Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Expeditie

Max

Postări Recomandate

Re: Expeditie

pe 22 iunie 2 x LR se imbarca din rotterdam spre reykjavik iar fundurile personale se suie la avion pe 1 iulie. toate sint impachetate deja, de la cort pina la harti si pe 10 aprilie îi dam un tur de proba in belgia .in principiu nu prea are ce sa ne strice planul, poate daca foamea devine periculoasa in islanda, caci se accentueaza in fiecare zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 101
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Expeditie

transportul unei masini si 2 persoane cu avionul dus-intors in august (cind benzina era la preturi record) pretul anuntat era de 2500€. pina acum am platit doar 1300 urmind sa platesc restul la finele lui mai, probabil mai putin de 2500. oricum conteaza pe pretul asta.

mi-am facut calculul ca o luna sa ma duca inca 2500-3000€ ptr 2 persoane avind in vedere faptul ca nu ai voie sa iei mai mult de 3kg alimente de pers. si ca mincarea e cam scumpa pe acolo.

daca ai mai mult timp decit bani ai un ferry din DK care te duce in 2 zile( se opreste 1 zi in feroe) si te intoarce intr-una la vreo mie € de masina si 2 persoane. daca te intereseaza pot sa caut adresa de la ferry, mi-au trimis o oferta ceva timp trecut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare