Dok Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @Yonutz, Gaganu, GPScu si Didone ... va spun un secret, insa va rog sa nu ma spuneti lui Goganu, care mi-a atras atentia in mod special sa nu va suflu o vorba ... De la iesirea din DN pana la telegondola Sorica, noi am mers tot drumul cu spatele, tocmai ca sa va incurcam pe voi ... a se vedea pozele in care Patrocle urca ravena cu spatele ... Evident ca voi v-ati prins si ma simt foarte rusinat ca v-am mintim grosolan atat pe voi, cat si pe ceilalti membri ai forumului ... Toate pozele in care masinile sunt cu fata spre Sorica, sunt niste facaturi puerile (in Photoshop), ne-am miscat haotic cand in sus si cand in jos, tocmai ca sa va derutam, iar acum ca v-ati prins, va promit ca personal n-o sa va mai aburesc alta data. E drept ca am coborat in Campina, vreo 25km mai la sud de locul in care ati coborat voi, dar asta fiindca ne-am ratacit copilareste pe golul alpin si avand o busola care arata doar sudul, am fost convinsi ca raul din stanga/dreapta noastra, la un moment dat o sa ne scoata la Dunare si de acolo la Giurgiu, iar dupa 50km am fi ajuns la Bucuresti. Din pacate ne-am afundat in padure, ne-am bagat in noroi pana'n gat si am ajuns la Campina pe inserat cu burtile goale si jinduind la oaia vecinului. Cam asta este adevarul gol-golutz si inca odata, va rog sa nu afle Goganul ca stiti de la mine. Cu respect si consideratie! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 atentie pozele urmatoare creeaza nervi la stomac! :h5 clk pe poze sa simtiti si mirosul! :ha: :1 pt. iesire, sa stii ca am clicat pe poze insa n-am simtit nici un miros :ha: , nu cumva erau de plastic friptanele? :P Si apropo, in prima poza ne arati cumva (cu degetele) oaresce "indecentzuri"?! :roll: CIMG7190 (Large).JPG[/attachment:1iwfrflq] __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Dupa ce mergeati putin de la Sorica trebuia sa o luati in stanga peste munti si ajungeati pe Valea Orjogoaia si apoi jos in Traisteni. Este mult mai frumos traseul si cu mai multe "locuri de joaca". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Urmeaza coborarea de pe creste: [youtube:26b8yh4t] [/youtube:26b8yh4t] [youtube:26b8yh4t] [/youtube:26b8yh4t] [youtube:26b8yh4t] [/youtube:26b8yh4t] [youtube:26b8yh4t] [/youtube:26b8yh4t] [youtube:26b8yh4t] [/youtube:26b8yh4t] [youtube:26b8yh4t] [/youtube:26b8yh4t] consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @sorind ... Ai spirit de observatie foarte dezvoltat! Nu e bre cu directie si nici nu intentie! Da' se zice asa "Ciuciu iesire duminica, ciuciu pastrama!" A iesit de om, cam dublu ca si cantitate si nu cred ca e vreunu din cei prezenti real nemultumit ca a mancat mai mult! @pasha Doc' sper ca intelegi ca aceste fineturi sunt facute de persoane "imaginare" cu imaginatie si trebuie tratate ca atare! Nimic serios, altfel! Pe de alta parte ma bucur ca recunosti in numele lui Goganu adevaru: ati luat-o pe acolo din pura intamplare deci v-ati ratacit (nr. Goganu&patrol lideru'=ratacitoru' :ha: ) De fapt a vrut Goganu sa va duca la puscaria Doftana ...ati gasit-o nu? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @georgenis Traseul nostru a fost clar: intrare prin Azuga - iesire prin Posada (ca la Comarnic aveam organizata nunta)...nu ca altii care au avut punct terminus unde o iesi drumul! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @georgenis......dupa sorica am facut stanga...exact ala a fost drumul pe care am luato pe unde ai zis tu......cu cateva locuri de joaca frumoase :h5 @pasha......ma bucur ca le ai marturisit tu ca nici eu nu mai puteam tine in mine.......NOI SAMBATA NU AM FACUT TRASEUL DE LA AZUGA....ASTA E ADEVARUL......am fost la o inmormantsre de lesbiene :ha: BRAVO :bravo :bravo :bravo pt reusita baieti....cand m-oi face mare si eu ca voi sper sa pot face traseul, pana atunci iau lectzii din filmuletele voastre cum sa abordez o ravena :grin: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Ce zici acolo Gogane? Insamantare de elizbiene? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 imi pare tare rau ca n-am ajuns si eu cu voi zdrentzelor dar mirosu de pastrama a ajuns pana in bucuresti peste ravena pesta munti si pe stanga si pe dreapta prahovei :ha: :h5 va astept la garaj ,grataru il dam noi,si voi depanati amintiri :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Gogane nu a fost mai frumos cel din stanga decat cel care iese in Comarnic? Nu zic ca e greu doar ca este frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @georgenis....ala care iese spre comarnic e de reclama pt zdrentze sa nu zgarie plasticu 3M dp masini.....ala care l-am facut noi e off road :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Eu am preferat in locul plasticului emaurul romannesc, e mai ieftin. Te astept pe aici pentru alt traseu de la Azuga, nu e asa lung dar e mai greu decat asta mai ales daca ploua. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @Gogane ...ala e offroad fratele meu! Da, da, daaa!!! :ha: Tare, tare de tot ...Ati gasit o baltita (spa de mistreti) unde v-ati troliat juma de zi pana a iesit dubla la filmari? :ha: :ha: :ha: O sa vedeti si voi "trolierea" noastra ...dar la iesirea de saptamana viitoare! :ha: :ha: :ha: PS- Gogane, nu uita te rog sa pui filmarea cu iesirea din traseu ...sau s-au terminat bateriile la camere cu baltita aia?! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 imi pare tare rau ca n-am ajuns si eu cu voi zdrentzelor dar mirosu de pastrama a ajuns pana in bucuresti peste ravena pesta munti si pe stanga si pe dreapta prahovei :ha: :h5 va astept la garaj ,grataru il dam noi,si voi depanati amintiri :h5 Viorele pacat ca nu ai venit, ca oricum nu pierdeai masa de ora 12 .Noi nu mancam chipsuri si sandwice-uri, suntem sensibili la stomac, preferam hrana calda! :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @yoane.....io nam filmuletze ca nu ne au lasat sa filmam la inmormantare......dar nustu de ce v-ati dus pana akolo cand aveati forestiere si .... la glina :ha: @georgenis....fa tzi ambreiaju....si mergem :h5 ......de fapt venim :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Gogane, nu e cazul sa fi obraznic! Stii ca ne vedem saptamana viitoare la Luana! slp Sau vrei sa vii cu trenu' acasa? :P Pana atunci. ia de priveste un "forestier de creasta" ca spa-uri de mistreti n-am avut noroc ca voi sa gasim ... Cauta sa urmaresti acul pe vitezometru ...Tu poti sa mergi cu viteza aia, macar pe asfalt? :ha: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 6D02DF0867 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @gagane........foarte frumoase peisajele am ramas inmarmurit :bravo ......noi nu am urcat asha sus....nu am putut.....dar off road voi nu ati facut? slp Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @gagane........foarte frumoase peisajele am ramas inmarmurit :bravo ......noi nu am urcat asha sus....nu am putut.....dar off road voi nu ati facut? slp in spa de mistreti nu :ha: :ha: :ha: o sati pun si poze cum intra toyota in ravene mai ales cum iese fara troliu nu cum esti tu obisnuit sa te troliezi,apropos iti mai functoneaza troliul? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 @yoane.....io nam filmuletze ca nu ne au lasat sa filmam la inmormantare...... cum sa ai tu filmulete cu iesirea din traseu cand tu ai coborat pe unde ai urcat :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Si ultima sarja ...surpriza (ce poate face cacatul ala de folie 3m) MAINE! :h5 [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] [youtube:2rxrcga2] [/youtube:2rxrcga2] Cu Nissanu nu e prea mult material ... ca am urcat-o sus cu elicopterul (n-am vrut sa murdaresc simexurile)! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 IMG_0010 [800x600].jpg[/attachment:mr0cbwtu]IMG_0069 [800x600].jpg[/attachment:mr0cbwtu]IMG_0066 [800x600].jpg[/attachment:mr0cbwtu]IMG_0066 [800x600].jpg[/attachment:mr0cbwtu]IMG_0067 [800x600].jpg[/attachment:mr0cbwtu] Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Oricum eu jantele tot galbene le fac.apropo de ce zic altii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Oricum eu jantele tot galbene le fac.apropo de ce zic altii! Serbane te-ai blocat :grin: cu somnu cum stai :hi vii la luana :grin: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Serbane ca sa inteleg esti o zdreanta :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Zdrentele "loveste":Azuga 25.10.2009 Da sunt,nu vin gagane ca am masina in service,ce numai a lui gpscu sa fie facuta,stai sa o vezi cand va fi gata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate