GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gaganu.....mare om mare caracter :h5 ....daca mananca ursu pe goganu cu cine mai razi tu? :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gaganu.....mare om mare caracter :h5 ....daca mananca ursu pe goganu cu cine mai razi tu? :grin: nu asa cu cine mai mananc eu pastrama :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 a..................acu m-am lamurit. prietenii stiu de ce(W) :h5 ..............!!!!!!!!!!!!!!Pai pune Gogane din nou mana pe telefon ca a doua oara nu te refuza nimeni....bag palinca ,slana,branza si ceapa rosie...si ma inscriu la start..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @zolimaister.....bre io am tot sunat dar nu m-am facut auzit......sa vedem cum se prezinta vremea si o comitem.....palinca nu beau, dar slana aia imi face cu okiu :grin: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 distractie placuta....si paie pe foc: imi pare rau ca nu pot sa va arat cum urca mitsu pe linga toyote si patroale :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 distractie placuta....si paie pe foc: imi pare rau ca nu pot sa va arat cum urca mitsu pe linga toyote si patroale :ha: :ha: L'as Sorine ca o sa ma gandesc la tine cand o voi face cu Samuraiul.... :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.....skimbam in teren.....hai cu noi .....daca om merge :ha: gogane,vine si oaie ? -daca am doar at-uri -fara drujba -fara troliu -fara sufa -fara scripeti -doar 3 blocante de geu :grin: merge ? Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.....skimbam in teren.....hai cu noi .....daca om merge :ha: gogane,vine si oaie ? -daca am doar at-uri -fara drujba -fara troliu -fara sufa -fara scripeti -doar 3 blocante de geu :grin: merge ? sa nu te superi pe mine dar .....cum l-am cunoscut pe GOganu.....traseele lui.........cred ca mai bine vii ca copilot sau ajutor bucatar :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis.....skimbam in teren.....hai cu noi .....daca om merge :ha: gogane,vine si oaie ? -daca am doar at-uri -fara drujba -fara troliu -fara sufa -fara scripeti -doar 3 blocante de geu :grin: merge ? Exclus cu AT-uri pe traseul acela, iar fara troliu esti in deep shit ... si se chinuie ceilalti sa te scoata din incurcaturi ... Sfatul medicului : asteapta sa vina vara ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 distractie placuta....si paie pe foc: imi pare rau ca nu pot sa va arat cum urca mitsu pe linga toyote si patroale :ha: :ha: L'as Sorine ca o sa ma gandesc la tine cand o voi face cu Samuraiul.... :grin: lasati vrajala aratatio in teren si nu uita palinca MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @zolimaister.....ajutor bucatar :ha: :ha: @miron......fugi cand se impute sitiatia :ha: :h5 .....de fapt asta e pt @keliosu :ha: @chevy.....@oaie e cu viteza.....aici e cu namolu....oricum cu NON dotarile masinii tale vedeti poate faceti un traseu impreuna :ha: :h5......oricum daca vii cu noi (NOT) iatzi barem sufa de copac sa legi masina in parcare ca e abrupta :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 GOGANASHU :1 ai devenit Maniac :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @tractozaure......eram demult in suflet..... :h5 :ha: CUM E vremea in weekend?..... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 vremea o sa fie ok...dar acu ploua,ploua ,ploua.....de trei zile...... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Seamana a Cupa ORR reloaded :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @zoli....daca nu ploua in momentul ala il terminam...max cu o zi inainte. Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Se anunta vreme buna. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 deci duminica da? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Eu nu pot veni sambata, ramane duminica ... :h5 :x Sau va dati la fund ca nu pot veni eu sambata gasind o scuza ca duminica NU! :ha: VA e oare asa putintica frica de senzatia de frunze de morcov ... Sau vreti sa veniti sambata ca sa aveti timp duminica sa coborati, sa nu va apuce inceputul se saptamana (luni) in teren! Gogane ai o bila extrem de neagra! Nu mai influenta lumea si nu te mai da inapoi de la responsabilitati, daca vrei intradevar POTI (insured by Toyota)! :grin: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Duminica nu vin...........si azuga fara goganu e ca ciorba fara bors....... ....am treaba si traficu duminica in zona aia e praf.....se intorc toti..... in concluzie domnilor eu ma retrag.........si va urez ascensiune placuta :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 :op Gogane, ti-e frica de trafic? Luam platforma cu noi si iti aducem Patrolu la gara! Pana acum suntem 4 x :ch ...de Azuga! Deci actualizam, actualizam: 1.Gaganu 2.Je 3.Zoli(meister) 4.GPScu Biroul de emigranti in absolut ... :clb consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gaganu.....nu indeplineste cerintele NU are troliu....si nu are masina de off road :ha: ...auzi la ei imi aduc platforma......... :P :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 nu poti asta este ,o sa vezi poze si cu cealanta parte a traseului,daca vrei si filmam , :hi MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gaganu.....nu indeplineste cerintele NU are troliu....si nu are masina de off road :ha: ...auzi la ei imi aduc platforma......... :P :grin: Apropo ai si tu dreptate nu am folosit eu troliu la vitara de ce las folosi la TOYOTA GOGANE daca mai mergi de doua ori la Azuga scoti troliu la pensie :ha: :ha: :ha: Sau lai scos? :T MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 :grin: eu am gresit data ...am crezut ca 25 e duminica.......ptr mine e egal cand mergem.....sper sa nu fii stricat ceva...totusi cred ca Goganu ar trebui sa vina ca el e nasu' traseului NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate