Max Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Eu nu inteleg de ce ti-ai luat troliu. Oricum tu te intorci si mergi pe sens invers de obicei. :grin: :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 Am luat de la benzinarie o pereche de manusi din alea groase, "de lucru" ... vezi ca la Baia Mare tre' sa-mi explici si mie cateva smecherii legate de troliu si de autobuzele noastre ... "o bag" pe Zaraza la inaintare, asa ca n-ai loc de intors :ga ... Cu cea mai mare placere, linga o Zaraza, o sa-ti mai explic si cum sa nu-ti indoi bara de directie noaptea la doua cin'te'minca-n cur sa te dai cu purceaua prin padure.Numa ce-am facut-o, cind intru in posesia pozelor o sa le pun :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 @Max : ... ahh, cutitu' e-nvartit in rana si doare-al 'reakului de tare :ga ... @Bruno : ... am bagat la cap ideea ... Zaraza e cu noi ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 mergind si cu spatele troliu tot iti trebuie. bine ca nu ai investit(cum era sa fac eu) fara trebuinta in tubul ala ce trage aer de sus. bafta in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 mergind si cu spatele troliu tot iti trebuie. bine ca nu ai investit(cum era sa fac eu) fara trebuinta in tubul ala ce trage aer de sus. bafta in continuare Mie imi place sa respir aer de mai sus, de la munte. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Urmatoarele etape din "operatiunea Autobuzul" sunt : - proiectoare fata - sus pe portbagaj - [ 4 bucati - dreptunghiulare ] - proiectoare spate [ 2 bucati : marche-arriere si lampa ceata ] - snorkel - 2 canistre mici cocotate [ copyright Mugur :mrgreen: ] - a 2-a baterie - modificarea lampilor de pe spate - transformarea lor in lampi multifunctionale - Bruno le-a facut pe ale sale - de asemenea, ma mai tenteaza "matrasirea" EGR-ului si poate un esapament din inox, fara toba mare de pe spate ... dar astea sunt inca la stadiul de "studiu de caz" ... PS : ... am acoperit cele doua gauri "de vizitare" din bara fata ... o bucata de tabla [ 46x10 mm ], captusita pe interior cu "banda Sica" [ pentru etansare si antivibratie ], vopsita la culoare gri si prinsa cu 4 suruburi infiletate in bara ... arata cam "manufacturata in curtea din spate" dar mie mi se pare in regula ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Urmatoarele etape din "operatiunea Autobuzul" sunt : - proiectoare fata - sus pe portbagaj - [ 4 bucati - dreptunghiulare ] - proiectoare spate [ 2 bucati : marche-arriere si lampa ceata ] - snorkel - 2 canistre mici cocotate [ copyright Mugur :mrgreen: ] - a 2-a baterie - modificarea lampilor de pe spate - transformarea lor in lampi multifunctionale - Bruno le-a facut pe ale sale - de asemenea, ma mai tenteaza "matrasirea" EGR-ului si poate un esapament din inox, fara toba mare de pe spate ... dar astea sunt inca la stadiul de "studiu de caz" ... PS : ... am acoperit cele doua gauri "de vizitare" din bara fata ... o bucata de tabla [ 46x10 mm ], captusita pe interior cu "banda Sica" [ pentru etansare si antivibratie ], vopsita la culoare gri si prinsa cu 4 suruburi infiletate in bara ... arata cam "manufacturata in curtea din spate" dar mie mi se pare in regula ... baga si niste poze !! :mrgreen: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Io zic asa daca te dai in teren: -proiectoarele de pe portbagaj = primele victime la crengi mai ales ca nu poti sa pui cabluri de otel cum are mugur -proiector spate pe marche arriere= extrem de util, celalalt useless, ajunge ce ai de la nissan -snorkel OK -canistre cocotate never in teren pt ca ii ridici centrul de greutate.Si asa ai destula greutate pe acoperis. -a doua baterie daca nu te duci in expeditii useless, numa bani aruncati pe ea si distribuitor (4-500e)+greutate in plus pe fata -modificarea blocului lumini pe spate OK, dar renunta la cele din bara, ca alea se agata prin crengoaie -EGR out si toba inox fara toba mare si aia din spate si eu imi doresc si va fi urmatorul pas, desi zic frantujii (stii tu care) ca nu s-ar vedea nici o schimbare de la toba. In rest nu pot decit sa ma bucur vazind cum te transformi tu si avtabuzu' tau :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 In ce consta modifcare lampi spate multifunctionale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 In ce consta modifcare lampi spate multifunctionale? GR-urile au pe spate un bloc de lumini care nu e folosit (mai putin la motorizari 4.2 diesel si 4.8 benzina, daca nu ma-nsel). Eu am renuntat la luminile din spoilere si le-am mutat sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 @kato : ... pai inca n-am facut respectivele modificari ... sunt in lista de asteptare :mrgreen:, asa ca n-am ce poze sa pun ... doar cu capacul ala de la gaurile troliului ... @Bruno : ... multam' de sfaturi, o sa bag la capatana ce-mi zici ... - da' de ce zici tu ca nu pot sa pun si eu 2 cabluri, d-alea de otel, cum are Mugur ? ... - proiectoarele de sus au niste masti de plexiglas dur, care le protejeaza cat de cat la lovituri "decente" ... in plus, cred ca se pot rabata pe spate ... - am citit la francezi un topic ( o sa-l caut ) in care sustineau ca la eliminarea tobei finale se simte o crestere de cuplu si putere ... ... a venit fiica-mea pe capul meu, asa ca va las ... tre' sa ma joc cu ea :ga ... vorbim mai tarziu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 - da' de ce zici tu ca nu pot sa pun si eu 2 cabluri, d-alea de otel, cum are Mugur ? ... Ca nu ai ochelari la bara :cry: , adica tevile alea rotunde de pe bara principala :cry: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 ... nu-i bai, fac la strung 2 piese cu "ochi" si le prind cu suruburi de capetele aripilor, chiar deasupra farurilor ... Nu ar fi ideea ca bull barul e prins strasnic de masina, si atunci daca vine o creanga uriasa peste sufa de otel, bull barul rezista? Mi-e sa nu se supere aripa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Apropo de crengi mai mari :wink: , zice Bucur in concurs la TAT: " ba, vezi ca s-o smuls un cablu si ne-o spart parbrizu, tre' sa oprim!!! " Parbrizu' il sparsesem io cu capu' doua pozitii mai inainte, dar el era prea concentrat si n-o vazut decit crengoiu' care ne-o lovit in celalalt cablu care a rezistat :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 :roll: ...Vis-a-vis de canistre / canistra de carburant, mi se pare de bun simt sa ai asa ceva in dotarea standard. La noi sunt nenumarate situatii in care poti avea probleme sau poti ajuta un coleg de traseu... Evident mi se pare de bun simt sa le tii undeva in exteriorul masinii... Nu exista prea multe locuri unde le poti pune : 1)ideal in bena daca ai pick-up sau masina taiata / modificata corespunzator 2)pe bara tip Kaymar cu suport special de canistra de 20 de l securizat si suport de roata idem, ambele direct pe bara HD 3)pe usa cu suport / dubios / oricum usile spate au probleme din cauza greutatii ( rotii )... :roll: 4)pe portbagaj, varianta cea mai proasta dar rezonabila, acreditata de toti posesorii de masina de expeditie.Suporturile de canistre de 10 l, sunt total compatibile cu porbagajul ARB, sunt dimensionate special sa incapa 7 canistre X 10 l pe un rand.Din punct de vedere al greutatii, asa cum sunt gandite, masina este perfect echilibrata pe ambele parti, iar greutatea la 2 canistre x 10 l, cu arcuri OME extra HD ( greutati in mod constant peste 200 kg ) este insignifianta, mult mai nasol se simte un hi-lift pus pe o laterala a potbagajului. In alta ordine de idei am vazut baieti care cara pe portbagaje adevarate, greutati de 100 / 150 kg :corturi de 50 kg, canistre cacalau, bagaje, hi-lift, scule, "sine" de noroi / nisip etc. Din punctul meu de vedere singurul dezavantaj este inaltimea, dar nu e cine stie ce, fie eviti / ocolesti putin anumite locuri sau te harjai linistit de craci ca oricum nu se intampla nimic... :grin: 8) Marele dezavantaj, in parcari subterane - nici o sansa, la aeroport intri pe la dube, autobuze si camioane... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Poze noi : ... capacul care acopera gaurile de vizitare ale troliului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Montarea statiei CB Alan42 : ... am incropit un suport pentru statie dintr-o bucata de lemn care intra fix in scrumiera ... suportul e prevazut cu un "ochi", de care agat carligul de fixare al statiei ... in felul asta statia sta bine fixata, nu are "joc" in mers, si o pot manevra cu mana dreapta [ squelch & volum ] ... ... microfonul sta atarnat de un dispozitiv pe care l-am fixat deasupra, pe parasolarul copilotului ... usor de ajuns la el cu mana dreapta ... ... antena e fixata pe roata de rezerva, deasupra portbagajului ... toate cablurile vin fixate pana sub scaunul soferului [ "alimentarea" si "antena" ] ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Poze noi : ... capacul care acopera gaurile de vizitare ale troliului ... Da' am si io o intrebare, pe unde ajungi la frina troliului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Poze noi : ... capacul care acopera gaurile de vizitare ale troliului ... Da' am si io o intrebare, pe unde ajungi la frina troliului? ... Am uitat sa specific faptul ca acest capac a fost pus doar "pentru oras" ... cand plec la vreo "iesire" il scot ... deci la Baia Mare capacul va sta in portbagaj :mrgreen: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 geamuri blindate ai ...??? http://www.alpineco.com/inventory/suvs/patrol8791.html cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 geamuri blindate ai ...???... ... ah, Luciene, Luciene, cum ma injectezi tu :ga ... vineri pe la pranz am avut treaba in Dr. Taberei, si am vrut sa ma opresc si pe la tine ... da' mi-a fost ca esti pe la fro' pescuiala de-a ta ... Important pentru tara : ... am trecut pe la Badsi-Nissan ( am avut drum in zona si m-am oprit sa beau o cafea la ei ) si, din vorba-n vorba, am aflat ca le-au sosit primele exemplare de Patrol cu motor modificat ... motorizarile sunt pe tehnologie common rail, aceeasi putere - acelasi cuplu - practic sunt putine modificari fata de ultima varianta ... apare Cruise Control-ul ca optiune standard ... n-am vazut cu ochii mei, asa ca nu am mai multe amanunte ... din ce stie lumea pe acolo, neoficial, un ALT Patrol ( deci nu un facelift ) va apare in 2008 ... PS : ... am "dat sfoara-n tara" pentru snorkel ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Dupa cum ziceam mai zilele trecute, am trecut pe la don' Luigi, sa vad cam cum ar veni pe masina mea niste jante 16" cu backspace [ ET ] de - 25 ... vin cum trebuie, asa ca am purces la niste operatiuni pregatitoare : am montat un kit avansare punte fata [ rotile atingeau in partea din spate a aripii ] si un caster kit [ bucse excentrice ] ... operatiunea s-a executat in circa 4 ore fara probleme deosebite ... ... apoi a urmat "bomboana de pe coliva" :mrgreen:... aveam la mine placutele de inox [ am confectionat 2 bucati : Bruno si Ricardo ], taiate gata - pentru blocarea valvei de recirculare a gazelor arse [ EGR-ului ] ... aceasta valva are un rol ecologic, o parte din gazele arse incomplet se preiau din tubulatura de esapament si se baga iarasi in motor ... in realitate, dupa cateva zeci de mii de km, valva in sine se "colmateaza" cu reziduuri de ardere, iar eficienta ei devine egala cu zero ... in schimb, prin reintroducerea in circuitul de ardere a unei cantitati de aer fierbinte si sarac in oxigen, se diminueaza randamentul motorului ... Solutia este ceea ce se numeste blocarea EGR-ului ... in mod normal, la masinile care au cutie manuala, blocarea EGR-ului implica si o mica ajustare la nivel de Wastegate ... la masinile automate [ ca a mea ] blocarea EGR-ului presupune doar intercalarea unei placute de inox pe tubulatura respectiva ... ... am preluat toate aceste informatii de pe site-ul francezilor [ http://www.patrol-gr.net ] care, in opinia mea, este cel mai complex forum dedicat masinilor Patrol ... Dupa blocarea EGR-ului am iesit cu masina "la teste" ... raspunde mult mai bine la apasarea pedalei de acceleratie si se infige mai tare ... in cuvinte simple, pare o alta masina ... in concluzie, sunt multumit si satisfacut ! Multam' fain Luigi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Degeaba. Toate modificarile astea nu ajuta la navigatie. Prietenii stiu de ce. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Degeaba. Toate modificarile astea nu ajuta la navigatie. Prietenii stiu de ce. :grin: Hmm, iar mi-aduc aminte :ga ... cateodata, nici nu-ti trebuie prea multa navigatie, daca stii sa iesi "victorios la liman" ... si, daca acest lucru se intampla concomitent cu inhatarea TUTUROR CP-urilor !!!, precum si cu sosirea la punctul terminus avand CEL MAI BUN TIMP !!!, atunci chiar ca esti meserias :ga ... ... desigur ca se gasesc, ca intotdeauna, si persoane gata sa conteste diverse aspecte MINORE :ga, insa noi nu ne suparam din atata lucru :grin: ... in sufletul nostru, noi stim ca SUNTEM CAMPIONI EN TITRE !!! :ga, si numai asta conteaza ! :ga... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 28, 2007 Partajează Postat Septembrie 28, 2007 ai blokat EGR-ul ... nu mai esti ecologist .... :cry: .... noi astilalti ce ar trebui sa facem in compensatie...??//..... sa aruncam cutiile de bere, cola pe geam.... zilnic...ca sa fie pace... si o data pe luna sa taiem si cate un copac.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate