Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Maroc. Suedia nu m-a impresionat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 maroc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 tot maroc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Pune si matale poze mai mari nu din astea de buletin. :grin: Este loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 mai marite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 II Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 poate sterge administratorul primul mesaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 ...mai ai? (Sunt deosebite.. :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 se mai gasesc. cu timpul stau mai prost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 baga si niste vorbe ... traseu, dotari masini ... nu fii zgarcit :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 baga ....baga .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 tot maroc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 va ajunge, daca va tot uitati la poze n-o sa mai ajungeti acolo niciodata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Mult prea tare.. (Ati avut si ghid?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 numai Lonely Planet. in rest am pus-o dupa ureche si dupa hartile care le-am avut. o singura data cind ne-am pierdut/intepenit intre dune am intrebat un camilar care dupa ce ne-a depasit de citeva ori(el pe camila noi in masini) si satul sa ne mai ajute la impins a lasat camilele sa vina singure(exclus sa le sterpeleasca cineva pe acolo) si ne-a scos el la o pista. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 :shock: waa....... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Si ... cand mai datzi o tura, prin zona? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 2008 si 2009 sint programati. daca o mai exista motorina pina in 2010 ne ducem inapoi ca e destul de umblat pe acolo. in principiu e destul de ieftin si daca ai harti bune te descurci fara prea mari probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 alta tura ,alte locuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 scuze pentru format, nu le am deloc pe alea cu redimensionatul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 LA un moment dat am facut un buget pentru 3 saptamani de Africa - Tunisia si Maroc. Cu tot cu motorina, feriboat, cazari in cateva zile la hoteluri se duce pe la 6000 euro de masina. Nici nu ar fi asa mult la 3 oameni de masina... Aici nu am inclus prepararea masinii...pentru chestii de genul asta am luat HDJ-ul Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Da, nu e o suma imposibila, atat timp cat stii "din timp"... Daca va hotarati sa mai mergeti si anul asta si nu va deranjeaza compania altora, dati de veste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 ultima oara - acu vreo 3-4 ani- NL-maroc cu preumblat pe acolo si inapoi a fost fix 3050€ la 3 persoane. daca iti tragi vreo 5 canistre si plinul in ceuta unde motorina e fara taxe- pe timpul ala era 40centi cind in europa era 95- si te aprovizionezi din pietele locale te poti descurca onorabil. cum ajungi din maroc in tunisia, granita marocului cu algeria e inchisa de ani de zile de cind sint in scandal pentru West Sahara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator livi Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Expeditie salut baieti si...la multi ani ! ce rau imi parew ca nu am prins discutia cu expeditia... si eu sunt ...capiat dupa asa ceva... cum facem sa ne adunam ? sa o facem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 canoea aia e ca a mea .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate