Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

bogthebat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

Da , acum am vb cu Flyer si cu rares care din pacate nu pot venii motivul find plecarea lor la Tg.Mures.

Restul nu mai vrea nimeni? va e frica de munca?

Bogdane ce scule ar trebui sa avem la noi sa ma gandesc de unde pot face rost :h5

P.S. palincuta aia si gratarele le vom savura numai noi :ypu

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Up date:

M-am intors de la intalnirea dinaintea "lucrarii". La consfatuire au participat: SilenceDJ, Tdanys, bobo si subsemnatul......Adunarea a decis: plecarea maine in jurul orei 16,30 - 17,00. La Huedin popas de upload diverse ustensile: cabluri, scripeti samd, "donate" pentru aceasta actiune de Tdanys , caruia ii multumesc :h5 .

Lista participantilor (si deci a celor care vor savura palinca de Zalau s.a.m.d.)

SilenceDJ

bobo (?)

Tdanys (?)

Bogthebat

:x

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Sunt si eu pe lista, insa cumva in limbo.

Maine dimineata dau un raspuns concret. Am discutat la telefon cu @SilenceDJ si ne-am inteles 'din priviri'.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Eu sunt la Belis de prin iunie ( ca am de construit ceva pe-acolo) si intru foarte , foarte rar pe net .Acum am dat de acest topic si bineinteles ca vin si eu ! Daca trebuie carat ceva ajut si eu cu Rangerul ! :h5

0745634366
Link spre comentariu

cine mai vrea sa participe la actiune , inclusiv de sambata dimineata sa il sune pana maine Vineri pe la ora 16, pe Adi la numarul 0743055623 , dupa care baieti nu mai au semnal deci nu mai puteti sa va intalniti cu ei.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Eu sunt la Belis de prin iunie ( ca am de construit ceva pe-acolo) si intru foarte , foarte rar pe net .Acum am dat de acest topic si bineinteles ca vin si eu ! Daca trebuie carat ceva ajut si eu cu Rangerul ! :h5

PAi las-mi nr de tel..... :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Nu e secret ...e in semnatura !

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

e clar..... m-ati prins ! fac antrenament pentru maine seara sa rezist cu palinca de Zalau :banana

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Super , incet incet ne adunam desi la inceput nu ma gandeam ca se va mai implica cineva.

Pt. doamnele care nu au incredere in barbatii lor cu privire la locul de desfasurare a actiunii vor fii postate si poze cu ei in timp ce muncesc :x asta sa nu se creada ca merg in alte parti :as :top

Ne auzim maine :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Dragi colegi forumisti, ne-am intors.....

pana la urma, componenta a fost urmatoarea:

Tdanys - prin corzile, scripetii, blocatori (sau cum s-or numi..) MULTUMIM

SilenceDj - fizic MULTUMESC

Dan Cilan - fizic- fara de care nu am fi avut cum sa ajungem la monument....MULTUMIM

Bobo - spiritual MULTUMIM

Subsemnatul- FIzic.

Ce am reusit: dupa aproximativ 3 ore de chinuiala, am reusit sa ridicam munumentul la 45 de grade , dupa care, :sr o proptea a cazut si a juns la locul din care a plecat......asta e pe scurt, dar, probabil ca vom avea timp sa va "dezvaluim" pe larg cum a fost....

Ce am mai reusit: am facut o campeneasca in 2 slp care a iesti foarte faina, am socializat si am cunoscut OAMENI!

Pozele vor veni cand le va posta SilenceDJ... (su nu am avut aparat foto...)

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

@ Dan Cilan:

Cred ca ai facuta afacerea aia de la ora 3, a fost un semn ca a cazut monumentul exact la timp sa ajungi la intalnire... :P

Si daca e asa, dai si tu o bere............ :bannana

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Si eu m-am simtit extraordinar , am cunoscut cu ajutorul forumului oameni minunati si sufletisti

Boghtebat (Bogdan0 jos palaria pentru cazare , pentru ca am avut cu cine bea o bere

Dan cilan multumesc si tie pentru ca te-ai deranjat sa ne ajuti , daca nu veneai nici tu cred ca faceam doar o excursie pana acolo , o plimbare ca nu reuseam sa lucram nimic fara chinga si drujba

vreau sa ii multumesc in special si lui Tdanys (daniel) pentru corzi , scripete si ce mai era pe acolo ca nu le stiu denumirea.

Din pacate cum a spus si Bogdan mai sus am facut un lucru de jumatate findca a reusit sa se destabilizeze si sa cada (monumentul) daca eram mai multi oameni macar inca vreo 3 reuseam azi sa il punem sus.

Pentur data viitoare , ca binenteles nu ne vom opri aici a trebui sa avem in inventar un troliu electric si un generator findca monumentul e extrem de greu si chestii cu care sa il curatim , toaletam. Asta sa nu mai pun in calcul si gardul din jur care e distrus in proportie de 70%. Pe scurt e nevoie de niste mani harnice pe acolo.

Semnele le-am lasat la viceprimar care se va asigura ca vor fii puse acolo unde trebuie.

Acum sa bagam si pozele :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

:1 :1 :1 Pt actiunea intreprinsa si incercarea de a o duce pana la capat ... Multumim ca va ganditi si la viitorul copiilor care vin din urma si sa le amintim de oameni care s`au jertfit pt libertatea neamului romanesc , ca nu sunt doar povesti din cartile de istorie :h5 :bravo :uameni

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Tot respectul pentru ceea ce aveti de gind sa realizati.

Este o zona minunata cu oameni minunati.

Si pacat de istoria noastra ...

Tot respectul :bravo :bravo :bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

:h5

Io nu inteleg de ce suntem asa de incantati......Inteleg ca Dan era incantat, da` eu? slp

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare