Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

bogthebat

Postări Recomandate

Re: Monumentul lui Horea - istorie de clasa a VII-a

Data o voi stabili saptamana asta (cum am loc sa-mi iau concediu, care trebuie aprobat.....)

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La noi in Ardeal , patronii se roaga de noi sa ne ofere concedii , cat mai bine platite ca sa fim multumiti.....dar asta e in ardeal :y

In fiecare seara ne scot in oras, ne da de baut , a 2 zi ne trezim la 11 si sunt foarte multumiti de noi, cine n-ar fi la un asemenea tratament , asa sa tot lucri

Never stop exploring
Link spre comentariu

Bine ca esti tu destept. Ma mut in Ardeal daca gasesc ceva de lucru...:h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

salut, daca se programeaza intr-un weekend ma bag si eu (asta numai daca ma primiti).

“Ne-am nascut in pieile goale si tot ce avem pe noi e de castig.”
Link spre comentariu

Probabil ca vom prinde si un WE ..... adica incepem de , sa zicem , joi si daca nu terminam, ne prinde si WE-ul.

Dupa prima tentativa, mi-am dat seama ca nu e asa de usor cum credeam noi.... dar, daca vom fi minim 4 , cred ca nu ne va lua mai mult de cateva ore sa-l repunem pe soclul lui :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

La noi in Ardeal , patronii se roaga de noi sa ne ofere concedii , cat mai bine platite ca sa fim multumiti.....dar asta e in ardeal :y

In fiecare seara ne scot in oras, ne da de baut , a 2 zi ne trezim la 11 si sunt foarte multumiti de noi, cine n-ar fi la un asemenea tratament , asa sa tot lucri

:ha: Seamana cu bancul cu ardeleanul stropit de masina

Samurai incepator
Link spre comentariu

Ardeleanu' merge agale pe strada prin Bucuresti. Vine unul mai grabit, calca cu masina in o balta si il spoieste pe badea din cap pana in picioare. Asta se uita luung dupa masina si bombane:

- Cata nesimtire... eheee, la noi e total altfel...

Insotitorul devine curios:

-Cum zici ca e la voi, bade?

-Pai la noi daca te stropeste masina, soferul se da jos, te invita in masina, te duce la el acasa, iti ia hainele la curatat si iti da casa si masa pana iti da hainele curate inapoi.

-Ti s-a intamplat tie asta vreodata, bade?

-Mie nu, numai nevesti-mi.

Poate-s offtopic, dar postarea lui Silence Dj de asta mi-a adus aminte :grin:

Samurai incepator
Link spre comentariu

Salut domnilor,

Intru si eu in combinatie. Daca este pentru luna august, va rog sa tineti cont de intalnirea de la Agnita. Asta este in perioada 19 - 22.08.

Vorbesc si cu baietii din Off Road Club Sibiu, poate mai e cineva dornic sa participe!

@bogthebat vezi ca ai p.m.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Sper ca de data asta sa se adune lumea , este ceva de munca acolo si fara minim 6 oameni si scule nu facem treaba.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Undeva dupa 3 august vreau sa ajung cu familia in Apuseni. Daca actiunea se intampla in perioada respectiva, sar si eu cu doua persoane apte de munca.

Samurai incepator
Link spre comentariu

ne-ar face mare placere Zoli , sa vedem pe ce data stabileste Bogdan venirea lui , poate daca vrea sa mergem de joi , sa fac si eu rost de 2 zile libere

Never stop exploring
Link spre comentariu

Actiunea se va intampla undeva intre 13 si 23 august. Din pacate trebuie sa astept un raspuns de la munca - care va veni saptamana viitoare- si abia apoi voi sti exact data.

Pana luni voi fi pe litoral, sa mai fac ceva kilometri la caravana :ha: asa ca nu voi fi de gasit pe forum

@ Zippo- am vazut PM

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

din pacate am aflat trz de initiativa voastra, extraordinara, din oradea venim sigur trei masini, doar hotarati o data. aducem si scule, sa vedem si de ce avem nevoie

si bucatar, adica eu

astep un semn de la voi pe pm, ms

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Din pacate, anul acesta n-am reusit sa (ma) organizez iesirea pentru repunerea monumentului pe pozitie.

Va mai trece o iarna peste el.... cazut la pamant....

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Hai, poate reusim in primavara anului viitor. Chiar merita si cred ca avem timp toata iarna pentru a ne documenta, face pregatiri, strange materiale, cauta sponsori....

Sunt sigur ca vom ridica monumentul la locul lui!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

@ pit ciprian: Este destul de complicat sa-ti explic unde e monumentul. El este undeva in unima padurii, acolo ajungandu-se NUMAI cu vehicole 4x4. De asemenea, la un moment dat, trebuie sa-ti lasi masina la marginea drumului, de acolo mai avand vreo 500 M prin desisul padurii. Concluzia este ca , degeaba-ti explic, pentru ca , vorbind cu @Silence DJ cu care am fost acolo, ne-am dat seama, ca trebuie sa fim acolo sa recunoastem locurile.

Cred ca mai smplu foti face asa: intri in Poiana, apoi la primul pod cu intersectie o faci la dreapta, respectiv peste pod, apoi o ti spre Giurcuta. La urmatoarea intersectie SPRE Giurcuta, o iei INAINTE! NU treci podul!!. MAi departe, vei ajunge la un canton al Ocolului Silvic; acolo poti sa -i rogi sa te indrume. (toate astea daca barierele pentru a intra pe forestier sunt deschise....)

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Hmmm....daca e primaria inseamna ca nu e "monument istoric"?!? Ar trebui sa fie undeva la ministrul culturii. Esti sigur ca doar primaria are drepturile asupra monumentului? Am nevoie sa fiu sigur ca sa nu fac vreo gafa cu cererea

Link spre comentariu

Petre.... nu stiu daca e monument "istoric" au ba! Eu m-am interesat cam peste tot....Pana la urma, m-am inteles cu primarul sa ridicam monumetul care e cazut la pamant in urma intemperiilor, tot eu am "produs " niste semne indicatoare pentru a semnaliza locul (cum ajungi) monumentului- nu au fost montate datorita faptului ca 1. monumentul nu a fost repozitionat, si 2. i-am promis primarului ca voi produce semnele sa standard UE, respectiv din tabla, reflectorizante-

Acuma, despre ce cerere e vorba? Statul roman nu va misca iun deget pentru asta, iar daca cineva va face cerere pentru a pastra si restaura monumentul, cred ca se va intampla "mai la vara". Asa cum spuneam in mai toate postarile, eu as vrea ca istoria sa o invete copii nostrii acum, nu mai incolo cand va avea vreme statul sa se intereseze se soarta monumentelor si a altor vestigii, care, in mod normal ar trebui pastrate si restaurate.

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Este octombrie si pana la primavara, din cate am inteles citind topicul, nu prea e cale de a pune monumentul la loc. Daca aflu cui ii apartine monumentul, asta din punct de vedere juridic, ma duc eu la ei. D'asta ma interesa daca stii cine e proprietarul de drept al monumentului. Poate stie primarul! Iar daca imi poti spune si din ce partid este, mi-ar fi si mai usor!

In ceea ce priveste cererea, eu procedez un pic diferit, adica pe canalele mele.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare