gaganul Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 URMATORELE ECHIPAJE ANUNTATE: 1 Ionutz pilot +GPScu copilot BRANCARDIERU :banana 2 Gaganu pilot + Didone coplilot GAGANODRAK :banana 3 Zoli pilot +......... VEVERITA ZBURATOARE :banana Meniul pentru ZDRENTE : 1 Palinca a la zoli :x 2 Ciorba de burta cu ardei iute :banana 3 Pastrama de oaie a la gaganu cu mamaliguta rece :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Eu(GPScu) ....Didone....si Viorel :grin: :grin: :grin: ....ne alaturam lui Gaganul si lui Yonutz .....(doar suntem familia Zdrentele :grin: )... :h5 Astazi la garaj la Didone am avut sedinta...ne-a bagat in sedinta ...zdreanta Gaganul :ha: :ha: :grin: :grin: asa ca pe :Hr :Hr :Hr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 incet incet,chiar soptind gpscule, sa nu zica lumea ca ne dam cu toyota :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 incet incet,chiar soptind gpscule, sa nu zica lumea ca ne dam cu toyota :ha: ce va faceti daca o sa va placa :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @pasha....ma alatur :ha: ... Doritori?...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Gogane ... welcome aboard ... ! :h5 Zdrentzelor, maniacii vor batatori drumul sambata ... pana veniti voi, il si asfaltam ... :bravo Sambata dimineata la 8:00 ne adunam la Mc. Donald's Otopeni. :x Regret ca de data asta nu vom fi impreuna la "marea revansa". :F Mi-ar fi placut sa faceti cunostinta cu Patrocle. Va vom tine in curent! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @pasha....traseul nu va fi deloc usor....am inteles ca a nins.....sper sa avem timp sa punem si borduri pana vin ei :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Noi vom batatori drumul sambata ... pana veniti voi, il si asfaltam ... :h5 Sambata dimineata la 8:00 ne adunam la Mc. Donald's Otopeni. :x Regret ca nu vom fi impreuna la "marea revansa". :F Va vom tine in curent! pentru urgente daca ramaneti peste noapte sa asfaltati. 0723515108 GAGANU (trimit elicopteru sa nu ingetati) :h5 daca nu aveti semnal luati brichete la voi sa faceti focul pana venim sa va salvam MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Gagane se pare ca avem o provocare, :ha: vor ca duminica sa mergem pe urme de nissan :F Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gagane.........am notat :h5 :sp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 gogane, dar patrolul lui matale , face caldura bre?Mai bine iti mai pui in masina pe langa, trusa de off road si o plapuma....ca nu se stie :) :) :) te pup mah, uraciosule :h5 In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 i Nissanisti sunt in numar mare ....Yonutz...Didone...GPScu .....acum sa nu facem discriminare fata de zdreanta noastra Gaganul :h5 Una peste alta hai sa o luam cat m-ai in serios ...Toyota e o marca cu renume in 4x4 chiar cotata la acelasi nivel cu Nissanul :grin: Sunt in unele cazuri si la unele modele ..avantaje si dezavantaje Nissan ...toyota ... cat pentru una si ce-a lalta :h5 Acum tinand cont de simpatia fiecaruia .... Nissanisti si Toyotisti....adica STEAUA SI DINAMO slp ....nu asta ne face sa ne dam mari ...ci se stie un singur lucru ...masina mea e cea m-ai buna ...cea m-ai tare ...cea m-ai mare... etc..:ha: :P nu asta face in teren ....adica 50% masina 50% soferul Va asteptam pe cei de m-ai sus comentatori din fata calculatorului ......acum cu un mare curaj nu ca in teren ......care va d-ati la fund ...care nu aveti spirit de echipa ,,care va bagati in topicuri fara sa va alaturati .....STIIND CA ACEASTA IESIRE SE FACE DUMINICA .....a-ti inceput cu pretexte ...nu putem Duminica ....atunci Abtinetiva ... nu m-ai posta aici :P :P :P :P Dupa cum a-ti vazut ...sunte-m o familie ne impatasim problemele ...superstitiile (Probleme grave din trecut )... si v-oi drept urmare a-ti demonstrat ....ambitieeeee .... :h5 Ati fost Duminica la ORR...duminica la Kamikaze ....duminica in alte iesiri :h5 ...... :p tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @babone :top ....puneti silicoane la toyota (gume troliu si restu) si ne vedem in teren.....am io la mine distonocalm deci nu te mai opri la farmacie :grin: @gpscu....ash veni cu voi duminica dar urasc traficu la intoarcere portiunea azuga-campina......deci....noi plecam sambata :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @goganu & dok ... Baieti imi pare rau ... Ii sunt dator lui Gaganu ca i-am promis deja (de data asta)! Pe de alta parte nu se stie niciodata ...sper sa (nu) ne vedem duminica! Si cu ocazia asta consemnam o mica premiera ... :grin: Acelasi traseu facut de membrii aceleasi haite in doua zile consecutive! :ha: Sper sa nu fie nevoie sa va gasim duminica dupa urme! Fir intins (de troliu)! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 gpscule pune si tu 1%in procentele alea 50%-50% si contributia zdrentzei de copilot :ha: :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @yonutz......daca e ceva ne recuperati si va suntem recunoscatori......daca nu, savurati pozele :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Gogane ...acu serios, daca iese nasol dai un telefon: venim la recovery rapid si sambata! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 da fratele meu..........lasand gluma deoparte sunteti fratii mei si va sun.....suport caterinca dar sunt sigur ca ma veti ajuta.......e reciproca treaba.....la orice ora daca pot va ajut si eu....... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Da..Da..Da Si uite asa Zdrentele si Maniacii.... :Gr :grin: :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Tu ce esti ma? Maniac sau Zdreantza? Sau Zdreantza maniaca? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Zdreanta cea mare :grin: :grin: :grin: (Caci doar e spiritul meu intelectual :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:asa cum ne-a spus creerul unei foste brigazi ) tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 "Proprietatea" ta intelectuala!! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Zdreanta cea mare :grin: :grin: :grin: (Caci doar e spiritul meu intelectual :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:asa cum ne-a spus creerul unei foste brigazi ) Da mah GPScule, tu esti Off-Road Zdreantas Team Chief Leader :grin: :h5 acum intelegi ce inseamna sa fi "creerul" si sa ai proprietatea ta intelectuala, proprie si inviolabila? :ha: :h5 Si ai dreptate Sorine :h5 , mah GOGANASHUle :grin: , ia fa-ti propriul tau topic si nu mai polua topicul asta! slp :ha: :h5 I-am zis-o :twisted: , ai vazut, ai vazut? :grin: :h5 Va urez distractie maxima si la unii si la altii si imi pare rau ca nu am cum sa merg :sr cu voi de data asta! :h5 Bafta si nu uitati (proprietatea intelectuala a altui dilimache :grin: ): Fair-play in off-road! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Gogane ...acu serios, daca iese nasol dai un telefon: venim la recovery rapid si sambata! :h5 :g E foarte confortabil pentru neuron sa va stim alaturi ... n-as vrea sa va stricam sambata ... da' nu se stie niciodata ! :bravo Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 ....ash veni cu voi duminica dar urasc traficu la intoarcere portiunea azuga-campina...... Fratilor, sunteti rai ca nu-l intelegeti pe Goganu, aici chiar are dreptate. Pe voi va doare la bascheti, o sa terminati traseul in Comarnic, ocolind aglomeratia de pe serpentine si o s-o taiati direct pe autoband spre Campina. El saracu' stie ca va trebui sa se intoarca in Azuga, sa ia coada la rand... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate