marcel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. off topic: da vineri (la polus) nu vine nimeni cind ne dam astia de la gradinita??? Duminica nu stiu daca pot ajunge ca aniversez un an de cind m-am nenorocit :roll: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. Pai hai ca incerc eu sa vin vineri sa va fac galerie :) [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. off topic: da vineri (la polus) nu vine nimeni cind ne dam astia de la gradinita??? Duminica nu stiu daca pot ajunge ca aniversez un an de cind m-am nenorocit :roll: vineri venim sigur si eu si tdanys. sambata sau duminica nu stiu exact daca voi putea ajunge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. Vin si eu vineri pe la 11 acolo , sper sa va recunosc baieti @tdanys tu esti cu defenderul de adventures for all? Eu sunt pieton:( inca 2 luni si ma plimb si eu pe soselele patriei :app Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. hai ca voi de la Caralii o dati in bere si vin! :banana Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. Vin si eu vineri pe la 11 acolo , sper sa va recunosc baieti @tdanys tu esti cu defenderul de adventures for all? Eu sunt pieton:( inca 2 luni si ma plimb si eu pe soselele patriei :app da...verde inchis, bobo e cu unul 90 verde deschis. si noi doar belim ochi nu participam deci ne gasesti isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. Iar eu o sa fiu ala cu bivolu` verde care scoate cate o bere din portbagaj deci nu aveti cum ma rata :) [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. @bobo , @Tdanys deci stiti unde va parcati englezoaicele nu? Langa colegul cu bivolu daca tot se lauda atata :twisted: :x :x Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. @bobo , @Tdanys deci stiti unde va parcati englezoaicele nu? Langa colegul cu bivolu daca tot se lauda atata :twisted: :x :x cu siguranta nu o sa-l ratam pe colegu :x :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Problema citatie politie. berea vine sambata sau duminica :), atunci am promis-o, vineri vin daca reusesc, tre sa ma prezint la aeroport pe la 11 dim :( [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Problema citatie politie. Ma da ce s-a inghesuit lumea... Singuru pe care am reusit sa-l gasesc a fost Ady care oricum nu a putut bea din bere ca deja se incalzise de la stat in soare... Bine ca am carat lada dupa mine. P.S in spate nu am putut intra ca nu m-au lasat... [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Problema citatie politie. M-am intilnit cu Bobo (undeva intre 13-14), cu Sese (asa pe fuga) si cu Bogdan (aka farfarello). Pe Bobo l-am dus eu "backstage", dar ceilalti s-au descurcat. Era o zona in care se putea intra, pacat ca s-a incalzit berea degeaba ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Problema citatie politie. Nu m-am mai infipt nechemat ca nu eram singur... eram cu un alt prieten 4x4-ist si cu il asteptam si pe Ady... Acu asta e. Am gasit un loc chiar in fata gropii cu noroi si m-am belit de acolo... [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Problema citatie politie. Sa revenim la titlu. Problema citatie politie. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Problema citatie politie. Da, astept procesul pe 16.12.09 :D [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Problema citatie politie. Ha! Stiu intersectia, dar nu am prins niciodata politist ruter acolo. Oricum, daca visa in zona unde apare pe desenul tau, clar nu il poti vedea de pe Pasteur, nici de pe Creanga, nici de pe Hasdeu. Acuma din cate stiu toate sunt cu sens unic. Dar din cate tin eu minte, in momentul in care este nea militianu in intersectie, soferul cam trebuie sa uite de regulile care se aplica acolo si le urmeaza pe ale militianului. Corectati-mi daca nu zic bine, sa nu ma fac de rusinica. Eu de obicei asa fac, daca dau de vreunu, incetinesc, ma duc spre el foarte incet - ca il pot privi in ochi si sa vad ce vrea. :roll: La procesul din decembrie poate te ajuta mentionarea suplimentara, pe langa intreaga poveste, a comportamentului si atitudinii agentului la intalnirea de la sectie. Au si agentii astia anumite norme de conduita, in relatia cu cetateanul pe care il deservesc. Si de multe ori, pe buna dreptate, agentii tineri fac exces de zel (am surse sigure, detalii prin PM), chiar si fata de sefii lor. O sa vezi ca la proces va lua postura unui mielusel, functia si locul nu ii vor permite atitudinea de la sectie. Parerea mea. Merci In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
callingcard Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Problema citatie politie. Exact. Se numeste exercitiul dreptului legal si este baza democratiei. ce am surprinde e faptul ca desi dupa cateva explicatii pe forum... se pare ca ai greisit si ai trecut cand toti trebuiau sa stea...si e cam dovedita asta, NU te-ai dus sa lamuresti problema, dar TOT TU faci pe victima si gura mare impotriva agentului (care se pare ca vrea sa isi faca treaba si a facut totul sa se rezolve problema prin dialog) ... aici e cacatul de tara in care traim, unde cate un destept se pisa pe toti si apoi tot el merge cu reclamatia impotriva "organului" mare tupeu si ma ia ia cu greata Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. Exact. Se numeste exercitiul dreptului legal si este baza democratiei. ce am surprinde e faptul ca desi dupa cateva explicatii pe forum... se pare ca ai greisit si ai trecut cand toti trebuiau sa stea...si e cam dovedita asta, NU te-ai dus sa lamuresti problema, dar TOT TU faci pe victima si gura mare impotriva agentului (care se pare ca vrea sa isi faca treaba si a facut totul sa se rezolve problema prin dialog) ... aici e cacatul de tara in care traim, unde cate un destept se pisa pe toti si apoi tot el merge cu reclamatia impotriva "organului" mare tupeu si ma ia ia cu greata Sincer....nu am auzit in viata mea de "exercitiul dreptului legal" in aceasta materie! "Exercitiul dreptului" - ar fi, in teroria dreptului, modul prin care tu, ca individ, poti aplica LEGEA! Daca vorbesti despre "exercitiul dreptului legal" este un fel de aplicabilitate a dreptului tau in legile unei tari. Si..nu este deloc BAZA DEMOCRATIEI! baza democratiei este separarea puterilor in stat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. In ceea ce priveste speta, ai facut doua greseli: ai accelerat in intersectie ca sa o tunzi mai repede, ceea ce contravine regulilor de circulatie, si ai ignorat fluierulpe care desi l-ai auzit ai considerat ca.... :grin: nu e pt tine! Pentru o corecta evaluare a situatiilor de orice fel, pune-te in locul politistului! Eu unul te opream si iti spuneam asa: "ba ce .ula mea treci ca bolidul prin intersectie?" Dar m-ai fi reclamat pt limbaj obscen, nu? Regula de aur este sa te supui autoritatii atunci cand ea se exercita in strada. Doar la revolutii nu se mai aplica aceasta regula. Daca faceai asa ceva in SUA, iti pulveriza politistul masina si te vedeai si pe Protv! :h5 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
callingcard Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. Exact. Se numeste exercitiul dreptului legal si este baza democratiei. ce am surprinde e faptul ca desi dupa cateva explicatii pe forum... se pare ca ai greisit si ai trecut cand toti trebuiau sa stea...si e cam dovedita asta, NU te-ai dus sa lamuresti problema, dar TOT TU faci pe victima si gura mare impotriva agentului (care se pare ca vrea sa isi faca treaba si a facut totul sa se rezolve problema prin dialog) ... aici e cacatul de tara in care traim, unde cate un destept se pisa pe toti si apoi tot el merge cu reclamatia impotriva "organului" mare tupeu si ma ia ia cu greata Sincer....nu am auzit in viata mea de "exercitiul dreptului legal" in aceasta materie! "Exercitiul dreptului" - ar fi, in teroria dreptului, modul prin care tu, ca individ, poti aplica LEGEA! Daca vorbesti despre "exercitiul dreptului legal" este un fel de aplicabilitate a dreptului tau in legile unei tari. Si..nu este deloc BAZA DEMOCRATIEI! baza democratiei este separarea puterilor in stat! E un bun moment ca sa incepi sa inveti ceva. Ai un drept legal, si il exerciti. Iar teoria dreptului despre care vorbesti tu este teoria dreptului napoleonian, ca numai pe aia o cunosti. Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
callingcard Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. Dar m-ai fi reclamat pt limbaj obscen, nu? Regula de aur este sa te supui autoritatii atunci cand ea se exercita in strada. Doar la revolutii nu se mai aplica aceasta regula. Daca faceai asa ceva in SUA, iti pulveriza politistul masina si te vedeai si pe Protv! :h5 :ha: Poti sa-mi spui pe ce te bazezi ? Pe un film vazut la TV? Iti trimit pe privat un scan dupa pasaportul meu canadian, si citeva scanuri dupa diverse chitante de prin State, ca sa vezi ca am stat cu adevarat destul de mult, adica 2 ani. Ca sa iti pulverizeze masina ii era foarte greu, fiindca in America de Nord pentru o gresala se risca nu numai jobul , dar si PENSIA. Iar chestia cu "te da la televizor" - scuza-ma dar ar fi mai bine sa vorbeasca aia care au fost. Cum crezi ca ar fi in Romania daca un politist ar face greseli si si-ar risca PENSIA? Masina care mi-a dat cea mai mare placere a fost un Trabant din 1982. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. Nu, In Romania politistul roman NU ia spaga! I se ofera ... In Romania politistul roman NU sare din boscheti in fata masinii! Se ascunde de ploaie ... In Romania politistul roman NU amplaseaza radare in copaci! Isi cumpara cucul lui cu acela din copac ... In Romania politistul roman NU isi risca pensia! Ce mai conteaza cateva permise date la analfabeti ... Pe o scara de 1 la 100 ...mai putem nega niste chestii ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. E un bun moment ca sa incepi sa inveti ceva. Ai un drept legal, si il exerciti. Iar teoria dreptului despre care vorbesti tu este teoria dreptului napoleonian, ca numai pe aia o cunosti. Acum iti exprimi opinia cu privire la ce stiu eu si ce nu stiu? :ha: Faptul ca ai stat pe continentul american nu dovedeste nimic. Modul in care iti exprimi opiniile, adica modul absolut, este descalificant, dar e dreptul tau sa pari ce vrei, maestre! Despre exercitiul dreptului de a scrie pe forum insa, aici te sfatuiesc sa citesti regulile de baza! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. calm baieti...nu inteleg de ce se inflameaza lumea asa usor..parca am fi in politica. :p isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Problema citatie politie. eu am fost primul care s-a inflamat daca citim cu atentie toata speta, recunoastem cu usurinta militeanul de rand, cu pretentii de zeu si cultura de bou daca, si numai DACA eu as fi inteles bine, probabil aveam si dreptate, dar la o a doua citire, am constatat ca ccolegul de forum are dreptate si intradevar, trebuie sa caute dreptatea in instanta impotriva ABUZURLOR institutiilor...asa cum ar trebui sa o facem toti ORIDECATE ORI ne simtim lezati totusi, daca scenariu scris de mine era corect(deci nu in cazul de fata) , ar fi de asteptat un minim de bun simt si din partea contravenientului, ca sa recunoasca gresala si sa accepte pedeapsa, nu sa sara cu tupeu maxim si sa numeasca acest tupeu folosind cuvinte pompoase si goale forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate