Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Operatiunea "Autobuzul"

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 399
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator koala
... ploaia din seara asta a inundat complet zona in care locuiesc ( capatul Berceniului ) ... am iesit la Selgros pentru cumparaturile saptamanale si, la intoarcerea spre casa, toata strada Turnu Magurele era inundata, se mergea doar pe un singur sens ... evident, eu am "infipt" camionul unde era apa mai mare, ca nu mai scapam de fiica-mea : "Tati, tati, vreau sa mergi cu valuri !" ... pe blvd. Brancoveanu, la intrarea in str. Covasna, apa avea cam 50-60 cm ... apreciez asta dupa faptul ca unul cu o Dacie rosie se daduse neputincios jos din masina "inecata", iar apa ii venea bine peste genunchi ... un altul cu o dubita mica ( Fiat pare-mi-se ) se oprise sa-l scoata afara si "murise" si ala acolo ... aveau un cablu agatat intre cele doua masini ( ceva de culoare portocalie, elastic ), asa ca i-am scos pe amandoi din apa ... cred ca pe lumea aialalta o sa am parte numa' de fecioare :lol: :lol: :lol: , saracii soferi nu stiau cum sa-mi mai multumeasca, barem ala cu Dacia a vrut saracu' sa-mi dea bani ... evident ca le-am zis sa se duca sambata la biserica si sa-mi dea acatiste si alte marafeturi d-astea :mrgreen: ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... ploaia din seara asta a inundat complet zona in care locuiesc ( capatul Berceniului ) ... am iesit la Selgros pentru cumparaturile saptamanale si, la intoarcerea spre casa, toata strada Turnu Magurele era inundata, se mergea doar pe un singur sens ... evident, am "infipt" camionul unde era apa mai mare, ca nu mai scapam de fiica-mea : "Tati, tati, vreau sa mergi cu valuri !" ... pe blvd. Brancoveanu, la intrarea in str. Covasna, apa avea cam 50-60 cm ... apreciez asta dupa faptul ca unul cu o Dacie rosie se daduse neputincios jos din masina "inecata", iar apa ii venea bine peste genunchi ... un altul cu o dubita mica ( Fiat pare-mi-se ) se oprise sa-l scoata afara si "murise" si ala acolo ... aveau un cablu agatat intre cele doua masini ( ceva de culoare portocalie, elastic ), asa ca i-am scos pe amandoi din apa ... cred ca pe lumea aialalta o sa am parte numa' de fecioare :lol: :lol: :lol: , saracii soferi nu stiau cum sa-mi mai multumeasca, barem ala cu Dacia a vrut saracu' sa-mi dea bani ... evident ca le-am zis sa se duca sambata la biserica si sa-mi dea acatiste si alte marafeturi d-astea :mrgreen: ...

Zina buna ce esti tu :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Acuma ce sa zic decit 'bravo' pentru fapta buna, dar in legatura cu fecioarele io zic ca ar fi bune pe lumea asta, ma tem ca pe cealalta nu prea ai ce sa le faci :wink: :lol: :lol:
Link spre comentariu

Vizitator koala

Stii cum se zice, Dumnezeu da, da' nu baga si in traista ! :lol: ... asa ca pe lumea asta tre' sa ne descurcam cu forte proprii :lol: ...

PS : ... m-am conversat astazi cu Vlad ( bendix pe 4x4mania ) ... mi-a zis ca ati fost colegi de liceu, sau de armata, asa ceva ...

Link spre comentariu

@koala

Bravo pentru actiunea umanitara, macar vad si astia ca suntem buni nu numa la stricat padurile, cum zbiara unii diliti... apoi rasplata... vezi tu... :) :)

Am vazut la telejurnal ca ati avut apa, asta e cu noul obicei al vremurilor... :(

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Vizitator koala
Mi-a zis si mie soacra-mea ca au aratat apa cum curgea pe scarile de la statiile de metrou ... cica unele garnituri ar fi fost oprite in statii ceva vreme ... la Bucuresti canalizarea e sub orice critica si, daca ploua violent timp de 10-15 minute, se duce 'reaku totul ... e poveste veche, se intampla anual cateva "inundatii" de astea ... exista locuri in oras unde, cu o masina 4x4 si o sufa, poti sa faci bani frumusei in timp scurt :mrgreen: ... podul Constanta, pasajul Marasesti, pasajul Obor, pasajul Unirea, podul de la Hotel Parc ( Jiului ), calea Vacaresti ( capatul dinspre Tineretului ) etc, etc ...
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala
Va anunt cu mare bucurie ca la Sibiu tre' sa dau de baut ... am reusit sa-mi cumpar Patrolul cu acte in regula [ s-a "facut" anu' de la repatriere ] ... asa ca sunt "ferice apropitar" :grin: ...
Link spre comentariu

Va anunt cu mare bucurie ca la Sibiu tre' sa dau de baut ... am reusit sa-mi cumpar Patrolul cu acte in regula [ s-a "facut" anu' de la repatriere ] ... asa ca sunt "ferice apropitar" :grin: ...

Si cu cauciucurile trecute in talon? :grin:

Link spre comentariu

Sa curgaaaaaaaaaaa :dr :dr :dr :dr

Link spre comentariu

Vizitator koala

Si cu cauciucurile trecute in talon? :grin:

D-apoi cum nu ? ... de-abia astept sa ma opreasca frun' polititst pentru treaba asta :grin: ... inca o data Max, mii de multumiri pentru ajutorul dat ! ...

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala

Domnilor, va anunt pe cale oficiala :ga ca de maine sunt plecat din tara, vreme de o saptamana ... vin inapoi pe 13 august, stau cateva zile, si plec iarasi pentru o saptamana ( 20 august - 27 august ) ... nu faceti prostii in lipsa mea, nu va jucati cu focul si nu bagati copii in casa :ga ...

toate bune, tuturor,

koala

Link spre comentariu

Vizitator koala

Max, stii doara ca noi sudistii suntem "vorba lunga" :ga ...

kato, multam' de urari ... vezi ca bautura aia e un lucru bun, da' tre' sa te tii de ea ...

Mugur, mutumesc de urari !

PS : N-am vrut sa va zic ca sa nu va fac pofta, da' vaz ca ma injectati :grin: ... saptamana asta am sejur de Provence, numa' degustari de vinuri si vizite la carciumi sordide frantuzesti ... incep traseul in Nisa ... Digne ... St.Remy ... Avignon ... si termin in Aix-en-Provence ... o sa vin cu picioarele tocite de atata mers, si cu ficatul de marimea unui cap de copil de la atata bautura :ga ...

Link spre comentariu

Max, stii doara ca noi sudistii suntem "vorba lunga" :ga ...

kato, multam' de urari ... vezi ca bautura aia e un lucru bun, da' tre' sa te tii de ea ...

Mugur, mutumesc de urari !

PS : N-am vrut sa va zic ca sa nu va fac pofta, da' vaz ca ma injectati :grin: ... saptamana asta am sejur de Provence, numa' degustari de vinuri si vizite la carciumi sordide frantuzesti ... incep traseul in Nisa ... Digne ... St.Remy ... Avignon ... si termin in Aix-en-Provence ... o sa vin cu picioarele tocite de atata mers, si cu ficatul de marimea unui cap de copil de la atata bautura :ga ...

:pr

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator koala

Operatiunea "Autobuzul" continua :

Dragilor, am mai facut un pas inainte pe "Calea Cea Dreapta" :mrgreen: ... de cateva zile, botul masinii sta oleaca "incruntat la mine", sub greutatea unui Warn 9.5 XP ... am beneficiat de o oferta cu totul si cu totul speciala si le multumesc baietilor de la Traco pentru sfaturi, ajutor si pentru montaj ...

- troliul este prins cu 4 suruburi de o placa solida [ 10 mm grosime ]... apoi, s-au dat cateva "afturi de sudura", asta ca sa dorm linistit noaptea :mrgreen: ...

- placa are prinderi orizontale si verticale pe capatul de sasiu [ cate 3 pe fiecare parte ] ...

- aceeasi placa este apoi sudata si face corp comun cu bara frontala, astfel incat, pentru demontarea troliului trebuie data toata bara jos si taiate toate sudurile ...

Avantajele montajului :

- am intarit bara din fata [ in partea centrala ] prin rigidizarea oferita de placa troliului sudata pe interior ...

- am marit semnificativ numarul de puncte de fixare a barei ... inainte aveam bara fixata doar in 4 suruburi [ pericol de forfecare la impact ] ... acum sunt 10 suruburi care fixeaza de sasiu tot ansamblul creat de bara + placa + troliu + role ...

- e mai greu de furat !

Dezavantaje :

- pentru a "umbla" la troliu trebuie demontata toata bara ... operatiune ce necesita 3 oameni :ga ...

PS : Faptul ca traim vremuri minunate si ca avem o tara plina de oameni harnici si muncitori este exemplificat de furtul, aproape instantaneu [ in cea de-a doua noapte ], al chingii de culoare rosie care se agata de carlig ... era "rosie", le-a facut "cu ochiul", asa ca au "speriat-o" :ga ...

Link spre comentariu

Prinde cirligul de la troliu de ochet si asa nu o sa mai poata fura panglica, care oricum e useless.Te-as sfatui insa sa-ti pui o pereche de manusi de protectie in autobuz pentru cazurile de lucru cu cablu de troliu :grin:
Link spre comentariu

Vizitator koala
Am luat de la benzinarie o pereche de manusi din alea groase, "de lucru" ... vezi ca la Baia Mare tre' sa-mi explici si mie cateva smecherii legate de troliu si de autobuzele noastre ... "o bag" pe Zaraza la inaintare, asa ca n-ai loc de intors :ga ...
Link spre comentariu

Operatiunea "Autobuzul" continua :

Dragilor, am mai facut un pas inainte pe "Calea Cea Dreapta" :mrgreen: ... de cateva zile, botul masinii sta oleaca "incruntat la mine", sub greutatea unui Warn 9.5 XP ... am beneficiat de o oferta cu totul si cu totul speciala si le multumesc baietilor de la Traco pentru sfaturi, ajutor si pentru montaj ...

---------------------------------------------------------------------------------

Buna treaba !... :grin: :br

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare