Max Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 ai blokat EGR-ul ... nu mai esti ecologist .... :cry: .... noi astilalti ce ar trebui sa facem in compensatie...??//..... sa aruncam cutiile de bere, cola pe geam.... zilnic...ca sa fie pace... si o data pe luna sa taiem si cate un copac.... Hai mai lipovene, parca masinile tale scot numai miros de trandafiri pe esapament... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 levantzica.... pls ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Domnilor, in aceasta frumoasa dimineata de toamna, autobuzul meu a inceput sa traga aer curat pe nari ... l-am dotat cu o rasuflatoare, in popor mai cunoscuta si sub numele de snorkel :mrgreen: ... *Snorkelul : Safari Snorkel - model pentru Nissan Patrol facelift nr. 4 ... comandasem inca de asta vara, atat snorkel-ul, cat si 4 bucati proiectoare IPF dreptunghiulare [ 100 W ] ... in sfarsit au sosit piesele, asa ca astazi am purces la treaba ... Ninel si Niculae [ mecanici la Traco ] au facut treaba buna si sunt multumit de calitatea lucrarii ... ... am senzatia acuta ca motorul trage mult mai bine, dar si ca reprizele de acceleratie sunt mai viguroase ! ... cred ca este meritul debitului de aer rece pe care motorul il trage acum de sus ... in loc sa traga de sub aripa aer cald ... ... cu aceasta ocazie, am descoperit ca masina are "trase", deja din fabrica, conducte de aerisire pentru punti si cutii [ vin, prin compartimentul motor si ies in aripa fata / stanga, undeva in partea de sus -> sunt 2 tevi subtiri ... din pacate, n-am avut furtun la indemana ca sa le prelungesc pana sus ] ... *Proiectoarele : IPF 808 - am luat 2 seturi [ cu geam "clar" si cu geam 'difuz" ] : Available in spot or driving beam Chrome plated steel body 100W high performance H3 globe Hardened glass lens Multi directional mounting system Supplied as a kit Dimensions: Rectangular 197mm x 114mm x 80mm deep Complete Kit Includes: 2 Lights Complete snap together wiring loom & relay Mouse style LED switch White protective covers ... proiectoarele le voi monta la Badsi-Nissan, deoarece in acelasi timp vreau sa "mut" si stopurile spate de pe bara [ vreau sa folosesc lampile alea mari, de pe masina ] ... PS : Nu am poze cu snorkel-ul montat, dar promit ca-mi iau revansa atunci cand or sa fie si proiectoarele functionale ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 bine ma...ITB-istule, ai fost in Pantelimon si n-ai trecut pe la mine? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 bine ma...ITB-istule, ai fost in Pantelimon si n-ai trecut pe la mine? ... sa stii ca asta mi-a fost intentia, inca de dimineata ... nici cafeaua n-am baut-o, cu gandu' ca stam la o sueta impreuna ! ... da' m-au sunat de la sediu, Sefu' al mare pleaca 2 saptamani din tara si "am de luat niscaiva sarcini urgente in spate" ... asa ca n-am mai avut timp ... ... da' saptamana viitoare "te calc" cu siguranta ! :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Felicitari, Maestre Koala, esti pe drumul cel bun !... :grin: :h5 :10 1)Acum te-ai convins prin prisma propriei experiente de utilitatea snorkel-ului si pe "uscat"... :roll: 8) :grin: 2)Ai grija cu proiectoarele alea : -cine le monteaza -unde le fixezi -ce solutie alegi; independente, cuplate la pozitii, cuplate la faza mare etc. -recomandarea 1 = pune-ti kit special de antifurt IPF la proiectoare -recomandarea 2 = pune-ti kit special de protectie transparent al lentilei IPF, in caz contrar daca vei uita sa scoti protectiile acelea de plastic alb cand aprinzi proiectoarele le vei topi cu siguranta... 3)Asteptam poze !... :shock: :grin: 4)Ma bucur ca in sfarsit vom avea unul din gasca noastra in Uniunea Scriitorilor !... :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Asteptam poze :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 ...Ai grija cu proiectoarele alea : -cine le monteaza -unde le fixezi -ce solutie alegi; independente, cuplate la pozitii, cuplate la faza mare etc. -recomandarea 1 = pune-ti kit special de antifurt IPF la proiectoare -recomandarea 2 = pune-ti kit special de protectie transparent al lentilei IPF, in caz contrar daca vei uita sa scoti protectiile acelea de plastic alb cand aprinzi proiectoarele le vei topi cu siguranta... - le monteaza un electrician de la service-ul Badsi-Nissan ... m-am interesat de el si este un tip ok, atent la detalii si "tipicar" ... - le fixez in roofrack, partea din fata ... sper sa nu iasa "deasupra" ... - as merge pe cuplarea "independenta", sa le pot aprinde dupa voie ... pareri ? - kit antifurt - le sudez de portbagaj, da-le 'reaku da lampi :ga ... ca pe troliu ! ... "mai antifurt" ca asta, nu exista :lol: ... - kit protectie - mda, asta intr-adevar e o treaba buna ... thanks ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 Apropos de proiectoare....eu la camion am fost cautat de garcea si in tara ...si afara.....au vazut ca am proiectoarele pe alt comutator....independent de faza mare....n-au spus nimic.....in Suedia au vrut sa vada daca functioneaza becurile de pozitie din ele....de ce?....habar nu am Monteaza-le pe circuit independent....cu un releu serios....la puterea aceea....ai un curent serios pe conductori....deci omul care-ti face lucrarea trebuie sa stie fb ce face pe acolo....multa bafta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 11, 2007 Partajează Postat Octombrie 11, 2007 - le monteaza un electrician de la service-ul Badsi-Nissan ... m-am interesat de el si este un tip ok, atent la detalii si "tipicar" ... - le fixez in roofrack, partea din fata ... sper sa nu iasa "deasupra" ... - as merge pe cuplarea "independenta", sa le pot aprinde dupa voie ... pareri ? - kit antifurt - le sudez de portbagaj, da-le 'reaku da lampi :ga ... ca pe troliu ! ... "mai antifurt" ca asta, nu exista :lol: ... - kit protectie - mda, asta intr-adevar e o treaba buna ... thanks ! -sigur ies peste roof rack dac le pui pe el -cuplare independenta e super OK -kit antifurt/sudat ehmm, tu stii -kit protectie, numa daca-ti pui mouse-ul undeva ascuns,sa nu-l vezi, ceea ce nu-i OK, ar trebui sa ai acces la el cu miinile pe volan, dar asta implica bord gaurit+o gramada de manopera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 nu-i mai ziceti autobuz' ...poate se supara omul .... :P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Operatiunea Autobuzul Etapa : "Licht, mehr licht !" ... sau, cum ar zice romanasul mioritic : "aprinde frumosule lumina aia multa, manca-ti-as releu' tau da barosan !" :ga 1] Proiectoarele - IPF model 808 - 100 W * 2 bucati tip "ceata" - geam cu striatii - lumina difuza - montate sus, pe roofrack, in extremitati, stanga - dreapta ... * 2 bucati tip "spot" - geam clar - lumina tip "fascicol" - montate tot sus, dar la mijloc, intre celelalte doua ... ... au fost montate pe circuite "separate", deci le pot utiliza in mod independent de farurile masinii, iar butoanele au fost instalate in dreapta volanului, pe consola din mijloc ... astfel, pot "s-aprind lumina-n sat" :mrgreen: fara sa iau mainile de pe volan ... ... am comandat protectii antifurt pentru ele ( pana atunci vor sta prinse in puncte de sudura ) si capace de plastic transparent ... 2] Proiector spate - 55 W - tip "ceata" - montat sus, la mijlocul roofrackului - pe circuit independent, cu buton separat de comanda - il pot aprinde atunci cand merg in marchearierre si/sau daca vreau sa dau flashuri vreunui cetatean obraznic din spate :ga ... 3] Relocat luminile din bara spate -> in lampile mari de pe caroserie ... tinand cont ca bara din spate este foarte solida ( din fier ), n-am considerat ca-i necesar sa renunt, definitiv, la luminile de pe ea ... asa ca am optat pentru urmatoarea "combinatie optica" : * jos, au ramas in bara - stanga/dreapta - identice : a) semnalizare - avarie ( culoare galbena - pe exterior ) b) pozitie - frana ( culoare rosie - pe interior ) * sus, in lampile mari ale caroseriei - stanga/dreapta - identice : a) semnalizare - avarie ( culoare rosie, model american - sus ) b) marchearierre ( culoare alba - pe mijloc ) c) pozitie - ceata ( culoare rosie - jos ) ... circuitele "de ceata" si "de marchearierre" au fost trase din lampa stanga -> lampa dreapta ... ... circuitele "de pozitie - avarie" au fost trase, independent, stanga fata de dreapta, din lampile corespunzatoare aflate jos in bara ... Alte modificari : 4] Montat protectie anticrengi pentru proiectoare ... proiectoarele erau "mai inalte" decat bara de sus a roofrackului, asa ca exista pericolul de spargere / lovire prin padure ... ca atare, le-am construit un bullbar :ga -> un simplu cadru din teava, prins cu suruburi de roofrack, si care "inconjoara" proiectoarele in asa fel incat, orice lovitura, indiferent din ce directie ar veni, este preluata de fier si nu de sticla farului ... 5] Mutat antena statiei CB in fata, pe bara, ca toata "lumea buna" :mrgreen: ... am luat de la gepetto o antena de 2 metri, care arata, si se balangane in mers, ca o undita in care s-a prins pestele al' mare :ga ... am tras cablul de antena din fata, de sub bara -> prin compartimentul motor -> inauntrul habitaclului -> in amplificator ... 6] Montat amplificator de statie - 90 W ... este montat pe stalpul dreapta, jos ( la picioarele copilotului ) ... pozitia este "aerisita" si permite manevrarea cu usurinta a butoanelor ... a fost alimentat dintr-un circuit aflat pe consola centrala ( din priza "de forta" ) ... 7] Montat un circuit de alimentare sub scaunul soferului ... din priza "de forta" de pe consola centrala ( masina are acolo 2 prize, una pentru consumatorii mici - gen bricheta si cealalta pentru consumatorii "fruntasi" ) am tras un "prelungitor" cu 3 iesiri, prin consola centrala, pana sub scaunul soferului ... din acest circuit voi alimenta statia CB ... tot aici, sub scaunul soferului, va ajunge si cablul de antena, de la amplificator ... 8] Achizitionat filtru aer K&N + solutie impregnare : model E-9267 ... am cumparat acest filtru de aer, dar n-am apucat inca sa-l montez pe masina, e la serviciu si o sa-l pun de abia luni ... Cristi ( Patrolul rosu, scurt, pe 35"-uri ) si-a montat de cateva zile un astfel de filtru si e foarte multumit de cum "trage" motorul ... 9] Achizitionat Hi-Lift - 120 cm ... m-am jucat putin cu el, probabil ca trebuie sa mai exersez .. oricum, am intrat si eu in randul lumii :mrgreen: ... trebuie sa vad pe unde-l ancorez in portbagaj, ca daca-l pun sus, pe roofrack, raman fara el imediat ... PS1 : Luni promit ca am sa postez imagini, cu toate detaliile ... PS2 : Am "testat" acum pe seara ( veneam de la PlazaMall ) proiectoarele ... hmm, dintr-o data "s-a facut ziua pe strada" :ga ... nu prea stiu cum se regleaza inaltimea la care trebuie "sa bata lumina", exista vreun standard in domeniu, sau e ceva orientativ, asa, "la ochiometru" ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 eu le-am reglat noaptea,pe drumul spre padina.oricum sunt ilegale,asa k bine ar fi sa le pui cum iti bat tie bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Eu le-am reglat ultima data cu mana ("Ba, Levo da-te jos si regleaza proiectorul ala!") in timp ce pilotul ma dirija de la volan. :P http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 ... pozele promise ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 ... urmatoarele poze ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 bravo bre, incet cu incet ti-ai facut supe acaret! vezi ca tre sa uzi accesoriile alea, ca sa te tina... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Super masina. Mai ai nevoie de un sofer si ai dotare completa. :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Super masina. Mai ai nevoie de un sofer si ai dotare completa. :ga :P By the way maestre koala, am auzit ca ai fost cu citeva minute mai istet ca mine si ai pus mina pe ultimul sirio 5000 din pravalie de la Gepetto... il vad acum in poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 da' rezerva de ce o mai cari dupa tine??? :grin: sper sa nu stric topicul, dar rezerva sta bine si la locul ei cu scara pe ext. parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 da' rezerva de ce o mai cari dupa tine??? :grin: sper sa nu stric topicul, dar rezerva sta bine si la locul ei cu scara pe ext. parerea mea Pt. ca e prea tentanta pentru hoti. :ps :e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 da' rezerva de ce o mai cari dupa tine??? :grin: Pt. ca e prea tentanta pentru hoti. :ps :e atunci sa le ia scara :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 io, as fi ales o alta solutie pt plasarea proiectoarelor, anume cumva 'ntre plafon si portbagaj,chestia asta ar fi evitat suprainaltarea masinii cu teava aia de protectie care la o adica , la o craca mai serioasa te poate lovi binisor la buget, zburand cu tot cu proiectoare. Colierele alea demontabile................ yah, urate si useless ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 io, as fi ales o alta solutie pt plasarea proiectoarelor, anume cumva 'ntre plafon si portbagaj,chestia asta ar fi evitat suprainaltarea masinii cu teava aia de protectie care la o adica , la o craca mai serioasa te poate lovi binisor la buget, zburand cu tot cu proiectoare. Colierele alea demontabile................ yah, urate si useless Eu cred ca sistemul de prindere a proiectoarelor e destul de solid. Acum ca veni vorba, nimic nu e indestructibil... Pentru protectia proiectoarelor insa, eu as mai adauga pe cadrul de care sunt fixate, peste ele, o "plasa" metalica stil "gratar" ... pentru crengi... sau ... un "capac" de plastic sau metal, prins de cadru cu niste balamale, care cand e tras peste proiectoare sa se vada inscriptionat pe el http://WWW.CLUB4X4.RO :mrgreen: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 si unele crengi sunt extrem de solide... pana in punctul in care chiar si tot portbagajul e in "pericol", nefiind sudat de roll-cage care sa fie sudata de sasiu... si chair si atunci... Dar sa nu plangem drobul de sare... toate peste toate arata bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate