Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fiabilitatea la Toyote...

worldscape

Postări Recomandate

Re: Fiabilitatea la Toyote...

Domnu! Masinile de care vb oamenii astia pe acilea sunt alea facute de Japonezi, mai precis ingineri japonezi, masinile din generatia matali, indiferent de marca, tip, motorijzare sunt facute tot de japonezi, dar de contabili japonezi si de designeri gay japonezi ce traseaza linii futuriste pe baza studiilor de marketing privind raportul vandabilitat/timp productie ! E trist dar ........asta e mersul lucrurilor

PS. Am vrut numai sa fiu rau, masina dvs e chiar ok, desi inca imi sustin punctul de vedere ca cetatenii gay despre care vorbeam anterior erau piliti cand au lucrat la designul masinii

La design n-am nimic de zis, si mie mi se pare atat de urata incat devine simpatica. O iubesti ca pe un buldog francez, asa. :grin:

Au avut ei ceva in cap, dupa cum demonstreaza poza atasata. E chestie de gusturi daca le-a si iesit socoteala sau nu.

Revenind ontopic, cu fiabilitatea nu stiu ce sa zic, om trai si om vedea. :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 105
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Bre sensei tata, daca ca ma tine si pe mine toyota mea, la ceea ce ai facut tu cu a ta, eu declar cu mana pe inima ca Toyota este cea mai fiabila masina

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

esi inca imi sustin punctul de vedere ca cetatenii gay despre care vorbeam anterior erau piliti cand au lucrat la designul masinii
:ha: :ha: :ha:

@sensei.......si ai dat si o carutza de bani pe gluma altora.....

@babone....sari la interval si spunene cum masina ta a ars si inca merge...... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

ia de te uita worldscape si te minuneaza....exista si la gip asa ceva???

stiu ca a mai fost postat dar initializatorul topicului poate nu l-a vazut....sau poate nu vrea...

[youtube:1pnp3oar]http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk[/youtube:1pnp3oar]

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

@babone....sari la interval si spunene cum masina ta a ars si inca merge...... :ha:

gogane, masina meaa fost victima unor reglari de conturi intre mafiotii din Bucuresti......a luat pasager pe bancheta din spate pe nenea MOLOTOV......si DA, inca merge, ai vazut foarte bine.

stiu ca nu-i bine ceea ce fac , ca fac public faptul ca masina mea a ars prin interior un pic, insa .....nu am ce ascunde

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Link spre comentariu

gogane, masina meaa fost victima unor reglari de conturi intre mafiotii din Bucuresti......a luat pasager pe bancheta din spate pe nenea MOLOTOV......si DA, inca merge, ai vazut foarte bine.

stiu ca nu-i bine ceea ce fac , ca fac public faptul ca masina mea a ars prin interior un pic, insa .....nu am ce ascunde

Reglri de conturi intre toyotisti si nissanisti? Pai hai sa facem front comun si sa le dam foc... :ha: :ha: :ha:
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

nu bre intre noi noroistii, ci intre mafiotii de seama, aia cu pistolete si petarde.......pocnitori si alte tarfe

Link spre comentariu

Vizitator Giobica

De FJ Cruiser ce stiti, are cineva pe aici?

Am vazut ieri una noua, disponibila, la un pret foarte interesant (mai ales acum cand nu exista varianta la Toyota). M-a pus pe ganduri. V6 automata, 4x4 nepermanent.

Link spre comentariu

Vizitator Giobica

Orice detaliu tehnic. Nu stiam ca se face in doua versiuni: 4x4 permanent si nepermanent.

Are vreo legatura cu LC120... sasiu, reductor, punte spate? Are punte fata? (recunosc ca nu m-am uitat) :sr

Fiabilitate, probleme... unde e fabricata?

Link spre comentariu

Varianta cu cutie manuala 6 trepte este 4x4 permanent (cu diferential central Torsen).

Varianta cu cutie automata 5 trepte este 4x4 nepermanent. Reductor au amandoua.

Platforma a fost luata de la Land Cruiser Prado. Pe fatza au suspensie independenta, pe spate punte rigida. Unele au diferential blocabil pe spate (functie de pachetele de optionale comandate).

Masina se fabrica la uzinele Hino Motors din Hamura, o suburbie a Tokio-ului. Este destinata aproape exclusiv pietei nord-americane. De curand au inceput sa vanda si in Mexic.

De fiabilitate e cam greu sa ne pronuntam, masina e prea noua.

Altceva? :grin:

Link spre comentariu

Vizitator Giobica

Interesant, multumesc. Daca ar stii si baietii din showroom cate stii tu :bravo .... ar vinde ceva mai multe masini de teren.

Se face si cu alt motor in afara de V6-le de 4L? Crezi ca e mai robusta decat LC120 sau numai arata mai de tavaleala?

Link spre comentariu

Baietii din showroom n-au interes sa dea detalii despre o masina pe care nu o pot vinde.

Singura motorizare e V6 benzina, 4 litri, VVT-i, 239 CP@5.200 rpm, 377 Nm@3.700 rpm.

Nu stiu daca este mai robusta decat LC120, dar asa ar trebui. Cu siguranta este mult mai simpla, mai ales la partea de electronica.

Link spre comentariu

Vizitator Giobica

Baietii din showroom-ul Toyota nu stiu mare lucru (e greu sa crezi ca tin secret) :P nici despre masinile 4x4 pe care le comercializeaza.

Pe acest FJ Cruiser la un pret interesant l-am vazut tot intr-un showroom. Le-am spus eu cu uimire, dupa ce am vazut maneta, ca nu e 4x4 permanent.... si nu m-au crezut pana nu le-am aratat in user manual.

Din ce am mai vazut intre timp, pare o masina simpla si robusta facuta pe scheletul lui LC120 Prado.

Este acelasi motor, probabil cutie, reductor, sasiu....pneuri mai mari, unghiuri mai bune, spartana la interior. Nu pot sa studiez in profunzime, ma enervez cand vad preturile alea din America. Ce se mai adauga la cei 25000 USD cand o cumpara un american?

Link spre comentariu

1) Nimic :-) Poate ceva local taxes dar nu semnificativ

2) sursa de posibile probleme este ca garantia se aplica pe continente, deci nu ai garantie in europa.

este o oarecare carpeala cu garantia, dealerul se lauda ca iti da garantie de america (trimite totul in US??)

Link spre comentariu

Le-am spus eu cu uimire, dupa ce am vazut maneta, ca nu e 4x4 permanent.... si nu m-au crezut pana nu le-am aratat in user manual.

Era cu cutie manuala sau automata?

Ce se mai adauga la cei 25000 USD cand o cumpara un american?

Cu aproximatie, masina luata in America cu 25.000 de dolari, adusa si inmatriculata in Romania va ajunge undeva la 25.000 euro.

Partea nasoala este ca de garantie poti sa uiti, ea nu se acorda decat pe teritoriu SUA, Canada si Mexic. Partea buna e ca sunt sanse mari sa n-ai nevoie de ea. :grin:

Link spre comentariu

Partea nasoala este ca de garantie poti sa uiti, ea nu se acorda decat pe teritoriu SUA, Canada si Mexic. Partea buna e ca sunt sanse mari sa n-ai nevoie de ea. :grin:

Sti si de ce la Toyota e altfel decat la celelalte branduri auto? respectiv garantia e worldwide, indiferent de locul unde a fost fabricata masina

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Habar n-am, tot ce pot sa-ti zic e ca nu e o manarie a romanilor. Probabil nu e rentabil sa faca asa ceva, costul aprovizionarii cu piese de schimb nefiind justificat de volumul vanzarilor. Fiind ceva la care n-am posibilitatea sa fac nimic, am luat-o asa cum e.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare