Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Zdrentele "loveste" sub centura: Azu... 25.10.2009

Da da da Sensei ...pretextele lui Goganu :P ....asa e atata poate si acum ii e frica ....ca ii da rusine Gaganul cu Toyota :p

Asa e Cristi :rsp proprietatea asta intelectuala Bafta si nu uitati (proprietatea intelectuala a altui dilimache :grin: ): Fair-play in off road !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Da da da Sensei ...pretextele lui Goganu ....asa e atata poate si acum ii e frica ....ca ii da rusine Gaganul cu Toyota

@gpscu....ca si copilot vad ca esti curajos......dar oare ca sofer cum te ai descurca in traseul de la azuga?....pana una alta eu voi ajunge inaintea ta pe acel traseu.....mda asa arata frika :ha:

@sensei.....in spatele tastaturii este comfortabil....ash vrea sa tzi vad fatza la traseul de la azuga.....sa vad cum ti se skimba culoarea..... :h5

P.S.....si inca o kestie treziti va.....mie nu mi e frika si nu merg deloc....MA DUC INAINTEA VOASTRA :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

@gpscu....ca si copilot vad ca esti curajos......dar oare ca sofer cum te ai descurca in traseul de la azuga?....pana una alta eu voi ajunge inaintea ta pe acel traseu.....mda asa arata frika :ha:

Asa e .... am uitat ..sunt copilot ...din cauza asta am atata curaj :ha: :ha: :P

Pai zi frate ca i-ti e frica ...public ...din cauza asta te dai la fund ....nu ca ar fii vorba de trafic :ha: :ha:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Da da da Sensei ...pretextele lui Goganu ....asa e atata poate si acum ii e frica ....ca ii da rusine Gaganul cu Toyota

@sensei.....in spatele tastaturii este comfortabil....ash vrea sa tzi vad fatza la traseul de la azuga.....sa vad cum ti se skimba culoarea..... :h5

P.S.....si inca o kestie treziti va.....mie nu mi e frika si nu merg deloc....MA DUC INAINTEA VOASTRA :ha: :ha:

da gogane ajungi tu primul pe traseu dar daca cumva ramai pe acolo ?

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Domnilor, cata presiune ... :ha: Toata lumea vad ca a avut cosmare cu acest traseu ! Relax ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Da mah GPScule, tu esti Off-Road Zdreantas Team Chief Leader :grin:

aloooo ....nu e vorba de proprietate intelectuala ...e vorba de echipa ... ZDRENTELE >TEAM

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Aha, deci ramane 2 vs.2 ... :h5 E echitabil ... Sa dam verde la pariuri atunci ...Gogane, sa nu uiti sa infigi steagul in punctul in care va veti opri! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

baieti maine pana la urma ne-am decis sa mergem sa continuam traseele ptr Cupa Covasna Throphy....I-mi pare rau nu mai pot onora prezenta :h5

exista o problema mare ne-ai lasat fara palinca :grin: :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

uite sa vedeti cum mancam noi mai multa pastrama :h5

sa stii ca palinca e pusa deoparte :h5

sa sti ca te asteptam la gatar in comarnic pe seara ,ca nu o sa mergeti si noaptea

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

@gagane ...i-ai desenat lui gpscu sarcinile dupa gratar? :P "To the airport!" :ha:

a inebunit cand iam spus , GPScu cum ma urc in masina ma imbat :ha: :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

@WATCHERE............cat sa te mai asteptam?......si oricum traseul nu este terminat....daca nu reusim maine il facem altadata......(NOT :ha: )

p.s....la nunta sa bei pana cazi sub masa :h5

Link spre comentariu

Ca sa va dati seama cat de greu este traseul, eu l-am urcat cu Aro 10 de jos din Azuga pana in Sorica. Intr-adevar nu ploua dar in padure era noroi destul cat sa o ia masina singura la vale. Aveam doar MT-uri de la Bridgestone si nu aveam troliu. :P

Santul ala imens l-am urcat incalecat de jos pana sus, nu am luat-o prin curtile oamenilor... :grin:

Link spre comentariu

Ca sa va dati seama cat de greu este traseul, eu l-am urcat cu Aro 10 de jos din Azuga pana in Sorica. sa vezi acuma discutii ca motorul de pe aro era de nissan sau toyota :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

@georgenis........tu esti un adevarat.....si noi nu vrem sa te incurcam.......daca ai cohones hai maine dim.....daca nu, iao inainte cu AAARROOOOOOOu tau sa ne faci poze din fatza.......vad ca esti curajos in spatele tastaturii.........aaaaa si inca ceva FAIRPLAY IN OFFROAD....dar trebuie sa fii in teren ca sa aplici aceasta regula.....deci :pt

Link spre comentariu

Pe noroi nu urcam cu Aro-ul, dar nu mai speriati lumea pe aici ca nu este chiar cel mai al naibi traseu. Intreaba-l pe Tibi cu Toyota ca el stie despre ce e vorba. Aro-ul nu mai exista, oricum nu va spun cum troncanea toata transmisia pe rampele alea pe acolo... Din pacate maine trebuie sa ajung prin alte locuri. Pun o poza de azi de prin locurile alea poate mai conving lumea cu frumusetea de pe acolo...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare