Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta

Postări Recomandate

Re: Ursus ALCOHOL Free Track e la Cluj Napoca anul acesta

... comentez si eu sa ma aflu in treaba:

@blavenstein.... daca cocotandu-va pe fiare se intampla vre-un acident... de exemplu sa-si taie vre-unu artera femurala in table... cine o lua in freza cativa ani la bulau ?!?

greseala lor ca nu au pus gard de delimitare dimediat dupa ce me-au facut bucati....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

bine ca va fugarit pe voi iar pe idiotul care a intrat cu atv pe care scria "mafia" , lantul la gat, ceafa groasa tipic manelist, deci pe handicapatul asta l-au lasat in zona de pietoni sa faca liniute si sa isi arate muschi, liniute printre oameni , copii si unde a intrat de 2 ori duminica si nici dracu nu l-a intrebat nimic de sanatate...paznici puXX stau sa vrajeasca hostesele...jalnic...penal si tipic romanesc :bleah

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

bine ca va fugarit pe voi iar pe idiotul care a intrat cu atv pe care scria "mafia" , lantul la gat, ceafa groasa tipic manelist, deci pe handicapatul asta l-au lasat in zona de pietoni sa faca liniute si sa isi arate muschi, liniute printre oameni , copii si unde a intrat de 2 ori duminica si nici dracu nu l-a intrebat nimic de sanatate...paznici puXX stau sa vrajeasca hostesele...jalnic...penal si tipic romanesc :bleah

.... si nu a fost nimeni care sa parcheze utilajul pe atv?.......... :P

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

in mod bizar in aceeasi parcare era un atv cu numar new york mafia si unu cu nr bronx fbi...

era ceva american bussines asa ca nu s-a bagat nimeni

agentul fbi era atat de bine intrat in rolul sub acoerire incat nici macar un cunoscator nu il putea diferentia de manelistul mafiot

samuraiul cu portale care s-a rasturnat nu are un topic pe forum?era o masinuta foarte draguta

Link spre comentariu

Am tot citit parerile voastre si as vrea sa verific ceva.Eu as fii vrut sa merg,dar pe siteul oficial la un moment dat s-au terminat locurile si s-au deschis listele de asteptare..acolo nu m-am mai inscris ptr ca din lipsa de timp ori ma dau ori i-mi rezolv treburile.Buuuun deci este adevarat ca din lipsa de concurenti au fost bagati(cel putin la standard)orice masina numai sa fie?Ca as stiu si eu, ca de aia s-u dat unii cu masini pregatite ptr open.Iar daca e asa i-mi pare rau ptr organizare,ptr ca pe langa acele liste trebuiau sa reactualizeze listele cu participanti,ca si asa la open in loc de 20 au fost 18 echipaje.corect sau nu?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Eu am fost pe lista de asteptare la Open si am fost sunat de catre organizatori ca s-a eliberat un loc la clasa mea , adica Open si tot acolo am participat. Nu cred ca s-au bagat masini de Open la Standard ca sa umple pozitiile. Ca au fost masini de Open la Standard ...asta ii altceva

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Eu am fost pe lista de asteptare la Open si am fost sunat de catre organizatori ca s-a eliberat un loc la clasa mea , adica Open si tot acolo am participat. Nu cred ca s-au bagat masini de Open la Standard ca sa umple pozitiile. Ca au fost masini de Open la Standard ...asta ii altceva

Locul meu :(

Link spre comentariu

@zolameister: da, a fost ceva ciudat cu inscrierile deoarece unii s-au inscris , au confirmat telefonic ca nu vor veni, dar au ramas pe liste, iar altii au confirmat probabil si nu au venit, am senzatia insa ca sunt si unii care s-au inregistrat sau au fost inregistrati la misto...

...eu m-am inregistrat prin coada listei si deja nu mai erau locuri la OPEN si am intrat pe lista de asteptare, dar cu cca 10 zile inainte am primit un telefon de la Rasty care m-a intrebat daca pot confirma ca vin, si uite asa am ajuns pe lista de Open, din motive personale insa nu am putut ajunge dar am trimis masinile cu Marius in locul meu...

Link spre comentariu

Locul meu :(

Max , nu pot decat sa iti multumesc pentru ca a fost foarte fain. M-am distrat , m-am intalnit cu prieteni , am facut zeci de km noaptea prin Cluj ( Lozinca si Mauri din pacate soferi). Per total a fost misto chiar daca nu am terminat traseul de Open in T.M. Pacat de discutiile si problemele aparute .

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Am tot citit parerile voastre si as vrea sa verific ceva.Eu as fii vrut sa merg,dar pe siteul oficial la un moment dat s-au terminat locurile si s-au deschis listele de asteptare..acolo nu m-am mai inscris ptr ca din lipsa de timp ori ma dau ori i-mi rezolv treburile.Buuuun deci este adevarat ca din lipsa de concurenti au fost bagati(cel putin la standard)orice masina numai sa fie?Ca as stiu si eu, ca de aia s-u dat unii cu masini pregatite ptr open.Iar daca e asa i-mi pare rau ptr organizare,ptr ca pe langa acele liste trebuiau sa reactualizeze listele cu participanti,ca si asa la open in loc de 20 au fost 18 echipaje.corect sau nu?

Buna Domnilor

Haideti sa va luminez putin , fiind chiar in miezul problemei - adica la inscrieri .Adevarat , a fost o lista de participanti - inbulzeala mare ,ca si o lista si mai bogata de asteptare . La un moment bine stabilit sau contactat inscrisii rand pe rand , care fiecare si-a exprimat , si-a confirmat participarea ori renuntarea . Cu un OK mare mare am primit lista cu cei foarte foarte siguri ca vor veni la Cluj .Domnilor ,au fost multi care si-au confirmat foarte ferm participarea - nu si-au facut aparitia , dar nu sau sinchisit nici atat , sa sune macar -" nu ne asteptati nu mai venim dati la cei in asteptare locul meu " Deci lista de aceea a fost mai scurta .ATAT ! si PUNCT !!!!!

As mai putea sa va raspund la cateva critici dar nu sunt eu in masura -totusi atata pot sa va zic - Oameni bun - a fost prima data cand am participat / ajutat la organizarea unui eveniment atat de amplu si de important ( ca de- h Cupa Clujului nu se pune ) deci sper foarte tare cei care criticati ati fost la fata locului in toate cele 3 zile de concurs , ati vazut cu ochii vostrii si ati auzit cu urechile voastre , sau ati organizat macar vreo 2- 3 evenimente de aceasta anvergura sau macar foarte apropiat . Nu de alta , dar poate atuncea cunosteati si problemele legate de o tribuna . Sau nu ??? Hmm

O zi frumoasa si usoara va doresc .

Andrea

Link spre comentariu

Samuraiul pe portale este masina lui Sorin Parvulescu si din pacate nu are topic pe forum.

samuraiul cu pricina, adica caroseria este de samurai este proiectul lui Mauri de la Arad. Daca doresti ceva detalii primesti de la el contra cost binenteles. :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

deci sper foarte tare cei care criticati ati fost la fata locului in toate cele 3 zile de concurs , ati vazut cu ochii vostrii si ati auzit cu urechile voastre , sau ati organizat macar vreo 2- 3 evenimente de aceasta anvergura sau macar foarte apropiat . Nu de alta , dar poate atuncea cunosteati si problemele legate de o tribuna . Sau nu ??? Hmm

Andrea

Draga Andrea , tu esti reprezentanta URSUS? sau de ce te simti vizata de lipsurile evidente ale evenimentului cum ar fi tribunile (necesare avand in vedere configuratia terenului). Nimeni nu a contestat partea de organizare a traseului, munca voastra in acest capitolul,sau participatia buna a echipajelor.Sunt convins ca tu ai vazut bine tot traseul si nu ai fost nevoita sa te calci in picioare ca sa speri macar sa zaresti ceva din traseu, ca erai de la organizare si aveai intrare in perimetru in care muritori de rand nu aveau acces.

