Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

bogthebat

Postări Recomandate

Re: Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

Facem cumva sa iasa bine , pe mine nu ma intereseaza birocratia , sunt mai nebun de felul meu , daca am cu cine ma duc sap si refac acolo tot ce e de facut findca daca stai dupa hartoage si p.... nu mai facem veci nimic

Ai dreptate (cu birocratia... cu nebunia, nu stiu... o sa vad :ha: ) dar, vreau sa fie totul ok. Cand ne vedem iti explic face to face

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din pacate in euforia dorintei de a iesii cu voi sa facem o fapta buna am uitat ca pe 19 trebuie sa ma duc obligat la o nunta :sr nu imi convine deloc plus ca fut si bani aiurea

Daca cumva se poate in alta data in afara si de weekendul asta cand voi fii la bucuresti cu cea mai mare placere :sr

Never stop exploring
Link spre comentariu

Acuma zici, cand sunt pe ultima suta me metri sa am aprobarea scrisa de a monta indicatoare si de a repune monumentul la locul lui???

Din pacate pentru mine, nu pot sa mai schimb data...... eu deja am aranjat sa fiu pe 16 seara la Cluj....

@SilenceDJ :nu-i bai ne vedem alta data

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Da, cazarea e asigurata. Om incapea cumva.... Si asa cum ziceam chiar la inceputul postarii, eu voi veni cu unul din copii... :grin:

Saptamana viitoare sau chiar luni, 14.09 voi face recapitularea sa stim cine vine si cum ne intalnim. :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Dragi colegi,

S-a vorbit cu primarul din Belis, si in scurt timp voi avea si aprobarea scrisa de a planta indicatoare, cat si ajutorul primariei... (inca nu stiu in ce va consta dar.... e un inceput :grin: )

In continuare caut si o metoda fiabila de a curata monumentul, dar, deocamdata, n-am gasit nimic...Respectiv dispozitivul de curatat cu gheata carbonica e destul de greu de trasportat si folosit in coditiile date; iar cu solutii chimice :P inca n-am gasit solutii chimice "ecologice"

:)

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Noutati:

- avem aprobarea si suportul primariei Belis :banana

- nu mai ajung pe 16 ci pe 17 sept. la Cluj :sr

- indicatoarele sunt in lucru si vor fi gata saptamana aceasta :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

17 septembrie pica joi. De mers se merge sambata, nu?

Exact ! Eu voi ajunge la Cluj pe 17 seara, si , undeva pe 18 seara - eventual- as vrea sa ne intalnim (cei care urca in munte) pt. un scurt debrief...

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Vad ca deja subiectul acesta incepe sa devina un monolog, asa ca, dupa urmatoarea veste probabil ca asa va fi : NU mai pot sa fiu la Cluj WE acesta, asa ca voi incerca sa fiu pe 1-4 OCT

Imi pare rau daca v-am incurcat programul, dar compania la care lucrez are nevoie de mine saptamana aceasta slp si abia acum am aflat asta.....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Odata ce am zis ca incerc sa merg, asteptam cu nerabdare vestile finale... :roll:

Pe mine personal nu m-ai incurcat, si astept in continuare vesti despre 1-4 octombrie, sper sa fiu disponibil si atunci.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Bravo baieti!

O mica istorioara:

Am avut marele noroc sa fiu crescut de bunicii mei inca de la varsta de 7 luni. Asa le-am spus, asta au si fost pentru mine : TATA SI MAMA.

Bunica mea isi avea radacinile in Band (Mures) descendenta din neamul Saguna, o femeie erudita, un suflet milostiv si un mare sprijin pentru toti cei ce au cunoscut-o.

Bunicul meu a fost preot ortodox in Transilvania, pe nume Ursu Constantin - Chesarie, nascut in comuna Hangu la poalele Ceahlaului. Acolo s-a refugiat in 1784 familia lui Horea atunci cand acesta a fost tras pe roata.

Am acasa la Cluj foarte multe documente si obiecte stranse de bunica mea dealungul timpului.

M-au "plictisit" toata copilaria cu "povestile" lor despre Horea, despre mandria dar si raspunderea ce trebuie sa o resimt cu un asa inaintas.

Intre timp bunicii mei s-au dus, dumnezeu sa-i ierte.

Am mostenit de la ei obligatia de a lasa ceva in urma mea de care sa fie mandrii toti urmasii mei. Inca lucrez.

Nu stiam despre acest monument. Va urmaresc cu mare atentie. Bravo.

Link spre comentariu

Bravo baieti!

O mica istorioara:

Am avut marele noroc sa fiu crescut de bunicii mei inca de la varsta de 7 luni. Asa le-am spus, asta au si fost pentru mine : TATA SI MAMA.

Bunica mea isi avea radacinile in Band (Mures) descendenta din neamul Saguna, o femeie erudita, un suflet milostiv si un mare sprijin pentru toti cei ce au cunoscut-o.

Bunicul meu a fost preot ortodox in Transilvania, pe nume Ursu Constantin - Chesarie, nascut in comuna Hangu la poalele Ceahlaului. Acolo s-a refugiat in 1784 familia lui Horea atunci cand acesta a fost tras pe roata.

Am acasa la Cluj foarte multe documente si obiecte stranse de bunica mea dealungul timpului.

M-au "plictisit" toata copilaria cu "povestile" lor despre Horea, despre mandria dar si raspunderea ce trebuie sa o resimt cu un asa inaintas.

Intre timp bunicii mei s-au dus, dumnezeu sa-i ierte.

Am mostenit de la ei obligatia de a lasa ceva in urma mea de care sa fie mandrii toti urmasii mei. Inca lucrez.

Nu stiam despre acest monument. Va urmaresc cu mare atentie. Bravo.

Asta e si ideea , sa ramana ceva dupa noi, pentru ca, copii nostrii sa invete si sa vada ......Ceea ce putem face este putin lucru, dar, probabil ca, daca vom continua, vom putea sa ne mandrim cu ceea ce lasam in urma noastra.....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Se mai merge anul asta? Dupa 5 octombrie sunt liber in principiu in fiecare weekend si as veni si eu. De abia am plecat din Apuseni si deja mi-e dor sa ma duc inapoi...

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Dragi colegi,

Lista ar fi urmatoarea:

- asterisc

- tuky - drujba, utilaje de taiat iarba

- SilenceDJ

- rares

- Miron Sorin (? )

- Levo (?)

- Flyer - L200 "carausul"

- bogthebat

Bogdan

asta a fost lista candva...

Ca sa nu fiu inteles gresit, eu NU am cerut nimanui sa vina cu mine, dar cine vrea, este bine venit... Asa ca, o sa ve rog sa mai facem lista inca o data.

@ Silence DJ & everyone: maine dimineata plec spre Cluj :banana :banana :banana :banana :banana :banana :banana

O sa ajung miercuri searaiar joi toata ziua voi fi ocupat; spre seara, sau vineri putem sa ne intalnim cu cei care vor sa vina sa vorbim si sa stabilim ce facem

Voi maiintra pe forum maine seara asa ca ............ :ypu :ypu :ypu :ypu

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Spre Poiana lui Horea cand vrei sa urcam bogdan? VVineri seara sau sambata dimineata findca eu vreau sa vin oricum si daca nu mai vine nimeni sa vin cu tine , acum oricum ar fii bine sa ne intalnim sa vedem ce e de dus in sus si sa ne facem un inventar , fiecare ce poate sa aduca , cu mancarea cum facem , cu palincutza :x s.a.m.d

Never stop exploring
Link spre comentariu

Spre Poiana lui Horea cand vrei sa urcam bogdan? VVineri seara sau sambata dimineata findca eu vreau sa vin oricum si daca nu mai vine nimeni sa vin cu tine , acum oricum ar fii bine sa ne intalnim sa vedem ce e de dus in sus si sa ne facem un inventar , fiecare ce poate sa aduca , cu mancarea cum facem , cu palincutza :x s.a.m.d

Daca ma intrebi pe mine, eu as urca de vineri seara..... un gratarel, o palincutza de Zalau, o bericica, si apoi, sambata dimineata sa putem sa rezolvam ce vrem. Acuma, nu cred oricum ca o fi vineri seara, ce tre` sa trec si pe la primarie ca asa a fost aranjamentul: eu "produc semnele" primaria le moteaza pe stalpi....(adica ar fi vineri dupa amiaza)

:roll: cam asta ar fi programul....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Daca urcam vineri ar fii perfect , facem o campeneasca si sambata dimineata de apucam de treaba , pana seara eu zic ca terminam daca de semne se va ocupa primaria . sa vedem si cine se mai anunta dar tare am impresia ca numai noi 2 vom fii , sa vedem si restu colegilor daca se mai anunta.Eu nu am numaru tau ,, lasa-mil sa ne putem contacta daca cumva nu putem intra pe forum unu din noi :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

...........Eu nu am numaru tau ,, lasa-mil sa ne putem contacta daca cumva nu putem intra pe forum unu din noi :h5

Ai PM :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare