Vali alias Babu Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE din traseu :grin: [youtube:xqd8g9ra] [/youtube:xqd8g9ra] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Conditie speciala de participare: NICI UN AUTOVEHICOL NU POATE CONCURA CU ANVELOPE MAI MARI DE 35' _________________ MITSUBISHI PAJERO KAMIKAZE TEAM se poate veni cu gume de 35 x 16 x R16 ?! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Da Laure, se poate veni cu gumele specificate de tine! Pentru concurentii care doresc sa se inscrie la concurs, VA ASTEPTAM! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE I'm out 37x11,5 R16 :P 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE I'm out 37x11,5 R16 :P domnu' presedinte: o sa propun colegilor din :cl Brasov, sa iti gasim imprumut niste gume mai mici de 35' pentru a putea sa mergi la concurs. ce zici ? :ha: sau iti facem cunosticnta cu cineva care vinde anvelope offroad.... parca Zoli.... nu_? :ha: :P vezi, daca treci la roti mai umane, nu o sa mai rupi planetarele..... hihihi, sunt rau, nu? _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE I'm out 37x11,5 R16 :P domnu' presedinte: o sa propun colegilor din :cl Brasov, sa iti gasim imprumut niste gume mai mici de 35' pentru a putea sa mergi la concurs. ce zici ? :ha: sau iti facem cunosticnta cu cineva care vinde anvelope offroad.... parca Zoli.... nu_? :ha: :P vezi, daca treci la roti mai umane, nu o sa mai rupi planetarele..... hihihi, sunt rau, nu? :F :P :hi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE De astazi s-a inceput organizarea traseelor! Poze si foto cu duiumul vor fi! Speram sa va placa se ve-ti gasi acolo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE cred ca ar trebui sa aratati masina inainte de a se plati taxa de participare.......eu unu sincer nu fac cheltuiala de 700+700+carburant+ce se mai rupe la masina fara o motivatie....pai ales ca ati fost foarte intarziati si indecisi cu aceasta cupa....masina o fi inmatriculata? de obicei cand se fac concursuri cu astlef de premii se anunta premiul....."premiul cel mare un logan"....asa am vazut pe la televizor.....va rog fiti profesionalisti..... noi si nebanuite succese! Salutare @mosu - esti asa sigur ca o sa castigi de este asa important premiul pus la bataie? :p Sper sa nu te superi era doar o observatie :h5 In alta ordine de idei, este o treaba buna . :bravo kamikaze :bravo nu ma supar.....dar tie nu ti-ar place sa stii....? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE cred ca ar trebui sa aratati masina inainte de a se plati taxa de participare.......eu unu sincer nu fac cheltuiala de 700+700+carburant+ce se mai rupe la masina fara o motivatie....pai ales ca ati fost foarte intarziati si indecisi cu aceasta cupa....masina o fi inmatriculata? de obicei cand se fac concursuri cu astlef de premii se anunta premiul....."premiul cel mare un logan"....asa am vazut pe la televizor.....va rog fiti profesionalisti..... noi si nebanuite succese! Mosule-fara suparare -soacra ti-a aratat tot ce poate inainte de nunta?? :h5 "Indecizia" provine din multele formalitati si aprobari pe care le iei de la "diferite organe", de aceea intre dorinta si realitate e totdeauna o diferenta. Nu e ca la Bingo -daca iei mai multe bilete creste posibilitatea de castig, si nici ca la cafea sa iei mai multe plicuri poate dai de lozul norocos. Se ofera posibilitatea de a face of road in mod organizat , sa ai unde dormi si ce manca, fara a te gandi ce? cum? si unde? Si culmea, daca te dovedesti cel mai bun dintre toti, primesti si un premiu - ce este ? cum este? cat este? -Surpriza , vor vedea cei care participa Acum poti sa te uiti si la televizor- ca doar pentru unii de acolo vine informatia "vitala"-pe noi ne gasesti la Curtea de Arges- profesionisti stau pe sticla, noi novicii preferam in noroi da da... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE domnu' presedinte: o sa propun colegilor din :cl Brasov, sa iti gasim imprumut niste gume mai mici de 35' pentru a putea sa mergi la concurs. ce zici ? :ha: sau iti facem cunosticnta cu cineva care vinde anvelope offroad.... parca Zoli.... nu_? :ha: :P vezi, daca treci la roti mai umane, nu o sa mai rupi planetarele..... hihihi, sunt rau, nu? 35-uri inclusiv :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Salutare, Avem placerea de a va anunta ca s-a dat startul inscreierii la ''CUPA Kamikaze'' 9-11 octombrie, taxa de participare este de 350 ron/pers.Plata se poate face si prin banaca in contul; RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Lista participanti 1-Cristiblondu + 1 (tricouri L si L) platit avans 350 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Salutare, Avem placerea de a va anunta ca s-a dat startul inscreierii la ''CUPA Kamikaze'' 9-11 octombrie, taxa de participare este de 350 ron/pers.Plata se poate face si prin banaca in contul; RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Lista participanti 1-Cristiblondu + 1 (tricouri L si L) platit avans 350 eu m-am inscris inca pe prima pagina :wink: in cateva zile transfer si banii - Vali poti sa ma pui dupa Cristi :h5 tricouri - pentru mune maxin posibil - Natali minim posibil :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Salutare, Avem placerea de a va anunta ca s-a dat startul inscreierii la ''CUPA Kamikaze'' 9-11 octombrie, taxa de participare este de 350 ron/pers.Plata se poate face si prin banaca in contul; RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Lista participanti 1-Cristiblondu + 1 (tricouri L si L) platit avans 350 eu m-am inscris inca pe prima pagina :wink: in cateva zile transfer si banii - Vali poti sa ma pui dupa Cristi :h5 tricouri - pentru mune maxin posibil - Natali minim posibil :) scuze vitalies :h5 Salutare, Avem placerea de a va anunta ca s-a dat startul inscreierii la ''CUPA Kamikaze'' 9-11 octombrie, taxa de participare este de 350 ron/pers.Plata se poate face si prin banaca in contul; RO14INGB0000999900159060 Valentin Alexandroae 9 ING Bucuresti Data limita a inscrierilor 2 octombrie si in functie de locurile disponibile Lista participanti 1-Cristiblondu + 1 (tricouri L si L) platit avans 350 2-Vitalies + 1 (tricouri xxl si s) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Lista participanti 1. cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE 1. cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 4. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Lista participanti 1. cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 4. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 5. IVxIV si oana craciun (tricouri XL si M) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Lista participanti 1. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 4. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 5. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) 6. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE salutare,ma inscriu si eu, Nagy Andrei si Nagy Geza,tricouri 2x L, banii pe saptamana viitoare OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 28, 2009 Autor Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Lista participanti 1. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 4. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 5. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 6. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 7. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE salut Vali! intrebare: poate fi facut traseul de un Mitsu lung? LWB? Gepetto stie si masina, ce ma pune pe ganduri este postul lui Flash4x4 din echipa voastra care spune: Frumoasa iesire baieti!!! Imi pare asa de rau ca nu am putut sa o duc pana la capat! Dar, bine am facut ca am iesit din traseu ca nu ma mai aduceati voi la sosea!!! ... iar el are un LWB ca al meu... lungimea este intrebarea, pentru ca daca nu e loc de trecut... PS - la dracu, vedem noi ce facem de lungime! ma inscriu si eu cu drag si bucurie, numai ca sa ii stresez nitel pe Vitali si Cristi Blondu' :ha: deci Schultz + 1, tricouri M + S KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 28, 2009 Autor Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE salut Vali! intrebare: poate fi facut traseul de un Mitsu lung? LWB? Gepetto stie si masina, ce ma pune pe ganduri este postul lui Flash4x4 din echipa voastra care spune: Frumoasa iesire baieti!!! Imi pare asa de rau ca nu am putut sa o duc pana la capat! Dar, bine am facut ca am iesit din traseu ca nu ma mai aduceati voi la sosea!!! ... iar el are un LWB ca al meu... lungimea este intrebarea, pentru ca daca nu e loc de trecut... PS - la dracu, vedem noi ce facem de lungime! ma inscriu si eu cu drag si bucurie, numai ca sa ii stresez nitel pe Vitali si Cristi Blondu' :ha: deci Schultz + 1, tricouri M + S Merge fara griji! :h5 Lista participanti 1. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 4. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 5. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 6. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 7. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 8. Schultz + 1, tricouri (M + S) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 28, 2009 Autor Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE Lista participanti 1. Cristiblondu+1 (tricouri L si L) avans achitat 350 2. Vitalies +1 (tricouri xxl si s) 3. Andrei Museteanu+ Bogdan Diaconescu (tricouri xxl x2 ) 4. Watcher + Brother (tricouri L amandoi) 5. IVxIV si Oana Craciun (tricouri XL si M) achitat 700 6. Daniel66 + 1 (tricouri xl amandoi) 7. Nagy Andrei si Nagy Geza (tricouri 2x L) 8. Schultz + 1, tricouri (M + S) 9. Razvan Dimitriu + 1 (tricouri XL x2) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE salut Vali! intrebare: poate fi facut traseul de un Mitsu lung? LWB? Gepetto stie si masina, ce ma pune pe ganduri este postul lui Flash4x4 din echipa voastra care spune: Frumoasa iesire baieti!!! Imi pare asa de rau ca nu am putut sa o duc pana la capat! Dar, bine am facut ca am iesit din traseu ca nu ma mai aduceati voi la sosea!!! ... iar el are un LWB ca al meu... lungimea este intrebarea, pentru ca daca nu e loc de trecut... PS - la dracu, vedem noi ce facem de lungime! ma inscriu si eu cu drag si bucurie, numai ca sa ii stresez nitel pe Vitali si Cristi Blondu' :ha: deci Schultz + 1, tricouri M + S mircea a iesit de pe traseu din cauza de defect :ha: :ha: axa cu came i-a jucat o festa traseul este unul de open dar....daca nu ploua excesiv nici eu nu am putut merge iar pe traseu din cauza de turbina.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE .....daca ploua.....va fi CIRCUS GLOBUS :ha: :ha:.....oricum traseul foarte interesant si palpitant chiar si uscat :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: CUPA KAMIKAZE vali - trece-ma si pe mine te rog: superalfi + 1 (tricouri L+L) merci! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate