Yonutz Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 Eh, Gogane fratili nostru ...mare golan estem matale!! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 :ang3 :ang3 :ang3 :ang3 :ang3 :ang3 :less :ban :ban :ban :P :P :ha: slp :h5 Poze gasesti pe topicul "Too good to be Zdrentze" ! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 Drum bun si distractie placuta, Zdrentelor! P.S: Cum a sunat asta... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 Drum bun si distractie placuta, Zdrentelor! P.S: Cum a sunat asta... :ha: TAREEE :h5 Sau intors ZDRENTELE giftuite de ciorbita de buta si pastrama a la GAGANU Poze si filme din traseul AZUGA .... POSADA maine, poate vad si colegi nostri (goganu) traseul si nu se mai ratacesc :ha: :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 @gagane ............astept poze de la voi dar tare mi e teama ca ati facut alt traseu (asa de maketing) decat noi.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 Bine ati revenit! :h5 Asteptam poze ca lumea, ca alea ale Goganului erau bune de impresionat posesorii de berline. :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 tin sa "multumesc" :P :P :P :P participantilor pentru ca mi-au raspuns la telefoanele repetate ce le-am dat (neavand acces la net) ...avand intentia - esuata de 2 ori - de a face COMPLET traseul Azuga-Sorica. GAGANE,Yonutze... ma bucur pentru voi!!! ...din pacate nu ma bucur si pentru mine...cu toate ca am fost disponibil si cu masina functionabila.... Sau poate ca nu dadea bine in poza Tanc'u-l meu cel sifonat langa masinutele voastre.... :uameni ................................... P.S. despre aceast iesire(dubla) am stiut de la Goganu ,care m-a sunat sa-mi spuna ce si cum...si sa ma invite sa iesim impreuna...sambata cu el si Dok sau duminica cu Yonutz si GAGANU ... din pacate sambata am avut treaba ...in zona Bran-Zarnesti... si duminica..am stat la televizor... slp slp slp ...merci de invitatie... slp slp slp gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Motorul era de Dacie si a mers mare parte din traseu la 5500rpm. :grin: Aro era varianta cabrio si avea 1100kg. fara gluma...aveai cuplat 4x4 ??? gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 @gagane ............astept poze de la voi dar tare mi e teama ca ati facut alt traseu (asa de maketing) decat noi.... noi am facut trseul care lam vorbit nu pe ala care lati nimerit voi din cate am inteles de la tine traseul pe care vroiai sal parcurgi era AZUGA...POSADA sau te-ai razgandit peste noapte :ha: gogane am terminat traseul in 4 ore si 20 minute se putea termina in 3 ore dar ne-am mai bronzat ,sa mai facut cate o oprire pentru ..... avem filme de la cap la coada nu poze am zis sa facem ceva mai concludent ca ma asteptam sa fi carcotas pentru ca sa terminat prea repede pana sa fiert ciorba de burta am mai facut si un alt traseu in comarnic asa de antrenament si de plictiseala MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 .....daca nu ai urcat pe ravena aia............degeaba ti ai mai pus blocant fata la colivia aia.......gratar puteai face si la tine in curte :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 .....daca nu ai urcat pe ravena aia............degeaba ti ai mai pus blocant fata la colivia aia.......gratar puteai face si la tine in curte :ha: am urcat in viteza a 2 cea ce tu nici nu vissezi fara nici un blocant :ha: :ha: o sa vezi filmarea MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 ai amutit :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 .......eu am vrut s-o iau prin curte pe la femeia aia dar nu mi a virat PATROLU....... :ha:.....lasa bah bine ca v-ati intors cu masinile intregi......cam asta e tot ce conteaza :h5 P.S.....iesirile de genul asta sunt ceva uzual pt mine :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 .....daca nu ai urcat pe ravena aia............degeaba ti ai mai pus blocant fata la colivia aia.......gratar puteai face si la tine in curte :ha: Gagane :grin: :h5 , pune odata poza aia sau filmuletzu cu ravena minune si astfel ii iei mau GOGANASHUlui... :ha: , asta daca ati mers pe acelasi traseu :wink: ca poate voi ati mers mai grav si nu stie fratele nostru :grin: cum se dau ZDRENTZES TIM :grin: :h5 Daca in schimb ati mers mai LIGHT, :ha: atunci... slp :P :ha: :happy :h5 Oricum ar fi..., bine ca v-ati intors sanatosi si fara evenimente! :h5 Apropo, ce s-a intamplat cu Gabi de l-ati ratat? :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 Bine ca v-ati intors ! Nu mai stiam nimic de voi si eram ingrijorat. M-am tot gandit la ravena aia si la sleaurile nasoale prin care am trecut noi si mi-era teama pentru voi. Bine ca ati coborat imediat in Posada, ca pe unde ne-am bagat noi, nu stiu daca treceati usor. In orice caz, zona unde am fost sambata, are mult potential si merita sa revenim. Cand o vom face, o sa va dam de veste. Astept cu interes niste poze frumoase! Noroi bun! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 :grin: Traseul s-a executat conform planului initial ... Azuga-Sorica-mers pe creasta vreo 20-25km-coborare undeva in zona Posada/Comarnic! Da, se confirma si timpul ...4h20min! Trebuie remarcat faptul ca s-au pierdut la acele ravene (Gogane stii unde) cca 40 de minute ...si la urcare undeva prin padure cca 20-30 de minute! La ora 13.00 eram la nea Gigi in curte, asta in conditiile in care am mai bananait prin Comarnic! Nu stiu cum l-am ratat pe Gabi ... @pasha ...sa nu crezi ca traseul ales de noi la coborare a fost usor ...au existat cateva portiuni unde drumul era rupt/surpat si unde cu greu am incadrat brontocarul meu (2cm/dr; 2cm/st)! Nu vrei sa stii ce era pe partea dreapta ... :ha: Am ajuns spre seara in Bucuresti ...ca am spalat si masinile si am stat sa ne ticneasca pastrama ...(unii au mancat prea mult si au avut nevoie de recovery)! Insa n-am inteles ceva: imediat cum am intrat din DNeu am vazut urme proaspete de roti, profil SIMEX orientate in sensul de coborare (exista si poze in acest sens)...Ori ati urcat voi cu spatele, ori ...ati avut rotile puse invers la masini! :ha: De asemenea s-au constatat urme proaspete atat pe marginile ravenei cat si prin gradina aceea privata (din nou orientate in sensul catre coborare)! Ceva nu este in regula ...sau poate stateam noi in cap cand le-am vazut ...si ne se pareau ca sunt putin invers ... :ha: Revenim si cu poze edificatoare putin mai tarziu... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 @yonutz....sensul de mers a fost azuga spre posada (drum identic) dar noi am continuat si am iesit la campina ....eu am fost sindurul care am luat-o prin ravena, @flt si @lichter imediat pe langa ravena iar @doc prin curte pentru a-mi iesi mie in fatza sa ma tina cu troliu sa nu o pun pe o parte in ravena P.S.....nu are rost sa fim carcotashi....arunca o privire pe pozele noastre ce vrei mai mult de atat? Cat despre timpu parcurs.......nu ne-am grabit deoarece privelistea era absolut superba.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 @yonutz....sensul de mers a fost azuga spre posada (drum identic) dar noi am continuat si am iesit la campina ....eu am fost sindurul care am luat-o prin ravena, @flt si @lichter imediat pe langa ravena iar @doc prin curte pentru a-mi iesi mie in fatza sa ma tina cu troliu sa nu o pun pe o parte in ravena P.S.....nu are rost sa fim carcotashi....arunca o privire pe pozele noastre ce vrei mai mult de atat? Cat despre timpu parcurs.......nu ne-am grabit deoarece privelistea era absolut superba.... gogane de ce nu ati coborat prin posada, fama sa inteleg si eu, nu ala era traseul initial nu mai gasiti scuze :grin: am inteles sant multe bifurcatii :ha: greu cu orientarea MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 @gogane ...sper ca intelegi ca nu ar trebui sa dai dovada de lipsa de fair play prin replicile tale! :h5 Gandeste-te ca noi am avut timp sa filmam si sa pozam absolut TOT! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 @gagane hello000....sensul de mers a fost azuga - posada noi insa am vrut sa mergem mai mult off road decat on road spre bucuresti si am coborat la campina (adica mai aproape spre bucuresti aka casa noastra)....... p.s...nu trebuie sa fim carcotasi intre noi care am fost si am dovedit traseul, bravo noua :h5 .....si oricum tu stii ca eu ma dau mai soft si merg usor si atent....patrolu meu e mai greu si nu trage asa bine in panta...m-am si oprit sa se raceasca....nici motorina nu aveam....la coborare am oprit motoru' :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 confirm si eu timpul de 4 ore si 20 de minute de parcurgere a traseului ,mai mult se vor vedea in filmari detalii de ora si locatii din traseu,de asemenea trebuie precizat ca urmele de cauciucuri in sens de coborare erau la inceperea traseului din dn :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste" in serie sub centura:Azuga 24-25.10.200 Ca sa ne punem la adapost de comentariilor celor care "sunt prea buni sa fie zdrentze" ca nu am mers pe unde trebuie...o sa punem TOT traseul (ca l-am filmat cu 3 camere sa nu existe discutii)! :ha: Deci incepem de la coada catre inceput ptr a mari putin suspansul ... :ha: [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv] [/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv]http://www.youtube.com/watch?v=r2aTajvXb0E[/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv]http://www.youtube.com/watch?v=E9xDPYAkZRM[/youtube:1hg6s2yv] [youtube:1hg6s2yv]http://www.youtube.com/watch?v=T_t7HD7Bc8c[/youtube:1hg6s2yv] sunt cam 10 giga de filme ...asa ca aveti rabdare! Comentariile de la fata locului ...fac deliciul filmelor! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Cam asta a fost ultima parte a distractei ...inainte de a merge la masa! Pana aici totul a fost soft ...chiar "s-lym" am putea zice! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Poze de incalzire a spiritului si clatire a ochiului PS - atentie pozele urmatoare creeaza nervi la stomac! :h5 clk pe poze sa simtiti si mirosul! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 bravos domnilor, FELICITARIIIII!!!!!!!!!!!!!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate