Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

Postări Recomandate

Re: "CUPA KAMIKAZE" - 9-11 Octombrie - Curtea de Arges

A sosit timpul sa adresez si eu multumiri multora dintre oamenii care m-au impresionat la acest al doilea concurs la care particip.

Si am sa incep cu organizatorii care au realizat un lucru de exceptie, facandu-ne sa ne simtim minunat de speciali.

Apoi multumesc lui Raul si sotiei sale, cu care am facut echipa ad hoc, si care ne-au aratat ce inseamna fair playul in off road, nelasandu-ne de izbeliste cand am dat de greu.

Nu in ultimul rand multe multumiri lui Filip si Semaca, care nu au depus eforturi deosebite sa scape de patrolisti, desi pot sa spun ca si norocul ne-a tinut aproape de ei aproape 90% din traseu (ei stiu la ce ma refer).

Pentru mine concursul a debutat cu un ghinion pe care am incercat sa il elimin, si anume atribuirea numarului de concurs 13, pe care l-am refuzat, insa care se pare ca si-a lasat amprenta asupra desfasurarii ulterioare a traseului parcurs in concurs. Dupa primii 10 km am ramas deja fara telecomanda troliului, ulterior ajutandu-ma de o telecomanda imprumutata de la Filip, care mergea doar pe in. Apoi, dejantarea coechipierilor nostri la finalul traseului din prima zi. Si, bineinteles, dejantarea mea la finalul traseului de trial. Oricum am fost foarte mandru de ocuparea locului 10 la sfarsitul primei zile de concurs.

PS. Semaca, sa nu crezi ca vei scapa de Lascarica la urmatorul concurs la care vei participa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 639
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Scurt istoric:

am primit o promisiune

nu s-a putut respecta

am decis sa nu public poze

am primit alta promisiune

Prea le pui la suflet si tu. Mai lasa si de la tine :h5

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Daca a gasit cineva o pereche de ochelari de soare Carrera, vineri seara, in sala de mese... i-am ratacit pe acolo in nebunia aia de la inscrieri: du-te la financiar, du-te la medic, du-te la tehnic..... mai aveam nitel si credeam ca am mutat serviciul la cupa Kamikaze :ha: :ha:

Asa. daca a gasit cineva ochelarii respectivi... si se indura sa ii si returneze proprietarului... :h5 ofer recompensa: o alta pereche de ochelari din ceia flexibili de care erau la vanzare pe terasa.

danke

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Rotty, ti-am raspuns pe PM ca sa iti reamintesc povestea.

Pe public iti zic doar sa recitim impreuna threadul ;-)

Legat de pus la suflet - am postat pozele, did I not?

Desi mi se pare ca inca nu s-a prins multa lume ca sunt mai multe ldaca fac click pe link de mai sus...

Link spre comentariu

Rotty, ti-am raspuns pe PM ca sa iti reamintesc povestea.

Pe public iti zic doar sa recitim impreuna threadul ;-)

Legat de pus la suflet - am postat pozele, did I not?

Desi mi se pare ca inca nu s-a prins multa lume ca sunt mai multe ldaca fac click pe link de mai sus...

:1 :1 :1 un adevarat Gentleman :x

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Wacher si Sensei....i-mi permit sa va raspund eu pt ca eram acolo ,la start si am vazut/auzit totul...inclusiv ce am citit aici innainte de concurs si promisiunea repetata facuta...

Man treb sa-i dam dreptate lui Silviu......nu putea sa va lase pe spatele organizatorilor,raspunderea acestora si tot ceea ce implica asta in trial.....au fost niste autorizatii pt un nr de masini,inscriptionate , platite diverese pe la diversi(salvare,ISU,pompieri)......cum crezi ca ar fi dat daca astia interveneau pt unu care nu era inscris in concurs?....si se dadea la trial sub aripioara organizatorului? in nici un caz bine pt organizator....

Deacord ca in proportie de 99,9% nu miscau un deget ca nu aveau de ce......Doamne Ajuta....dar oamenii si-au cerut scuze si cineva va dus sa va dati prin imprejurimi sa nu iasa discutii si sa pastram onoarea obrazului...credeam ca s-a inteles asta....initial v-am dat drepatate ..acum ,la rece voi va mai dati dreptate?

Oricum super foto,asa cum ne-am obisnuit si multam de fair-play!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

....initial v-am dat drepatate ..acum ,la rece voi va mai dati dreptate?

Ai dreptate. :grin:

Fara gluma, in final eu am plecat foarte multumit. Am inteles si motivele, am apreciat si solutia, am admirat si puterea lui Miron, care, desi i se inchideau ochii, a plecat cu nebunii pe coclauri.

P.S: Caraielile au fost doar asa, de forma. Prea va iesisera toate bine in concursul asta, prea va lauda toata lumea! Democratie fara opozitie nu exista. :grin:

Link spre comentariu

Acum ,asa cum am spus-o si personal citorva persoane din organizare ,am realizat de fapt cit de bine v-a iesit toata treaba si cit de sus ati ridicat standardul de organizare si din pacate putini vor fi cei care vor reusi sa il atinga,iar CUPA KAMIKAZE va ramane cel putin pentru mine,un etalon de comparatie.

Inca odata un sincer si respectuos :bravo :bravo :bravo :bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator tt3o

Foarte bine spus asfalttango, :g la fel va ramane si in inima mea, pentru ca m-am simtit minunat dar mai ales pentru ca acolo am trait si m-am indragostit de senzatiile pe care ti le ofera offroad-ul.

Asa cum am scris si la topicul de prezentare a membrilor

"FELICITARI ORGANIZATORILOR SI PARTICIPANTILOR !!!! TOTUL A FOST PERFECT, MINUNAT, INTENS SI DIN PACATE NU AM SUFICIENTE CUVINTE SAU NOTE CA SA EXPRIM TOT CE A INSEMNAT PENTRU MINE "CUPA KAMIKAZE"!!!!"

:bravo :1 :bravo

Si mai vreau !!!!!!!!! :twisted: :grin:

Link spre comentariu

Poze

http://picasaweb.google.com/valentin.al ... directlink

http://lh6.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/StuAVRTpcTI/AAAAAAAADeY/IPlDiXdkZU8/s720/6F8Y6102.JPG

http://lh4.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/StuBJBAQvII/AAAAAAAADmQ/E5jH14g1CDA/s720/6F8Y6249.JPG

http://lh5.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/StuAd8XC42I/AAAAAAAADfo/FGZptnyF1Hc/s720/6F8Y6132.JPG

http://lh5.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/StuA1zNmVcI/AAAAAAAADjc/l4YNsjpSQqw/s720/6F8Y6200.JPG

http://lh4.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/StuBJBAQvII/AAAAAAAADmQ/E5jH14g1CDA/s720/6F8Y6249.JPG

http://lh3.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/StuBRUbGgEI/AAAAAAAADnU/jilaWm45IwU/s720/6F8Y6322.JPG

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Shit! Shit! Shit! Double shit! Ba Vali, alias Babu, nu ti-am zis eu ca "la rezervoare", acolo unde a fost trialu', voia Manole s-o incotopeneasca pe Ana? ti-am zis! Tu nu si nu! Ca a zidit-o in perete...! Ba nene, Manole asta era ...cum sa zic eu....cam ca astia de dau glet azi prin apartamente, a luat banii, l-a ars pe popa si s-a-nfipt cu Ana exact unde am pus noi trialul. Bine ca ne-a zis Istodor adevarata istorie a acestor locuri! Data viitoare, organizam cupa Kamikaze mai "hacana besleaua" (asta e tot o licenta poetica care se poate traduce "mai la dreapta") sa nu mai pangarim locurile sfinte de baut si .utut ale zidarilor celebri!

P.S. Si nici nu mai punem bannerul intre doi copaci. Punem doua Ane sa-l tina deasupra capului ca sa evocam in mod glorios sacrificiul femeii in aruncarea mioritica a gletului pa perete! :grin:

Din punct de vedere gazetaresc imi explic de ce Istodor a parasit anchetele si s-a lansat in poezii, ceea ce ma uimeste este cum "cititoarea Mihaela a descoperit" bannerul! Mihaela asta e cumva vreuna care ar fi vrut s-o "zidesti" si tu putin, iar tu i-ai ignorat dorinta?!?! :uameni

Link spre comentariu

Shit! Shit! Shit! Double shit! Ba Vali, alias Babu, nu ti-am zis eu ca "la rezervoare", acolo unde a fost trialu', voia Manole s-o incotopeneasca pe Ana? ti-am zis! Tu nu si nu! Ca a zidit-o in perete...! Ba nene, Manole asta era ...cum sa zic eu....cam ca astia de dau glet azi prin apartamente, a luat banii, l-a ars pe popa si s-a-nfipt cu Ana exact unde am pus noi trialul. Bine ca ne-a zis Istodor adevarata istorie a acestor locuri! Data viitoare, organizam cupa Kamikaze mai "hacana besleaua" (asta e tot o licenta poetica care se poate traduce "mai la dreapta") sa nu mai pangarim locurile sfinte de baut si .utut ale zidarilor celebri!

P.S. Si nici nu mai punem bannerul intre doi copaci. Punem doua Ane sa-l tina deasupra capului ca sa evocam in mod glorios sacrificiul femeii in aruncarea mioritica a gletului pa perete! :grin:

Din punct de vedere gazetaresc imi explic de ce Istodor a parasit anchetele si s-a lansat in poezii, ceea ce ma uimeste este cum "cititoarea Mihaela a descoperit" bannerul! Mihaela asta e cumva vreuna care ar fi vrut s-o "zidesti" si tu putin, iar tu i-ai ignorat dorinta?!?! :uameni

Oare crezi tu ca locuitorii orasului nu stiau ca Manole a fost un kamikaze, crezi ca degeaba am ales noi locatia? :ha:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Bahhhhhh....s-a aruncat dupa ce a terminat de construit si zidit......

iti arat si locul unde s-a aruncat.....``in fata blocului`` `` in vazduh``....... deci este un kamikaze? :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Pe aceasta cale adresez oficial o invitatie realizatoarei (realizatorului) reportajului la o tura de trial KAMIKAZE in postura de copilot(a) la Veverita DALE. :ha: :h5

O mai avea curaj sa comenteze ceva dupa...? :P :uameni

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Domnilor! FELICITARI!!! atat organizartorilor cat si participantilor. din pacate, nu am avut cu ce veni, am stat in fata calculatorului si-am urmarit din post in post aceasta poveste si m-am convins citindu-va ca este o poveste minunata, a unor oameni exceptionali! Inca o data, felicitari! si la anul si mai lata! :) lunga, groasa, etc, dupa posibilitati... :) :1 KAMIKAZE TEAM!!!

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare