moshu68 Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Am gasit si eu de samurai,5 buc,roti,MT,cu 200 de euroi,dar parca imi pare rau de astea de le am sa le dau jos:wink: Totusi,daca imi iau a doua per de roti,o sa imi iau Voltyre:grin:,am una,asa ca imi mai trebuiesc 4 buc:h5 bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Am gasit si eu de samurai,5 buc,roti,MT,cu 200 de euroi,dar parca imi pare rau de astea de le am sa le dau jos:wink: Totusi,daca imi iau a doua per de roti,o sa imi iau Voltyre:grin:,am una,asa ca imi mai trebuiesc 4 buc:h5 A facut cineva o comparatie intre masa, greutatea unei roti de Niva (janta cu tot cu guma si cu camera) cu una de Samurai ? O fi mare diferenta ? Ma tot uit la ele (rotile de niva) si imi par... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Cele de Samurai de le-am vazut eu sunt mai grele decat Volyre de Niva si sunt 205/75 R 15,daca nu ma-nsel. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Cele de Samurai de le-am vazut eu sunt mai grele decat Volyre de Niva si sunt 205/75 R 15,daca nu ma-nsel. Si mai grele ? Nasol. Ghinion Iliescu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Salutare, eu am de Samurai 205/75/15, MT frecau putin la unele viraje, dar cu un chit de inaltare am rezolvat. Sunt intradevar mai grele decat voltyre, dar MT e MT, te scoate de la bucluc, nu te lasa. Parerea mea e ca merita, plus ca pe 15 gasesti mai usor cauciucuri si mai bune la pret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli (parca am mai spus, dar, o mai fac o data) Eu am pe Niva jenti de Samurai pe 15 cu gume cu profil MT 198/80/15. A trebuit sa decupez colturile la aripi ca sa nu agate. Daca se pun gume cu profil Simex, teoretic trebuie si inaltata ca sa nu se decupeze prea mult din aripi. Problema e la viraje. Acolo agata la insa turbo sahara crestea fata de originale cu 7 kg per roata ! dar in 50 mii nu am faramat nimic! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Salutare colegi! A pus careva de aici anvelope tractor? gen 6.00 R16? oare se uzeaza repede pe drum ”pietros”? Toata stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Salutare colegi! A pus careva de aici anvelope tractor? gen 6.00 R16? oare se uzeaza repede pe drum ”pietros”? Toata stima intrebarea este vrei sa folosesti masina pe sosea sau doar in padure? daca vrei si pe sosea atunci nu iti recomand,daca vrei doar la padure si nu te doare de tabla prea tare pune tractoare atentie ca nu iti ofera suport lateral pe inclinatii laterale iar daca ii dai in gura sapa si ramai suspendat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli 30% asfalt, rest in padure! deci resapate, ceva 205/80 R16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli 30% asfalt, rest in padure! deci resapate, ceva 205/80 R16 deci ai nevoie de unele insa turbo profil sahara sau dakar care sunt copie ale bfg km1 sau daca vrei noi federal couragia costa 500 aproximativ una noua si iti trebuie 5 ,sau resapate sau second si te costa undeva intre 15-18 milioane in functie daca este cu janta sau fara. poti sa cauti pe sectiunea dedicata a forumului sau daca te tenteaza si nu vrei sa mai cauti da-mi un semn pe privat sa iti dau mai multe detalii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Ok! Astea să fie atunci!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli 30% asfalt, rest in padure! deci resapate, ceva 205/80 R16 Vezi ca astea sint ff mari ... Ca sa le poti folosi tre sa ai masina inaltata maxim si aripile decupate serios. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Buna sunt neu posesor de niva:-) :-) Am cumpatat si Jante aro jr 15 CE dimensiune de caucucuri nu prind la viraje? AS dori sa pun 205 70 15 profil Dakar marca insa turbo multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Sunt la limita cauciucurile 205 ptr jantele spitate de aro. O sa cam lovesti janta si o sa cam scape aer. Jantele astea sunt facute ptr 225 si sunt foarte grele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Nu AS dori sa decupez vreau doar minimal de modificari sa zic asa cauciucuri,troliu sunt si vanator si IMI plac si iesirile:-) :-) :-) :-) Apropo stieg cineva de unde pot cumpara aparatorle de cauciuc pentru noroi amandoua PE partea drapta multumesc Editat Septembrie 26, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Nu AS dorii sa decupez vreau doar minimal de modificari sa zic asa cauciucuri,troliu sunt si vanator si IMI plac si iesirile:-) :-) :-) :-) Nu stiam ca e un forum de vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Nu am spus ca este forum de vanatoare Am scris ca sut si vanator deci iubesc natura AS incerca sa pun si 215/80/15 dar nu stiu daca. Sa agate orice info. De la DV.e bine venita Multumesc Editat Septembrie 26, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli ...daca nu va deranjeaza forma jantei de niva, aflati ca au iesit jante identice si pe 15" , asta in cajul in care va avantajeaza cu ceva. Sunt in echiparea masinilor chevy niva :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Am gasit anvelope de la pneus 205/80/16 sa le pun PE jantele orginale de niva o sa prinda? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 10, 2015 Partajează Postat Octombrie 10, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Sau Mai joase de 215 /65/16 profil Dakar credeti ca o sa am Probleme multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Da , o sa ai ! daca nu ridici caroseria tot ce depaseste originalul pe 16 atinge , chiar si dupa flex !:dr2 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 (editat) Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli ,,Am scris ca sut si vanator deci iubesc natura" Asta ma amuza la culme !!! vanatul este daunator naturii si vamnatorii protejaza natura cu carabina !!!!:ypu:Hr Editat Octombrie 11, 2015 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Buna Dle.Teo CE Buchse sun OK PT inaltare? Dupa inaltare pot Monta 215/65/16.? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Cele de 185 -75-19 Profil Sahara o sa prinda ? Daca nu o inalt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Cele de 185 -75-19 Profil Sahara o sa prinda ? Daca nu o inalt 19 ? nu ai gresit ? Nu te grabi !! CITESTE ! CITESTE ! , cu atentie discutiile din topicurile dedicate , si cu mult discernamant analizeaza CE VREI SA FACI EFECTIV CU MASINA ! dupa care te hotarasti la ce modificari o supui Ex poti spune aici ce vrei de la utilaj fara sa exagerezi ,si tunci poti fi indrumat cu ce si cum sa incepi ! Tendinta de supra dimensionare este tentanta si produce dependenta pana in momentul cand ansamblele cedeaza si toata lumea da vina la sfarsit pe marca !!!:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate