel mare un logan"....asa am vazut pe la televizor.....va rog fiti profesionalisti..... noi si nebanuite succese! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Vali ne faci curiosi :ang3 spune si tu ce :j o sa fie premiul,casa stie lumea ptr ce se :F :grin: Siguranta este un 4x4, iar cand se apropie inceputul concursului vom posta cateva poze ''spion'' Masina se va vedea inainte de a pleca in concurs :grin: :wink: cred ca ar trebui sa aratati masina inainte de a se plati taxa de participare.......eu unu sincer nu fac cheltuiala de 700+700+carburant+ce se mai rupe la masina fara o motivatie....pai ales ca ati fost foarte intarziati si indecisi cu aceasta cupa....masina o fi inmatriculata? de obicei cand se fac concursuri cu astlef de premii se anunta premiul....."premiul cel mare un logan"....asa am vazut pe la televizor.....va rog fiti profesionalisti..... noi si nebanuite succese! 350/pers, 700 de masina in care intra mancare cazare ! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Eu stiam ca facem offroad ca si pasiune nu neaparat pentru premii. Daca iese treaba, premiul e un bonus. Nu ar trebui sa fie motivul principal pentru a merge in offroad. Pentru cei care comenteaza in astfel de situatii, va dau un sfat: Trebuie sa fim multumiti ca cineva ne da posibilitatea de a ne da in teren oficial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Intrebare de profan, fara pretentii de participant : :app Chibitii, apartinatorii concurentilor, mamele, sotiile, fiicele si neamurile lor, ce statut vor avea, cum vor fi taxati si daca se asigura casa/masa si pentru aceasta categorie de "simpatizanti" !? Totodata, in ce masura acestia vor putea urmari desfasurarea ostilitatilor, fara sa participe direct ? Intentionez sa vin, pentru a va cunoaste pe unii dintre voi, pentru a-mi cunoaste patria (!) si pentru a-mi petrece in mod placut acel week-end. :hi Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Exista in numar limitat cateva camere rezervate pentru sustinatori , ( neveste ,copii etc ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Intrebare de profan, fara pretentii de participant : :app Chibitii, apartinatorii concurentilor, mamele, sotiile, fiicele si neamurile lor, ce statut vor avea, cum vor fi taxati si daca se asigura casa/masa si pentru aceasta categorie de "simpatizanti" !? Totodata, in ce masura acestia vor putea urmari desfasurarea ostilitatilor, fara sa participe direct ? Intentionez sa vin, pentru a va cunoaste pe unii dintre voi, pentru a-mi cunoaste patria (!) si pentru a-mi petrece in mod placut acel week-end. :hi se rezolva! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE cred ca ar trebui sa aratati masina inainte de a se plati taxa de participare.......eu unu sincer nu fac cheltuiala de 700+700+carburant+ce se mai rupe la masina fara o motivatie....pai ales ca ati fost foarte intarziati si indecisi cu aceasta cupa....masina o fi inmatriculata? de obicei cand se fac concursuri cu astlef de premii se anunta premiul....."premiul cel mare un logan"....asa am vazut pe la televizor.....va rog fiti profesionalisti..... noi si nebanuite succese! Salutare @mosu - esti asa sigur ca o sa castigi de este asa important premiul pus la bataie? :p Sper sa nu te superi era doar o observatie :h5 In alta ordine de idei, este o treaba buna . :bravo kamikaze :bravo Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE cred ca ar trebui sa aratati masina inainte de a se plati taxa de participare.......eu unu sincer nu fac cheltuiala de 700+700+carburant+ce se mai rupe la masina fara o motivatie....pai ales ca ati fost foarte intarziati si indecisi cu aceasta cupa....masina o fi inmatriculata? de obicei cand se fac concursuri cu astlef de premii se anunta premiul....."premiul cel mare un logan"....asa am vazut pe la televizor.....va rog fiti profesionalisti..... noi si nebanuite succese! Mosule-fara suparare -soacra ti-a aratat tot ce poate inainte de nunta?? :h5 "Indecizia" provine din multele formalitati si aprobari pe care le iei de la "diferite organe", de aceea intre dorinta si realitate e totdeauna o diferenta. Nu e ca la Bingo -daca iei mai multe bilete creste posibilitatea de castig, si nici ca la cafea sa iei mai multe plicuri poate dai de lozul norocos. Se ofera posibilitatea de a face of road in mod organizat , sa ai unde dormi si ce manca, fara a te gandi ce? cum? si unde? Si culmea, daca te dovedesti cel mai bun dintre toti, primesti si un premiu - ce este ? cum este? cat este? -Surpriza , vor vedea cei care participa Acum poti sa te uiti si la televizor- ca doar pentru unii de acolo vine informatia "vitala"-pe noi ne gasesti la Curtea de Arges- profesionisti stau pe sticla, noi novicii preferam in noroi Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate