Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

bogthebat

Postări Recomandate

Vizitator rares

Re: Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

sunt pensiuni in zona, deci cazare destul de ieftina o putem rezolva, inclusiv o cabana romsilva este de inchiriat in satul Ciurtuci(linga Poiana Horii).

Am vb cu cineva de la muzeul de istorie din Cluj si astept un raspuns de la el, in principiu mi-a zis ca cel mult muzel va putea sa NE MULTUMEASCA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

E ok si asa rares decat sa ni se impotriveasca.....

Nu avem noi nevoie de ajutorul lor , nu e mare scofala lucrul de acolo doar sa nu ne stea in cale :F

Never stop exploring
Link spre comentariu

Ar fii bine daca s-ar intampla mai repede findca din cate imi dau seama o sa ramanem o noapte acolo dormind la cort si mancat din brisca , sa nu fie prea frig.....

Asa cum spuneam in alta topic, eu am o cabanuta la Poaiana, si dupa cum stiti, 'oamenii cumsecade incap la loc putin' :h5

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Ohoooo inseamna ca punem de o campeneasca acolo :ypu :ypu :ypu

Abia astept sa socializam , si sa facem o fapta buna intradevar

Never stop exploring
Link spre comentariu

Nu vreau sa par cioban, dar, inainte de a merge cineva, sa intrebe despre acest subiect, cred ca e bine sa posteze; nu pentru ca asa vreau eu ca eu am deschis postul si alte prostii, ci pentru a eficientiza treaba.

De ex: eu voi lua legatura cu primarul din Poiana, si daca nu e ok cu el il voi contacta pe cel din Belis

- rares a vorbit la muzeul de istorie si asteapta raspuns

@raraes- daca ai nevoie de fotografii cu rezolutie mai buna, PM

lista e deschisa :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Pana la urma s-a stabilit data de 17-20 septembrie?

Mai sunt doritori cu masini care sa poata merge numai de vineri dupamasa? findca eu lucrez pana vineri pe la 13 :sr si mai repede nu pot

Never stop exploring
Link spre comentariu

Eu lucrez pana pe la 6 seara, inclusiv vineri, si ma asteptam la o plecare sambata in zori. Apropo, cautam ceva cazare in zona, si petrecem weekendul acolo?

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

daca vom depasi numarul de locuri din cabana atunci am sa incerc sa apelez si eu la cineva pt o cabana la Poiana Horea.

in perioada 17-20 pare ok avem timp sa ne documentam si sa ne inarmam cu tot ce trebuie.

numai vremea sa tina cu noi .... asa ca toata lumea la biserica si sa faca matanii.

Link spre comentariu

adica cum: "vremea sa tina cu noi"?? Te gandeai sa nu ploua seara cand facem grataru :ha: ?

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Sa ploua sa ninga nu-i bai , ce dreq , ne uscam !

Bogdan ai zis ca luni mergi sa vb pentru indicatoare , ce raspuns ai primit?

Cu autoritatiile ai mai vb ceva?

Never stop exploring
Link spre comentariu

Indicatoarele sunt in lucru, 5 la numar, numarand fiecare intersectie importanta din clipa in care faci dreapta pe pod spre Padis (vorbesc dupa ce ai intrat in sat), vor fi facute din forex si prinse fiecare pe tabla.

Referitor la autoritati, incerc sa dau de primar, dar oamenii " cheie" sunt putin plecati - deh sezonul concediilor chiar deca e criza :fh

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Pentru monument eu ma gandeam ca ar fii bine asigurat din spate cu niste atele sau o placa groasa in care sa bagam niste dibluri , binenteles ca vom avea nevoie de un generator de curent pentru asta si un percutor findca doar lipit cu ceva nu cred ca va tine........poate aveti voi alte idei , hai sa le punem pe foaie

Never stop exploring
Link spre comentariu

Ca sa va faceti o idee si mai clara, atasez inca 2 foto: prima - monumentul este format din 3 bucati iar cu verde e marcat un profil de metal patrat care pleaca din baza (3) si ajunge pana in varf. A doua foto am postat-o s ava faceti o idee de locul unde e acum monumentul, si unde e soclul.

Ca dimensiune, cred ca are in jur de 1,60 m si cca 300 kg, deci nu e foarte greu .

Eu zic ca trebuie "dezmembrat", pozitionata baza pe soclu si "ansamblat".

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Recapitulare:

perioada 17-20 sept.

participantii raman cei mai sus mentionati?

:P

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Sä mä bag si eu in seamä, cä no fi nici o supärare. :hi

Dupä cum observ eu in materialul foto, aveti de a face cu cel putin douä blocuri de piaträ, :T care s au desprins in cädere, (dupä poze se poate vedea cä doar douä au vizibil unghiuri diferite).

Primul sfat ar fi contrariu, dacä am inteles bine, cä :

"s ar dori gäurirea tuturor blocurilor de la cap la coadä pentru a fi introdusä o tijä de metal"!

Pärerea mea, :F naspa, foarte costisitor si de material si de timp si de efectivitate in caz cä tija nu va fi de inox si in 3-4 ani rugineste, sä nu uitäm riscul de a distruge monumentul prin vibratiile burghiului, cine stie ce piaträ slp au folosit "tovaräsi" atunci.

Ce cred eu, poate ajutä, ar fi:

Dacä tot o sä duceti un generator de curent :bravo la fata locului, mai puneti in bena L200-lui un bidon de apä 20-30L in care sä bägati sorbul unui mic Kärcher cu care se curätä suprafetele cel mai bine de impuritäti si muschi de pädure.

Bine ar fi sä se gäseascä si in Romänia sistemul bombä de lipit ciment- un cartus pt. pistolu de silicon, cu un värf special in spiralä unde se invärt 2 substante speciale si ies amestecate.FOARTE eficace si rapid!

Dupä 10 minute poti sä tragi cu pusca, beton de calitate (eu atärn in tavanul scenei teatrale, cu sistemul amintit, diferite obiecte cum ar fi boxe acustice sau lämpi), dar din päcate si värful spiralä se poate arunca dupä 10 min., de acea se cumpära mai multe värfuri spiralä.

I mi place initiativa si zic eu, sä nu ajungä nimeni la dosar penal :rules samd sä postati pe forum urmätoarele-----mäi frate am fost sä reparäm si ce sä vezi, monumentul era ca nou drept, pe gard un bilet proaspät vopsit si pädurea strälucea de indicatoare, cä la soare te puteai uita dar la ele ba. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Deci tot inainte. :bravo

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Sä mä bag si eu in seamä, cä no fi nici o supärare. :hi

Dupä cum observ eu in materialul foto, aveti de a face cu cel putin douä blocuri de piaträ, :T care s au desprins in cädere, (dupä poze se poate vedea cä doar douä au vizibil unghiuri diferite).

Primul sfat ar fi contrariu, dacä am inteles bine, cä :

"s ar dori gäurirea tuturor blocurilor de la cap la coadä pentru a fi introdusä o tijä de metal"!] quote

Silviu, asa cum ai intuit, n-ai inteles bine. :grin: ASA ESTE monumentul. Este format din 3 blocuri de granit. iar din baza (3) pleaca un profil metalic patrat pana in varf. Eu nu vreau sa fac nici o alta "adaugire " sau ""inbunatatire" monumentului actual. Vreau doar sa-l repun la locul lui. ATAT

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Vizitator rares

Am vorbit la muzeu, raspunsul lor a fost "apucati-va de lucru, NICI NU STIAM DE MONUMENTUL RESPECTIV" :ha:

Link spre comentariu

Am vorbit la muzeu, raspunsul lor a fost "apucati-va de lucru, NICI NU STIAM DE MONUMENTUL RESPECTIV" :ha:

Mda ... interesant raspuns...Sper ca eu sa am un raspuns de la primarie pana vineri;m am cerut o aprobare de montarea unor indicatoare. Si raspunsul il vreau oficial si in scris :P

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Facem cumva sa iasa bine , pe mine nu ma intereseaza birocratia , sunt mai nebun de felul meu , daca am cu cine ma duc sap si refac acolo tot ce e de facut findca daca stai dupa hartoage si p.... nu mai facem veci nimic

Never stop exploring
Link spre comentariu

In principiu raman in gasca. Ceva furtun de la returul de benzina freca in coloana de directie, si s-a ciupit nitel. Saptamana asta o reparam.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare