Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

bogthebat

Postări Recomandate

Re: Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

Sa se topeasca zapada doar si sa mergem pt a vedea exact ce e acolo, de ce avem nevoie, materiale, forta de munca, bani, autoritatile o sa ne lasa in pace. asta e sigur, oricum o sa postez totul aici. Sa aveti sanatate

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@radu ovidiu

Cauta-l pe preotul din sat , el te va indruma catre monument. De altfel e greu de gasit si de cei care au mai fost acolo , e in adancul padurii , nu e drum , nu e carare pana la el ...

0745634366
Link spre comentariu

@radu ovidiu

Cauta-l pe preotul din sat , el te va indruma catre monument. De altfel e greu de gasit si de cei care au mai fost acolo , e in adancul padurii , nu e drum , nu e carare pana la el ...

o informatie folositoare, multumesc:h5

Link spre comentariu

As propune ceva....

Cum v-ar suna 2 zile cu corturile in zona?

E mai greu pt mine ca sunt din cluj si nu am masina ca sa pot veni incolo, dar poate pleaca careva si din cluj si atunci as putea veni cu el.

Propun 2 zile cu cortul ca sa frigem o bere , sa bem un gratar , sa curatam poteca , sa xploram zona ....sa stim cand vom venii inarmati ce anume trebuie sa aducem.

Never stop exploring
Link spre comentariu

M-am gandit pe la jumatatea lunii aprilie sa dam o fuga de recunoastere si sa stam pana a 2 zii....sa poata bea si soferii un "suc".

Exploram si zona cu un drum....

Never stop exploring
Link spre comentariu

Sunt un membru mai nou al acestui forum si doar azi am descoperit acest topic. Ideea este absolut superba si imi exprim dorinta de a participa si eu la acest proiect. Sincere felicitari initiatorului :rsp. Iar celor care s-au alaturat deja acestui proiect :br.

LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua.

TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture.

Link spre comentariu

Din pacate, fara calauza nu veti ajunge la monument, asa ca trebuie sa tineti cont si de asta. SilenceDj a fos la monument, dar, cand a mai incercat sa ajunga la el de unul singur, nu a reusit.

Asa cum am mai spus, pana in august nu am cum sa ajung, insa, daca stiu dinainte data la care se starange lumea, poate ajung sa dau si eu o mana de ajutor.

Din punct de vedere al uneltelor, avem nevoie de un trifor, ceva chingi de minim 3 T, si vreo 4 oameni. Mai trebuie solutie pentru curatarea muschiului crescut e soclu si pe monument.

Asta e tot.:h5

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Bogdan , da-mi voie sa te completez. Mai avem nevoie si de scanduri pentru a reface gardul care imprejmuieste monumentul si balamale pentru o mica portita. Actualul (e prea mult spus) gard e distrus in proportie de 90%

Pluus ceva solutie de lipit granit ca in momentul in care ridicam monumentul pe soclu sa il si lipim cu ceva . :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare

Facem o incercare sambata sambata 09.04 sa ridicam monumentul, speram sa si reusim deoarece suntem 32 si avem toate materialele de care avem nevoie. mai multe detalii pe zona banat crisana. ciao

Link spre comentariu

Salutare

Facem o incercare sambata sambata 09.04 sa ridicam monumentul, speram sa si reusim deoarece suntem 32 si avem toate materialele de care avem nevoie. mai multe detalii pe zona banat crisana. ciao

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62644-Recunoastere-la-Monumentul-lui-Horea-09-10-Aprilie-2011/page2

Link spre comentariu

Monumentul a fost restaurat:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62644-Restaurarea-Monumentului-lui-Horea-09-10-Aprilie-2011/page8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare