Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impotmoliada – Trial-13.12.2009, Umanitara-19.12.2009

Yonutz
 Share

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Impotmoliada – trial 13.12.2009, Frunzanesti-Fundeni CL

deci unde se achita taxa?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Inscrierea pe forum: participant / categorie prin plata unui avans de 50RON/masina in contul ION TUDOR CLAUDIU RO17 RZBR 0000 0600 1212 9258 Raiffeisen Bank Popesti Leordeni Specificati va rog un nick de pe forum la descriere operatie sa va putem identifica!

[/size]

deci unde se achita taxa?

Aici :h5

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Imi spune si mie cineva unde e mai exact Frunzanesti, ca pe gps imi arata doar fundeni si cam atat :P :P :P slp

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Imi spune si mie cineva unde e mai exact Frunzanesti, ca pe gps imi arata doar fundeni si cam atat :P :P :P slp

cernica -tanganu -fundeni frunzanesti

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Comuna Fundeni a luat fiinta din satele numite Fundeni si Frunzanesti. Satul Fundeni (fosta mosie a comisului Mihai Cioranu) e jumatatea de nord a comunei iar Frunzanesti (fosta mosie a logofatului Radu Dudescu) e jumatatea de sud.

Dpdv administrativ exista doar comuna Fundeni - asta e cea care apare pe harta/gps. Nu cauta Frunzanesti ca nu exista pe harta.

Multumesc Fender, acum m-am lamurit, pe harta gps cand am cautat nu imi gasea decat fundeni

Si m-a inscriu si eu la standard, sarpe si copilot arabul, zilele astea o sa fac si plata.

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

prin prezenta se inscrie una bucata patrol care poate open, cu sofer care nu stie nici standard. se poate alege la fata locului?

achitat integral, acum 5 minute.

giorgel+copilot, M+S

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

se mai inscrie un samurai ....

bolek + corina - standard

multumesc

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

prin prezenta se inscrie una bucata patrol care poate open, cu sofer care nu stie nici standard. se poate alege la fata locului?

giorgel+copilot, M+S

Da se poate alege unde te poti da si la fata locului :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

giorgel+copilot, M+S

@giorgel, cu masina ta s-a facut "openul" asa ca nu ai de ce sa te temi, stie drumul! :h5

Cu amabilitatea unor baieti cu paru' cret pe alocuri presarat cu chelii, borcanati dupa view ... avem si un "cap de creta" la evenimentul nostru ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

giorgel+copilot, M+S

@giorgel, cu masina ta s-a facut "openul" asa ca nu ai de ce sa te temi, stie drumul! :h5

eu sunt convins ca ea stie, petre, numa' ca am eu grija sa o incurc.... :grin: vezi filmuletele de pe Grohotis, puse de cristi 1.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Si inca o victima a traseului NISSAN de data asta :grin:

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0235Large.jpg

Si ceva poze din traseu :h5 incepe numerotarea inversa :banana

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0334Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0335Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0437Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0371Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0373Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0382Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0383Large.jpg

http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0480Large.jpg

MITSUBISHI DE FAMILIE

Cica voi v-ati dus sa remapati traseul de standard! :ha: :uameni GPScule ...iti spune ceva vb asta: "SECURITY BOY" in parcare!??? :ha: Ti-am pregatit deja vesta ... :P Gagane, zdreantza batrana, instigatoare si perversa ... nu mai induce lumea in eroare si oroare cu pozele alea! slp Alea sunt pozele din tribuna! :grin: Adica asa patesc aia care nu se dau ... :grin: De fapt GPScu e atat de puternic incat si-a scos bara de directie si si-a indoit-o in fata voastra! Si vedeti ca nu i se rupe? :ha: Si are mai mult de 24cm? :ha: Si Nissanul poa' sa mearga si fara??

Ma inscriu cu doua ARO la clasa standard dintre care nu o sa vin cu nici unul, pentru ca unul (TOS - cel cu care am fost la Covasna) va ajunge la un prieten in Iasi iar celalalt (adica bestia kaki Proiect 243) nu este gata si nu functioneaza. :grin:

Deci m-am impotmolit din start, dar sper sa va distrati! Maine fac transferul ca astazi este zi libera la banci.

Deoarece nu am putut sa particip la Covasna decat ca spectator in ultima zi ,ma inscriu si eu mai ales ca are si scop umanitar.Revin cu o confirmare de plata.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Acu, dupa imbatarea si dezbatarea de la Covasna si iar imbatarea Zdrentzelor ofticoase care au ramas acasa...dezbatarea noua probabil maine, daca nu vom mai gasi nimic de baut :ha: ajunsi deja pe ultima suta... de alcool ... :ha:

Ma uit pe starea vremii si lucrurile se indreapta spre normal ...adica putin haos ...si mocirloc pe spranceana (o saptamana ploioasa inainte de eveniment) ...adica o impotmoliada veritabila!

Rugaminte - maine o sa incropesc lista actualizata. Gaganu mi-a lasat pe mana contul sa verificam ce si cum! Au venit f multe sume fara adrisant ...V-as ruga ca de maine cine nu se vede pe lista si sumele date avans sau nu corespund sa ne contacteze ptr a putea avea o evidenta corecta!

achitat avansul acum 1 minut :grin:

2 tricoaie: 1L sau M + 1XL

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use