Si pentru ca eu sunt unul care a spus ca lipsa tribunilor a fost un minus, la fel ca si cel legat de cei de la securitate, iti raspund direct la intrebare si anume da am fost prezent la fata locului ( pana m-au lasat nervi ) si da am organizat si evenimente nu ca si cel din discutie, ci mult mai mari. Aici nu e vorba a cui e mai mare...( ca nu e cazul) ci doar de pareri exprimate atat de cei care au participat ca si concurenti cat si ca si spectatori, si care au semnalat nemultumirile lor legate de acest eveniment.

Eu unul imi cer scuze daca cumva te-ai simtit atacata personal de aceste aspecte si promit sa nu mai fiu carcotas pe viitor.... slp

Spor

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

deci sper foarte tare cei care criticati ati fost la fata locului in toate cele 3 zile de concurs , ati vazut cu ochii vostrii si ati auzit cu urechile voastre , sau ati organizat macar vreo 2- 3 evenimente de aceasta anvergura sau macar foarte apropiat . Nu de alta , dar poate atuncea cunosteati si problemele legate de o tribuna . Sau nu ??? Hmm

Andrea

Draga Andrea , tu esti reprezentanta URSUS? sau de ce te simti vizata de lipsurile evidente ale evenimentului cum ar fi tribunile (necesare avand in vedere configuratia terenului). Nimeni nu a contestat partea de organizare a traseului, munca voastra in acest capitolul,sau participatia buna a echipajelor.Sunt convins ca tu ai vazut bine tot traseul si nu ai fost nevoita sa te calci in picioare ca sa speri macar sa zaresti ceva din traseu, ca erai de la organizare si aveai intrare in perimetru in care muritori de rand nu aveau acces.

Si pentru ca eu sunt unul care a spus ca lipsa tribunilor a fost un minus, la fel ca si cel legat de cei de la securitate, iti raspund direct la intrebare si anume da am fost prezent la fata locului ( pana m-au lasat nervi ) si da am organizat si evenimente nu ca si cel din discutie, ci mult mai mari. Aici nu e vorba a cui e mai mare...( ca nu e cazul) ci doar de pareri exprimate atat de cei care au participat ca si concurenti cat si ca si spectatori, si care au semnalat nemultumirile lor legate de acest eveniment.

Eu unul imi cer scuze daca cumva te-ai simtit atacata personal de aceste aspecte si promit sa nu mai fiu carcotas pe viitor.... slp

Spor

Absolut nu ma simt atacata doar ca iti spun sincer sunt satula de ce se intimpla dupa fiecare si absolut oricare concurs - aici pe forum . Doar comentarii ,critici si de foarte multe ori criticile vin din partea unora care doar au auzit de la unu sau altul ... este jenant si foarte enervant .

Eu aici am terminat .Voi carcotiti mai departe . :P

Link spre comentariu

Buna Domnilor

Haideti sa va luminez putin , fiind chiar in miezul problemei - adica la inscrieri .Adevarat , a fost o lista de participanti - inbulzeala mare ,ca si o lista si mai bogata de asteptare . La un moment bine stabilit sau contactat inscrisii rand pe rand , care fiecare si-a exprimat , si-a confirmat participarea ori renuntarea . Cu un OK mare mare am primit lista cu cei foarte foarte siguri ca vor veni la Cluj .Domnilor ,au fost multi care si-au confirmat foarte ferm participarea - nu si-au facut aparitia , dar nu sau sinchisit nici atat , sa sune macar -" nu ne asteptati nu mai venim dati la cei in asteptare locul meu " Deci lista de aceea a fost mai scurta .ATAT ! si PUNCT !!!!!

As mai putea sa va raspund la cateva critici dar nu sunt eu in masura -totusi atata pot sa va zic - Oameni bun - a fost prima data cand am participat / ajutat la organizarea unui eveniment atat de amplu si de important ( ca de- h Cupa Clujului nu se pune ) deci sper foarte tare cei care criticati ati fost la fata locului in toate cele 3 zile de concurs , ati vazut cu ochii vostrii si ati auzit cu urechile voastre , sau ati organizat macar vreo 2- 3 evenimente de aceasta anvergura sau macar foarte apropiat . Nu de alta , dar poate atuncea cunosteati si problemele legate de o tribuna . Sau nu ??? Hmm

Andrea

"Fata draga nu fi trista..." nu se contesta munca voastra, deoarece multi dintre noi va stim si stim ce ati organizat si cat ati muncit la etape de CN...si am vazut si organizari exemplare facute de o parte din oamenii care au muncit si la Ursus... dar e normal sa apara probleme atunci cand nu sunteti singurii factori de decizie, iar anumite lucruri trebuie sa le acceptati asa cum sunt... daca tu ai organiza maine un eveniment si ar trebui sa il faci de la A la Z probabil ca ar fi organizat OK... cand insa esti pusa sa lucrezi cu angajati luati din alta parte, cu firme de securitate care poate nu sunt profesioniste ... apar nemultumiri

si aici iti dau un exemplu: am luat parte la organizarea unui eveniment de mare anvergura cu public, si cand s-a ales firma de securitate, timp de 1 zi s-au vizionat casete cu evenimentele unde fusese asigurata securitatea de catre firmele candidate.... si a fost aleasa firma a carei angajati tot timpul evenimentului stateau cu ochii pe public si NU pe evenimentul in sine sau uitandu-se la hostese (si erau peste 100 :grin:), oameni care au dat dovada de profesionalism, si intradevar nu a existat nici cel mai mic incident din acest punct de vedere...

si revin la ce am spus mai devreme... din greseli invatam si sunt convins ca pe masura ce se acumuleaza experienta, for fi facute lucrurile din ce in ce mai bine.

si ca sa inchei... la fel am participat la o etapa de CN care mi s-a parut organizata exemplar... si discutand cu organizatorii, dupa,... am aflat si eu cate nereguli au fost din prisma organizatorilor, dar care nu au fost evidente participantilor...

Link spre comentariu

Buna Domnilor

Andrea

"Fata draga nu fi trista..." nu se contesta munca voastra, deoarece multi dintre noi va stim si stim ce ati organizat si cat ati muncit la etape de CN...si am vazut si organizari exemplare facute de o parte din oamenii care au muncit si la Ursus... dar e normal sa apara probleme atunci cand nu sunteti singurii factori de decizie, iar anumite lucruri trebuie sa le acceptati asa cum sunt... daca tu ai organiza maine un eveniment si ar trebui sa il faci de la A la Z probabil ca ar fi organizat OK... cand insa esti pusa sa lucrezi cu angajati luati din alta parte, cu firme de securitate care poate nu sunt profesioniste ... apar nemultumiri

si aici iti dau un exemplu: am luat parte la organizarea unui eveniment de mare anvergura cu public, si cand s-a ales firma de securitate, timp de 1 zi s-au vizionat casete cu evenimentele unde fusese asigurata securitatea de catre firmele candidate.... si a fost aleasa firma a carei angajati tot timpul evenimentului stateau cu ochii pe public si NU pe evenimentul in sine sau uitandu-se la hostese (si erau peste 100 :grin:), oameni care au dat dovada de profesionalism, si intradevar nu a existat nici cel mai mic incident din acest punct de vedere...

si revin la ce am spus mai devreme... din greseli invatam si sunt convins ca pe masura ce se acumuleaza experienta, for fi facute lucrurile din ce in ce mai bine.

si ca sa inchei... la fel am participat la o etapa de CN care mi s-a parut organizata exemplar... si discutand cu organizatorii, dupa,... am aflat si eu cate nereguli au fost din prisma organizatorilor, dar care nu au fost evidente participantilor...

Cate concursuri ai organizat tu in ultimii 10 ani?

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

si aici iti dau un exemplu: am luat parte la organizarea unui eveniment de mare anvergura cu public...

Cate concursuri ai organizat tu in ultimii 10 ani?

Nici un concurs de Off Road daca la asta te refer si am specificat asta mai sus,

Inca din 1995 -prezemt, am organizat sau am facut parte dintre organizatori la o serie de evenimente din Romania.... de exemplu SIAB, organizare de expozitii la CERF, TIB, TIBCO... precum si internationale: CeBIT.... iti mai povestesc ? unde discutam de bugete de la minim 2 Ursus-uri la un loc la unele de anvergura medie ...

Link spre comentariu

Nu pot sa cred ca aud atatea comentarii la un eveniment la care participantii au avut statut de invitati si care le-a dat sansa sa castige premii importante.

In cazul asta nu ma mai mir de discutiile de la etapele de camionat unde participantii mai trebuie si sa plateasca.

Ca nu nu au fost tribune... Daca erau tribune, nu era bine ca nu erau tapitate etc...

Oameni buni, acesta este un forum in care discutam despre offroad. Comentam traseu, comentam masinile si alte chestii de genul asta.

@Zolamaister- lista de inscrieri a fost deschisa. Daca vroiai sa participi, te inscriai din timp si gata.

Cei care v-ati inscris si nu ati mai ajuns - la alte evenimente anuntati macar cu doua zile inainte ca nu mai participati. Chestia e penibila pentru ca organizatorii fac pregatiri pentru un anumit numar de persoane. iar daca nu mai anuntati ca veniti, ii incurcati. Daca tot asa vi se rupe de organizatori, o sa ajungeti sa fiti luati in "evidenta" si riscati sa nu mai fiti primiti la alte evenimente.

Deci...incheiem aici discutiile despre altceva decat offroad.

Max

Link spre comentariu

Ia uite ai naibi ce sunteti ... :ha: P-astia care fac gat ca a fost ciorba prea acra si fripura prea mare ...sa nu ii mai primiti data viitoare! :ha: Ati fost furati, huh? Ce mama naibi sa castigati? Ba, voi nu v-ati obisnuit cu ideea ca bagati mii de euro in masini degeaba? Ca intotdeauna vor castiga altii cu masini "stock ptr open la standard si viceversa" si nu voi! Vreti euro-competitie ... euro-conditii ..."Pashol na (de ia) turbinka Vilma!" Ehehe ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu-mi vine sa cred cate discutii total pe langa subiect :P

Nu am vazut nici un comentariu despre prestanta concurentilor,despre masinile participante,despre showurile cu motoare,masini,parasutisti.......

De aia o sa se duca de rapa totul pentru ca nimeni nu observa calitatea concursului,toata lumea critica firma de paza,tribunele...firma de catering......nu am auzit un comentariu despre traseu :P

Eu am fost spectator sambata la open si concurent duminica si mi s-a parut foarte fain concursul.

Felicit castigatorii si pe Rasti(cu toata echipa din Cluj).

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Nu am vazut nici un comentariu despre prestanta concurentilor,despre masinile participante,despre showurile cu motoare,masini,parasutisti.......

De aia o sa se duca de rapa totul pentru ca nimeni nu observa calitatea concursului,toata lumea critica firma de paza,tribunele...firma de catering......nu am auzit un comentariu despre traseu :P

Eu am fost spectator sambata la open si concurent duminica si mi s-a parut foarte fain concursul.

:g :g :g :g :g

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

:g :g

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare