Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope de niva pe jante de 15 toli

Ninja

Postări Recomandate

Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli

Am gasit si eu de samurai,5 buc,roti,MT,cu 200 de euroi,dar parca imi pare rau de astea de le am sa le dau jos:wink:

Totusi,daca imi iau a doua per de roti,o sa imi iau Voltyre:grin:,am una,asa ca imi mai trebuiesc 4 buc:h5

bau bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 116
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am gasit si eu de samurai,5 buc,roti,MT,cu 200 de euroi,dar parca imi pare rau de astea de le am sa le dau jos:wink:

Totusi,daca imi iau a doua per de roti,o sa imi iau Voltyre:grin:,am una,asa ca imi mai trebuiesc 4 buc:h5

A facut cineva o comparatie intre masa, greutatea unei roti de Niva (janta cu tot cu guma si cu camera) cu una de Samurai ? O fi mare diferenta ? Ma tot uit la ele (rotile de niva) si imi par...

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Salutare, eu am de Samurai 205/75/15, MT frecau putin la unele viraje, dar cu un chit de inaltare am rezolvat. Sunt intradevar mai grele decat voltyre, dar MT e MT, te scoate de la bucluc, nu te lasa. Parerea mea e ca merita, plus ca pe 15 gasesti mai usor cauciucuri si mai bune la pret.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

(parca am mai spus, dar, o mai fac o data)

Eu am pe Niva jenti de Samurai pe 15 cu gume cu profil MT 198/80/15. A trebuit sa decupez colturile la aripi ca sa nu agate. Daca se pun gume cu profil Simex, teoretic trebuie si inaltata ca sa nu se decupeze prea mult din aripi. Problema e la viraje. Acolo agata

la insa turbo sahara crestea fata de originale cu 7 kg per roata ! dar in 50 mii nu am faramat nimic!

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salutare colegi!

A pus careva de aici anvelope tractor? gen 6.00 R16? oare se uzeaza repede pe drum ”pietros”?

Toata stima

intrebarea este vrei sa folosesti masina pe sosea sau doar in padure?

daca vrei si pe sosea atunci nu iti recomand,daca vrei doar la padure si nu te doare de tabla prea tare pune tractoare

atentie ca nu iti ofera suport lateral pe inclinatii laterale iar daca ii dai in gura sapa si ramai suspendat :)

Link spre comentariu

30% asfalt, rest in padure! deci resapate, ceva 205/80 R16

deci ai nevoie de unele insa turbo profil sahara sau dakar care sunt copie ale bfg km1

sau daca vrei noi federal couragia costa 500 aproximativ una noua si iti trebuie 5 ,sau resapate sau second si te costa undeva intre 15-18 milioane in functie daca este cu janta sau fara. poti sa cauti pe sectiunea dedicata a forumului sau daca te tenteaza si nu vrei sa mai cauti da-mi un semn pe privat sa iti dau mai multe detalii :)

Link spre comentariu

30% asfalt, rest in padure! deci resapate, ceva 205/80 R16

Vezi ca astea sint ff mari ...

Ca sa le poti folosi tre sa ai masina inaltata maxim si aripile decupate serios.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Nu AS dori sa decupez vreau doar minimal de modificari sa zic asa cauciucuri,troliu sunt si vanator si IMI plac si iesirile:-) :-) :-) :-)

Apropo stieg cineva de unde pot cumpara aparatorle de cauciuc pentru noroi amandoua PE partea drapta multumesc

Editat de Astral
Link spre comentariu

...daca nu va deranjeaza forma jantei de niva, aflati ca au iesit jante identice si pe 15" , asta in cajul in care va avantajeaza cu ceva. Sunt in echiparea masinilor chevy niva

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

,,Am scris ca sut si vanator deci iubesc natura"

Asta ma amuza la culme !!! vanatul este daunator naturii si vamnatorii protejaza natura cu carabina !!!!:ypu:Hr

Editat de teo pes
Link spre comentariu

Cele de 185 -75-19 Profil Sahara o sa prinda ? Daca nu o inalt

19 ? nu ai gresit ?

Nu te grabi !! CITESTE ! CITESTE ! , cu atentie discutiile din topicurile dedicate , si cu mult discernamant analizeaza CE VREI SA FACI EFECTIV CU MASINA ! dupa care te hotarasti la ce modificari o supui

Ex poti spune aici ce vrei de la utilaj fara sa exagerezi ,si tunci poti fi indrumat cu ce si cum sa incepi !

Tendinta de supra dimensionare este tentanta si produce dependenta pana in momentul cand ansamblele cedeaza si toata lumea da vina la sfarsit pe marca !!!:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare