RobertAmbrozie Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @ Yonutz Multumesc pentru raspunsuri . Servicii" 5 stars" nu mai sunt nici la Burj al Arab , pentru ca e...criza , daramite la ...Fundeni . Inca o data : FELICITARI pentru toate eforturile si reusita unanim confirmata a actiunii . Acele elemente fundamentale ( punctele 1,2,3 ..) sunt generice si vin din experienta mea de organizator de competitii sportive ( nu in acest frumos sport , ci in altul , la fel de frumos , numit yachting offshore ) Ati facut bine ca ati avut multi participanti si multi bani incasati . Nu ma bag in subiectul bani , iar taxa a fost Ok , desi daca era 200 Ron acelasi succes il avea . Inmultit cu 100... Cat despre corectitudinea sportiva , aici , am un comentariu de facut : atata vreme cat inviti minim 2 concurenti sa se intreaca pentru un premiu sau o recunoastere publica a calitatii de invingator , aceea este o competitie sportiva in toata regula , conform spirtiului sportiv olimpic . Nu e vorba de spectacol si nici de "un fel" de competitie sportiva . A castigat cel mai bun pilot ? Daca da , atunci a fost o competitie sportiva .Daca nu ( daca a castigat cel mai bun actor ) atunci nu trebuia sa se cheme TRIAL ci festival actoricesc . Eu cred in continuare ca a fost o competitie sportiva in care s-au intrecut onest si sportiv un grup de off-roaderi. Faptul ca pe incepatori ( printre care ma numar ) , i-au nedumerit diverse aspecte , e mai putin important . Important era sa castige cel mai bun , in mod cinstit si barbateste , ceea ce cred ca s-a intamplat , la ambele categorii . Foarte bine ca ati avut un medic si o ambulanta la indemana ! eu nu am zis ca nu a fost , ci doar ca eu nu am zarit-o ... Iar faptul ca la organizare fara catering cu totul au fost cam 14-15 persoane ...si noi ati fost cam 300 , asta da masura exacta a muncii voastre . Si de ce tot asteptati critci ? Nu vedeti ca ati primit foarte multe felictari ? Cu simpatie , RobertAmbrozie FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Hai sa nu ne inflamam Razvane! Max este unul dintre cei care stie foarte bine ce si cum e cu "adunarile" ...ARE DREPTATE! Tu ai luat in serios propunerea mea de a vb deschis (multumesc!) despre aceste "adunari"! Si tu AI DREPTATE! Acest fenomen este inevitabil tangent cu entuziasmul, incrancenarea si nu in ultimul rand cu orgoliul! Nu lua personal toate discutiile astea ...si o sa iesim cu totii castigatori din ele! @Robert Felicitarile confima existenta lucrurilor pozitive pe care vrem sa le lasam asa! Criticile in schimb ne vor ajuta sa ne mobilizam si mai mult in viitor in posibila organizare de astfel de evenimente! Taxa a fost asa mica pentru a nu ingradi dreptul unora care au posibilitati materiale reduse sa participe la aceasta intalnire! :grin: @giorgel Senzatia de morcov adevarat "24 premium" ...o simti cand faci trasul ala pe ud! :ha: Am avut aceasta senzatie in pregatiri cand am avut parte de niste dimineti cetoase sau zile in care a plouat! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertAmbrozie Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Domnilor, ..... orice activitate cronometrata starneste competitivitatea din om. De aici pana la pasiuni definitive pentru a -i invinge pe cat mai multi si pentru a avea consemnarea publica pozitiva a prestatiei pare sa fie un mare spatiu al exagerarii. Mizele unei competitii profesioniste nu se aplica intr-un concurs la care participam de placere si la care ne calificam doar prin inscriere. romeo @Romeo , de acord cu aprecierile pozitive , dar nu sunt de acord cu asertiunea ta legata de competitie . Nu exista " pasiuni definitive " in sport. Exista dorinta de a invinge . E cea care ne duce spre performanta . Acea sublima stare in care se afla orice competitor. Cat despre mize , in competitiile profesioniste ( box ? ) acestea sunt constituite da BANI ! In toate celelalte competitii " de placere " se intrec oameni ( =sportivi ) pe care ii anima dorinta de a invinge pentru a-si atinge nivelul maxim de performanta personala . Adica isi doresc sa fie cei mai buni . Acest lucru ( aceasta motivatie ) nu poate sa le fie luat , tocmai de cotre organizatorul competitiei - nu e cazul la Impotmoliada . Atunci cand 2 animale se intrec , castigatorul suprem fie isi salveaza viata ( rareori...) , fie isi primeste portia de sex pentru care a luptat , fie prada sangeranda careia i-a luat dreptul de a se mai intrece vreodata... Atunci cand castiga o intrecere ,oamenii isi doresc lauri din frunze de maslin.... Nu as vrea sa ma fac gresit inteles , dar atunci cand oamenii se intrec atunci ei au si dreptul sa isi primeasca laurii , in deplina concordanta cu perfomanta lor . Nu conteaza nivelul competitiei sau felul acesteia . Tot ceea ce conteaza este ca performanta reala sa fie recunoscuta. FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL In primul rand felicitari organizatorilor care cu putin au facut mult! Stiam ca suntem in camp si nu putem avea conditii de 5*****, ne-am asumat acest lucru cand am luat hotararea de a participa la acest eveniment umanitar. Si cu asta punct...... carcoteli in alta parte aici a fost o iesire prieteneasca si fiecare a pus cate ceva pentru a reda un zambet pe chipul unor copii cu care soarta nu a fost f. generoasa. Repet , totul a fost ok si FELICITARI!!!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Uameni buni! S-o luam pe puncte: 1. am fost prezent acolo, fiind pentru prima oara atras de o intalnire off-road 2. (dar ar fi trebuit sa fie pct 1) m-a atras caracterul UMANITAR al intalnirii 3. fiind organizat in camp, stiam la ce ma inham, asa ca am venit de acasa cu sandvisuri si cu apa (nu neaparat pt mine, dar pentru fii-meu de 10 ani), si echipat corespunzator pentru vreme rece 4. nu am participat la standard pt ca toata dimineata am alergat cu fii-meu pe marginea traseului pt a nu pierde nimic din open, iar catre ora pranzului am capotat amandoi - el primul, dar nici eu mai prejos 5. copilul a fost complet entuziasmat de ceea ce a vazut (precum si de deliciosii carnaciori pe care i-am mancat la un moment dat), incat deja ma intreaba cand e urmatoarea intalnire 6. per total m-am simtit excelent, si asta se datoreaza EXCLUSIV organizatorilor 7. mai importanta decat pct 6 este pentru mine bucuria traita de fii-meu, in ciuda faptului ca afara era un frig crunt, iar el iesise de doua zile dintr-o raceala idioata care l-a chinuit vreo doua saptamani 8. prin eforturile lor, organizatorii au reusit sa adune fonduri pentru a aduce putina lumina in casele unor nefericiti, iar acest lucru ar trebui sa fie pentru toti (organizatori si participanti deopotriva) cel mai important premiu al zilei Restul... Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Nu inteleg insa de ce sunt atacat ca persoana (inclusiv de Dl. Max) in conditiile in care am enuntat niste IDEI. D-le Max, fara suparare, probabil aveti f. multa experienta in offroad, dar am pretentia ca om de comunicare ca stiu ce inseamna o dezbatere de idei. Iar dv. combateti ideile mele (bune sau proaste) cu argumente ce tin de persoana mea, in conditiile in care nu ma cunoasteti. Nu mi se pare elegant. Puteati sa-mi dati un pm in care sa ma atentionati ca bat campii si nu era nici o suparare. Nu e vorba de nici un atac. Ce nu pot unii sa inteleaga este faptul anumite comentarii (chiar daca au o baza reala) pot sa duca la frustrare in randul organizatorilor care au pus suflet si au facut ceva cu un scop nobil. Nu o afacere din care sa isi umple ei buzunarele. Daca era asa, aveati tot dreptul sa ii luati de urechi. Ei au facut un lucru extraordinar si nu merita reclamata fiecare stangacie. Trebuie sa le multumiti si daca eventual sa va oferiti ca sa ii ajutati la evenimentele urmatoare pentru a remedia problemele aparute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Cineva zicea ca cel mai bine este sa critici.Cine a fost nemultumit la anul sau la alte iesiri dinastea sa nu mai vina,sau sa organizeze el.Este la fel ca la o nunta,nu poti sa multumesti pe toata lumea..Toaletele au fost dar mai mult pt barbati -o iei de mot si o zgudui.Pt femei era mai nasol dar se putea rezolva elegant,luai fumeia in masina faceai un off-road pe camp(gen standard)ajungeai intr-un loc mai ferit unde nu te vedea decat baiatul cu parapanta si se rezolva problema,eu unul asa am facut. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL @giorgel Senzatia de morcov adevarat "24 premium" ...o simti cand faci trasul ala pe ud! :ha: Am avut aceasta senzatie in pregatiri cand am avut parte de niste dimineti cetoase sau zile in care a plouat! :grin: ohohooooo, adica morcov tip GOGANU?!?!?!? incep sa reconsider, cam ce ar putea insemna acei celebri "24cm" inscriptionati :ha: :ha: :ha: :ha: or fi cu frunze cu tot, or fi fara :ha: :ha: :ha: asa este, yonutz, chiar m-am mirat si eu de cat de uscat a fost traseul. si mi-as dori sa il incerc si pe ud. trebuie sa ma hotarasc ce aleg, tura cu cristi1 sau "impotmoliada-replay" (deja parca simt cum mai zgandara pe cate cineva sa participe, basca e si moca de data asta :ha: ) (sa nu ma intelegeti gresit, este doar o gluma) vad ca s-au incins un pic spiritele pe aici. eu mi-am spus parerea, nu am participat pt. nici un castig, ci pentru contributia la fondul umanitarei in primul rand, si apoi pt. exercitiul meu. nu am vrut decat sa parcurg traseul fara poticneli, lucru care mi-a reusit, avand in vedere si masina de care dispun, chiar cu un timp frumusel. dar asta este absolut neimportant, NU COMPETITIA in sine a fost scopul. bucuria mea, bucuria sotiei mele (exulta practic), au venit si doi prieteni de-ai nostri, carora le-a placut maxim tot ce au vazut si trait....ne-ati facut sa ne simtim altfel decat cotidian. :bravo Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am uitat sa intreb unde naiba ati gasit marmelada aia neagra ,greu tare se mai ia de pe masinaCred ca din cauza marmeladei nu mi-au cuplat mie mrl-urile la timp. :ha: Am scazut timpul pierdut in marmelada si cred ca iesseam in primi 5,dar este bine si asa pt ca alti au abandonat ca sa nu mai zic de cei rasturnati. La anul eu zic sa organizam si un off-road dinala de supravietuire ,fara mancare si bautura,adik ne hranim cu ce gasim pe teren si apa de pe unde gasim. Atasez si clipul cu evolutia mea ptt ca am vazut ca cel postat anterior nu se deschidehttp://news.bbc.co.uk/go/rss/-/2/hi/default.stm Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am uitat sa intreb unde naiba ati gasit marmelada aia neagra ,greu tare se mai ia de pe masinaCred ca din cauza marmeladei nu mi-au cuplat mie mrl-urile la timp. :ha: Am scazut timpul pierdut in marmelada si cred ca iesseam in primi 5,dar este bine si asa pt ca alti au abandonat ca sa nu mai zic de cei rasturnati. La anul eu zic sa organizam si un off-road dinala de supravietuire ,fara mancare si bautura,adik ne hranim cu ce gasim pe teren si apa de pe unde gasim. Atasez si clipul cu evolutia mea ptt ca am vazut ca cel postat anterior nu se deschidehttp://news.bbc.co.uk/go/rss/-/2/hi/default.stm incercati pe asta. http://news.bbc.co.uk/go/rss/-/2/hi/default.stm Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am inebunit de la vin fiert cred,am dat paste la altceva. [youtube:vrqmqndd] [/youtube:vrqmqndd] Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am inebunit de la vin fiert cred,am dat paste la altceva. am rascolit ceva pe la BBC pe acolo slp , pana la urma m-am lasat pagubas pacat de problema cu MRL-urile - pt. mine e clar: decat automate mai bine AVM-uri manuale, si poti sa mai ai si doua de rezerva si tot nu ajungi la pretul unuia automat. evident, si pe alea poti sa uiti sa le cuplezi :ha: :ha: :ha: dar macar stii ce este altfel, ai evoluat frumos, felicitari. si marmelada aia neagra cred ca era mranitza. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Am dat deja anunt ca imi cumpar mrl-uri.Mai tai din bani de porc ,nu mai imi iau unul de 300 kg iau unul mai mic la 70 kg.La anul va arat eu off-road :ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Cum spunea un nene care se ocupa cu jocurile olimpice "Important e sa participi ...... bravo voua si mai ales bravo scopului pentru care sa tinut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Si inca oarece poze, mult mai putin artistice: http://picasaweb.google.ro/csafta/Impotmoliada13122009# Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Surpriza organizatorilor, l-au chemat si pe Mos Craciun: [youtube:3n0rkmf6] [/youtube:3n0rkmf6] Pun imediat si partea 1 (inca se face upload). Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL [youtube:21q6wsxs] [/youtube:21q6wsxs] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL cel mai bun gratar care l-am papat vreodata (si pap gratare de vreo 20 de ani..) a fost cel facut de Yonutz & gaganu ....(la Comarnic) ....mmmm sunt sigur ca daca se vor ocupa tot ei si de gratar la urmatoarea iesire ... ne trebui aprobarea guvernului pentru participare :h5 :bannana :1 :banana gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 (editat) Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL Domnilor, Cu suma stransa de la prima "iditie" a Impotmoliadei se achizitioneaza in aceasta dimineata, cca 1.5 tone de alimente de baza, alimente care vor face obiectul a aproximativ 140 de pachete ptr familiile nevoiase din zona. Foarte mult ne-a ajutat in aceasta etapa cat si in organizarea Impotmoliadei, Didone (ne-a oferit alimente la pret de prima mana) un om cu un suflet mare si entuziast ca si noi. Sunt mandru si in acelasi timp foarte fericit ca printre noi avem asemenea oameni! Maine se vor distribui in cutii aceste alimente undeva in locatia Glina (la Negrotaurul) vis-a-vis de centrul Massa (unde v-ati intalnit cu GPScu Duminca trecuta), sediul nostru operativ ptr aceasta operatiune! Avem nevoie de 2-3 voluntari ptr a face distributia in cutii a alimentelor respective maine (vineri) in respectiva locatie. Pachetele vor contine atat alimente de baza (zahar, faina, orez, ulei, cozonaci si stafide) cat si pungi cu dulciuri specifice sarbatorilor de iarna(bucuria copiilor) Cei care doresc sa mai faca donatii de produse (alimentare sau nealimentare) sau bani in acest sens sunt rugati sa ne contacteze (0743.122.225 Yonutz) Sambata, de asemenea toti cei care doresc sa ne insoteasca in cele doua comune unde se vor distribui alimentele (Cernica si Fundeni) sunt bineveniti. Ora de plecare va fi 08.30 de la Centrul Massa (pe centura intre Cheiul Dambovitei si groapa de gunoi Glina) Pana acum echipa care va merge sa distribuie alimentele se compune din: -Gaganu -GPScu -Didone -Negrotaurul -Vioturcu -Yonutz -Iulius -Razvanutza Editat Noiembrie 24, 2011 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009 Super competitie, toata lumea s a simtit bine. @evgheny imi cer scuze daca am mers prea tare :h5 (se putea si mai tare :grin: dar datorita masinii noi si cutiei manuale si mainii stangi blege am rulat intregul traseu doar cu viteza nr 2- in plafon ce i drept :grin: ) Am vorbit cu goganu si cu lacrimi in ochi si durere in suflet mi a spus ca nu a participat la acest eveniment pentru ca a vrut sa priveasca de pe margine care este masina suprema alta decat patrolul si daca ea exista(pana la data evenimentului se credea a fi doar un mit :ha: ), nu de alta dar se gandeste sa si achizitioneze si el o masina serioasa :h5 Dupa ce stperfiat a aruncat un ochi pe clasamente : standard 1.PAJERO 2.patrol , open 1.PAJERO 2. PAJERO 3.patrol a schimbat urgent anuntu de pe spate "TRACTEZ TOYOTA" cu unul ceva mai concludent si anume: "DE VANZARE SAU SCHIMB CU PAJERO" :ha: :h5 Fratele goganu :h5 PS: chiar n am nici o poza cu mine + masina de pe traseul de la standard, Flow+pajero argintiu, daca are cineva poze si nu e prea mare deranjul sa le urce aici sau sa puna un link. Multumesc Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009 Fac si eu apel catre toti pozarii...daca are cineva fotografii cu cel mai mic off-roader prezent la adunare..v-a fi recunoscatoare daca le-ati pune pe forum sau eventual pe mail...mi-ar placea sa-i pot arata peste ani..ce facea cand avea doar 10 saptamani. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009 Pai da...sa se vada atarnat in ham in brate la taica-sau,si pe urma sa-l vada atarnat in ham la Patrol-ul rasturnat pe o parte :ha: :ha: :ha: ....ca sa-nvete de mic sa poarte centura in teren.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009 Bine ca a tinut vremea cu noi si s-a putut desfasura actiunea pt ca dc era mai tarziu era cam nasol la cum se prezita situatia acuma si cu siguranta nu se mai strangeau atatea bani. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009 Fac si eu apel catre toti pozarii...daca are cineva fotografii cu cel mai mic off-roader prezent la adunare..v-a fi recunoscatoare daca le-ati pune pe forum sau eventual pe mail...mi-ar placea sa-i pot arata peste ani..ce facea cand avea doar 10 saptamani. Multumesc anticipat! De asta micu este vorba? Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009 Super competitie, toata lumea s a simtit bine. @evgheny imi cer scuze daca am mers prea tare :h5 (se putea si mai tare :grin: dar datorita masinii noi si cutiei manuale si mainii stangi blege am rulat intregul traseu doar cu viteza nr 2- in plafon ce i drept :grin: ) Am vorbit cu goganu si cu lacrimi in ochi si durere in suflet mi a spus ca nu a participat la acest eveniment pentru ca a vrut sa priveasca de pe margine care este masina suprema alta decat patrolul si daca ea exista(pana la data evenimentului se credea a fi doar un mit :ha: ), nu de alta dar se gandeste sa si achizitioneze si el o masina serioasa :h5 Dupa ce stperfiat a aruncat un ochi pe clasamente : standard 1.PAJERO 2.patrol , open 1.PAJERO 2. PAJERO 3.patrol a schimbat urgent anuntu de pe spate "TRACTEZ TOYOTA" cu unul ceva mai concludent si anume: "DE VANZARE SAU SCHIMB CU PAJERO" :ha: :h5 Fratele goganu :h5 da da viteza a 2.....flow....hai si a 3 ce draq:)):)):)):)) si asa zice goganu nu???pacat ca pajero e bun doar la astea ca in teren e praf....asta e ce sa faci....bafta PS: chiar n am nici o poza cu mine + masina de pe traseul de la standard, Flow+pajero argintiu, daca are cineva poze si nu e prea mare deranjul sa le urce aici sau sa puna un link. Multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate