Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 662
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009

Foarte frumos Sensei! Eu n-am apucat sa vad live nimic de la OPEN! Filmuletele puse de tine ilustreaza perfect cum s-a dorit sa se parcurga acest trial: cu atentie si ...fara span! :y

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Filmuletele puse de tine ilustreaza perfect cum s-a dorit sa se parcurga acest trial: cu atentie si ...fara span!

Pai atunci nu trebuia tinut timpul, sau nu trebuia facuta premierea dupa timp :ih

Link spre comentariu

Avand in vedere ca jumatate din cupe de la fiecare categorie s-a dat "pe spaga" ...cred ca s-a pastrat "reteta prietenestii"!

Faptul ca ati fost indrumati catre atentie si exploatarea la maxim al capacitatilor "la covrig" ...

Pe de alta parte toti am castigat cate ceva: experienta, avand ambitia de a termina acest traseu, multumirea sufleteasca ca ati putut genera o umanitara de asemenea proportii, intalnirea cu prieteni si oameni noi din miscare ...etc

Link spre comentariu

Urmariti cu atentie filmuletul si sa vedeti ca GAGANUL se tine de cuvant

8P1cWw8I3Kg

Mi-am luat PATROL ...2005 lung de familie ,ca de teren am TOYOTA :banana

Sa va vaz eu PATROLISTILOR daca va luati TOYOTE :jp1

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Deci acum inteleg cum s-au dat cupele la OPEN ... Si inteleg faptul ca n-ai avut timp de noi ca iti numarai banii luati de pe locurile 1-4!

Uite cum fac banii unii din umanitare ...

In calitate de Nissanist promit solemn ...ca la urmatoarea umanitara imi iau si eu cel putin o Toyota ... Facem cu 12 cupe/categorie! Ca vreau HDJ-uri!

PS- sa nu cumva sa credeti ca v-ati rupt masinile degeaba! Ptr Gaganu ...e baiat sufletist si merita!

PPS - a intrat si el in randul oamenilor fiind mandru posesor de MASINA!

Link spre comentariu

Deci acum inteleg cum s-au dat cupele la OPEN ... Si inteleg faptul ca n-ai avut timp de noi ca iti numarai banii luati de pe locurile 1-4!

Uite cum fac banii unii din umanitare ...

In calitate de Nissanist promit solemn ...ca la urmatoarea umanitara imi iau si eu cel putin o Toyota ... Facem cu 12 cupe/categorie! Ca vreau HDJ-uri!

PS- sa nu cumva sa credeti ca v-ati rupt masinile degeaba! Ptr Gaganu ...e baiat sufletist si merita!

PPS - a intrat si el in randul oamenilor fiind mandru posesor de MASINA!

Bine ma Yonutz dai din casa,intradevar sint mandru posesor de Nissan masina de familie :bannana

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

Nu dau bre din casa ...dar partea noastra unde e? N-am vb ca facem jumi-juma in 10? Calicule!

Link spre comentariu

...si uite asa Gagane, maine in loc sa te astept cu cafeaua te astept cu una de juma' de litru plina cu benzina cu o carpa-n bot si cu o bricheta in mana cealalta! Ca deh experienta in "combustii spontane necontrolate" stii ca am!

:ha: Buna, buna asta Yoane! Respect!

Bravo Zdrentzelor! Felicitari pentru idee si dorinta de a o duce pana la capat! Gagane, tu sa te apuci de poze, tata! Esti mai bun decat pilot in offroad!:ha

Petre, ce i-ai zis-o!!! :ha:

Lasa Razvanutza ca am gasit eu filmuletzu`, ca tu la cate ai pe cap... :ha:

sX0s3eZIFGw

si continuarea filmata tot de tine :)))

AmiS9n-lcGo

si inca odata :) sa vada si Gaganu cum urca un Nissan Patrol :) doar cu blocant spate, nu ca Toyota lui cu 1000 de blocante si care nu a reusit sa urce panta asta nici pana la jumate :))) Nah, ca i-am zis-o :) ca ne-a provocat pe noi astia cu MASINI, adica NISSAN PATROL, YOANEEE, SUSTINE-MAAAA chiar daca stiu ca ti-e cel mai bun prieten :))) GAGANEEEE, NISSAN RUUUUULZ!!! :)))

J0fVAK3nUAI

Editat de Tractozaur
special pt.gaganu :)
Link spre comentariu

Reapar si eu pe forum:

Zdrentelor, va felicit inca o data pentru ca ati facut o super treaba. Invidiosii care vor linie calda, cosuri de gunoi escamotabile si tutorial 4x4 cu manual tradus in trei limbi de circulatie le recomand o noapte in casele in care ati dus voi o tona jumate de alimente.

Da, a fost un o actiune umanitara unde din pacate unii au venit ca la concursul de imbrancit pe scari, uitand scopul evenimentului.

Cateva recomandari pentru Yonutz si zdrentele:

1. Data viitoare nu mai faceti tricouri. Stiu ca sunt frumoase si o aminitre placuta, dar de pilda al meu zace prin masina, ma puteam lipsi de el pentru cateva kilograme de alimente cumparate in plus.

2. Taxa de participare sa fie minim 150 ron (adica deschisa la infinit). Poate unii ar fi dat mai mult. Nu stii de unde sare iepurele umanitar.

3. La editia viitoare nu ar strica sa faceti si o colecta de haine si mai ales incaltaminte pentru amaratii la care ati fost. Eu (si cu siguranta si altii) m-as fi lipsit de cateva perechi de incaltaminte inca bune, dar pe care sigur le tinem prin lazile din hol de pe acasa.

4. Chemati si presa, cred ca evenimentul nostru a avut o acoperire mediatica minima. In vreme ce daca o vedeta ar fi strans 1/10 din cat au strans Zdrentele, cu siguranta gemeau Antenele si Pro-ul de minute de emisie pentru vreo fufa cu ate in fund pe scena.

Parerea mea!

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

si inca odata :) sa vada si Gaganu cum urca un Nissan Patrol :) doar cu blocant spate, nu ca Toyota lui cu 1000 de blocante si care nu a reusit sa urce panta asta nici pana la jumate :))) Nah, ca i-am zis-o :) ca ne-a provocat pe noi astia cu MASINI, adica NISSAN PATROL, YOANEEE, SUSTINE-MAAAA chiar daca stiu ca ti-e cel mai bun prieten :))) GAGANEEEE, NISSAN RUUUUULZ!!! :)))

TRACTOZURE tu ai iesit din conpetitie din prima gropa ai stat mai mult de 10 minute :ha:

vezi ca traseul era pe unde am mers eu tu ai mai taiat ceva din el ,pana una alta atia cu gura mare mergeti pe urme de toyota :ha: dar nu pana la capat ca erau prea multi morcovi :ha:si nu mai aveau loc ,sa nu mai zic ca tea luat fomea instantaneu cand ai vazut inclinati laterale

ps : tractozure ti-am spus eu, cum ajungi la calculator prinzi curaj ,

ai urmarit si tu filmul cum a trecut toyota unde tu ai stat 20 minute :ha:

ps. tractozaure si mai lasa picioru ala de pe frana ca era sa te rastorni

Editat de gaganul

MITSUBISHI DE FAMILIE

Link spre comentariu

@Paragusul

1. Ne-am gandit ca e bine ca acest eveniment sa ramana in memoria participantilor printr-un tricou de buna calitate ...si acest nume "Impotmoliada" sa nu se uite curand ...brodandu-l pe spatele lor

2. Ne-am gandit sa facem un evenimend deschis, atat oamenilor cu stare cat si oamenilor cu posibilitati materiale limitate ... fiind foarte cunoscut faptul ca multi dintre noi nu stau chiar pe roze cu banii.

3. S-au colectat si ceva haine ...in momentul in care am zis "Umanitara" in contextul acestui eveniment acceptandu-se orice fel de participare fizica si materiala.

4.Au fost scrisori de intentie cu material foto catre toti factorii media (peste 10 televiziuni si cel putin 5 trusturi de presa). Doi dintre ei au confirmat 100% prezenta chiar cu 2 zile inainte de eveniment (TVR-ul si Antena1) si nu au ajuns. Faptul ca au ales "politica" in locul evenimenului nostru ne va face pe viitor in contextul in care vom fi "ceata organizata" sa punem si pe hartie intelegeri in acest sens!

Noi nu suntem vedete, nu suntem persoane publice ... Ne dorim a fi persoane dintre voi, obisnuite. Faptul ca s-a reusit un eveniment asa cum a fost asta si or sa mai fie si altel se datoreaza exclusiv VOUA ca ati dat curs invitatiei noastre si ca ATI CREZUT alaturi de noi in acest VIS.

Link spre comentariu

Asta e filmuletul in care Gaganul intra in traseu. Cu atatea filmulete, a scapat de la incarcat.

UKMQ3WMp1WQ

Si sacrificiul extrem al cameramanului ,bravo Razvanuta ,urmariti filmuletu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Yonutze, Gaganule, GPscule, Negrotaure, adica Zdrentes Team, :1 inca odata si Craciun Fericit va doresc alaturi de cei dragi!

Al vostru,

Off-Road Runner (pentru voi, intotdeauna, Tractozauru` :grin: )

Link spre comentariu

Pai ce faceti oameni buni ...ati dat spaga sa castigati si voi ceva (o cupa) si acu ma lasati cu tinikelele pe masa?

Deci urmatorii sunt rugati sa ia legatura cu noi ...sa nu le trimit eu Politia, Salvarea sau Pompierii cu cupele catre ei!

Mr. Dom' Semaca ...

Mr. Severtoyota ...

Mr. Rotty ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare