GPScu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Da da da Sensei ...pretextele lui Goganu :P ....asa e atata poate si acum ii e frica ....ca ii da rusine Gaganul cu Toyota :p Asa e Cristi :rsp proprietatea asta intelectuala Bafta si nu uitati (proprietatea intelectuala a altui dilimache :grin: ): Fair-play in off road ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Da da da Sensei ...pretextele lui Goganu ....asa e atata poate si acum ii e frica ....ca ii da rusine Gaganul cu Toyota @gpscu....ca si copilot vad ca esti curajos......dar oare ca sofer cum te ai descurca in traseul de la azuga?....pana una alta eu voi ajunge inaintea ta pe acel traseu.....mda asa arata frika :ha: @sensei.....in spatele tastaturii este comfortabil....ash vrea sa tzi vad fatza la traseul de la azuga.....sa vad cum ti se skimba culoarea..... :h5 P.S.....si inca o kestie treziti va.....mie nu mi e frika si nu merg deloc....MA DUC INAINTEA VOASTRA :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gpscu....ca si copilot vad ca esti curajos......dar oare ca sofer cum te ai descurca in traseul de la azuga?....pana una alta eu voi ajunge inaintea ta pe acel traseu.....mda asa arata frika :ha: Asa e .... am uitat ..sunt copilot ...din cauza asta am atata curaj :ha: :ha: :P Pai zi frate ca i-ti e frica ...public ...din cauza asta te dai la fund ....nu ca ar fii vorba de trafic :ha: :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 ALOOOO nu mai aveti somn santeti injectati rau MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Da da da Sensei ...pretextele lui Goganu ....asa e atata poate si acum ii e frica ....ca ii da rusine Gaganul cu Toyota @gpscu....ca si copilot vad ca esti curajos......dar oare ca sofer cum te ai descurca in traseul de la azuga?....pana una alta eu voi ajunge inaintea ta pe acel traseu.....mda asa arata frika :ha: @sensei.....in spatele tastaturii este comfortabil....ash vrea sa tzi vad fatza la traseul de la azuga.....sa vad cum ti se skimba culoarea..... :h5 P.S.....si inca o kestie treziti va.....mie nu mi e frika si nu merg deloc....MA DUC INAINTEA VOASTRA :ha: :ha: da gogane ajungi tu primul pe traseu dar daca cumva ramai pe acolo ? MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Domnilor, cata presiune ... :ha: Toata lumea vad ca a avut cosmare cu acest traseu ! Relax ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Da mah GPScule, tu esti Off-Road Zdreantas Team Chief Leader :grin: aloooo ....nu e vorba de proprietate intelectuala ...e vorba de echipa ... ZDRENTELE >TEAM tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Goganu si Pasha: va duceti MAINE nu sambata viitoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Goganu si Pasha: va duceti MAINE nu sambata viitoare? maine se duc MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 baieti maine pana la urma ne-am decis sa mergem sa continuam traseele ptr Cupa Covasna Throphy....I-mi pare rau nu mai pot onora prezenta :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Aha, deci ramane 2 vs.2 ... :h5 E echitabil ... Sa dam verde la pariuri atunci ...Gogane, sa nu uiti sa infigi steagul in punctul in care va veti opri! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 uite sa vedeti cum mancam noi mai multa pastrama :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 baieti maine pana la urma ne-am decis sa mergem sa continuam traseele ptr Cupa Covasna Throphy....I-mi pare rau nu mai pot onora prezenta :h5 exista o problema mare ne-ai lasat fara palinca :grin: :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 uite sa vedeti cum mancam noi mai multa pastrama :h5 sa stii ca palinca e pusa deoparte :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 uite sa vedeti cum mancam noi mai multa pastrama :h5 sa stii ca palinca e pusa deoparte :h5 sa sti ca te asteptam la gatar in comarnic pe seara ,ca nu o sa mergeti si noaptea MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gagane ...i-ai desenat lui gpscu sarcinile dupa gratar? :P "To the airport!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @gagane ...i-ai desenat lui gpscu sarcinile dupa gratar? :P "To the airport!" :ha: a inebunit cand iam spus , GPScu cum ma urc in masina ma imbat :ha: :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @WATCHERE............cat sa te mai asteptam?......si oricum traseul nu este terminat....daca nu reusim maine il facem altadata......(NOT :ha: ) p.s....la nunta sa bei pana cazi sub masa :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Ca sa va dati seama cat de greu este traseul, eu l-am urcat cu Aro 10 de jos din Azuga pana in Sorica. Intr-adevar nu ploua dar in padure era noroi destul cat sa o ia masina singura la vale. Aveam doar MT-uri de la Bridgestone si nu aveam troliu. :P Santul ala imens l-am urcat incalecat de jos pana sus, nu am luat-o prin curtile oamenilor... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Ca sa va dati seama cat de greu este traseul, eu l-am urcat cu Aro 10 de jos din Azuga pana in Sorica. sa vezi acuma discutii ca motorul de pe aro era de nissan sau toyota :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Motorul era de Dacie si a mers mare parte din traseu la 5500rpm. :grin: Aro era varianta cabrio si avea 1100kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 @georgenis........tu esti un adevarat.....si noi nu vrem sa te incurcam.......daca ai cohones hai maine dim.....daca nu, iao inainte cu AAARROOOOOOOu tau sa ne faci poze din fatza.......vad ca esti curajos in spatele tastaturii.........aaaaa si inca ceva FAIRPLAY IN OFFROAD....dar trebuie sa fii in teren ca sa aplici aceasta regula.....deci :pt Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Pe noroi nu urcam cu Aro-ul, dar nu mai speriati lumea pe aici ca nu este chiar cel mai al naibi traseu. Intreaba-l pe Tibi cu Toyota ca el stie despre ce e vorba. Aro-ul nu mai exista, oricum nu va spun cum troncanea toata transmisia pe rampele alea pe acolo... Din pacate maine trebuie sa ajung prin alte locuri. Pun o poza de azi de prin locurile alea poate mai conving lumea cu frumusetea de pe acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Acum ca nu a mai plouat o sa fie mult mai usor decat atunci pe ploaie. Atunci era foarte extrem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009 Acum ca nu a mai plouat o sa fie mult mai usor decat atunci pe ploaie. Atunci era foarte extrem... georgeniss te rog nu mai divulga din traseu:)))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate