Yonutz Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @Bullbar :ha: Petrica excelul stie sa calculeze si in ore, minute, secunde daca il setezi corespunzator! Si care hartii sunt la tine? Ca nu inteleg: eu le-am conceput, si au fost 4 la open (start, obs1, obs2, final) ... Am dispus si am insistat la final sa se strangea toate originalele si sa se puna la pastrare ...in caz ca avem vreun fel de contestatii sa le putem scana si pune aici ...La standard, n-am mai gasit formularistica si am improvizat rapid ceva inedit! SCOPUL acestui topic este unul nobil nu detaliile astea meschine ... si daca vreunul din organizatori indrazneste sa-l "murdareasca" ...scot imediat guma de sters! PS -scrii foarte urat, dar am inteles pana la urma ...cifrele! @ceilalti Daca vreunul se considera nedreptatit in vreun fel sa spuna ... suntem un fel de "LIFE GARANTED" ...accept orice fel de constestatie care sa aiba la baza ceva plauzibil! Schimbam inca o data daca e cazul clasamentul si mai dam cate cupe e nevoie ... :ha: Hai ...fac lista? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL am lasat sifonierul in parcare :ha: http://lh3.ggpht.com/_LFRh-XY8b0Q/SyZfpw2lYKI/AAAAAAAAD94/vx_fLv1Hvv8/s640/IMG_3974.JPG vali, cred ca oricum trebuia sa faci curatenia de craciun, si acum ai gasit momentul propice.... :ha: Pe criza asta nu mai sunt bani si pentru menajere, asa ca m-am folosit de impotmoliada sa-mi fac curat in masina :wink: Vrei sa ma prinda anu` nou cu sefoneru` dezordonat? KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL am si eu 3 poze ce am primit si eu pe mail, merci d-lui Iulian Gutu IMG_3894 forum.JPG[/attachment:30d4s6b7] IMG_3890 forum.JPG[/attachment:30d4s6b7] IMG_3893 forum.JPG[/attachment:30d4s6b7] cine are din intamplare un filmuletz cu vitara asta pe traseu, il rog sa se faca auzit :grin: merci Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Partenere, nu fii modest...............................cred ca stii ca oamenilor modesti li se face statuie, dar cum este criza si nu sunt bani sper ca nu-i vine cuiva vreo idee sa te impaieze :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: @adi: ... m-am intalnit deja cu Semaca prin oras, si dupa 10.000 de critici la adresa masinii ( ca nu e IMS :ha: :ha: :ha: ) ... m-am prins, baga doar cheile in contact si masina incepe sa merga singura, iti dai seama ca dom Semaca incepe sa se simta in plus... nu da la pompa manual sa ii bage benzina, nu tine de sufa cu care era legata puntea.... nu baga ranga pe post de reductor.... nu tine gemul de la portiera cu mana sa nu-l bata vantu ( nu Vantu...ala ) ... de' daca nu i-ai dat si manual de instructiuni la ea... :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Pai mai Ioane, tu ai inceput cu guma de sters prin clasament. Din pacate "iecscelu'" ala de care vorbesti nu era "aveilabal" in cortul ala, asa ca am recurs la "iecscelu' " din creiere. A lu' Gaganu mergea-n kil si al meu in kil pe varza, asa ca daca ne-a dat cu virgula noua, alta data sa faci tu calcule cu "iecscelu'" tau si noi doar iti inmanam hartiile, sefule! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Pai mai Ioane, tu ai inceput cu guma de sters prin clasament. Din pacate "iecscelu'" ala de care vorbesti nu era "aveilabal" in cortul ala, asa ca am recurs la "iecscelu' " din creiere. A lu' Gaganu mergea-n kil si al meu in kil pe varza, asa ca daca ne-a dat cu virgula noua, alta data sa faci tu calcule cu "iecscelu'" tau si noi doar iti inmanam hartiile, sefule! PETRE calmoo ,ce te-ai aprins ,inspira.... expira,numai cine nu munceste nu greseste :grin: Nu sti cum santem noi ne place sa mai si glumim ,ca altfel imbatranim :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Daca nu stiti cum TREBUIA sa va dati, uiati-va aici :ha: :ha: :ha: :ha: [youtube:3efmkcv9] [/youtube:3efmkcv9] IO PROPUN VIITORILOR ORGANIZATORI SA PUNA FIOLA, FIECARUI ECHIPAJ....LA START Fara nici o caterinca, spre binele nostru al tuturor. ps. nu dadeti cu pietre, ca nu ie bumerang :p In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :p ...care-i treaba cu abandonul lui Semaca !!????!! :p la iesirea din urcarea cea mai grava a lovit un jalon,da! timpul aproximativ(cronometrat de mine,ca si copilot) a fost de vreo 4 min 40 sec ... nu stim de ce a fost considerat abandon. :sr P.S. e firesc sa nu se ia in considerare a doua cursa,dar oare ce timp a fost ?? :grin: :h5 multumim inca o data pentru o duminica super !! :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @bullbar Dragule, E pacat sa daramam ce NOI cu truda am construit! Si daca NOI am gresit trebuie sa incercam se reparam aceasta gresala. Chiar daca a fost o prieteneasca! Te rog sa nu dezvolti mai mult subiectul si sa ne bucuram in continuare alaturi de acesti oameni minunati care ne-au fost alaturi ...Oameni care au facut sute de km, sa fie alaturi de NOI! Nu s-a pus niciodata problema unui sef intre PRIETENI care se cunosc "de o viata"...postul acela a fost desfiintat ...inainte de a intra in vigoare! Vrei lamuriri, demonstratii suplimentare: stii unde ma gasesti ...si cafea inca mai e gratis! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Daca nu stiti cum TREBUIA sa va dati, uiati-va aici :ha: :ha: :ha: :ha: [youtube:2kopcl6l] [/youtube:2kopcl6l] IO PROPUN VIITORILOR ORGANIZATORI SA PUNA FIOLA, FIECARUI ECHIPAJ....LA START Fara nici o caterinca, spre binele nostru al tuturor. ps. nu dadeti cu pietre, ca nu ie bumerang :p :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g :g desi sunt convins ca exista oameni, care si fara "influente bahice" ar avea cam aceeasi atitudine.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :p ...care-i treaba cu abandonul lui Semaca !!????!! :p la iesirea din urcarea cea mai grava a lovit un jalon,da! timpul aproximativ(cronometrat de mine,ca si copilot) a fost de vreo 4 min 40 sec ... nu stim de ce a fost considerat abandon. :sr P.S. e firesc sa nu se ia in considerare a doua cursa,dar oare ce timp a fost ?? :grin: :h5 multumim inca o data pentru o duminica super !! :h5 Semaca nu a abandonat. A fost vina mea, pt ca din cauza mainilor inghetate am atins unul dintre butoanele cronometrului inainte ca roata a doua sa treaca de malul de pamant, deci i-am viciat timpul. Atat lui, cat si lui Shulti. D'aia i-am rugat sa refaca tura pt o cronometrare exacta! E simplu, nu stiu de unde ai inteles tu ca a abandonat! P.S. Penalizarile au fost: bat dat jos - 1 min! banda rupta -30 de secunde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @giorgel : Haidi bre , e omu` ambitios un pic si voi gata ... pe el :twisted: Poate un pic prea ambitios :grin: :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Pai mai Ioane, tu ai inceput cu guma de sters prin clasament. Din pacate "iecscelu'" ala de care vorbesti nu era "aveilabal" in cortul ala, asa ca am recurs la "iecscelu' " din creiere. A lu' Gaganu mergea-n kil si al meu in kil pe varza, asa ca daca ne-a dat cu virgula noua, alta data sa faci tu calcule cu "iecscelu'" tau si noi doar iti inmanam hartiile, sefule! bullbare, la urmatoarele editii daca mai intampinati astfel de probleme , va puteti baza pe mine, nu consum alcool si sunt total impartial..........asta numai pana aud de injurii la numele de TOYOTA :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: apoi uit de tot si de toate, mi se aprinde becul rosu, se coboara cortina si incepe rutina slp felicitari inca o data organizatorilor si cei ce au participat la aceasta frumoasa campeneasca In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Si alte poze http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0193Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0194Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0195Large.jpg MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0391Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0392Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0393Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0394Large.jpg MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @giorgel : Haidi bre , e omu` ambitios un pic si voi gata ... pe el :twisted: Poate un pic prea ambitios :grin: :x sefu', lasand gluma la o parte, omul a rupt cam tot ce era de rupt pe acolo...in acest timp strigandu-ise in mod repetat "opreste, ajunge, las-o"etc. de catre organizatori.... pe unul dintre acestia era sa il ia pe botul masinii...era posibil sa dea in revers peste fata care a stat acolo toata ziua, sa mute banda... deci doua situatii cu pericol iminent...avand in vedere cat de usor scapa de sub control masinile in offroad... n-a avut nici o jena.... prin gasca mea se spune ca daca trei iti zic ca esti beat, du-te si te culca. vorbim de gasca deci, nu de ceva organizat, unde organizatorii hotarasc anumite lucruri si participantii trebuie sa asculte....pe el l-a durut undeva... il cunosc si eu pe Bachus, avem o relatie normala :ha: :ha: dar am invatat sa nu ascult de el :wink: felicitari, petre, pt. post, unii ar avea de invatat, altii de reflectat... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL frumoasa iesire....Felicitari tuturor ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am fost pt prima oara un "fel de organizator".....haleala buna, distractie nu se pune problema.....si foarte multe ZDRENTZE :h5 ....... TRIALUL.....?.....foarte shmeker.....nici nu m-am dat si cand am plecat dupa premiere....cutia mi s-a blocat....ambreiaj nu mai aveam....si MRL bateau........ :ha: :ha: :ha: :ha: p.s....@sensei + @babone....presupun ca radeti toyotistilor :fk Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :p ...care-i treaba cu abandonul lui Semaca !!????!! :p la iesirea din urcarea cea mai grava a lovit un jalon,da! timpul aproximativ(cronometrat de mine,ca si copilot) a fost de vreo 4 min 40 sec ... nu stim de ce a fost considerat abandon. :sr P.S. e firesc sa nu se ia in considerare a doua cursa,dar oare ce timp a fost ?? :grin: :h5 multumim inca o data pentru o duminica super !! :h5 Semaca nu a abandonat. A fost vina mea, pt ca din cauza mainilor inghetate am atins unul dintre butoanele cronometrului inainte ca roata a doua sa treaca de malul de pamant, deci i-am viciat timpul. Atat lui, cat si lui Shulti. D'aia i-am rugat sa refaca tura pt o cronometrare exacta! E simplu, nu stiu de unde ai inteles tu ca a abandonat! P.S. Penalizarile au fost: bat dat jos - 1 min! banda rupta -30 de secunde![/quote:33orpd9n] @bullbar,in clasamentul de OPEN scrie : (pag.29 - jos) 66 abandon semaca - Trofeul "Bidis" (o statie + o antena oferita de domnul Atar) nu ca ar conta,dar...chiar asa...abandon... :p P.S. si totusi ...halatu' ... cat e halatu' ... ??? (adica timpul la cursa a doua) ...doar de curiozitate... :ha: :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am pus si eu toate pozele de pe aparatul meu aici: http://www.fotoreportaj.ro/2009/12/impotmoliada-2009/ Enjoy! Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL :p ...care-i treaba cu abandonul lui Semaca !!????!! :p la iesirea din urcarea cea mai grava a lovit un jalon,da! timpul aproximativ(cronometrat de mine,ca si copilot) a fost de vreo 4 min 40 sec ... nu stim de ce a fost considerat abandon. :sr P.S. e firesc sa nu se ia in considerare a doua cursa,dar oare ce timp a fost ?? :grin: :h5 multumim inca o data pentru o duminica super !! :h5 Semaca nu a abandonat. A fost vina mea, pt ca din cauza mainilor inghetate am atins unul dintre butoanele cronometrului inainte ca roata a doua sa treaca de malul de pamant, deci i-am viciat timpul. Atat lui, cat si lui Shulti. D'aia i-am rugat sa refaca tura pt o cronometrare exacta! E simplu, nu stiu de unde ai inteles tu ca a abandonat! P.S. Penalizarile au fost: bat dat jos - 1 min! banda rupta -30 de secunde![/quote:b1yk5nhk] @bullbar,in clasamentul de OPEN scrie : (pag.29 - jos) 66 abandon semaca - Trofeul "Bidis" (o statie + o antena oferita de domnul Atar) nu ca ar conta,dar...chiar asa...abandon... :p P.S. si totusi ...halatu' ... cat e halatu' ... ??? (adica timpul la cursa a doua) ...doar de curiozitate... :ha: :ha:[/quote:b1yk5nhk] Gabi sa intelegi ,diferenta dintre timpul care a plecat semaca si urmatorul concurent a fost de 5minute si 20 de sec,daca scadem 1min timpul de plecare intre concurenti ar fi 4,20 plus penalizarile care l-ea avut este vorba de prima cursa,neavand datele exacte intre plecare si sosire nu am vrut sa punem din burta si nu cred eu ca la deranjat pe semaca ,tota lumea stie ca semaca merge foarte bine . Diferenta intre timpi lui alex si ai lui petre era una foarte mare de unde si abandonul ,trecut de timpul limita in care se putea termina traseul ,nu cred ca este o nenorocire ,orcine poate gresi ,sant oameni care au achitat taxa nu sau dat si au muncit cot la cot cu noi. Sa nu uitam ca n-eam strans cu toti pentru un scop nobil MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL p.s....@sensei + @babone....presupun ca radeti toyotistilor :fk bre gogane, nu rad si nici nu ma bucur de necazul altuia .....apoi fiarele sunt fiare, nu trebe sa pui sentimente in masini...io asa am invatat. ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca ai prea multe probleme cu masina ta. serios vorbesc, fara nici o caterinca.....sa dea Dumnezeu sa-ti sanatate si putere de munca ps: fie vb intre noi barbatii....cum este sa ai 24cm? sa ai impamantare? si sa faci sex cu prosopul legat? nu de alta dar sunt si eu curios :grin: In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL M-ati spart!!! O sa incep si eu ca dankrp...un fleac, m-au furat!!! :ha: :ha: :ha: Cum reaku' sa abandonez cand m-ati pus sa fac traseul again??? ca nu a mers ca lumea cronometrajul prima data!!! Adevarul ca a doua data am mers mult mai bine dar ...probabil ca nu mai m-a cronometrat nimeni :ha: :ha: :ha: Bullbareeee, m-ai facut!!! Nenea Semaca, eu te-am cronometrat, dar cred ca nu ai luat startul! :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL M-ati spart!!! O sa incep si eu ca dankrp...un fleac, m-au furat!!! :ha: :ha: :ha: Cum reaku' sa abandonez cand m-ati pus sa fac traseul again??? ca nu a mers ca lumea cronometrajul prima data!!! Adevarul ca a doua data am mers mult mai bine dar ...probabil ca nu mai m-a cronometrat nimeni :ha: :ha: :ha: Bullbareeee, m-ai facut!!! Nenea Semaca, eu te-am cronometrat, dar cred ca nu ai luat startul! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: pana si pe dankrp l-ati cronometrat...prost si l-ati "furat" da' l-ati cronometrat!!! eu, auzi... nici n-am luat startul!!! peste o pagina doua o sa rezulte ca nici n-am fost prezent... :ha: data viitoare ma bag eu la organizare!!!! bullbare...o sa iei startul pe invers...de la finish! si te cronometrez cu o clepsidra!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL M-ati spart!!! O sa incep si eu ca dankrp...un fleac, m-au furat!!! :ha: :ha: :ha: Cum reaku' sa abandonez cand m-ati pus sa fac traseul again??? ca nu a mers ca lumea cronometrajul prima data!!! Adevarul ca a doua data am mers mult mai bine dar ...probabil ca nu mai m-a cronometrat nimeni :ha: :ha: :ha: Bullbareeee, m-ai facut!!! Nenea Semaca, eu te-am cronometrat, dar cred ca nu ai luat startul! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: pana si pe dankrp l-ati cronometrat...prost si l-ati "furat" da' l-ati cronometrat!!! eu, auzi... nici n-am luat startul!!! peste o pagina doua o sa rezulte ca nici n-am fost prezent... :ha: data viitoare ma bag eu la organizare!!!! bullbare...o sa iei startul pe invers...de la finish! si te cronometrez cu o clepsidra!!! SEMACA esti de beleaa :ha: :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate