davidco_m Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Re: Amarok colegule Optimus Sa stii ca nu am scris cu rautate cele de mai sus dar trebuie tinut cont de acele lucruri.Nu mi se pare normal sa vorbesca cineva (de rau non stop)doar din auzite .Sunt colegi de pe forum care au condus masina si pot sa-si dea si ei cu parerea daca vor (sunt si cu Hilux intre ei) dar vad ca se abtin.Sunt kituri de inaltare si pentru Amarok pe care intra 33 si alte cele dar din pacate costa.Poti schimba si ambreiajul cu HD daca ai ganduri criminale cu masina. Pana la urma piata o face cumparatorul (cererea)indiferent de domeniu. Despre optionale si nivele de echipare ,suspensie,4x4 sau 4Motion,automata sau manuala,reductor sau nu,blocant central sau nu,diferential blocabil pentru puntea spate,nu are rost sa deschid subiectul pentru ca se vede ca nu am cu cine purta discutia (legat de Amarok pentru ca nu cunosti masina si tot ce tine de ea) fara suparare,inca o data repet ca nu vreau sa para postare agresiva sau rautacioasa. Si eu am Grand Vitara dar nu ma apuc sa vorbesc ca Feoza este naspa sau ca Patroalele sunt nasoale si grele . I-mi doresc sa conduci un Amarok cu MT-uri macar,reductor si diferential spate blocabil .Unde merge Toyota Hilux merge si Amarok,poate si invers,conditia sa fie ambele cu acelasi nivel de echipare. ''invingeti-va teama '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcosmin Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Re: Amarok Threadu-ul asta e genul "Vandam versus Cichicean". Ca are o fiabilitate execrabila si " cum o trage o remorca pe transalpina... Eu nu inteleg cum va dati cu parerea despre un lucru pe care nu l-ati condus? Cat despre fiabilitate, hai sa fim seriosi ca nici japonatele nu mai sunt ce au fost odata. Pana la urma, Amarok-ul are reductii f bune si cred ca comparativ cu pickupurile din ce ofera concurenta, e o optiune interesanta. Aa, ca unii suntem fani japonate, altii nemtesti, altii Duster, asta e cu totul altceva. Stiti cum e vorba aia, masina ta e masina cea mai buna, cea mai potenta, cea mai cea. Sanatate si motorina sa aveti sa le hartaniti ca lumea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutlupu Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Re: Amarok Nu stiu cine isi da cu parerea fara sa o fi condus, eu am condus-o, nu a murit in bratele mele dar a gafait rau. Iar de mers o merge ea saraca pe unde merg si altele ca ea cu aceeasi echipare, dar nu mult ca se imbolnaveste rapid. Si sunt curios cati din cei ce o ridica in slavi pe aici ati condus-o in offroad, sau o aveti acasa in curte si cam cat stiti ce spun in service despre ea mecanicii ce o repara, nu agentii de vanzari sau prietenii vostri softisti ce o conduc. Sunt absolut de acord ca toate masinile sunt mai proaste pe zi ce trece, mai fragile, mai pline de electronica, mai stricacioase dar imi mentin parerea ca masina asta e facuta pentru a fi luata ce cei ce nu stiu sa faca cu banii. danutlupu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidco_m Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Re: Amarok Am condus Amarokul peste tot :padure,noroi,teste comparative etc,am fost vanzator si pasionat de 4X4 asa ca am fost interesat sa invat si sa testez.Am prieteni fosti clienti care trag de masina la padure si nu au probleme inca ,dar nu au gume de fabrica pe ea :wink: .Pentru multa lume este masina ideala doar ca pe sosea are nevoie de mai multa putere (pentru unii care au si E class si X6 in curte) ,in rest majoritatea la care am vandut eu sunt EXTREM de multumiti.Ca mai miroase putin ambreiajul sau TC-ul este alta poveste. Nu mai vand masini de mult timp dar ma deranjeaza vorbele aiurea . ''invingeti-va teama '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusradovici Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Re: Amarok tot respectul pentru cei care conduc masini de off road si pentru cei care cred ca au asa ceva...dar Amarokul si toate pick-upurile pentru EU si SUA nu sunt masini de off road oricare ar fi ele, inca se mai fac masini adevarate dar nu pentru noi ca doar iubim designul nu cum si din ce e facuta masina, cei drept nu mai sunt masini care sa fie facute pentru tavaleala de aceea lumea se indreapta catre Pick-up.Trebuie sa te gandesti de ce au pus motorul de 2l,cel putin eu cred ca odata cu un motor mai mare trebuiau si restu marite si asta costa iar concurenta e mare! Eu cam asa vad un pick-up adevarat model nou asa de taran ca mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
danutlupu Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Re: Amarok Ca mai miroase putin ambreiajul sau TC-ul este alta poveste. Da chiar ce e asa rau sa-ti puta ambreiajul a incins ? Oricum nu-i bai mare, se rezolva cu un odorizant puternic:ga. danutlupu@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 (edited) Re: Amarok @davidco_m: Repet ce am mai scris undeva mai sus: nu am nimic cu Amarokul, sa fie el sanatos, sa-l cumpere cine vrea. Doar sa o mai lase marketingul mai usor, ca macane. Eu nu zic ca nu are cateva avantaje peste concurenta, gen: design beton, motor mic = impozit mic, consum bun (cu siguranta goala si pe asfalt), bena mai mare cu cativa cm (nu conteaza ca e degeaba mai mare pentru ca nu poate cara cu motorul ala), multe "optionale", etc... dar pentru un pick-up astea nu sunt avantaje reale. In fine, pentru cine prefera avantajele Amarokului, e foarte bine, sa fie sanatosi si ei. Dar marketingul sa zica pentru ce e mai avantajoasa masina asta, si atat, nu ca e mai buna in general, pe baza unor criterii care nu au relevanta in aceasta clasa de autovehicule. Poate ca suntem cu totii subiectivi... intr-un fel se vede un motor de 2.0 dpdv al cuiva care foloseste un 1.6, si altfel se vede un 2.0 dpdv al cuiva care foloseste un 2.5 sau 3.0... Sper ca acum mi-am facut mai bine inteleasa opinia mea. Si nu e doar despre Amarok, mai sunt si alte exemple de acest gen. De vina este consumerismul asta aberant, dar care nu ar fi avut succes daca clientii ar fi fost mai inteligenti si ar fi refuzat mizeriile bagate sub nas de producatori, chiar si asa frumos ambalate si laudate. Edited January 15, 2015 by Optimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Re: Amarok Strict legat de " ce poate Amarok " , majoritatea " contestatarilor " ii recunosc abilitatile si performantele date de controlul tractiunii care pare sa fie cel mai bun din bransa. Despre confort , la fel , este de departe cel mai comod si mai accesorizat pickup. Nu la aceste capitole exista dubii . Dubii exista la fiabilitatea solutiilor tehnice propuse de Amarok si la motorizare . Cand esti plin de noroi pana sub caciula , te cam doare in basca de calitatea materialelor din interiorul Amarokului . Ai vrea doar sa te tina ambreiajul pana iesi pe un drum mai tare :grin: . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufasa Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Re: Amarok Daca administratorii citesc acest post, sugerez lansarea unui capitol separat dedicat VW Amarok. Este singurul pickup (clasa de masini care acapareaza tot mai mult segmentul 4x4 utilitar) care nu are capitol separat, desi in reviewurile si testele comparative facute se claseaza foarte bine. Au trecut deja 5 ani de la lansare si cred ca e timpul. De altfel este singurul 4x4 cu exceptia SUVurilor care nu are capitol separat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Re: Amarok Daca administratorii citesc acest post, sugerez lansarea unui capitol separat dedicat VW Amarok. Este singurul pickup (clasa de masini care acapareaza tot mai mult segmentul 4x4 utilitar) care nu are capitol separat, desi in reviewurile si testele comparative facute se claseaza foarte bine. Au trecut deja 5 ani de la lansare si cred ca e timpul. De altfel este singurul 4x4 cu exceptia SUVurilor care nu are capitol separat. In momentul in care numarul de utilizatori ai acestui model, (evident utilizatori inscrisi pe acest forum), va fi suficient de mare incat sa justifice aceasta, si acest model va beneficia de o sectiune separata:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufasa Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Re: Amarok In momentul in care numarul de utilizatori ai acestui model, (evident utilizatori inscrisi pe acest forum), va fi suficient de mare incat sa justifice aceasta, si acest model va beneficia de o sectiune separata:wink: Cu tot respectul, dar nu inteleg. Exista o evidenta cati membri ai acestui forum utilizeaza un Amarok ? Deoarece pe strada sunt mai multe Amarokuri decat Luazuri, Daihatsuri sau Lada Niva. In momentul de fata modelul are 5 ani si este evident un membru important al familiei pickupurilor. Personal cred ca trebuie facut capitol separat fiecarui model care apare, cand apare (asa cum sugera si cel care a deschis aceasta sectiune acum 5 ani) ca obiectivitate, nu trebuind "sa se califice". Nu vreau sa intru in polemica, pledez doar pentru obiectivitate. Seara buna si s-auzim numai de bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Re: Amarok acum intreb si eu....cati membrii ai forumului utilizeaza Amarok-ul in teren si cati utilizeaza Niva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcosmin Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Re: Amarok Aoleu.. asa-i... toti membrii forum-ului, dar absolut toti utilizam masinile in "teren"... :uameni Daca am un 4x4, suv, pickup si nu il bag la "offroad" ci doar ocazional ies pe un traseu usor sa zicem, asta inseamna ca nu fac partea din randul posesorilor de vehicule 4x4? Colegul de mai sus are perfecta dreptate din prisma obiectivitatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Re: Amarok ... are 5 ani si este evident un membru important al familiei pickupurilor... Adica e pe la grupa mijlocie... deci mai are de crescut. Cand o sa vad pe strada atatea Amarashtoace cate Hiluxuri, L200uri, Navare si alti "membrii cu adevarat importanti", atunci mai putem vorbi de "familie". Cred ca obiectivismul le lipseste altora... :grin: As vrea sa vad macar 10 posesori de Amarashtok aici pe forum, ca-si prezinta masina, modificarile, si aventurile cu ea. Dar nu alea din service-uri... :ha: Iar va suparati unii pe mine daca va recomand sa nu mai cititi reviste auto germane... :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSGauto.ro Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Re: Amarok adica e pe la grupa mijlocie... Deci mai are de crescut. Cand o sa vad pe strada atatea amarashtoace cate hiluxuri, l200uri, navare si alti "membrii cu adevarat importanti", atunci mai putem vorbi de "familie". Cred ca obiectivismul le lipseste altora... :grin: As vrea sa vad macar 10 posesori de amarashtok aici pe forum, ca-si prezinta masina, modificarile, si aventurile cu ea. Dar nu alea din service-uri... :ha: Iar va suparati unii pe mine daca va recomand sa nu mai cititi reviste auto germane... :ha: rautaciosu-le !!! ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufasa Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Re: Amarok Probabil ca mai multe Nive, nu stiu, dar cat merg eu n-am vazut Rav4 sau XTrail in teren desi au sectiuni separate. Sau or fi si astea mai "tari"ca Amarokul ? Nu cred ca are importanta nr. de masini din teren pe de-o parte, iar pe de alta aici nu vorbim doar de teren. Mea culpa daca forumul este exclusiv off-road si nu 4x4 (adica on + off-road) cum am inteles cand am aderat. Daca suv-urile (cayene, Q7, X5) care au zero legatura cu off-roadul pot sa inteleg ca le lasati la gramada datorita afinitatilor pe care moderatorii sau unii membri le au pentru off-road, cu cele care chiar pot face fata onorabil intr-un off-road "amatoricesc" de ce nu sunteti obiectivi ? BTW, in situatia asta e si Touaregul daca nu stiati (afirm eu inaintea voastra, da sunt fan VAG). Cu 2 diferentiale, reductor si MT-uri poate sa faca mult mai multe decat multe japoneze .... Si inca ceva : anul acesta apare noul Discovery Sport. La el cat va fi perioada de calificare ? Mi se pare penibil. De fapt intrevad o rautate copilareasca. Ca in clasa a 3-a cand venea un nou coleg...greu de acceptat. Mai ales ca indrazneste sa nu fie japonez, ci auzi tu...german...cine a mai pomenit (noroc ca mai exista si G-ul)! Mai bine-l tratam cu indiferenta. Si cine citeste materiale si teste comparative ale ''agenturilor straine" (nu germane ca nu cunosc limba), fara a ne crede pe noi e treaba lui. Pun aici unul luat la intamplare : http://www.dailymotion.com/video/x1u2zkv_clash-of-the-titans-volkswagen-amarok-vs-toyota-hilux_tech[/color]. Grupa mijlocie ...?! Fratilor probati-l si apoi dati-va cu parerea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) Re: Amarok Touaregul daca nu stiati (afirm eu inaintea voastra, da sunt fan VAG). Cu 2 diferentiale, reductor si MT-uri poate sa faca mult mai multe decat multe japoneze .... L.E. Retrag cele scrise, nu are sens. Dar ....tot intreb ceva...Pe forumul asta (si nu numai) sunt si oameni cu bani. Si aia prefera sa mearga intr-o japoneza sau americana ... la ei nu a ajuns inca "fiabilitatea germana" ... legenda celor 200.000km pana la terminarea rodajului...bla bla bla...tot ignoranti si astia ??? Edited January 21, 2015 by Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Re: Amarok Probabil ca mai multe Nive, nu stiu, dar cat merg eu n-am vazut Rav4 sau XTrail in teren desi au sectiuni separate. Sau or fi si astea mai "tari"ca Amarokul ? Vad ca nu vrei sa intelegi ideea pe care am incercat sa o expun. Poate nu am stiut eu sa ma fac inteles:old Deci: In primul rand, in ce priveste Amarok, discutiile de pana acum s-ar putea rezuma la doua replici: "A mea e mai mare!" si "Ba p-a matii" (Majoritatea celor care au testat-o (fara sa o cumpere) au ramas nemultumiti de multe aspecte in ce priveste acest model - nu e cazul sa enumar eu nemultumirile lor aici, poti sa te edifici si singur citind cele cateva topicuri care au ca subiect Amarok-ul; Ca o parere personala: majoritatea celor care o lauda, sunt sau au fost dealeri ai VAG) In al doilea rand: Niva, Rav4 sau XTrail (ca sa ma rezum la cele enumerate de tine), au utilizatori (posesori) care si-au prezentat aici masinile, au cerut ajutorul cand s-au confruntat cu probleme si au prezentat rezolvarile acelor probleme! In ce priveste Amarok, nici macar un singur proprietar nu a gasit de cuviinta sa deschida un topic dedicat masinii lui, buna sau proasta, asa cum e; fie ca o utilizeaza pentru mers la mall, fie ca merge cu ea pe munte. Iar faptul ca Amarok nu are o sectiune speciala este rezultatul acestui lucru. Sper ca de data asta m-am facut inteles:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Re: Amarok https://www.youtube.com/watch?v=31YdRJSPvys = [postul este doar o satira, si poate fi sters daca e prea off topic]. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Re: Amarok @mufasa.....mare dreptate....Touareg-ul face mult mai mult in teren ca o japoneza....Subaru....Honda.... daca-l arunci in teren impreuna cu un Patrol sau un LandCruiser...s-ar putea sa nu mai fie asa bun:grin: in alta ordine de idei...am cumparat niste LC de la o firma din Buc...oamenii au schimbat flota de japoneze cu Amarok-uri...de curiozitate i-am intrebat pe cei care lucrau cu ele ...cum sunt raspunsul a fost urmatorul....plm...erau mai bune alea vechi firma respectiva avea sediul in parcul Semanatoarea si se ocupau cu ceva constructii de antene GSM... oamenii trageau de ele si in teren si pe asfalt...dar deja incepusera sa fie satui de vizite la service :grin: sa mai spun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) Re: Amarok Eu nu am nimic cu masina asta . Chiar cred ca are unele dotari OK , care ar putea imbunatatii viata unui posesor obisnuit de pickup . Insa , la modul la care este promovat de producatorii lui , zici ca este un Chuck Norris al pickupurilor .:grin: Mufasa , crede-ma ca nu este vorba despre vreo rautate sau vreo afinitate a moderatorilor cu alte marci. Este un forum pentru 4x4 si sunt binevenite toate informatiile reale si coerente despre aceste masini. Intrucat nu au aparut destul de multi posesori care sa le aduca in discutie virtutile si problemele , in acest moment nu s-a considerat util , pentru ca nu ar aduce informatie suplimentara . Cu siguranta ca atunci cand numarul de utilizatori va fi destul de mare si informatiile despre masina vor fi destul de multe , moderatorii vor aduna toate topicurile imprastiate si le vor dedica o sectiune speciala. ASta se poate intampla si maine sau se poate intampla peste un an . Totul este in functie de interesul utilizatorilor si de numarul csi calitate informatiilor despre masina. Daca doresti , poti deschide un topic ( desi mai sunt cateva ) , insa cu informatie reala , din teren , nu cu promovarile producatorilor . Nu stiu daca ai remarcat , dar aici ne unesc mai mult problemele de care ne lovim cu masinile noastre decat promovarea vreunei anume marci . Majoritatea userilor au avut mai multe masini 4x4 si le-au schimbat treptat , dupa ce au invatat si au vazut in teren limitarile si calitatilor altor masini . Edited January 21, 2015 by FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidco_m Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: Amarok Buna ziua Daca masina ar fi avut o sectiune separata le era mai usor posesorilor sa scrie ceva despre masina.La fel putea pune si eu tone de informatii despre masina cand am avut acces la ele ca sa citeasca toata lumea inclusiv cei care ajung pe forum intamplator in cautarea de informatii (la trafic se pun si aceia). In principiu masina este laudata de fani sau fosti dealeri VAG pentru ca ei cunosc mai bine masina!!!si datele tehnice. Am scris in diverse postari informatii utile si foarte importante care pot fi gasite destul de greu de un neinitiat al cautarii pe forum. Am mai scris faptul ca Amarok se poate modifica si el dar destul de scump momentan,la fel cum sunt ,multe masini de pe forum-modificate cate putin- .Incercati sa va bagati la off road cu ele stok. Sunt destule filmulete din care se pot trage concluzii ,nu trebuie sa citesti prea multe articole 'sponsorizate' daca stii la ce sa te uiti. ''invingeti-va teama '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Re: Amarok Masina aceasta seamana cu un luptator de top care nu se lupta niciodata dar care vorbeste mult despre lupte si se asteapta sa il priveasca lumea cu respect. O fi bun , nu o fi bun . Pana cand oamenii nu isi cumpara si nu il supun la cazne , care cazne sa fie filmate si postate , sa vada si altii ce poate sa faca si cat poate sa suporte , nu cred ca va capata foarte mult respect in bransa. Pana acum s-au auzit lucruri bune de la producator si lucruri nu tocmai nemaipomenite de la utilizatori . Cei care simpatizeaza modelul ,sa isi cumpere ,si sa il utilizeze si sa ne arate si noua ce virtuti are. Si daca chiar are , sunt convins ca va fi privit ca un adevarat luptator de competitie. Mie mi se pare corect sa existe dubii , nu neaparat raportat la model , cat legat de producator. VAG a vandut mult in ultimii ani dar a si produs multe chifle. Eu sunt o victima ( la propriu ) a concernului VAG , care mi-a vandut o masina care m-a secat de bani . O masina slaba , cu multe probleme de proiectare si si mai multe de fiabilitate , cu o garantie nerespectata si cu un numar mare de etichete " asta e problema lor " puse de mecanicii de la reprezentante. Ii rog pe sustinatorii Amarokului sa ma creada ca va trece mult timp pana sa am iarasi incredere in VAG . Dar , sa dea Domnul ca Amarokul sa fie asa cum se spune si sa faca praf toate pickupurile de pe piata . Sa fie o dovada ca lucrurile s-au scimbat . :grin: Edited January 22, 2015 by FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac01 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Re: Amarok Clienti posesori de masini WV. -Frumoasa masina!...spun eu. Ei: -Daaaa..abia am cumparat-o! Peste sase luni ii intreb; -Cum merge masinuta? Ceva probleme, necazuri? - Nimic, merge brici, fantastic, nemaipomenit, consuma doar mirosul de la motorina! Peste alte sase luni vad in geam afis cu "De vanzare". Nu i-am mai intrebat de ce o vinde. Sigur imi arunca o alta gogoasa. Ador acesti oameni cinstiti. Edited January 22, 2015 by mac01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufasa Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Re: Amarok @mufasa.....mare dreptate....Touareg-ul face mult mai mult in teren ca o japoneza....Subaru....Honda.... Subaru da, dar care Honda ? daca-l arunci in teren impreuna cu un Patrol sau un LandCruiser...s-ar putea sa nu mai fie asa bun:grin: Nu sunt foarte priceput in ale off-roadului dar scara valorilor (obiectiva) cred c-o am. chiar daca sunt la al 4-lea, nici n-as indrazni sa compar un Touareg in off-road cu un off roader veritabil (Patrol, LC, Pajero, Samurai, etc.). Ma refeream la un Pathfinder, Grand C, Discovery 3 +4, sau chiar pick-upurile, masini care doar cocheteaza cu off roadul atata timp cat nu au modificari majore. in alta ordine de idei...am cumparat niste LC de la o firma din Buc...oamenii au schimbat flota de japoneze cu Amarok-uri...de curiozitate i-am intrebat pe cei care lucrau cu ele ...cum sunt raspunsul a fost urmatorul....plm...erau mai bune alea vechi Din nou, oamenii daca se refereau la fiabilitate sau off road sunt de acord cu ei, on road...eeheee... firma respectiva avea sediul in parcul Semanatoarea si se ocupau cu ceva constructii de antene GSM... oamenii trageau de ele si in teren si pe asfalt...dar deja incepusera sa fie satui de vizite la service :grin: Ti-am spus ca sunt la al 4-lea T si stiu perfect ce fiabilitate are. Ca Toyota si Honda sunt probabil lideri la fiabilitate, da, nu neg, dar pe mine VW ma multumeste pe deplin : mult peste media marcilor. sa mai spun? Sunt deschis la dialog si bucuros sa aflu cat mai multe pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts