pantzerrow Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Discutie intr-un cuplu: -Stii care-i diferenta intre perdeaua de la dus si hartia igienica? -Nu. -Deci tu ai fost, nenorocitule!! Doi rokeri prind un tigan. Ii dau un zar si zic: - Daca dai cu zarul de la 1 la 5, iti iei bataie pana lesini. - Si daca dau 6? intreaba tiganul. - Ai voie sa mai dai o data! Doi mecanici de locomotivă de la CFR discutau între ei: - Costele, ia coboară tu în spate și încarcă sina aia de la calea ferată în locomotivă, să avem pe unde ne întoarce, că mi-e că iar ne-o fură ăștia! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi rokeri prind un tigan. Ii dau un zar si zic: - Daca dai cu zarul de la 1 la 5, iti iei bataie pana lesini. - Si daca dau 6? intreaba tiganul. - Ai voie sa mai dai o data! Se pare ca in 24 Iulie Bucurestiul o sa fie oras "Free de tigani". Cand a fost AC/DC nu am vazut picior de negru prin oras. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) - Alo!… Buna iubita, ce faci? - Rau iubitule, acasa, mi-e rau. Tu? - La intrarea in club, chiar in spatele tau !!! :ha: - Dragul meu, te părăsesc! - ...și tu ți-ai dat seama ca sunt prea bun pentru tine? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) La un interviu: - Buna ziua, domnisoara ! Imi puteti spune varsta dumneavoastra? Blonda numara pe degete si spune: 22! - Inaltimea? Blonda vede pe masa o ruleta chinezeasca de 5 m , o ia, se masoara cu greu si zice: 175 cm ! - Imi puteti spune prenumele dumneavoastra? Blonda a tacut cateva secunde bune, poate chiar un minut insa in acest timp strangea ochii si misca din cap. Pana la urma insa spune : - Angi! Cel ce conducea interviul intreaba contrariat: - Inteleg ca a trebuit sa numarati pe degete pentru a va afla propria varsta! Inteleg si ca nu v-a interesat pana acum ce inaltime aveti si a trebuit sa o masurati aici. Dar nu inteleg de ce v-a trebuit atata timp ca sa va spuneti prenumele! - A trebuit sa-mi aduc aminte versurile: “Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani !…” Mai devreme am asistat fara sa vreau la o conversatie dintre fiica mea adolescenta si prietenul ei. N-am inteles prea multe din discutia lor, insa la final pot sa spun ca am auzit clar "69"! Am ramas socat, pana cand am realizat ca de fapt era vorba doar despre varsta lui. Maria și Ioana stau de vorbă: -Cred că soțul meu mă înșală, zice Maria. -De ce crezi asta? -Nu mă mai bate de 3 săptămâni! Ei bine, un om merge la doctor şi îi spune: - Domn doctor, mă doare foarte rău stomacul, nu ştiu ce să mă mai fac! Atunci doctorul îl întreabă: - Bine, dar cum ai scaunul? - Din lemn masiv! Dar de ce întrebaţi?! răspunde tipul uimit. - Nu, nu m-aţi înţeles! Cum ieşiţi afară? - Păi din cameră dau în hol, cobor scările şi fac stânga la parter! răspunde omul din nou uimit de întrebare. - Nu domnule, cum e când ieşiţi afară?! - Cum să fie, dacă e dimineaţă e frig, dacă e soare e cald, dacă plouă… plouă! - Domnule! spuse doctorul un pic nervos: CUM TE CACI?! - A… se lumină omul nostru. Păi domn doctor fac un căcat atât de tare că îţi spargi dinţii în el! - A, da? Atunci lasă ca îţi dau eu nişte pastile că o să poţi să faci şi gargară! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) În timpul zborului de întoarcere dintr-o misiune de luptă a unui avion cu pușcași marini, se apropie ofițerul și le zice acestora: - Soldați, am primit ordin de a pleca în Afganistan să luptăm, pregătiți-vă sufletește pentru noua misiune! Toți s-au intristat, au început a mormăi, dar ofițerul continuă: - Dar, pentru capul fiecarui dușman ucis, se oferă o recompensă de 1000$. Aterizează avionul, ofițerul nici nu reușește să deschidă gura ca deja toți soldații erau plecați. Dupa 30 de minute se întorc soldații cântând și târâind după ei o legatură imensă de capete. Ofițerul lesină de râs: - Baieți, noi aterizasem în Tel Aviv pentru a alimenta avionul.:ha::ha::ha: Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_vasile22 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Culmea auzului: sa auzi cum se crapa de ziua Culmea cruzimii: sa-ti omori timpul Culmea norocului: sa te calce o salvare Culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva la multi ani Culmea inotului: cu o mana sa inoti cu cealalta sa dai din picioare Culmea unui cutit de bucatarie: sa taie pofta de mancare a celor de la masa Culmea mancatului: sa mananci cu vesta de salvare la gat si sa te ineci Culmea inocentei: o calugarita care lucreaza intr-o fabrica de prezervative sa creada ca face sacuri de dormit pentru soricei Culmea cea mai incredibila: sa fi ciung de ambele maini si sa ai bataturi in palma de la laba Culmea yoga: sa-ti tragi un cap in gura!!! Culmea prostiei: un politist blond Culmea parasutismului: sa sari cu parasuta si sa-ti dai seama ca-i plecata in turcia.. Culmea world trade center: urci cu liftul cobori cu biroul! Culmea ghinionului: sa faci pe prostul si sa ramai asa! Culmea fizicii: sa pasti un cal putere pe un camp magnetic Culmea ceasului desteptator: sa sune ocupat... Culmea tatuajului: sa-ti tatuezi pe penis un penis si mai mare! Culmea ghinionului: sa-ti recuperezi banii de la bancpost si sa-i bagi la fni Culmea prostiei: sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins Culmea inutilitati: sa plantezi in sahara placute cu 'nu calcati pe iarba' Culmea agriculturii: sa ari calea victoriei cu boii din guvern Culmea durerii: sa-ti creasca un coi in talpa! Culmea somnului: sa visezi ca dormi Culmea prostiei: sa fii prost degeaba Culmea mizeriei: sa aiba puricii paduchi Culmea politetii: sa bati la usa si cand iesi afara Culmea aglomeratiei: sa mearga soferu' de la autobuz pe scara Culmea slabirii: sa slabeasca un ardei gras Culmea pescuitului: sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat Culmea sexului in grup: sa ramai pe dinafara Culmea telefoniei mobile: sa iesi cu telecomanda in oras si sa sune Culmea zgarceniei: sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma ca sa faci economie de timp Culmea fotbalului: sa deschizi frigiderul si sa strigi 'goool!!' Culmea rasismului: sa bei whisky 'black & white' din pahare diferite Culmea ciudata: mutul ii spune surdului ca orbul se uita la ei Culmea nicotinei: sa fumezi tigara in latime fara filtru Culmea zgomotului: sa faca dragoste 2 scheleti pe un acoperis de tabla Culmea zborului: sa zbori prin cerul gurii Culmea matematicii: sa stai de unu` singur si sa te simti in plus Culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta Culmea chiorilor: sa vezi dublu cu un singur ochi Culmea croitoriei: sa intorci pe dos costumul lui adam Culmea betivului: sa ii lase gura apa Culmea transmisiei: sa transmiti la radio si sa apari la tv Culmea saraciei: sa cumperi mancare de la secondhand Culmea culmilor: culmea ar fi s-o stiu si pe asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) - Bula, cum iti imaginezi tu scoala ideala? - Inchisa, doamna, inchisa! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un barbat casatorit se hotaraste sa lucreze peste program pentru a ramane singur cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un succes iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa trei ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze dar ghinion, observa o pata vanata pe gat... rezultat al sarutarilor senzualei secretarei. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie. Ajuns acasa imediat ce deschide usa cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor simuland o lupta cu cainele apoi se ridica acoperindu-si gatul cu mana: - Ia uite, draga ce mi-a facut nebunul asta de caine! -Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa descheindu-si bluza. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Tipuri de orgasm: 1. Astmatica: Aahh...ahhh. ..ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Majoreta: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Barbatul vine acasa beat. Se taraste pana in dormitor, se dezbraca pe intuneric si-i zice nevestei: - Cand incepi sa urli? Ca nu pot sa nimeresc patu’...... - Plouă rău afară, iar nevastă-mea a plecat fără umbrelă. - Nu vă fie teamă, bănuiesc că se va adăposti în vreun magazin. - Tocmai de asta mi-e teamă. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ieri l-am întâlnit pe Ionel, un băiat zdravăn de 2,50 m din Roşia Montană, care face baie în fiecare dimineaţă în lacul de decantare a cianurilor. Mi-a mărturisit că acolo a întâlnit-o şi pe prietena lui, o blondă superbă, mai înaltă decât el cu două capete, ambele cu ochi albaştri… Anunţ de la primărie: “Bărbaţii cu păr pe piept nu vor primi la iarna subvenţii pentru încălzire”. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Tipuri de orgasm: 1. Astmatica: Aahh...ahhh. ..ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Majoreta: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Tipuri de orgasm: 1. Astmatica: Aahh...ahhh. ..ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Majoreta: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine Petru,o sa-l repeti tot la 7 zile pana-l intelegem toti?Sau astepti completari la lista?Altfel,foarte fain! :ha: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Petru,o sa-l repeti tot la 7 zile pana-l intelegem toti?Sau astepti completari la lista?Altfel,foarte fain! :ha: Scuze, dar Postul m-a "debusolat" Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bkp Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Sa inteleg ca ne putem da seama ce profesie are femeia dupa tipul de orgasm? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Profesia e ultimul lucru cu care mi-as bate capul . Nici nu vreau sa stiu cum e la o autopsiera ( nu autostopista ...) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Profesia e ultimul lucru cu care mi-as bate capul . Nici nu vreau sa stiu cum e la o autopsiera ( nu autostopista ...) . Simplu : dupa ce a "murit" urmeaza a se stabili de ce (cu mijloace specifice) si apoi raportul medico legal ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Cum sa faci fericita o femeie? Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR: 1. un bun prieten 2. partener 3. iubit 4. ca un frate 5.. ca un tata 6. ca un sef 7. electrician 8. un tapiter 9. mecanic 10. decorator 11. stilist 12. sexolog 13. psiholog 14. exterminator de goange 15. bun ascultator 16. organizator 17. foarte curat 18. simpatetic 19. atletic 20. cald 21. atent 22. galant 23. inteligent 24. simpatic 25. creativ 26. tandru 27. puternic 28. intelegator 29. tolerant 30. prudent 31. ambitios 32. capabil 33. curajos 34. determinat 35. sincer 36. pasional Fara a uita sa : 37. faca complimente 38. iubeasca shoppingul 39. fie onest 40. fie foarte bogat 41. relaxant 42. fidel si de asemenea : 43. sa acorde femeii multa atentie 44. sa-i acorde mult timp 45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge si FOARTE IMPORTANT: 46. niciodata sa nu uite: * zilele de nastere * aniversari * evenimente organizate de ea Cum sa faci un barbat fericit? 1. dezbraca-te! 2. da-i mancare! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Intră un tip în biserică pentru a se spovedi. Preotul îl întreabă: - Cu ce ai păcătuit fiul meu? - Părinte, eu sunt foarte lacom. - Lăcomia este un păcat greu. Pentru a te ierta, trebuie să dai 50 de euro primului om întâlnit în calea ta. - 50 de euro, unui necunoscut???? - Fiul meu, dacă vrei să ajungi la calea cea dreaptă, anume cu asta trebuie să începi. Iese tipul din biserică, afară nimeni, merge un pic vede o femeie, pantofi pe tocuri, fustă mini, câteva straturi de cosmetică, se apropie de ea, îi întinde 50 de euro și-i spune: - Poftim, tineti-i vă rog. - Nu, e prea puțin, trebuie minim 100. - De ce 100??? Părintele a zis 50. - Păi da, dar părintele e client fidel. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Vasile Chetroi,se imbatase lemn duminica seara, motivul fiind mai putin important. Se prea poate ca el sa fi sarbatorit castigarea titlului de catre Steaua, sa se fi imbatat de tristete ca Dinamo a pierdut campionatul sau, pur si simplu, ca fan al echipei locale, sa fi baut din obisnuita. De asemenea, nu-i mai putin probabil ca Vasile sa fi baut din toate aceste motive. Oricum, cert e ca, pe 10 seara, era deja muci. Dar iata si filmul evenimentelor: 22.00: Vasile plateste si da sa iasa din crasma. 22.03: Vasile nimereste, in sfarsit, usa. 22.04: Se opreste la primul gard, sa urineze. 22.04: Constata ca nu mai e nevoie. Urinase deja. 22.06: Iese pe ulita si se indreapta spre casa lui socru-sau. 22.10: Reuseste sa iasa din primul sant si sa revina pe ulita. 22.30: Ajunge in batatura lui socru-sau. 22.30: Petru V. il intreaba ce dracu’ cauta in tarla lui, ca socru-sau sta doua case mai la vale. 22.30: Cainele lui Petru V. il intreaba acelasi lucru si-l conduce, politicos, pana la poarta lui socru-sau. 22.30: Vasile ajunge la socru-sau si intra in mare viteza in curte, fara sa-si ia ramas-bun de la cainele lui Petru V. 22.31: Bucuros de oaspeti, socrul lui Vasile trage zavorul pe dinantru. 22.33: Vasile vrea doar sa discute, asa ca il roaga frumos pe socru-sau sa-l lase inauntru: "Deschide, ‘tu-ti mortii ma-tii !“. 22.34: Oamenii se pregatesc de miting: Vasile cauta in sura un topor, iar socru-sau isi pregateste parul. 22.40: Vasile descuie usa cu toporul. 22.40: La fortarea usii, se declanseaza alarma - soacra lui Vasile deschide geamul si incepe sa strige: "Sariti ca ne omoara !“. 22.41: Ca orice ginere-model, Vasile nu vrea sa iasa din cuvantul soacra-sii. Inexplicabil, socrii se refugiaza in ultima camera, blocand usa cu patul. 22.43: Vasile le reproseaza faptul ca nu i-au dat nici un ban din vanzarea unui tractor. 22.45: Socru-sau se apara, spunand ca i-a batut deja pe tema asta. 22.46: Alarma inca mai tiuie, alertand cativa vecini. 22.47: Seful de post soseste in goana, batandu-si joc de toata munca lui Vasile, care tocmai reusise sa sparga si usa asta. 22.49: Seful de post il potoleste pe Vasile. El se dovedeste a fi un bun psiholog, convingandu-l pe Vasile sa lase toporul dupa ce-l loveste cu un scaun in cap. 22.55: In timp ce Vasile iese pe poarta insotit de seful de post, socru-sau ii multumeste ginerelui pentru seara antrenanta, amintind-o pe cuscra cu inca vreo cateva rude si anumite perversiuni specifice filmelor pentru adulti. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) El: - Bună, scumpo! Ce-ai mai făcut azi? Ea: - Am citit ceva foarte interesant. El: - Serios? Ce anume? Ea: - E-mailurile tale. - Nu pot sa cred ca te duci la prostituate pentru sex! tipa nevasta-mea la mine.Sunt profund dezamagita! - Dar de ce ma invinuiesti pe mine? ii raspund. Tu nu-mi poti satisface toate fanteziile mele erotice, esti constienta de asta, nu? - Stii ceva? Asta e numai vina ta! Nu mi-ai spus niciodata ca ai fi dispus sa platesti pentru asta! Pana la urma, s-a dovedit ca bebelusul pe care il cresteam de doua saptamani nu era al meu. Cica a fost nu stiu ce incurcatura la spital. Sincer sa fiu, m-am gandit si eu la treaba asta. Eu ma dusesem acolo ca sa-mi scoata ghipsul... 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Instructorul de parasutism: - Dupa ce sariti, numarati pana la 50 si trageti de inel. Ardelenii sa numere doar pana la 3 -Nevasta-mea imi cere bani pe fiecare zi: ba 100 de lei, ba 150, ba 200, ba 300... -Si ce face cu atatia bani? -Habar n-am, ca nu i-am dat niciodata - Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele!? - Da, nu mi-au tinut franele... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Nunta de argint, sotul isi duce sotia intr-un voiaj minunat in niste insule uitate de lume. - Vai, dragule, ce romantic esti, acum ca avem 25 de ani de casatorie si m-ai adus aici, ce-ai sa faci cand vom avea 50? Sotul: - Am sa vin sa te iau!!! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tip suna la Radio Erevan: Intrebare: - Am o mare dilema si vreau sa ma ajutati! Am 2 tipe cu care pot sa ma insor: una e mai uratica dar este virgina iar una e foarte frumoasa dar s-a cam culcat cu toti prietenii mei. Ce sa fac? Raspuns: - Va vom raspunde tot printr-o intrebare: Preferati sa mancati un cacat singur? sau un tort impreuna cu prietenii? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Întrebare la Radio Erevan: - Dacă soţia mea merge în pădure cu un bărbat, i se poate întâmpla ceva? - Atât timp cât merge, nu :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate