HARY Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL GATA :vin si eu daca ma primiti HARY si NIXXAN(XXXL si M) :banana OPEN -cum fac cu plata ca maine e inkis la banca? :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Pe la ceas de pranz, cand noi obositi de cat ne-am injurat am poposit la o sezatoare pe malurile Frunzanestiului, apare si GPScu cu superba lui masina si ne impresioneaza cu un adevarat tur de forta care s-a terminat brusc din cauza ca....are Nissan! :ha: :ha: :ha: A...sa nu uit...cei care au masini lungi...sa aiba cablul bun la troliu! P.S. harry, adu banii la tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL La cererea lui Gaganu pt toti cei care vor sa participe la sectiunea OPEN, uitati-va si aduceti-va aminte la ultima urcare sa nu o luati de-a dreptul, ci p-o parte ca altfel va rupeti masinile :ha: :ha: :ha: http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/IMG_0183.jpg Nu va luati dupa Petre nu este asa cum pare ,am pus pariu cu GPScu ca toyota urca pe o rota :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
didone Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL el prezidente sau zdreanta aia batrana care urca intr-o roata o poaza ursu meu nu aveti sa vada lumea ca pot face traseu si fara blocanti stock sau pusi si fara mare experienta in terenzic si eu ca o zdreantza mica ce sunt :ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Iar eu, modest, am mangaiat cu "punctul G" inclinarile laterale, urcarile, coborarile....uitandu-ma "nemuritor si rece", deasupra tuturor la cum se scalambaiau sa urce niste amarate de pante. Eu...delicat....in varful picioruselor.....ca un demiurg am pasit nepasator peste obstacole, fara sa-mi cracesc masina, sa-mi arat intestinele asistentei....Uitati-va cata gratie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL GATA :vin si eu daca ma primiti HARY si NIXXAN(XXXL si M) :banana OPEN -cum fac cu plata ca maine e inkis la banca? Fa-o luni :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Iar eu, modest, am mangaiat cu "punctul G" inclinarile laterale, urcarile, coborarile....uitandu-ma "nemuritor si rece", deasupra tuturor la cum se scalambaiau sa urce niste amarate de pante. Eu...delicat....in varful picioruselor.....ca un demiurg am pasit nepasator peste obstacole, fara sa-mi cracesc masina, sa-mi arat intestinele asistentei....Uitati-va cata gratie.... Petre masina mea este stok ,3 blocanti ,160 caluti 2200 kg :grin: pe a lui Didone ai uitato fara blocanti mai josa ca a ta si a terminat si traseul idea este ca traseu se poate face si cu masini stok MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
didone Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :g asta era ideea ,traseul se poate face cu un minim de dotare Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Gaganu are un caine....sau mai bine zis cainele il are pe Gaganu drept stapan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Va rog sa observati ce zace in planurile malefice ale lui gaganu, cum voia el sa raman eu cu G-ul meu stok nou-nout....Dar zeii s-ai cacat in dorintele lui :ha: :ha: :ha: [youtube:h698u6n3] [/youtube:h698u6n3] Apoi GPScu cu mintile ravasite de injuraturile lui gaganu.....se incordeaza si...rupe un MRL! :sr ( :grin: ) [youtube:h698u6n3] [/youtube:h698u6n3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Iar eu, modest, am mangaiat cu "punctul G" inclinarile laterale, urcarile, coborarile....uitandu-ma "nemuritor si rece", deasupra tuturor la cum se scalambaiau sa urce niste amarate de pante. Eu...delicat....in varful picioruselor.....ca un demiurg am pasit nepasator peste obstacole, fara sa-mi cracesc masina, sa-mi arat intestinele asistentei....Uitati-va cata gratie.... Petre masina mea este stok ,3 blocanti ,160 caluti 2200 kg :grin: Asa, gagane....numeste-ma zeul tau, idolul tau cu tei blocante, visul de aur al Toyotei tale! A...chiar...stii care este ultima dorinta a unei toyote? Sa ajunga diferential central de Geu! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL PETRE ,timpul TOYOTEI pe intregul traseu a fost de 3 minute si 45 secunde ,timpul la punctul G spunel tu sa nu-l zic eu :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Dupa ce am "muncit" in teren ne-am retras la un mic restaurant din apropiere unde a urmat .... o discutie interesanta presarate cu proverbe, vorbe ale filosofilor antici, precum si nenumarate fabule si pilde, cum ar fi: Gaganu catre Horatiu: Nissanul tau e de kkt! reverul lui Horatiu: Sa ma pis pe Toyota ta! Dupa care am discutam amical si fara sa ne certam despre IMPOTMOLIADA, dupa cum urmeaza: - Yonutz: daca nu ma ascultati, ma cac in parerile voastre si va las dracului sa faceti cum vreti voi - gaganu: Asa....acum eu sunt organizatorul.... - GPScu: Esti pe .... mea! - Horatiu: Si pe a mea! - Eu: Sunt de acord! - Gaganu vorbind atat de delicat incat paharele depe masa au facut infarct: Eu zic sa stau eu la primirea banilor si le dau de toate .... si tricouri si numere si le dau.. GPScu: Le dai pe .... mea! Yonutz: esti prost! Gaganu: Cine, ma, eu? Horatiu: Da, tu! Gaganu: Tu ce te bagi, ma? Eu: Exact! GPScu: Zdreanta ce esti.... Horatiu: Zdreanta batrana cu Toyota de rahat Gaganu: Atunci imi bag .... -n ea de organizare Dupa 3 ore in care am mancat, unii au mancat multa carne si altii au sorbit ciorba cu un ingredient "falic" drept ardei iute, Yonutz zice: "Bun, atunci ramane cum am stabilit, nu?" Adica cum zisese el de la inceput! :P gagane, stiu ca nu le ai p'astea cu "punctul G", la tine o laba grea-n acceleratie face preludiu si scalambaiatul cu cracii-n sus este orgasm, dar eu...eu savurez momente, my little grasshopper....scumpa mea huiduma cu talpa grea.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am inteles, o dai cotita , :P MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL PETRE ,timpul TOYOTEI pe intregul traseu a fost de 3 minute si 45 secunde ,timpul la punctul G spunel tu sa nu-l zic eu :ha: Ar fi si culmea sa concurez contra ta! Pai eu nici nu puteam sa iau viraj total cu jantele alea cu Et pozitiv, daramite sa flexez ca lumea. Nici vitezele nu le stiu bine si nici nule nimeresc cand trebuie..... :ha: :ha: asa ca relax....avem timp de iesiri si probat indemanari! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Iar eu, modest, am mangaiat cu "punctul G" inclinarile laterale, urcarile, coborarile....uitandu-ma "nemuritor si rece", deasupra tuturor la cum se scalambaiau sa urce niste amarate de pante. Eu...delicat....in varful picioruselor.....ca un demiurg am pasit nepasator peste obstacole, fara sa-mi cracesc masina, sa-mi arat intestinele asistentei....Uitati-va cata gratie.... Petre eu te-am intrebat la afirmatiile pe care le-ai facut :grin: Acum te razgandisi :1 ps. nu sti ca zdrentzele pana nu vorbesc tare nu se inteleg :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL O poza si cu patrolu lui Didone stok care a terminat traseul :banana http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/DSC_0272Large-1.jpg MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Poze din traseu. yonutz pilotus neintreruptus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrJv Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL venim si noi mrJv - vitara - open - tricou xl romeo - landcruiser - standard - tricou xxl :h5 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Baaa ce ZDRENTE de tastatura sunteti ....eu acum am ajuns acasa si ...surpriziza ...sifonatii tot.... deci cred ca e singurul trial care in decursul desfasurarii , de pregatire ...merge cu cartile pe fata ....asa ca nu va temeti :h5 tineti cont ca nu venitii pentru a castiga ceva ...ci doar pentru o UMANITARA :rsp :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Bah dilimanilor ... ce naiba sa mai inteleaga lumea? Echipa nebuna ...induce noul curent in offroad: "anarherghelism"! Ne-am masurat azi in cardane (toyota e cea mai buna - dar a iesit din cinspe manevre de unde am trecut toti din prima, geul e batran dar inca nu i se indoaie de la jumate, nissanul devine "chinezarie" care se strica repede cand pune un pshihopat mana pe ea ...avem toti niste cazane mai mari sau mai mici! :ha: ) ne-am batut pe smantana in carciuma, ne-am facut masinile curve (nu ca n-ar fi) :ha: Moralul echipei, in schimb putem spune ca e singurul care a facut offroad azi ...si a trecut peste tot fara blocante si fara prea mult span! :grin: Fac apel la organizatori: dati-va din fata casei de bilete "bisnitarilor" sa vina lumea sa-si ia bilete la film ca deja s-a stins lumina in sala! Promit sa va fac o cupa numai a voastra in mlastina aia de la intrare in traseu ... Si sa va dau startul la lanseta si sosirea la mincioc ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
savinescu Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Va rog mai multe detalii in legatura cu traseul? plecarea de unde va fii si la ce ora? MULTUMESC! jeep cherokee XJ 4l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Va rog mai multe detalii in legatura cu traseul? plecarea de unde va fii si la ce ora? MULTUMESC! Exista primul post in acest topic cu toate informatiile solicitate! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
savinescu Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am gasit! Multumesc! jeep cherokee XJ 4l Link to comment Share on other sites More sharing options...
savinescu Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Se poate un nr de tel pentru contact pentru eventualele dificultati de gasire a locatiei? MULUMESC! jeep cherokee XJ 4l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts