bibicu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Voua va merge streaming-ul de pe acel site ? Ca mie nu. Iar conexiunea la internet este foarte buna. Am verificat si setarile Flash-ului si nimic. Pacat ! Sambata voi ajunge si live pe acolo, duminica deasemenea. In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Mie mi-a mers pana acum 5 min dupa care s-a blocat Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Asa este...A mers vreo 40 minute la mine ...de la 11,30 pina la 12,45....acum e pauza la imagine...purici! :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Inseamna ca au pus motoarele la racit; pauza de masa; cameramanul se hodineste; diverse motive. :x In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta pana de curent.... nu se mai da Live pana nu se remediaza, dar masinile continua sa alerge..... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Ei ce m-as duce sa vad un monster. Dar nu pot fugi de la job din pacate. Stiti oare cine de pe acest forum va participa la vreo etapa ? Merci pai majoritatea care participa sunt si pe forum. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta pana de curent.... nu se mai da Live pana nu se remediaza, dar masinile continua sa alerge..... http://www.antena3.ro/stiri/rutier/cluj ... 81084.html Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta au reinceput transmisia... YES, YES, YES !!!!!!!! prima runda 1:24, a doua runda 1:08 .... echipa JeepMania - Grand Cherokee :banana :banana :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta A inceput ca un Show frumos...dar din prima zi au inceput "manariile" de tip autohton, citat din regulament: "(1) Aceasta competitie este impartita pe 3 tipuri de traseu diferite : i. traseu HOBBY pt masini nepregatite sau usor modificate care vor evolua minim obligatoriu cu cauciucuri model AT; ii. traseu mediu (OPEN) pt masini pregatite care vor evolua minim obligatoriu cu cauciucuri model MT; iii. traseu greu (EXTREM) pt orice tip de masina pregatita care va evolua minim obligatoriu cu cauciucuri model MT si va fi echipata cu troliu. (2) Masinile care evolueaza la clasa HOBBY nu se pot inscrie la clasele OPEN sau EXTREM. Masinile care evolueaza la clasa OPEN NU se pot inscrie si la sectiunea EXTREM. Masinile care evolueaza la clasa EXTREM NU se pot inscrie si la sectiunea OPEN." 1. cca peste 10 masini (daca am numarat corect) erau masini preparate, unele dintre ele fiind masini participante in clasa Open in CNOR... si asta la clasa Hobby la URSUS !!! 2. se FURA pe fata la cronometrare la FINISH, in conditiile in care pe cronometrarea pe film apare un timp, la cronometrarea pe senzor, apar 4 timpi, iar organizatorii dau cu banuu si pun al 3-lea timp. Exemplificare: este vorba de Grand Cherokee-ul rosu (stock) care a participat astazi la clasa Hobby. - in prima runda a scos 1:24 fiind al 3-lea timp, celelalte fiind 1:21 si respectiv 1:19 - la a 2-a runda: - pe imaginile transmise live a fost cronometrat de 3 oameni cu 1:09 (cronometrul 1); 1:11 (cronometrul 2) si 1:10 (cronometrul 3) ... sa zicem ca exista o mica eroare cu cronometrul manual de la ceas/telefon; - pe afisajul electronic al competitiei a aparut timpul de 1:08 ! - inainte cu cca 1 secunda de iesirea masinii la Finish a trecut un fotograf prin dreptul celulei, iar dupa iesirea masinii au mai trecut cativa prin dreptul ei; Final: pe podium la premiere se constata cu stupoare ca echipa in cauza in loc sa urce pe locul I este strigata la locul III, in urma contestatiei se prezinta un Bon "nefiscal" cu 4 timpi: 1:08, 1:11, 1:21 si 1:27.... iar organizatorii decid (la o miuta) ca timpul a fost de 1:21. caseta cu filmarea si respectiv filmarea de pe camera atasata masinii nu se gaseste pana la orele 22.... cand stupoare timpul a fost 1:09:34 ... ( tip tot de locul I ) ... concluzia: premierea a avut loc, premiile s-au dat, sunteti buni baieti, las ca data viitoare o sa aveti noroc... si asta in conditiile in care pe locul I urca un Mitsubishi Pajero preparata complet pt OffRoad in BASCALIE fata de ceilalti 2 concurenti premianti care venisera cu masini stock ( Grand-ul in cauza ) si Toyota Rav4 astept si opiniile celor ce au fost de fata !!! PS: Mitsubishi-ul in cauza deja este pregatit pt ziua de maine la clasa OPEN !!! ( a se citi regulamentul ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Vezi Laure, apropo de ce vorbeam marti la Dreamers..., d-aia imi plac mie la nebunie concursurile de orice fel! :bleah :grin: Si asta dupa ce am avut, dupa cum bine sti, o viata de sportiv de performanta... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta am obtinut acum si inregistrarea video care s-a transmis Live : START: min 51:13 ... FINISH: min 52:26 ... alt timp ( oricum in carti pentru locul I ) : 1 min si 13 sec..... in nici un caz ce a iesit pe BON... http://www.tv-net.ro/Video-Ziua-1--Offr ... Track+1319 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Hobby cu simex :ha: Cei cu AT-uri au fost dezavantajati la trecerea prin cauciucuri. Se respecta regulamentul......... "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta nike tu esti la cluj? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Nu.Am vazut video : http://www.tv-net.ro/Video-Ziua-1--Offr ... Track+1319 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Nike.... asta este, au ramas toti cu gura cascata ieri dimineata cand au vazut masini preparate cu Simexuri la Start... v b baietilor.... bagam Wranglerul la Hobby, ii scoatem bara si troliul, care le punam inapoi pt extrem... si intram cu boggere de 37.... ...asa ca am venit sa alergam respectand un regulament si carand 3 masini pe platforma din Bucuresti/Brasov... ... da ma si cand le-au dat-o cu masini stock ( e vb de George/Marius cu Grand-ul si Chelu cu Rav 4 )... s-au gandit organizatorii ca e prea de tot.... :ha: si tre sa-l bage si pe italianul cu Mitsu pe undeva pe acolo... si de ce nu pe locul I... anul asta speram sa fie mai fain decat anul trecut...dar din pacate e cam pe dos... traseul ( cu exceptia toboganului care a fost o idee faina ) este mai slab decat cel de anul trecut, iar regulamentul...e facut cu "coada".. vb cuiva care a facut analogie cu textul din decrtul de circulatie cu "pastrat distanta pana la limita evitarii..." Ultima informatie: ... cica brandul "Free Track" nu ii apartine lui Ursus sau BT Events... el fiind inregistrat la OSIM si apartinand unei firmei care organizeaza evenimente Off Road... si care a organizat evenimentul de anul trecut... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Eu nu inteleg....Ce ar avea organizatorii de cistigat din manipularea rezultatelor si din aceste neclaritati? Ce este drept tot la Cluj am vazut si eu Vitara stok la Open alaturi de alta Vitara cu punti portale,simex-uri,2 trolii etc.Si traseu de Extrem bagat la OPEN. :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Eu nu inteleg....Ce ar avea organizatorii de cistigat din manipularea rezultatelor si din aceste neclaritati? Ce este drept tot la Cluj am vazut si eu Vitara stok la Open alaturi de alta Vitara cu punti portale,simex-uri,2 trolii etc.Si traseu de Extrem bagat la OPEN. :ha: au de castigat o gramada "de carne..." si o imagine negativa... aici este vb de indolenta si proasta organizare...iar cu manarirea rezultatelor ... probabil merg si ei pe ce le spune sponsorul... O rectificare... am cronometrat dupa materialul video si a iesit 1:13 ... in realitate este 1:11 deoarece startul si finisul sunt la cca 2m in fata pragului de anvelope...acolo este amplasata celula.... Ideea este ca baietii au demonstrat ca au valoare cu masini stock si au facut spectacol, bravo lor Ce a fost a fost ... sa vedem ce va fi astazi caci in cateva minute incepe sectiunea OPEN... si intra cu Cherokee de Open de data asta si cu BOGGERE-le de EXTREM ( ca permite regulamentul, asa ca au dat jos M/T-urile :h5 ) BAFTA !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Nu am sonor la transmisie de vreo 2-3 ore.Altcineva receptioneaza sonorul? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta O rectificare... am cronometrat dupa materialul video si a iesit 1:13 ... in realitate este 1:11 deoarece startul si finisul sunt la cca 2m in fata pragului de anvelope...acolo este amplasata celula.... 1:11 + 10 (un jalon doborit) =1:21 (timpul oficial). Nu cumva este vorba si de ceva penalizare? S-a verificat aspectul asta in fisa de arbitraj? Nu e o afirmatie, e doar o presupunere sau o coincidenta, dar poate merita verificat si aspectul asta. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Marcele prieteneeeeeee!!!! maaa te-am vazut la televizor in viata maiiiiAdica laiv....ma intelegi? :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta hihihi, a fost cumva tura cind i-am rupt fisul??? :ha: :ha: :ha: Am uitat sa ma laud, am iesit pe 8/20 :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Care sunt probleme de organizare ?? Ca nu prea inteleg? Nu merge bine transmisia sau ce? Este cineva care a fost sau inca este la Cluj si nu este multumit de organizare?? Este cineva care s-a dat in traseu si nu este multumimt de traseu?? Eu ascult toate parerile si sunt aici. Dar doar la cei care sunt sau au fost aici prezenti. Discutiile astea sunt pt categoria HOBBY....?? Va salut cu respect Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Am fost de dimineata de la 11; si dupamasa de la 4 juma la OPEN. Dimineata lume mai putina si oameni mai cu vlaga, atat participanti cat si spectatori:) M-am bucurat sa vad masinile rand pe rand, si nu a mai trebuit sa alerg prin padure dupa actiune :P Habar nu am cine a castigat open-ul ( poate ca se anunta prin microfon dar eu nu am auzit nimic, poate nu eram prin zona), oricum puntine echipaje au parcurs macar o data circuitul. Legat de participanti, am vazut putini copiloti care si-au facut treaba (e o parere personala :p ). In rest masini preparate, actiune, fum si noroi din plin in groapa. O armata de fotografi prezenti... abia astept pozele cu momentele incendiare:P hai noroc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta Scuzele mele, am reusit sa postez doar primele 3 imagini de pe aparat... :P In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta hai ca am mai reusit cateva... In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate