sarpepem Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Uite-te in primul post, incepe la 8 dar sa fim mai devreme acolo, ca sa mearga treaba mai repede ca sunt multe echipe de inscris Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Care v-ati inscris la Open, luati-va o pereche de chiloti de schimb. Pentru orice eventualitate. Tocmai m-am intors de la traseu... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sunlight Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Imi cer scuze pentru intarzierea cu care ne inscriem. Sorin Lumina si Liviu Coban. Cu Vitara. Platim acolo. Multumesc. Ca sa nu mai spuna nimeni ca dankrp nu are nici un prieten :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Sensei,detaliiiiiiii. Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Sensei,detaliiiiiiii. surpriza Cristi ...surpriza am facut si eu traseul si pot sa zic ca este un traseu minunat fara ruperi de masini ..... o sa vedeti rezultatele muncii acestor oameni de pe acum va zic FELICITARI zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schulti Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Salutare Tuturor, any plans for a meeting point, where many starts in Bucuresti, to ride maybe in a column to Fundeni??????? Ok ok, exactly i have no idea where it is :p Let me know, please Mersi frumos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Salutare Tuturor, any plans for a meeting point, where many starts in Bucuresti, to ride maybe in a column to Fundeni??????? Ok ok, exactly i have no idea where it is :p Let me know, please Mersi frumos Schulti, There is a meeting point in front of Massa, on Bucharest ring (near to Glina), at 7,30. Have a look on section "Intalniri la sfarsit de saptamana", and you will find details, and a contact phone number. You may also have a look on the current topic, at page 17, and you will see that Yonutz gave us all necessarry details. Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Inca un echipaj la standard :grin: Incepatoru` + bogthebat Patrol Y61 LWB Platim acolo :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Hallo Schulti! wenn du schwierigkeiten hast, bitte mich anrufen 0742 368 479, erklaere dich gern. aus welche seite bukarests kommst du? scuze colegilor, stiu ca nu este frumos sa vorbesti intr-o limba straina daca ceilalti nu inteleg, vreau doar sa il ajut pe schulti. sensei, m-ai facut praf, am schimbat deja o pereche dupa ce am citit postul tau.... am vb cu sotia si mi-a zis ca nu am atatia chiloti cati i-am cerut....a zis ca da maine dimineata repede o fuga la magazin si cumpara un bax...nu de alta dar poate mai au si altii nevoie, cei care poarta S... iar asta, cu mers si facut traseul inainte (adica antrenament) este usor ilegal...adica trishare.... ma oftic ca eu am trishat numai 1/2... pt. ca eram singur....si am iesit doar, mi-a fost frica sa intru :ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Nu se pune problema de trisare, discutam de o actiune umanitara la care toti ar trebui sa ne simtim bine si sa ne intoarcem cu masinile intregi acasa. Am facut traseul cu Sifonierul o data ca sa verificam distanta dintre jaloane, la rugamintea organizatorilor, nu de capul meu. Oricum, maine dimineata, la instructaj, se va parcurge traseul per-pedes de catre toti, asa ca toate "secretele" pe care le-am aflat noi azi, batand la tarusi, vor fi dezvaluite tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Salutare Tuturor, any plans for a meeting point, where many starts in Bucuresti, to ride maybe in a column to Fundeni??????? Ok ok, exactly i have no idea where it is :p Let me know, please Mersi frumos And also at Cernica Monastery at 7.30 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL sensei, sper ca nu a luat nimeni in serios ce am scris... glumesc doar ieri m-am gandit si eu sa vin sa dau o mana de ajutor la pregatirea traseului, macar ca muncitor necalificat, insa in nemernicia mea ("l-am muscat de mana"-vorba unui mare artist recent plecat - Gheorghe Dinica - D-zeu sa-l odihneasca in pace) aseara am fost la o aniversare si s-a produs un fenomen ciudat, paranormal....de care nu prea imi mai aduc aminte.....prietenii stiu de ce :x :x :x :ha: :ha: @miron sorin: feedback dupa....a propus petre un model.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Dragilor, m-am cacat pe mine de frig azi, asa ca LUATI HAINE GROASE, in puii mei! veti avea amplasat un cort mare unde sa barfiti, povestiti, haliti, imbatati dupa cum va e voia. Traseul e BELEA....stati asa si nu miscati si la poze va uitati :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Daca nu ii veti da in ..zda exact asa....nu treceti! :grin: http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/IMG_0042-1.jpg http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/Imagine003.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Sa povestim .... ne-am trezit, am baut cafeaua la Ionut si apoi ne-am carabanit, cu mic cu mare la executarea marii IMPOTMOLIADE!! Batea un vant....de-mi inghetau mintile in creier, d'aia l-am lasat pe Gaganu sa gandeasca! BAD CHOICE :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Apoi....m-am incalzit... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Apoi...eu cu GPScu, Goganu, nea Luigi faceam si traseul cu masina sa vedem daca incape, bateam tarusi si intindeam banda....in timp ce Gaganu o freca aiurea si tipa ca din gura de sarpe ca el face totul si noi nimic! Ionut ne supraveghea! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @petre..........azi mi au inghetat toti 24 (dar a meritat).............momentan am reusit sa dezghetz 15..... :ha: p.s.......vorba lu @sensei copilotul meu toyotist de azi.......luati-va costumele de ski :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL A muncit si Gaganu pana s-a enervat si a plecat suparat pe noi! (vrajeala asta n-o stiam :P ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Si am muncit lume.....de ne inghetasera boasele, mainile, picioarele, cei 24 ai lui Gaganu etc...pana cand.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Ca sa nu ziceti ca nu v-am zis: 1. aveti coborari in cap 2. urcari "lumanare" 3. inclinari laterale 4. incrucisari de punti 5. praguri de suspendare 6. urcari in trepte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Verificarea terenului: o masina lunga, a lui Sensei, toyota cu cauciucuri de extrem, si nenea Miron Sorin cu cauciucuri de strada: ambii au ramas suspendati asa ca va sfatuiesc sa aveti grija Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Dupa 9 ore de munca intr-un vant de iti inghetau copii nenascuti, ne-am retras la un ciolan cu fasole, unde .....SURPRIZA! Nimeni nu s-a mai certat! Erau MORTI! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Apoi eu cu Didone ne-am intors la MUNCA :P :P :P Am aranjat pt voi mese si scaune, lumina, oamenii au venit cu gratarele, fripturile, frigidere, mititei... :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Apoi...la ceas de noapte...pe la vreo 9 apare....cine credeti? VALI alias BABU! Vali: cum e traseul? Eu: misto! Vrei sa-l incerci? Vali: Noaptea? Eu: pai ce are? hai ca vin cu tine! Dupa fix 5 minute, Vali catre mine: Petre, adu masina, ca nu mai ies de aici! :ha: :ha: (se suspendase in acelasi loc ca si Miron Sorin si Sensei) P.S. Aproape toate benzile intinse de noi ziua...au fost rupte de vant noaptea! Fiti linistiti ...le punem la loc! :h5 VA ASTEPTAM CU DRAG! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate