Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL

Acum la Bucuresti a nins ...de fapt ninge si viscoleste in continuare. Sambata vom merge cu pachetele de alimente catre cele doua comune: Cernica si Fundeni! Am fi onorati sa ne insotiti in aceasta actiune! :grin: Am zis si Fundeni? Ah, da ...drumul din Cernica spre Fundeni trece exact pe lnaga trial (o sa avem cronometrele la noi) Cei mai vanosi pot incerca inca o data acel traseu ...de "spatele blocului" la adevarata lui valoare! :grin:

Ora de intalnire ptr Umanitara (scopul ptr care a fost conceput si executat spectacolul de duminica trecuta) este 08.30 la Casa Iacob (intersectia Oltenitei cu centura)!

Bugetul pe care o sa-l cheltuim in acest sens ~ 7.000 RON (suma totala ramasa in urma acelui spectacol)! Suma aceasta nu este finala ...speram maine sa mai "calcam" niste parteneri si prieteni sa colectam "taxa"! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 662
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@Schultz

Timpii eu zic au cam batut! Am ales impreuna un sistem mai complicat cei drept, dar mai greu de fraudat! :grin:

Link spre comentariu

@razvanutza

Da, corect am pus mare accent pe feedback! Si stii de ce: ca am vrut sa vedem daca noi gasca nebuna, "5 capete, 6 pareri" - suntem in stare de ceva.

In mod cert de la baza acestui feedback vom incerca data viitoare sa initiem ceva! Pe de alta parte intreb: cine a zis ca ati fost duminica la un concurs? Exista un clasament in acest sens care sa ateste asa ceva? Ca eu n-am publicat si n-am specificat undeva asa ceva! Duminica trecuta ati fost actori intr-un spectacol umanitar. Cei care au recitat cel mai bine poezia din roti ...au plecat cu tinicheaua acasa! Domnilor, duminica, anul domnului, ziua a 13-a s-au inmanat 13 cupe ...asa a fost sa fie! Sa fie cu noroc ...

Razvane da-i inainte cu tupeu ca zici bine ...deja mi-am luat notite (vb. extrem de serios, nu la misto!!!)

Doua sugestii noi (rugaminte, nu le luati ca si critici :p )

1. Existenta unui responsabil cu pozatul / filmatul, eventual 1-2 aparate care sa filmeze de pe masinile de concurs. Stiu ca numai de asta nu v-a ars, dar avand in vedere ca aveti de gand sa organizati si alte evenimente, cred ca va ajuta foarte mult ca fiecare dintre participanti sa aiba o modalitate sa arate prietenilor cum s-a dat el. Daca fiecare dintre cei 100 de participanti arata la cativa prieteni... Stiu ca s-au facut sute de poze, dar e foarte greu sa cauti acele fotografii care te intereseaza. O poza la intrarea in traseu, una cand esti cu rotile prin aer si una la finish inseamna cateva sute de fotografii care pot fi puse online extrem de usor.

2. Realizarea unei sesiuni de training pentru cei mai putin initiati. Un pliant care sa explice ce presupune concursul respectiv, un loc unde cineva sa-ti explice niste lucruri basic (cand folosesti reductorul, cand dai shpan, cum abordezi coborarea in bot). Sunt sigur ca se vor gasi o multime de offroaderi cu experienta care doresc sa impartaseasca din cunostintele lor. Eu am fost placut suprins de astfel de persoane, inclusiv la evenimentul de duminica.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Hrrr.....hrrrrr.....va vorbeste eu: cu mintea-mi diabolica

5. de rahatul ala de Geu care nu baga caldura de nicio culoare

6. de rahatul ala de Geu (am mai zis?!?!?)

Mah Uomule, daca te uitai in cartulia de folosinta a masini :rules , puteai sa citesti la pagina 27 ca aceasta masina este facuta de Germani pentru Germani.

Ce inseamna asta: Potrivit SI documentarelor de pe Wikipedia :rules , rasa Germanica este o rasa cu sange rece, tip Reptila :rules . Daca le este cald e bine, daca le este rece, tot asa.

De ce nu vezi nici un G in Dubai? Pentru ca nu da caldura :rules ?

De ce au esuat TOATE actele teroriste cu capcana AUTO-BOMBA, in care sa u folosit G-uri in Irak????Pentru ca or inghetat Alahi in ea intre timp.

Caldura nu poate sa aiba culoare :rules !!!

PS.Daca vrei caldura in G, trebuie sa muti levierul de caldura care sta pe portiunea albastra, localizandul pe cea rosie :rules . :g Sfatul asta te costa o bere.

Apropo sfat: pe forumul auto german, intreb dupa serioase incercari esuate, cum se dau jos discurile de frana fata (ruginite) la un Vito si primesc raspuns...: Trebuie sa demontezi etrierele inainte!!!! As fi vrut spontan sa il intreb daca trebe sa dau si roata jos!

:ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

@ravanutza

Asa cum am zis si pe la inceputul topicul ...suntem la inceput si incercam sa facem lucrurile cat mai bine. Ptr asta avem nevoie de parerile voastre. La proaspat incheiata actiune am incercat sa limitam cheltuielile (de aceea materialele au fost limitate ca si cantitate), ptr a avea un fond cat mai mare ptr umanitara! Scopul declarat de altfel al acestei actiuni!

Link spre comentariu

2. Realizarea unei sesiuni de training pentru cei mai putin initiati. Un pliant care sa explice ce presupune concursul respectiv, un loc unde cineva sa-ti explice niste lucruri basic (cand folosesti reductorul, cand dai shpan, cum abordezi coborarea in bot). Sunt sigur ca se vor gasi o multime de offroaderi cu experienta care doresc sa impartaseasca din cunostintele lor. Eu am fost placut suprins de astfel de persoane, inclusiv la evenimentul de duminica.

:ha: :ha: :ha:

Asta e tare! Sa inveti sa conduci masina la fata locului, dupa care direct in 3 roti si spaaan! Cred ca normal pentru persoanele care ar avea nevoie de acel training ar fi sa se documenteze mai intai despre masina pe care o au sub fund, sa iasa mai intai pe la munte pe un forestier, apoi pe la diverse iesiri prietenesti pina isi da seama ca este stapan pe masina si abia mai apoi sa se bage intr-un concurs. Chiar daca e vorba de un trial in spirit de umanitara, concursul a fost pe bune si chiar unul destul de dificil unde daca nu ai experienta si o masina care sa iti ofere siguranta, o poti pati destul de urat.

Vad ca se confirma regula ca cei care nu au habar de sportul asta dau cele mai multe sfaturi de organizare si sunt cei mai vehementi in aprecierile lor :uameni In plus, nu stiu cum se face ca mereu dupa fiecare eveniment reusit se gasesc cativa sa se lege de faptul ca berea nu a fost rece sau micii calzi si sa arunce cu rahat in organizatori.

Cei care mai aveti aprecieri pro sau contra organizarii, va poftesc sa trimiteti pe PM la Yonutz. Cei care mai aveti poze, filme aprecieri ca si PARTICIANTI, va rog sa postati in continuare.

Link spre comentariu

La open au fost aparate de pozat garla, dar la standard nici macar unu.

In zona unde erau mai multe gropi trebuia sa fie un aparat de pozat, acolo cel putin eu am facut cateva salturi, ma rog fara sa vreau ca nu am vazut din cauza vitezei, si cred ca mai multi au reusit asta, in rest nu prea ar fi alceva de comentat organizatorilor, a fost pe cinste duminica.

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

Sarpepem, nu poti obliga pozarul sa pozeze altceva decat i se pare lui interesant.

Iti dau un exemplu de la 'casa mare' : in filmul de la TAT de anul asta nu apar deloc rasturnarea lui Gabi Nicolae sau masina rusilor de la Ladoga. Nici macar nu se pomeneste de povestea de la Open cu Vali Dutu si Drujba tractati o zi intreaga de concurs...

Stiu senzatia ta, ce ai de facut este sa iti aduci tu singur pentru tine "camera crew" :-(

dupa fiecare eveniment reusit se gasesc cativa sa se lege de faptul ca berea nu a fost rece sau micii calzi

Suzuker, literalmente, singurul punct slab la evenimentul asta a fost omul cu micii, care era suparat pe viata ca ii cere lumea mici si ameninta in continuu ca el isi baga picioarele si pleaca acasa :P

Bine, si la cronometru putea fi mai bune, :-D, dar tinand cont ca nu a existat miza...

Link spre comentariu

Era o parere, nu da-ti cu paru acum asa tare :P :p

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

Link spre comentariu

Dedicatie pt domnul Sarpe, pe care il si intreb ceva, ca ma macina o curiozitate: ce faci nene cu atatea antene?!? :P

http://i.imagehost.org/0048/sarpe.jpg

http://i.imagehost.org/0469/sarpe2.jpg

Link spre comentariu

La open au fost aparate de pozat garla, dar la standard nici macar unu.

Sa se stearga pozele de pe forumul ARO (alea preluate de aici fara a pune macar o intrebare), daca nu ai dreptate?

eu sunt hotul de poze .... :p

si daca nu am intrebat ... macar nu am omis sa precizez "sursa" :banana

http://aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=5 ... 6&start=15

Link spre comentariu

Referitor la poze: este foarte corect! Fotograful va imortaliza ceea ce i se pare lui interesant. Cel putin atata vreme cat nu este platit pentru un anumit job. Serpisor, in alta ordine de idei, ia uite, nici macar colegilor "ARO-isti" nu li s-au parut interesanti participantii de la standard. Ce pretentii ai de la ceilalti?

Acum, serios: daca pe forumul ARO s-au preluat fotografii fara permisiune, eu imi cer scuze. Daca considerati, va rog sa-mi spuneti si ma voi ocupa personal ca ele sa fie sterse.

Referitor la organizare, daca-mi permiteti o mica observatie legata de siguranta: sunt de parere ca nu ar fi fost rau sa fie niste cerinte minime referitoare la siguranta (castile, spre exemplu) si la clasa standard. Traseul a permis rularea cu viteze destul de mari. In asemenea conditii, nu este foarte greu ca, la o saritura sa dea careva un cap intr-un stalp, de exemplu.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

Remarca mea nu viza stragerea de fonduri. 10x :bravo pentru initiativa.

In ceea ce priveste faptul ca ne-ati oferit ceva in schimb iarasi este de apreciat. Existau multe alte activitati in aces sens:

1. O demonstratie de offroad facuta in acelasi traseu numai de catre 'meseriasi' (nu e ironie)

2. Un training de offroad - abordare a pantelor, coborare, incrucisare punti, tehnici de troliere. Eu personal as veni oricand la acest tip de activitate.

3. Un concurs in care premiile se trag la sorti. Nu mai aveati probleme de contestatii.

4. 'Licitarea" locului de copilot. Sunt sigur ca multi ar da bani sa vada care e senzatia (chiar si copilot) intr-o masina 4x4.

Voi ati decis sa faceti un concurs. Cu timp, penalizari, clasament si premii. Foarte bine. Dar atunci va asumati si faptul ca sunt unii oameni care (din pasiune, orgoliu, combativitate, frustrare) vor sa nu scrie in dreptul lor abandon sau penalizat sub scuza "atat am putut noi sa facem".

PS. Duminica seara m-am simtit excelent cand am ajuns acasa inghetat, cu pragurile in portbagaj, cu usa indreptata cu ciocanul si cred ca asta conteaza cel mai mult.

Sincer, nu pot sa inteleg asemenea atitudini din partea unor oameni rationali.

Cand crezi ca se mai poate organiza training de offroad la un eveniment care dureaza o zi? Ai impresia ca instruirea in offroad se face in 10 minute dupa care poti sa te dai in campionatul national?

Daca vrei sa te antrenezi pentru asa ceva, solicita din timp acest lucru unor profesionisti in acest domeniu, profesionisti pe care ii gasesti in Cluburile vechi de offroad.

Faza cu premiile trase la sorti chiar nu o inteleg. Ce rost mai are atunci competitia?

Sa iei un copilot intr-o competitie este o mare responsabilitate. Ce faci daca copilotul, spectator neinstruit, in timp ce masina se rastoarna pe o parte, el sta cu cotul afara si ii rupe mana sau chiar mai rau? El nu e instruit ca trebuie sa stea cu mainile in masina si geamul ridicat. Cine raspunde? Iti spune eu. Organizatorii, conform legii vor raspunde penal pentru asta.

Nu mai luati in deradere organizarea unui eveniment.

Ganditi-va ca un anumit numar de oameni, au muncit la greu pt organzarea evenimentului, au indurat frig, oboseala, ruperea masinilor, s-au rupt de la locurile de munca si de langa familii, etc... asta pentru ca voi sa aveti posibilitatea sa va distrati. Aveti impresia ca ei au fost platiti pt asta? Cand vor fi platiti asa cum merita, atunci aveti dreptul sa ii luati la intrebari.

Este o actiune cu scop umanitar.

Daca esti atat de orgolios si vanitos atunci pregateste-te si participa la etape de campionat unde fiecare punct obtinut conteaza si unde ai motiv sa de bati pentru orice avantaj si unde ai tot dreptul sa contesti rezultatele daca consideri ca ai fost nedereptatit..

Daca si la o actiune cu scop umanitar apar asemenea vanitati si orgolii, atunci nu mai stiu ce sa spun.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar parerea mea este sa lasati sa de sfaturi cei care chiar au habar de acest domeniu.

Ma scuzati daca nu am fost suficient de coerent...

Link spre comentariu

@Tarzy si Dan Chiriac: relax, sunt de acord sa apara pozele acolo, doar il intepm un pic pe sarpe sa vad ce zice :grin:

@Watcher: daaaa, cit de tare omul cu micii, mie mi i-a facut cu greu pe "ultimii", dupa care a mai prajit inca o tona de carne. :P Ioaneee, da-ne banii inapoi pe mici ca fu' cruzi bree :ha:

Link spre comentariu

Pai sa incep: una e pt, radio, una era pt. statie si inca una cu magnet tot pt. statie, ca am pus amplificatore si cea dinainte nu mai facea fata si nu pot sa o scot deocamdata ca e prinsa in plafon si intra apa.

Si gata nu mai zic nimic ca vad ca se aprind spiritele :F slp

Link spre comentariu

A....nenea ala mare cu micii? :ha: :ha: Pai vin eu rupt de foame si ii spun: Bre, prajeste-mi si mie 4 mici si o fleica de porc unsuroara, te rog! Eu se uita la mine de parca as fi fost martian si zice: Stai asa, ma, ca mai am comenzi! Eu am zambit si am plecat, dupa care am mancat de la altii :ha: :ha: :ha:

P.S. Multumesc lui dogy si celuilalt participant care mi-au dat sa mananc din portia lor de carnati. Semaca sa stii ca din cauza ca eram unsuros pe maini am apasat aiurea butonul de la cronometru. Nu sunt eu de vina, dogy e! :P

P.S. Razvanutza trebuie sa stii ca intr-un concurs/prieteneasca/betie offroad/trial/demostratie de virtuozitate offroad exista mereu sincope. Eu sunt unul dintre cei mai amri carcotasi, dar lumea de aici, in general, stie ca eu niciodata nu spun decat la misto, sa-i amuz, sa-i fac sa zambeasca etc. Daca "cert" pe cineva, ei bine aia sunt competitorii, nu organizatorii. Uite exemplu: la cupa ORR m-am "suparat" ca n-am iesit pe podium, dar problema mea era cu un alt competitor, worldscape" care a facut traseul "cu elicopterul" si nu pe traseul indicat de organizatori. Ne-am "intepat" un pic si gata. Cand muncesti pana la epuizare doua zile sau o saptamana in traseu de offroad, sincer pt mine nu conteaza cupele, diplomele ....Si ce era sa-i zic eu lui trooper si colegilor care au mai mult offroad in roti decat am eu ani de viata?!? Cand ii vedeam la fel de inghetati, la fel de extenuati ca si mine, cand observam ca fiecare lucru pe care il fac, il fac pt ca noi, aia care ne dadeam, sa fim IN SIGURANTA! Pai se poate carcoti despre orice fel de competitie, de la TATpana la Buzau si de la Cupa Kamikaze pana la Cupa ORR, dar nu asta e ideea.

Referitor ca ai plecat cu pragurile in portbagaj, asta e normal: erau in plus! Trebuia sa iti dea cu virgula la praguri INAINTE de a veni la un trial despe care EU am anuntat ca este dificil! Oricum, sper sa participi alaturi de noi la cat mai multe intalniri si sunt convins ca dupa un an sau doi ai sa fi de acord cu mine! :h5

Link spre comentariu

@suzuker

Da bre, va dam banii inapoi sambata daca veniti la umanitara si daca vreunul dintre voi va mai termina traseul in CONDITIILE ACTUALE! :grin: Eu zic ca daca azi era Duminica trecuta ...va dadeam in loc de tricouri, pampersi! :ha:

Hai bre, ca vad ca nu e nici un amator de senzatii ...care sa vina sambata cu noi!

Va fi umanitara, offroad si ciolan! Nu 2in1 ci 3in1 ... :P

Omul cu micii ... :ha: Da, desi am avut o intelegere cu el (aveam cumparat tot, trebuia doar sa ne pregatesca) organizatorii nu au mancat nimic pana la ora 17.00! :hi A fost unul dintre minusurile actiunii ...Data viitoare - vom organiza personal si aceasta etapa! Cine ne stie ...poate confirma: cu Gaganu si Yonutz nimeni nu moare de foame! :ha: Stapanim arta tuciului si gratarului unde avem centura neagra "trei-patru dani"! :ha:

Link spre comentariu

Vizitator ipman

Eu am fost unul din cei care am facut poze si chiar filmul cu traseul de standard (postat de octaviannus, pilotul masinii), atit cit s-a putut.

In calitate de fotograf vorbind, traseul de standard oferea putine oportunitati, chiar spre deloc. Pur si simplu stateai intr-un cimp in care te batea vintul fotografiind un singur loc. Deci ... pentru un amator era putin atractiv daca nu era platit.

Totusi, daca conditiile de mai sus erau favorabile, se putea pune un trepied si fotografia de la distanta fara riscul de a fi accidentat.

Si despre filmari as putea spune acelasi lucru.

Imi pare rau ca filmul nu a iesit mai bine decit atit pentru ca nu am avut cele necesare montarii camerei solid pe masina.

Si sa nu uit: felicitari organizatorilor! Data viitoare si la mai bine.

Link spre comentariu

Domnilor , inca o data felicitari organizatorilor care au reusit sa faca un eveniment bun si sa si colecteze fonduri , investind munca si resurse proprii .

Insa , reactiile ( chiar si mai putin laudative ) celor care investesc si ei timp sa evalueze evenimentul , ar trebui sa fie foarte folositoare pentru ca insisi organizatorii le-au cerut ! In momentul in care ai 100 de masini si circa 300 -350 oamenila un eveniment e greu sa multumesti pe absolut toata lumea , dar sunt cateva elemente fundamentale care trebuiesc respectate cu strictete :

1. confortul si igiena particcipantilor - vezi subiectele :toalete , cosuri de gunoi , furnizarea de mancare si bautura , curatenie ( nu a zis nimeni ca banchetele din cort aveau 1 cm de praf ingrozitor pe ele ...)

2. corectitudinea sportiva - chiar daca a fost un concurs "semi-regulamentar" participantii NU pot fi dezamagiti sub nici un motiv , fie ca sunt incepatori sau avansati , pentru ca orice cursa inseamna implicare din partea participantilor , mai ales ca in formularul de inscriere s-au enumerat regulile , inclusiv regulamentele , care trebuiesc respectate ( si de catre organizatori si de catre participanti ) . Si nu poti , pur si simplu , sa desconsideri eforturile competitorului .

3. ambianta generala civilizata si siguranta pariticpantilor - aici eu personal eu nu am reprosuri , desi au fost situatii in care publicul parea a fi mult prea aproape de cele 2500 kg de fierotanie care se depalsa in viteza . Deasemenea, faptul ca nu am zarit o ambulanta la fata locului ...poate fi considerat un minus relativ important .

Deci , dragi organizatori , ati vrut feedback , ati primit feedback . Si asta pentru ca toti cei care au fost acolo si v-au trimis feedback au apreciat sincer tot ceea ce s-a intamplat .

A fost un eveniment bun cotat cu nota 8,5 conform chestionarelor ( ziceai 85% Ionutz ? )

Mai este atat de putin pana la nota 10 ... despre asta era vorba aici.

FAIR WINDS !

Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005

Link spre comentariu

:g :g :g

Sunt convins ca Yonutz& Zdrentzele organizatoare si-au insusit toate cele spuse de noi - altfel n-ar fi facut chestionarul de feed-back! - si la editia a II-a vor primi 9,99 !!! (doar nimeni nu-i perfect, nu-i asa?)

Link spre comentariu

@RobertAmbrozie

1.Mesele au fost sterse in acea dimineata ...trebuie insa sa va ganditi la faptul ca ptr a va asigura servicii "5 stars" ar fi trebuit sa angajam personal Asta inseamna minus la bugetul de umanitara ...Si sa punem o taxa de participare MULT mai mare. Si trebuie sa va mai ganditi la un lucru: ati avut adapost, lumina si caldura IN CAMP! In ceea ce priveste toaletele. La data cand teoretic s-au terminat inscrierile eram full pregatiti ptr acele persoane! Intre timp (in ultimele doua zile) nr participantilor s-a dublat ...Ati fi dorit sa incheiem inscrierile si cei care au vrut sa participe dupa acea data sa le zicem pas? Atunci ar fi avut vreun rost sa numim aceasta actiune "umanitara"?

2.Sportivitate in competitii- am precizat de mai multe ori ca nu ati fost prezenti la o competitie sportiva! Ati fost ptr o zi actori in acest spectacol! Nu a existat un clasament in acest sens ci doar o lista cu niste timpi ...atata tot. Va asigur ca dpdv organizatoric ca toti participantii au avut drepturi egale!

3.Personal medical- pe tot parcursul intalnirii a existat un om cu pregatirea necesara (medic la serviciul de ambulanta de urgenta) PLATIT de noi in acest sens. A existat de asemenea si o masina pregatita sa intervina si sa opereze dotata cu semnale luminoase intr-un caz de urgenta si de asemenea o ambulanta full option in Cernica in standby! Faptul ca nu am adus o ambulanta la fata locului - inseamna un plus la bugetul de umanitara! Sa nu credeti ca am neglijat acest aspect

4.La organizare fara catering cu totul au fost cam 14-15 persoane ...si voi ati fost cam 300! Asta inseamna un om la 20 ... :grin: Ca fapt divers fac aceasta precizare!

Pe de alta parte cred ca am reflectat in rezultatul publicat de mine ...exact realitatea din teren!

Acceptam orice fel de critica ... ca sa stim unde/daca am gresit cu ceva!

Link spre comentariu

Domnilor,

Citesc de duminica incoace cu asiduitate un volum impresionant de comentarii in acest topic si poate de aceea mi se pare ca as avea si eu ceva de spus.

Pentru organizatori toata admiratia !

Dar de ce n-au facut sa fie mai cald afara macar cu 2,86 grade C ?

Sigur ca se pot crea conditii mai confortabile dar ne putem imagina cu mare usurinta ce numeroase proteste ar fi daca participarea ar fi scumpa, asa cat sa includa si munca de organizare si plusul de confort dezirabil.

Pentru participanti tot respectul !

De acord, orice activitate cronometrata starneste competitivitatea din om. De aici pana la pasiuni definitive pentru a -i invinge pe cat mai multi si pentru a avea consemnarea publica pozitiva a prestatiei pare sa fie un mare spatiu al exagerarii. Mizele unei competitii profesioniste nu se aplica intr-un concurs la care participam de placere si la care ne calificam doar prin inscriere.

Duminica trecuta la Fundeni a fost un eveniment offroad minunat!

romeo

Link spre comentariu

Referitor ca ai plecat cu pragurile in portbagaj, asta e normal: erau in plus! Trebuia sa iti dea cu virgula la praguri INAINTE de a veni la un trial despe care EU am anuntat ca este dificil! Oricum, sper sa participi alaturi de noi la cat mai multe intalniri si sunt convins ca dupa un an sau doi ai sa fi de acord cu mine! :h5

Asta este si spiritul in care am scris toate comentariile, faptul ca am venit cu pragurile in portbagaj a fost un lucru asumat de la inceput. Nu am avut niciodata pretentia ca am experienta in offroad, de la primul post am spus ca A FOST PRIMA DATA CAND M-AM DAT INTR-UN CONCURS.

Nu inteleg insa de ce sunt atacat ca persoana (inclusiv de Dl. Max) in conditiile in care am enuntat niste IDEI. D-le Max, fara suparare, probabil aveti f. multa experienta in offroad, dar am pretentia ca om de comunicare ca stiu ce inseamna o dezbatere de idei. Iar dv. combateti ideile mele (bune sau proaste) cu argumente ce tin de persoana mea, in conditiile in care nu ma cunoasteti. Nu mi se pare elegant. Puteati sa-mi dati un pm in care sa ma atentionati ca bat campii si nu era nici o suparare.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

@suzuker

Da bre, va dam banii inapoi sambata daca veniti la umanitara si daca vreunul dintre voi va mai termina traseul in CONDITIILE ACTUALE! :grin: Eu zic ca daca azi era Duminica trecuta ...va dadeam in loc de tricouri, pampersi! :ha:

Hai bre, ca vad ca nu e nici un amator de senzatii ...care sa vina sambata cu noi!

ba eu as fi amator, numai ca ne propusesem un traseu pt. sambata, care s-a anulat, cristi1 a reiterat intentia cu alt traseu, si acum oscilez...tre' sa vorbesc cu conducerea... :grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare