Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema citatie politie.

requin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Problema citatie politie.

Dam scuze.. am fost plecat la Salaj pe drumuri rele la o cetate(Porolisum) :).

Am fost si mi-a saltat carnetul(pe o luna). Am incercat sa-i vorbesc frumos dar cand am vazut ca-i mai prost si incapatanat ca un bou l-am bagat drept si l-am scos stramb si ce nu i-am facut si maine ma duc sa incep procesul.

Auzi tu la domnul tembel cu o linie pe umar : "E treaba mea unde stau in intersectie, ce-mi pasa mie ca am stat pe colt si tu nu aveai cum sa ma vezi!".

Maaaa... vai de mamica ta ce bou a stiu naste cu putin inainte de revolutie! De mai astepta era legal avortu` si ne scapa de unu ca tine... Da na... Astia sunt ei... :pr .

I-am zis cand am plecat "Sa nu cumva sa nu lasi carnetu` la secretariat ca ma intorc dupa el".

Tembel... Si nu il fac cu kk numa asa ca-s suparat eu pe el, il fac ca sa mor eu daca nu e! Am vazut multi prosti pana acum dar unii... Zici ca-s la campionat!

A facut si procesu ala de 2 lei... Nu m-a lasat sa-mi trec mentiunile si a trecut el altceva decat am zis, pe post de martor a adus pe unu din sectie care nu vorbea limba romana, a refuzat sa-mi dea o copie si drept urmare maine sunt la comandant in audienta...

Vere... :pr !

Va mai tin la curent!

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca nu ai semnat procesul verbal , si daca erai istet trebuia sa aduci un reportofon sau si telefonul mobil sa inregistrezi pe ascuns conversatia , era proba buna la dosar daca ajungi in instanta

Never stop exploring
Link spre comentariu

A facut si procesu ala de 2 lei... Nu m-a lasat sa-mi trec mentiunile si a trecut el altceva decat am zis, pe post de martor a adus pe unu din sectie care nu vorbea limba romana, a refuzat sa-mi dea o copie si drept urmare maine sunt la comandant in audienta...

si uite asa, si-o creeat singur boul, un motiv simplu si arhisuficient pentru tine ca sa anulezi in instanta procesul verbal.

si cum dracu nu ti-o dat si tie o copie dupa procesul verbal? atunci ce ar trebui sa contesti? imaginatia lui bogata? :uameni

totusi viteii astia tineri vad ca depasesc norma la imbecilitate. macar astia mai batrani stiu sa-ti deie peste nas la modul elegant, dar astia tineri se auto-depasesc in prostie.

Link spre comentariu

Ordonanta nr. 2/2001, privind regimul contraventiilor.

Art.16 pct. (7) - În momentul încheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat s? aduc? la cuno?tin?? contravenientului dreptul de a face obiec?iuni cu privire la con?inutul actului de constatare. Obiec?iunile sunt consemnate distinct în procesul-verbal la rubrica "Alte men?iuni", sub sanc?iunea nulit??ii procesului-verbal.

Art. 17. - Lipsa men?iunilor privind numele, prenumele ?i calitatea agentului constatator, numele ?i prenumele contravenientului, iar în cazul persoanei juridice lipsa denumirii ?i a sediului acesteia, a faptei s?vâr?ite ?i a datei comiterii acesteia sau a semn?turii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constat? ?i din oficiu.

Art. 19. - (1) Procesul-verbal se semneaz? pe fiecare pagin? de agentul constatator ?i de contravenient. În cazul în care contravenientul nu se afl? de fa??, refuz? sau nu poate s? semneze, agentul constatator va face men?iune despre aceste împrejur?ri, care trebuie s? fie confirmate de cel pu?in un martor. În acest caz procesul-verbal va cuprinde ?i datele personale din actul de identitate al martorului ?i semn?tura acestuia.

Art. 31. - (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contraven?iei ?i de aplicare a sanc?iunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmân?rii sau comunic?rii acestuia.

Am citeva lucruri sa iti spun : nu inteleg cum de te-au sanctionat pe tine, desi masina e sorei tale. Ma rog, chestiunea e simpla - nu ai semnat procesul verbal, nu ai fost tu soferul. Contravenientul are dreptul sa formuleze obiectiuni la pv, ca garantie a impartialitatii actului de constatare (vezi art. 16 pct 7).

Lipsa mentiunilor privind numele si prenumele adevaratului faptuitor (proprietarul masinii), atrage dupa sine nulitatea pv (art. 17).

Lipsa martorului - art. 19.

In cazul tau speta nu mai are nici o importanta, cine era sau nu vinovat.

Procedura e asta : depui contestatia la Judecatoria Cluj-Napoca; iei numar de inregistrare si certificat de grefa si depui certificatul la Serviciul Politiei Rutiere. Art. 32 pct. (3) - Plingerea suspenda executarea.

Vezi sa nu iesi din termen, bafta!

citeste mai sus sa vezi ca nu i-a fost intocmit p.v. a fost doar invitata sora la politie

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

Salutare.

Nu tin cu ursul dar eu asa stiu ca atunci cand sta cu mainile lasate gestul lui inseamna OPRIRE pentru toate vehiculele din intersectie. Stiu ca ei asa stau aproape tot timpul si se trece pe lenga ei, dau drumul la o coloana de masini apoi lasa mainile jos. Poate ca asta e chiar nou si chiar oprire a vrut sa semnalizeze. Nu stiu ce sa zic dar daca mergi la politie si recunosti ca el era cu mainile lasate si ai trecut pe langa el eu cred ca-ti zboara permisul din buzunar.

Sa ne tii la curent. bafta

http://www.scoaladesofericombi.ro/indicatoare9.html

:g

@bobo daca nu a semnat pv-ul nu mai avea dreptul sa primeasca o copie a acestuia

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

Asa este! Daca nu ai semnat PV nu primesti nimic!. Acum, ei sunt obligati sa intocmeasca dosarul si sa il trimita la Judecatorie spre solutionare! Asa ca, stai linistit si asteapta sa-ti vina citatia sa te prezinti la judecatorie impreuna cu martorul!.

Un mic TIPS - la prima zi de infatisare incearca sa iei legatura cu juristul si poate il convingi sa nu se prezinte la 2 termene! :grin: .....

Bafta si sa ne tii la 220 !

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

Un mic TIPS - la prima zi de infatisare incearca sa iei legatura cu juristul si poate il convingi sa nu se prezinte la 2 termene! :grin: ..

Greu de crezut, are si omu' treaba... eu am castigat la prima instanta si ficioru' a facut recurs, pt ca asa ponteaza.. nu e clar??? am castigat si recursul, crede cineva ca i s-a diminuat salariul??? fiecare trage jar pe turta lui... de cand lumea.... :h5

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Nu ma complic cu nimic, deschid procesul si-i mananc, nea agentu` s-a ars singur cand a facut procesul ala verbal, scartaie din radacini si oricum azi ma duc la sefuso sa-i fac plangere si impotriva procesului si impotriva agentului. Probabil la agent ii fac degeaba dar la PV n-am cum sa pierd, pacat insa ca e greva la tribunal...

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu

ce am surprinde e faptul ca desi dupa cateva explicatii pe forum... se pare ca ai greisit si ai trecut cand toti trebuiau sa stea...si e cam dovedita asta, NU te-ai dus sa lamuresti problema, dar TOT TU faci pe victima si gura mare impotriva agentului (care se pare ca vrea sa isi faca treaba si a facut totul sa se rezolve problema prin dialog) ...

aici e cacatul de tara in care traim, unde cate un destept se pisa pe toti si apoi tot el merge cu reclamatia impotriva "organului"

mare tupeu si ma ia ia cu greata

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

soimule... nu ai prea inteles... da daca zici tu ca eu sunt de vina ca ala sta ca vaca ascuns dupa taxiuri si se scarpina la pateu si eu trebuie sa vad prin tabla ca superman... atunci da, sunt eu de kkt...

Link spre comentariu

Vizitator fender

Apoi nici eu nu am inteles ....

Uite ce am inteles eu din mesajul initial:

>> "un militian tanar statea cu spatele spre mine si se uita pierdut in gol.";

- rezulta clar ca agentul era cu spatele spre tine si tu l-ai perceput ca atare => trebuia sa opresti (sau macar sa incetinesti, sa dai un claxon sau doua pana-l faceai atent si sa vezi cum reactiona, poate-ti facea semn sa treci sau sa te opresti - asta fara sa patrunzi in intersectie)

- mai rezulta ca era intr-un loc destul de vizibil; acum vad ca l-ai bagat dupa taxiuri, probabil pana ajungi la proces o sa-l sui intr-un copac sau o sa-l bagi intr-un canal; daca omu' era dupa taxiuri sau in copac trebuia sa scrii din capul locului treaba asta; acuma cum vrei noi sa facem diferenta intre "am uitat sa scriu asta de la inceput" si "am dat-o-ntoarsa"?

>>"dar nu facuse in sus nici un semn cum ca trebuia noi restul sa ne oprim"

- se vede clar ca nu cunosti regulamentul; ti s-au dat pe parcursul topicului trimiteri la regulament, inclusiv poze

>>"Si acuma nu mai stiu, parca era necesar ca el sa aibe la el baston reflectorizant cu care sa dirijeze nu? Nu dirijezi cu degetele."

- idem ca mai sus.

>> "Trec, el se intoarce spre mine(sau ma rog in jos unde mergeam si eu si alte 5 masini) si incepe sa fluiere... Nu stiu daca la mine, daca fluiera sa-i grabeasca pe aia care intrau in intersectie sau la cine naiba..."

- deci l-ai vazut ca se intoarce oarecum catre tine, l-ai auzit/vazut ca fluiera si nu ti-a pasat de ce face asta si catre cine; ar fi trebuit sa opresti sau macar sa incetinesti ca sa vezi daca nu cumva e vorba chiar despre tine; ai fi avut mult mai multe sanse sa scapi doar un avertisment verbal si sa ramai cu permisul in buzunar.

Daca adaug la cele de mai sus modul tau de exprimare in general in acest topic, injuriile pe care le-ai scris, faptul ca ai ajuns la discutii neprincipiale cu agentul cand te-ai dus la politie s.a. - chestiuni care-ti scad credibilitatea, rezulta ca soimu` are dreptate.

Ca atare, nici eu "n-am inteles" ...

Deja au fost mai mult doi insi care ti-au spus ca esti "beat" . E dreptul tau sa nu te duci la "culcare" dar macar incearca sa ramai in limitele unei decente, cat de cat.

Link spre comentariu

fender n-am la ce sa o dau la intoarsa pe un forum, ce spun aici are valoare 0 din punct de vedere legal.

am postat primul post la putin timp dupa si eram inca iritat de citatia trimisa(nu mie ci lu` sorumea), poate ca am uitat sa spun una alta sau poate ca pe moment de la draci nu imi aminteam exacg cum a fost, oricum cand ai in spate 2-3 masini nu te opresti in miez de drum sa vezi daca domnul cu linia pe umar vrea cu tine sau nu. nu ai unde parca acolo, are 2 benzi drumul fara loc de oprit/stationat. nu cred ca de cate ori auzi un fluier din spate tu rupi stratul de asfalt si sari din masina sa vezi daca vroia cineva ceva cu tine.

nu-l pun in copac, il pun unde era si respectiv in intersectie, daca vrei iti fac azi o poza si notez cu un x locul unde era si sa-mi spui tu mie daca il mai vezi pe nenea inainte sa te bagi in intersectie. sunt acolo parcate vesnic taxiuri sau masinile celor care fac vizite rudelor de la spitalul de nebuni, e un rahat de intersectie fapt pentru care daca esti agent si-ti faci treaba te pui naibii in mijloc sa te vada tot omul ca din pacate eu chiar sincer nu vad prin tabla.

nu te supara dar nu e treaba mea sa ghicesc ce vrea fiecare agent proastat iesit de pe bancile scolii, e de datoria lui sa se asigure ca tot bou, incepatoru, soferu profesionist si pietonu il vede cand face semne fie ca sunt de stop fie ca sunt de baga mare.

platesc eu drumul de unde stai, cazarea si tot ce trebuie numai hai sa te convingi ca am dreptate in ceea ce priveste locul total tembel in care statea.

uite, fac si un desen total netalentat ca sa nu ma crezi complet idiot.

si daca totusi sunt eu de rahat atunci chiar ma duc sa ma culc.

eu am cerut un sfat sau doua, in final cine nu vrea sa-l dea sau i se pare ca bat eu campii e total in drept sa ma ignore sau si sa ma injure daca simte domnia sa nevoia. nici nu ma supar si nici nu ii port pica in schimb simt eu nevoia sa-l lamuresc daca se cere.

ete si desenul meu de mic artist. va rog comentariile de genul: "parca e facut de unu de la scoala speciala" sa le pastrati deoarece stiu inainte sa desenez ca asa va arata :ha:

http://img97.imageshack.us/img97/3858/mdas.jpg

In mare cam asa arata intersectia, repet IN MARE dar o poti vedea pe o harta mai clar ca sa-ti dai seama, in fine pe dreapta(cum cobori de pe pasteur spre creanga) e PLIN de taxiuri si masini parcate si locul in care era agentul e vizibil abea dupa ce intri bine in intersectie.

In fine, pentru cine e tot nelamurit fac pzoe la cerere.

Acu` ma duc sa ma culc ca vorba lui fender cand 2 iti spun ca esti beat nu e musai sa te culci dar eu zic ca e bine totusi.

Link spre comentariu

pt cei care cunosc strada isi dau seama exact de situatie

ai dreptate in privinta pozitiei lui ( eu ma refer strict la declaratiile tale) nu ai cum sa il vezi decat cand esti in mijlocul intersectiei...

adevarul e undeva la mijloc dupa mine....eu as fi incetinit si as fi reactionat la semnele sale, in momentul in care nu stiu ce vrea de fapt, mai ales ca acolo mergi intodeauna incet din cauza intersectiei si chiar de ai prioritate eu unul merg acolo incet si ma uit la aia din dreapta de 2 ori...au mai fost oameni la care ultimele cuvinte au fost "prioritate"... :P :grin:

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

P.S de el m-am luat la sectie pentru ca mi-a vorbit ca un mizerabil, de cum a ajuns si s-a prezentat l-au apucat fitzele, pai stai asa ma mojicule ca am terminat si eu o facultate si nu-s pui de gunoier, vorbeste frumos si respecta daca doresti respect (cel putin in conversatie).

In final si pui de gunoier sa fiu atata timp cat vorbesc omeneste e de datoria ta sa faci la fel, in final esti platit sa ma servesti pe mine(chir daca sunt si momente cand ma sanctionezi), pentru ce mojaru` lui newton esti platit ? Sa protejezi si sa servesti!

Link spre comentariu

Stiu intersectia si daca chiar era acolo unde l-ai ''punctat'' tu pe schita atunci numai daca esti pui de zmeu il poti vedea.

Eu zic sa mergi mai departe in proces cu el. Ai foarte mari sanse sa chastigi.

Succes!

Link spre comentariu

Apoi nici eu nu am inteles ....

..

- rezulta clar ca agentul era cu spatele spre tine si tu l-ai perceput ca atare => trebuia sa opresti (sau macar sa incetinesti, sa dai un claxon sau doua pana-l faceai atent si sa vezi cum reactiona ...

....

propun ca de acum inainte cand vedem un politist in intersectie sa il claxonam cu totii :grin: ... sa vedem cum reactioneaza

Link spre comentariu

Si eu stiu intersectia respectiva, si m-am dat destul pe acolo, insa eu, militian acolo sa dirijeze circulatia nu am vazut. Nu vad ce este de dirijat acolo ca sunt doar sensuri unice ... ??? Oare mai este valabila faza aia cu ordinul de servici la militieni??? Poate demonstra militianul ca era cu treaba prin intersectia aia ... sau era la "vinatoare"???

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Pai el sustinea ca era acolo la o ridicare auto DOAR ca astia de la circulatie NU au ce se baga la asa ceva... acolo merge soferul cu utilitara si unu de la primarie. Oricum nu pricep ce poate avea ridicatul unei masini cu fapul ca nea agentul dirija circulatia... ORICUM daca se ridica o masina si traficul e blocat de masina care ridica toti stau cuminti pana termina... Era la fel de util acolo cum e o fotografie a oxigenului aratata unuia care se sufoca!

Deci dragi colegi care ma criticati va declar cu inima linistita ca am tot dreptul sa-l umplu cu noroi pe nemernic SI sa fac pe vicima caci e vorba de un nesimtit care habar nu are ce inseamna sa dirijezi o intersectie. Mai trebuie pusi la punct ca ajungem iar cum era imediat dupa revolutie cand ex militia renumita politia batea in cetateni ca-n sacu de box...

Mai mearga-n varza a la cluj de marlani.

Maine inregistrez plangerea si-mi iau permisul inapoi si dupa ce castig procesul dau de baut tuturor care au chef sa iasa la iarba verde sa sarbatoreasca(ce au ei de sarbatorit nu neaparat permisul meu). :x :Gr :be :k

P.S sambata sau duminica sunt la Polus Cluj sa ma belesc la offroad si i-am promis lui Levo o lada de bere asa ca va invit cu drag sa veniti doar no sa bea omu de unu singur :grin:

Link spre comentariu

Ne vedem pe acolo daca eveti timp de povesti si nu sunteti toti prea bagati in namoale.

La subiect: am depus plangerea si la ora 1 ma duc dupa permis, abea astept sa ma intalnesc cu nea agentul undeva sa-i spun. :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare