niva has Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli La vaderxim sunt anvelope 185/75/16 pret 369lei buc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli La vaderxim sunt anvelope 185/75/16 pret 369lei buc Perfecte pentru mecanica masinii ,putin mai zgomotoase decat originalele rusesti, scapi de flex , nu dublezi greutatea rotii cu J R uri , cand te opreste ,,sapca"-n drum nu ai probleme ! Ex eu de 2 ori pace cu sapca si schimbat statia itp numai ca aveam pe 15 :4079862908: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Ms Teo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Daca vrei anvelope cu profil Simex gasesti 175/80R16. Scapi de flex, nu sunt grele, si in plus, o sa moara "sapca" de necaz cind te opreste pe drum si nu are cu ce sa te "agate". 1 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Unde gasesc multumesc nivaforever Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 (editat) Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli La anvelopele voltyre trebuie neaparat pusa si camera?multumesc Editat Noiembrie 28, 2015 de niva has Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Da, Voltyre sunt anvelope cu camera. Vezi ca magazinul din Cluj (http://www.pieselada.ro) are o oferta buna la astfel de anvelope. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat Noiembrie 28, 2015 Partajează Postat Noiembrie 28, 2015 Re: Anvelope de niva pe jante de 15 toli Multumesc PT info Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzuki Vitara Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Salutare colegii! Vreau sa achiziționez niște simex 175/80/15 sa le pun pe o vitara care nu e inaltata.. ce Spune-ți de dimensiunea asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 nu recomand simex-ul, e nasol cu el iarna si pe ud, incearca pneus ovanda plus 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzuki Vitara Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 E mica dimensiunea asta la simex 175/80/15? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 nu, se gaseste, dar simexul pe drum, gheata/zapada nu-i ce trebuie, zilele trecute il scosesem pe un baiat ce avea pe un jimny simex, ca pe patine mergea saracu pe zapada, nu o stiut si si-a luat simex :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzuki Vitara Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Am înțeles! Ma interesa sa nu fie mici cauciucurile la dimensiunea aia sa nu fac mașina mai joasa.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 pe vitara vrei sa pui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzuki Vitara Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Da pe vitara care nu e inaltata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 (editat) Salut. Vei micșora garda la sol, sunt mici. Vitara clasica are 195/80/R15 și 205/ 70/R15. La fel ca SJ, Samurai, Jimny. Resapatele sunt mai grele decât cele noi. Editat Ianuarie 19, 2022 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L Aur Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Salutare de la mare am comandat si eu un set de jante pe 15 cu anvelope second,o sa postez anuntul care m-a convins Vand set de roti potrivit pentru gama Suzuki (Vitara, Samurai, Jimny etc). Jantele au fost curatate si vopsite, au distanta intre prezoane de 5x139.7 Anvelopele sunt AT-uri, Marshal Road Venture, cu 9 mm creasta. Dimensiunea anvelopelor este 215 R15 iar dupa masuratorile mele sunt echivalentul a 215 80 15. Rotile sunt echilibrate, nu bat, sunt in perfecta stare! Se vand doar cu ridicare personala! Sper sa fie ok calitatea si caracteristicile,noroc ca ,am citit ce a-ti scris voi pe aici ca lansase o comanda ptr SIMEX resapate,drept ptr care va multumesc si pun si niste poze sa-mi spuneti daca sint bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate