SWW Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 @gusteru :interesant este ca tu impreuna cu echipa ce a plecat acum pentru Dakar ati trecut prin acelasi loc :P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 da, am vazut si eu asemanarea si as fi curios daca la bivuacul permanent de linga LR vindeau berea tot cu 2€ si daca au mai fost controale la cele 2 forturi - la cel de pe dealul de linga bivuac nu ne-a deranjat nimeni, la celalalt am platit tolul in tigari, dar nu s-au uitat in acte, doar o privire prin masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Expeditie Mai, oameni buni... :) Mai este putin si se termina si luna februarie.. Pana la urma, pentru 2008, mai planuitzi o expeditie, ceva, sau ... ? V-atzi luat cu treaba?!?!? :cn :sc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Expeditie eu astept JeepTrek 2008 unde sper ca voi fi prezent :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Expeditie eu astept JeepTrek 2008 unde sper ca voi fi prezent :grin: Aha.. Deci daca se organizeaza o expeditie, ceva pana la urma, tu nu vii... sau?!?! Ca nu mi-e prea clar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Expeditie pai sincer sa fiu eu nu prea am masina de expeditie si oricum e deja tirziu ca sa se mai poata organiza ceva pe anul asta. Nu zic inca pas, dar momentan din partea mea e o mica problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Expeditie felicitari gustere! Mai, oameni buni... :) Mai este putin si se termina si luna februarie.. Pana la urma, pentru 2008, mai planuitzi o expeditie, ceva, sau ... ? V-atzi luat cu treaba?!?!? :cn eu la vara as vrea sa ajung aici N71 10 11.48 E25 47 01.55 drumul pare simplu de facut ca e pe sosea. in fct de atmosfera prin rusia voi vedea pe ce ruta merg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Expeditie Frumos.. am vazut o rulota in poze acolo, deci nu e greu, depinde de traseu. Spectaculos e prin semnificatia locului... :hi ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Expeditie anul asta pe linga casa, in iunie laponia sau hannibal route- renumeratie mica, dupa buget..- da' in 2009 care-o puneti de o islanda? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: Expeditie Islanda ma intereseaza si pe mine dar neaparat cu masinile noastre altfel ne fut la melodie niste ghizi prost platiti.Din Olanda se poate cu bac 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Expeditie e u n ferri din DK in estul islandei cu 2 zile stop in feroe,cred ca-i cea mai buma varianta. din nl direct e faliment curat. bineinteles ca cu masinile personale, ai mai multa libertate de miscare ca sa nu mai spun de preturi. oricum o sa cam usture la buzunar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Expeditie As vrea sa adunam informatii despre o asemenea escapada. Este cineva care a mai fost in Islanda de aici de pe forum? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: Expeditie eu am luat deja ceva ghiduri,si harti detaliate, astept acum sa-mi vina inca 2 si un TPC. in plus la LRclub sint destui care au fost pe acolo si incerc sa iau legatura cu ei. deocamdata noi sintem 4 in 2 masini, mai bine zis una caci a 2a e un discovery td5 care numai de islanda nu-i bun si incercam sa-l inlocuim cu un batrin si brav lr88. oricum pentru noi nu mai e doar o idee, e deja un proiect pentru vara lui 2009 - presupunind ca va mai exista motorina pina atunci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: Expeditie Sunt abonat cu un Pathfinder inaltat cu troliu si pana atunci si diferential ARB spate pentru o escapada de max 2 sapt. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: Expeditie 2 saptamini e cam putin, o sa-ti ia 1 saptamina numai drumul dus-intors si asta daca tragi nonstop. si ca sa dai o caruta de bani-numai vaporul e in jur de 1000€- numai o saptamina nu stiu daca merita osteneala.noi am planuit o saptamina pe drum si 3 acolo, dar nu-i nimic batut in cuie deocamdata. sa nu uit, sint vaduri-ca poduri astia nu prea au- cu adincimea medie de 80cm.deci un snorkel e mai mult decit necesar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: Expeditie Un snorkel nu este o problema dar nu inteleg de ce trebuie 1 sapt dus intors eu in 16-18 h sunt in Nurnberg uzual de acolo mai sunt aprox 1500-1600 km de autostrada inca vreo 12-14 ore .Din cate am vazut feribotul face cam 1 zi ( De fapt asta sunt deja 3 zile dus intors 1 sapt). Din cate am inteles neaparat trebuie mers august sau septembrie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Re: Expeditie ferryboatul se opreste ia o pauza de 2 zile in insulele feroe la dus si 1 la intors si de aici intirzîerea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vicentiu Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Expeditie IN PRIMUL RAND : " SALUT !" LA TOATA LUMEA. SUNT NOU IN ACEST FORUM. AM CITIT CU INTERES COMENTARIILE VOASTRE , SI CUM SUNT UN PASIONAT DE LUMEA EXPEDITIILOR IN 4X4, AS VREA SA MA PREZINT. MA CHIAMA VICENTIU, AM 34 DE ANI, LOCUIESC IN ALMERIA, IN SUDUL SPANIEI , AM UN DISCOVERY 1 SI IMI PLAC MULT EXCURSIILE CU 4X4. PROFITAND DE APROPIEREA CU AFRICA AM FACUT PANA ACUM 5 CALATORI IN SAHARA. ACUM SUNT IN PREGATIRI PENTRU A MERGE DINNOU. PREGATESC O RUTA IN MALI LA CEREA UNUI GRUP MIXT ( 1 CUPLU ARGENTINA + 1 MASINA DIN PORTUGALIA) . MI-AR FACE MULTA PLACERE SA POT IMPARTI EXPERIENTA MEA CU CEI INTERESATI DE DESERT. IN REALITATE NU ESTE CHIAR ATAT DE SCUMP , SI NICI FOARTE DIFICIL, SI CREDETI-MA : MERITA EFORTUL (CEL PUTIN O DATA IN VIATA) SA LASI ASFALTUL SI SA TE "PIERZI " PE PISTELE AFRICANE, FARA GRABA, SA AI TIMP SA ACCEPTI NUMEROASELE INVITATII LA CEAI, SA AI TIMP SA IMPARTI CINA CU LOCALNICII, SA PETRECI CATEVA NOPTI IN DESERT CU TUAREGII MAURITANI, SAU SA TE BUCURI DE OSPITALITATEA BEDUINILOR DIN NORD ASISTAND LA CANTECELE IN JURUL FOCULUI PANA NOAPTE TARZIU IN MIJLOCUL DESERTULUI, ETC..... MAJORITATEA DINTRE NOI VINE ACASA DEJA CU DORUL DE A SE INTORCE CURAN. EU ASA AM PATIT. DUPA O RUTA DE 14 ZILE IN SOLITARIU CU UN ATV PRIN SAHARA (IN CARE AM AVUT PARTE DE TOATE) M-AM INTORS CU CHEF SA REPET. E CA UN MICROB !!! M-AS BUCURA SA COINCID VREODATA CU UN CINEVA DIN ROMANIA SI SA PUTEM FACE O EXPEDITIE AUTENTICA. VA SALUT SI VA UREZ RUTA BUNA LA TOTI!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Expeditie Foarte interesant. Cand aveti de gand sa mergeti? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Expeditie super tare ! extra topic ,sunt un adept al oricarui fel de expeditii,dar ce spui de ceva sa indice nordul indepartat,chiar daca e friguros ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Expeditie super tare ! extra topic ,sunt un adept al oricarui fel de expeditii,dar ce spui de ceva sa indice nordul indepartat,chiar daca e friguros ... muma' ce m-am intors, urmatoarea in nord in februarie 2010, pina atunci ne mai invirtim si prin alte parti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vicentiu Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Expeditie salut pe toata lumea !!! in privinta majusculelor, nu stiam ca au un semnificat special, o sa scriu cu minuscule. cat despre prezentat. cu toata placerea o sa comentez un pic despre mine in sectiunea de prezentare a membrilor. cat priveste actele:- pentru Maroc e simplu: pasaport, certificat de inmatriculare, carteverde. Daca traversati cu ferry sramtoarea Gibraltar, e recomendabil traiectul Tarifa- Tanger ( rapid, economic, 35 min, cu un ghiseu de formalitari de vama la bord). In vama se completeaza un mic formular pt persoane si un formular de importare temporala a vehiculului. e simplu si nu cosata nimic. - pt mauritania trebuie viza ( se poate obtine in madrid, rabat, casablanca,_ pt 30 de zile, sau in frontiera pt 3 zile - dupa se reinoieste in comisaria din capitala) . cartea verde nu e valabila trebuie cumparata o asigurate din vama ( 40-43 euro) Este recomendabil vacunarea impotriva febrei galbene si pastile impotriva malariei. - pr senegal la fel ca mauritania doar ca legal nu se por introduce vehicule mai vechi de 5 ani .( legal!! pt ca, cunosc cazuri care cu mita au trecut frontieta cu masini mai vechi) e riscant. - pt mali e obligatoriu carnetul de vaccinuri impotriva febrei galbene si tratament contra paludismo. viza se poate obtime in consulatul din Nouakchott, Mauritania, sau la frontiera( pt 3 zile si dupa reinoit in Bamako). permisul special de passage nu mai este necesar pt cetatenii europeni. in schimb trebuie cumparata alta asigurare auto. Ceea ce trebuie sa pregatiti cel mai bine e rapdarea si psihicul. pt ca de multe ori ei abuzeaza de graba si nervii strainilor si cer mai mult ca un beneficiu personal. daca va pot fi de folos cu alte informatii, cu drag. un salut. o sa incerc sa pun cateva poze. nu stiu cum de moment dar o sa butonez ca o observatie personala . cine vrea sa cunoasca sahara in conditii de seguritate si fara sa cheltuiasca multi bani si nervi, sa viziteze marocul profund ( nu cel din pliantele turistice) , coata mauritana si zona subsahariana. Bine organizata poate sa fie o expeditie de neuitat toata viata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Expeditie Credeti ca ar fi oportun sa incercam anul viitor o expeditie? Mai scurta bineinteles pentru inceput. Ceva de genul Turcia, Grecia etc...quote] la o grecie ma bag si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vicentiu Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Expeditie incerc sa inteleg de ce va consumati atata energie in lucruri atat de neinsemnate. am zis ca e ok , ca o sa scriu cu cele mai mici litere posibile, dar va rog haideti sa discutam despre lucruri serioase, care sa merite intra-devar sa stam ore intregi in fata calculatorului. haideti sa vorbim despre expeditii . eu pregatesc acum una in mauritania dar a inceput sa imi atraga atentia Libia. la intoarcere as vrea sa comentam intre toti un proiect asa. va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Expeditie ce se mai aude de islanda -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate