munchen_rosen Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 (editat) Re: Fiabilitatea la Toyote... Din cate inteleg renumele lor li se trage de la J8 :) Explicatia cu modul de exploatare al masinii nu tine,oricat de exploatata ar fi daca exista posibilitatea de reparare a piesei in sine injector si pompa de injectie,cardan etc este de bun simt insa cand pica subit si piesa este buna de aruncat la gunoi este altceva. Progresul tehnic inseamna fiabilitate,performanta,comfort,consum o concurenta acerba etc. Multi confunda cererea cu oferta care nu are nimic de aface cu progresul tehnic in momentul de fata este o stagnare chiar pasi inapoi in ceea ce priveste tehnologia : o pompa de injectie pica in 90 de mii de km actual in timp ce o pompa de acum 15 ani merge inca,asta nu este progres ci regres...in cel mai optimist caz stagnare. Editat Decembrie 24, 2013 de munchen_rosen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Fiabilitatea la Toyote... Am avut J7, J8, J9 la un moment dat ptr doua saptamani si un J12 ... Dintre toate J8 mi-a ramas la suflet ...nu ptr ca nu s-a stricat ...ci ptr ca iti dadea cand o conduceai acel aer de siguranta la volan. Cu progresul tehnic am unele retineri ...mai degraba a evoluat catre predispunerea modulelor electronice la stricaciuni voluntare. Pretul masinilor noi comparativ cu ceea ce era acum 40-50 de ani, a scazut, desi sunt cu mai multe dotari, unele care te imbie optic, altele care iti asigura confortul dar in schimb "trecutul pe la doctor" e din ce in ce mai usturator. Stim cu totii ca in ziua de azi a avea o masina nu mai este un lux, reprezinta o rutina, o necesitate dar a intretine o masina ca la carte, respectand procedurile deja depaseste cu mult posibilitatile financiare ale unora dintre noi. Asa si-a facut loc si piata gris o piata care iti ofera solutii discutabile atat din punct de vedere logistic cat si din punct de vedere tehnic... Nu stiu daca este ceea ce ne-am dorit dar din pacate ...aici s-a ajuns. Daca mi-as mai lua o Toyota, in conditiile in care as dispune de ceva malai ...as opta cu ochii inchisi spre un J4 care mi s-a parut a fi o masina cu un farmec aparte, din toate punctele de vedere. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 (editat) Re: Fiabilitatea la Toyote... Din cate inteleg renumele lor li se trage de la J8 :) de la J4, J6 si pickup. masini care pur si simplu nu vor sa moara. si conteaza si cum a fost intretinuta: macar la 30000 sa schimbi uleiul si din an in paste prin cutii si diferentiale. tabla... mda, sintem in europa si asta conteaza, dar in africa sau asia n-au probleme (are volan, motor si roti - e masina). daca iti aduci aminte de frine si eventual de distributie, bine. daca nu... asta e, la un moment dat se strica si le schimbi. cel putin in africa aia le cumpara pentru ca au costuri de intretinere foarte mici si cu minimum de cunostinte de mecanica Editat Decembrie 26, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Fiabilitatea la Toyote... Despre ce prostii vorbeam? Mahindra daca vindeam Bani in portofel aveam! Sa fim seriosi! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munchen_rosen Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Fiabilitatea la Toyote... Ce doresc sa spun este ca invocarea exploatarii si intretinerii este o falsa problema,atat timp cat stiu ca pompa de injectie este ireparabila ,injectorul ireparabil este normal sa existe din ce in ce mai multe 4X4 si SUV-uri la vanzare la cateva mii de euro,este un fel de ....dauna totala chiar in momentul cumpararii :) Din cate observ pe Toyota chiar si J9 par a fi de incredere si corecte in ceea ce priveste motor,transmisie etc dupa J9 incep semnele de intrebare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Fiabilitatea la Toyote... 1.http://www.johnfjensen.com/Diesel_fuel_additive_test.pdf 2.http://www.freel2.com/forum/topic878.html?vote=viewresult&printertopic=1 3.http://www.brick-yard.co.uk/forum/adding-2-stroke-oil-to-diesel-tank-read-this_topic37935.html Am pus mai sus cateva link-uri cu privire la continutul de sulf redus al motorinei din zilele noastre si la incercarile de a suplini acest element cu altceva. Acesta este raspunsul la intrebarea legata de fiabilitatea redusa a sistemului de alimentare cu combustibil al motoarelor diesel.Nu cautati raspunsul in alta parte iar daca o faceti sunteti intr-o eroare. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: Fiabilitatea la Toyote... In jur de 10 ian voi avea pe masina noul motor . Dupa ce ( ... trece mai intai de rodaj ...) se dovedeste vrednic de incredere in noua configuratie si dovedeste ca poate indura nosalant loviturile sub centura va veni vremea sa desfac vechiul motor care a mers cu ulei in amestec de mai mult timp decat am putut tine socoteala , si in ultimul an cea mai mare parte cu ATF in loc de 2T . Sunt foarte curios daca e calaminat , corodat , segmentii cocsati etc ... Asa p-afara motorului stiu ca e benefic dovedit la sistemul de injectie , ca l-am tot scotocit sa vad de ce merge . In antecamere , supape si la grupul segmenti/piston nu stiu ...inca . Si poate in vara vine la rand bancul dyno , dar ... informatiile vor fi doar procentuale , nu intr-o unitate de masura exacta . Daca cumva reusesc sa-l calibrez , atunci poate ca se va putea converti informatia in tone/litri/volti...ceva . Eu sunt multumit cu procentele ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate