svejk Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 e de nissan, are de unde! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 http://www.4x4shop.ro/index.php?modul=detalii&id=352 isolatorul e aici ..te asteapta ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 http://www.4x4shop.ro/index.php?modul=detalii&id=352 isolatorul e aici ..te asteapta ... Asta e separator Luciene, nu e isolator ... e "alta mancare de peste" ... oricum, thanks ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 nici nu am remarcat .... o sa studiez ... sunt curios daca face aceesi treaba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 diferenta intre cele doua : ala pus de @lipoveanu este separator si este compus din neste diode care permit incarcarea simultana a bateriilor dar nu permit transferul de curent din o bterie in alta isolatorul cam ce vrea @koala functioneaza un pic altfel,adica incarca bateria principala a masinii ,cand ajunge ea la 13,8 V(sau cat draq trebuie sa fie ) incepe sa incarce si bateria auxiliara ,exista mai multe modele de isolatoare cu contactor sau cu separare electronica exemple de isolator ,cu specificatii pe scurt date de vanzatori: PROJECTA PIRAHNA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=17689#17689 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Am mai facut o fapta buna :mrgreen: ... ora 10.00 dimineata, un SantaFe ramas in pasajul Unirii, probleme cu cablul de ambreiaj ... l-am luat la sufa si l-am dus pana sus, la piata Sf. Gheorghe ... sa-mi deie Dumnezeu sanatate ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 si uite-asa ti-a mai iertat cel de sus niste pacate...... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 --->LINK<--- poate iti faci un cadou..... by koala : ... ti-am rescris eu linku' ala lung care strica paginatia ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Ce-i ala ? ... daca e amortizor de directie, atunci nu cred ca-mi trebuie ... am de la OME ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 In sfarsit am reusit sa montez instalatia de lumini cu xenon pe care am luat-o de la baietii veseli - gepetto & catagsm ... merge "brici" si sunt foarte multumit de felul in care lumineaza acum farurile mele !!! ... Merci domnilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 bre nea Koala, pe bara de protectie de la proiectoare se vede rugina sau mi se pare mie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 pai daca nu la sablat si la tras in plastic... asa-i trebuie ...!!! :-P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Hmm, este vorba acolo despre patina inconfundabila a timpului ... in scurgerea lor implacabila si atat de eterna, alaturi de secundele ce mor frenetic si de eonii ce se tarasc pe langa noi, semnele lasate de firele de nisip pe sticla clepsidrei se masoara cu inima si nu cu ochiul ... Da, bah, e rugina ! :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 .... si atunci sa inventat galvanizarea... :-P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 mda ... credeam ca numai la mine a iesit rugina prin accesoriile Traco. Se pare ca au o tehnica de vopsit mai aparte. :-x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Eu vreau sa le dau jos, pe toate ... si sa le sablez -> grunduire temeinica -> vopsea ... numa' ca-mi trebuie timp pentru asta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Eu vreau sa le dau jos, pe toate ... si sa le sablez -> grunduire temeinica -> vopsea ... numa' ca-mi trebuie timp pentru asta ... Sablare si vopsire electrostatica. Nu mai ai probleme dupa aceea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 koala, daca gasesti pe cineva in bucuresti care poate sa faca treaba asta da-mi si mie un semn. Preferabil un service unde sa duc masina, sa le-o las acolo 2 zile si sa o iau de acolo aranjata. Eu trebuie sa fac operatiunea pentru bara, praguri si roll bar Dau bere :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 I se spunea Tzuparu !!! ... numa' ca e tare greu de prins liber, astia cu zuk-urile au dat buzna peste el ca "veveritele la camara cu nuci" :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 da. pregatim o armata mare, PAZEEEEA!! :jp1 :jp1 :jp1 :j :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 armata !!!!! :roll: .... daca parkeaza koala in poarta la tuparu.... nu mai iesiti din curte... sunteti asediati... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 De sablat se rezolva si calitetea lucrarii e maxima.Cu vopseaua electrostatica sau trasul in plastic cred ca Lipoveanu are solutia :grin: Mi-am cumparat pistol de vospit si de curand am vopsit o bara cu negru mat iar in prealabil i-am dat doua maini de grund.Astept sa vad cum se comporta.Cele care le-am vopsit anterior cu sprayul ruginesc foarte repede. Ideea e ca m-am inhamat la atatea lucrari incat in curand o sa ma alerge cu ciomagul Trooper,Suzuker,Gepeto si Pokemon :sht :grin: Asa ca pana dupa Carnaval va astept pe la garaj doar daca vreti sa beti o bere :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 pai ma abonez si eu la Tzuparu cu vopsitu, ca nu e graba. Tzupare, ca sa-ti reimprospatez memoria :grin: , in saptamana cu carnavalul trebuie sa ma ajuti si pe mine cu bucsele de caroserie :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Eu vreau sa le dau jos, pe toate ... si sa le sablez -> grunduire temeinica -> vopsea ... numa' ca-mi trebuie timp pentru asta ... Sablare si vopsire electrostatica. Nu mai ai probleme dupa aceea. @ koala Despre vopsire in camp electrostatic, vorbeste si cu Skipper. Poate are o solutie comoda pentru tine. Se pricepe foarte bine. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate