Flash4x4 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Bravo Zoli, minunate peisaje... nu va mai bazati pe zapada... Kamikaziiii prezenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Max-ule, io sunt de parere ca nu se schimba ... evolueaza. Ca nu in directia in care am vrea ... asta nu mai tine de noi. Nu mai este cit a fost, si o sa ne integram in mUE si cu offroadul. Circuite private, cariere, offroad urban, asta ne mai ramine. Asa cum inca mai vin occidentali si se dau la noi pe ascuns, asa o sa mergem si noi catre est, cit se va mai putea. Ai vazut ca si marocanii incep sa puna piciorul in prag. Ne ramine sa o luam spre mongolia si china. O sa fie si la noi posibil sa ne dam in grupuri restrinse, de 2-3 masini maxim, ca daca vor vedea convoaie de la 5 in sus, o sa se ia de noi tot militianu'. Bafta mare la toti. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
velum Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Un concurs de acest gen am vazut anul trecut la noi in Hunedoara . Organizat de austrieci mi se pare SUPERCARPATA trophy . Instrumentul de baza pt orientare era harta ,nu aveau voie sa iasa pe drumuri asfaltate de nici un caz iar traseul pt o etapa (ZI ) era de aprox 150 KM era obligatoriu puntul de start si sosire in rest.... asta din ce am inteles eu .Tin sa precizez ca nu a fost nici un echipaj din Romania la start . Cu stima Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Un concurs de acest gen am vazut anul trecut la noi in Hunedoara . Organizat de austrieci mi se pare SUPERCARPATA trophy . Instrumentul de baza pt orientare era harta ,nu aveau voie sa iasa pe drumuri asfaltate de nici un caz iar traseul pt o etapa (ZI ) era de aprox 150 KM era obligatoriu puntul de start si sosire in rest.... asta din ce am inteles eu .Tin sa precizez ca nu a fost nici un echipaj din Romania la start . Cu stima Si a fost total ILEGALA. Fara nici o autorizatie iar participantii erau instruiti cum sa "fenteze" in cazul in care erau luati la intrebari, sa declare ca ei sunt turisti la plimbare. :uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
velum Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Aha acuma pricep eu de ce nu a fost deloc mediatizata iar timpul de start dintre 2 echipaje era asa mare .Oare toate autoritatile erau in concediu sau...... pt ca tabara de baza era la marginea orasului si masini erau mai multe decat la TAT. O sa caut sa pun ceva poze daca le mai gasesc Cu stima Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... N-are nici o legatura mediatizarea cu desfasurarea competitiei. Conform regulilor in vigoare, anul asta competitiile ilegale ori se fac sub forma de prietenesti ori nu se mai fac! Riscurile cand faci o "ilegala" sunt mari ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moss_ene Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... In primul rand vreu sa felicit toti participanti acestei discutii pentru intiativa si solidaritate. In al doilea rand as dori sa precizez ca in romania s-au organizat concursuri tip "TROPHY" care se numeau CARPAT TROPHY (banuiec ca multi dintre dumneavoasta au auzit de aceste concursuri) si aveau un regulament asemantor cu cel pe care il propuneti: fara GPS doar harta si CP-uri, busola obligatorie:wink:, echipament de campare, traseul dura 2-3 zile, Spiritul de echipa si solidaritatea era un element care in competitiile de astazi a cam disparut, echipele se ajutau, se cuplau pentru a trece de anumite portiuni, era o adevarata aventura. in al treilea rand incercati sa luati legatura cu cei ce au organizat aceste Trophy-uri, cred ca vor fi deschisi si vor dori relansarea unui Trophy. Va multumesc si va urez SUCCES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... @yonutz "Conform regulilor in vigoare, anul asta competitiile ilegale ori se fac sub forma de prietenesti ori nu se mai fac! ". Ai idee cit rau ai facut cu aceasta exprimare? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... @Marius, trebuia sa pun ghilimele? Eu cred ca nu ...Si sa-ti explic de ce: Organizatele de orice fel de pana acum s-au desfasurat dupa ureche. Fiecare in stilul sau. Probabil odata cu insitutionalizarea lor (adica legalizarea lor) se vor merge pe niste standarde. Nimeni nu-si va permite sa dea mii de euro pe taxe sa poata organiza competitii care sa nu ofere participantilor motivatia necesara participarii si dorinta de a reveni. Cei drept taxele de participare din acest an, cred se vor situa in medie, in functie de sponsorii prezenti, undeva la peste 150euro/persoana ptr 3 zile! Prietenestile se vor organiza in continuare ...dar se va scoate conceptul de competitie. Adica, nu cronometru, nu clasament. Atata timp cat acestea se desfasoara in aria de acoperire FRAS-ului, evident. Partile bune:din ceea ce am vazut offroadul ca sport se desfasoara total haotic la ora actuala, fara respectul fata de natura, fara respectarea normelor de protectie al pilotului, copilotului, fara a avea habar macar de riscurile unor nenorociri ce se pot ivi urmare a unor stangacii in pilotaj. Prin arondarea la o autoritate riscurile sunt oarecum "cumparate" prin organizatorii afiliati ai acestei autoritati. Sunt oameni care muncesc de ceva timp ptr aceasta insitutionalizare (tot respectul ptr ei) si trebuie sa vedem atat partea plina a paharului cat si inconvenientele. In momentul in care statul principalul nostru "inamic", ca sa zic asa, va dori interzicerea offroadului in RO, atunci se va lovi de autoritatea care patroneaza acest sport, parte integranta din el. Deci asta inseamna o intarziere a legii care va interzice offroadul ... atata timp cat exista o institutie care sa demonstreze ca acesta este un sport si nicidecum o masinarie de distrus! In ceea ce priveste "ilegalele" amicale anuntate sau adhoc ... ele vor exista in continuare! Dar sincer, veti vedea ca odata cu trecerea timpului toti ne vom dori sa fim mai aproape de partea legala decat de aceea "pe langa"! Motivele se inteleg de la sine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... @Yonutz Te-ai gandit vreodata ca prin ceea ce scriem aici dam idei altora? Te-ai gandit vreodata ca aceste forumuri 4x4 pot fi citite si de persoane care nu ne vor binele? Nu sunt de acord cu ideile tale. Pot fi? Iar argumentarea nu o voi face pe forum. Eu m-am complacut ideii deschise de Max. Poate mai putem spera. Cam atit am avut de spus. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Marius, stai linistit ...zarurile au fost aruncate de mult! :sr Incerc insa sa ma incapatanez sa vad partea ipotetic plina a paharului ...ca voi toti de altfel! Nu vreau sa fi de acord cu mine. E dreptul tau ...dar gandeste-te ce va fi peste vreo 10-15 ani ...Copiii nostri or sa stie ce inseamna offroadul doar din povestile noastre!:old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piratu Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Dragii mei, Am sa-mi dau si eu cu parerea vis-a-vis de offroad. Eu consider offroad-ul iesirea care ne scoate dintre blocuri si ne duce in natura, la aer curat, ne clateste ochii cu peisajele frumoase din tara asta, ne invata cum traiau demult stramosii nostri, ne da linistea de care toti avem nevoie si dau dreptate lui Max cu cele trei zile de offroad o busola si o harta. Nu am sa reusesc niciodata sa inteleg de ce trebuie sa organizam nu stiu ce competitii la nu stiu ce nivel sau de ce trebuie sa ne razboim in acareturi care mai decare pregatite, imbunatatite, modificate,etc. Pentru mine(parerea mea personala) nu vad de ce trebuie sa-mi rup masina in doua, sa ma enervez, sa muncesc ca distrusu', sa-mi cheltui banii pe cine stie ce rape uitate de lume fara a avea un folos la sfarsit pentru ca nici macar distractie nu se cheama sa-ti rupi o mana, sa-ti pierzi degete prin padure, sa distrugi munca ta si banii tai,etc. La noi romanii exista spiritul de competitie care trebuie sa se manifeste prin ''a mea e mai tare, a mea e mai mare, a mea e mai lunga si lista poate continua dar eu unul nu vad rostul. Se considera o necesitate toate aceste imbunatatiri atunci cand intr-adevar nu poti ajung din punctul A in punctul B decat in anumite circumstante cu toate ca eu sunt convins ca intotdeauna exista o cale de mijloc. Sunt eu mai barbat decat nu stiu cine altcineva pentru ca masina mea are 20000 euro imbunatatiri si a lui nu?(a mea nu are). Eu zic ca nu sunt si fiecare(mare parte din noi) avem familii acasa si copii la care trebuie sa ne intoarcem intregi. Vrei sa ajung din punctul A in punctul B si arde, ia-ti un ATV smecher si ai rezolvat problema. M-am alaturat acestei comunitati dupa ce am vazut ce ati facut voi pentru niste oameni vai de capu' lor din tara asta si care traiesc pe cine stie ce coclauri uitate de lume si de autoritati. Am apreciat foarte mult actiunile voastre si am zis ca aici imi e si mie locul pentru ca si eu sunt in stare sa ajut niste oameni saraci si fara posibilitati. Am apreciat de altfel iesirea de pe 18 dec noaptea pe drumul inzapezit din Buzau si felicitari tuturor care au participat atunci si poate ar trebuii sa-i invatam pe cei de ISU ce inseamna offroad si mai presus de tot ce inseamna sa fii om. Eu ies de ceva vreme in padure cu al meu ATV fie iarna fie vara si vreau sa va spun ca nu l-am rasturnat odata, nu m-a lasat vreodata, si il consider cel mai adecvat utilaj pentru offroad.Mi-ar face placere sa iesim la iarba verde, sa bantuim prin munti, sa facem un gratar, sa facem bucurii celor fara de posibilitati, sa fim mai buni, sa fim oameni. Daca am fost off topic sau daca am sarit calul rog moderatorul sa stearga ceea ce am scris. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
behashbeu Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Dragii mei, Am sa-mi dau si eu cu parerea vis-a-vis de offroad. Eu consider offroad-ul iesirea care ne scoate dintre blocuri si ne duce in natura, la aer curat, ne clateste ochii cu peisajele frumoase din tara asta, ne invata cum traiau demult stramosii nostri, ne da linistea de care toti avem nevoie si dau dreptate lui Max cu cele trei zile de offroad o busola si o harta. Nu am sa reusesc niciodata sa inteleg de ce trebuie sa organizam nu stiu ce competitii la nu stiu ce nivel sau de ce trebuie sa ne razboim in acareturi care mai decare pregatite, imbunatatite, modificate,etc. Pentru mine(parerea mea personala) nu vad de ce trebuie sa-mi rup masina in doua, sa ma enervez, sa muncesc ca distrusu', sa-mi cheltui banii pe cine stie ce rape uitate de lume fara a avea un folos la sfarsit pentru ca nici macar distractie nu se cheama sa-ti rupi o mana, sa-ti pierzi degete prin padure, sa distrugi munca ta si banii tai,etc. La noi romanii exista spiritul de competitie care trebuie sa se manifeste prin ''a mea e mai tare, a mea e mai mare, a mea e mai lunga si lista poate continua dar eu unul nu vad rostul. Se considera o necesitate toate aceste imbunatatiri atunci cand intr-adevar nu poti ajung din punctul A in punctul B decat in anumite circumstante cu toate ca eu sunt convins ca intotdeauna exista o cale de mijloc. Sunt eu mai barbat decat nu stiu cine altcineva pentru ca masina mea are 20000 euro imbunatatiri si a lui nu?(a mea nu are). Eu zic ca nu sunt si fiecare(mare parte din noi) avem familii acasa si copii la care trebuie sa ne intoarcem intregi. Vrei sa ajung din punctul A in punctul B si arde, ia-ti un ATV smecher si ai rezolvat problema. M-am alaturat acestei comunitati dupa ce am vazut ce ati facut voi pentru niste oameni vai de capu' lor din tara asta si care traiesc pe cine stie ce coclauri uitate de lume si de autoritati. Am apreciat foarte mult actiunile voastre si am zis ca aici imi e si mie locul pentru ca si eu sunt in stare sa ajut niste oameni saraci si fara posibilitati. Am apreciat de altfel iesirea de pe 18 dec noaptea pe drumul inzapezit din Buzau si felicitari tuturor care au participat atunci si poate ar trebuii sa-i invatam pe cei de ISU ce inseamna offroad si mai presus de tot ce inseamna sa fii om. Eu ies de ceva vreme in padure cu al meu ATV fie iarna fie vara si vreau sa va spun ca nu l-am rasturnat odata, nu m-a lasat vreodata, si il consider cel mai adecvat utilaj pentru offroad.Mi-ar face placere sa iesim la iarba verde, sa bantuim prin munti, sa facem un gratar, sa facem bucurii celor fara de posibilitati, sa fim mai buni, sa fim oameni. Daca am fost off topic sau daca am sarit calul rog moderatorul sa stearga ceea ce am scris. Ma simt obligat sa-l citez pe de-a intregul pe confrate. Pentru ca opinia mea este exact si identic aceeasi. Personal, nu vad nici o placere si rost in competitii. Asta, desigur, nu inseamna ca cei carora le place sa nu le faca. Daca imi examinati prezenta si posturile pe acest forum veti vedea ca postez experiente si foto doar din expeditii offroad destinate spalarii creierului si cunoasterii cat mai multe locuri frumoase. Desigur, in prezenta unei masini adecvate, a prietenilor, a unui pahar de ceva bun. Trase organizate riguros cu luni inainte, echipament, radio, tot ce trebuie. Daca e sa trecem peste portiuni foarte dificile demne de extrem o facem, e ok, e misto, curge adrenalina. Insa personal n-am nici o placere sa concurez pe distante scurte, sa-mi distrug masina si s-o iau iarasi de la capat cu reparatiile. E opinia mea, nu dau in nimeni. De aceea postul celui care a inceput aceasta discutie mi se pare de maxim bun simt si mult mai aproape de spiritul de explorare off road, asa cum il inteleg eu si cum era, de fapt, candva. Tehnologia fortata la extrem pe distante si durate scurte e un joc tehnologic fara sfarsit. Poate fi interesant dar se pierde aventura, explorarea, camaraderia. De aceea sustin ideea primordiala a postata aici si daca exista ocazia sa particip la asa ceva, inclusiv ca organizare, astept un semn de la cei pe o minte cu mine. Mercedes Gelandewagen. The best. Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecus Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Vad ca amestecam trei indeletniciri diferite care poarta acelasi nume. Ar fi bine sa le diferentiem si sa vorbim separat despre ele. Prin off-road eu inteleg urmatoarele trei activitati: concursul la care nu particip pentru ca nu am masina de concurs (inca), iesirile prietenesti la iarba verde la un munte etc cu scopul relaxarii si expeditiile. Adevarul este ca concursurile au nevoie de un cadru legal. La fel adevarul este ca iesirile prietenesti pe unde ne taie cheful nu vor mai tine la nesfarsit din motive de proprietate. Expeditiile inca se pot organiza la noi in tara, dar tot mai frumos e sa mergi pe la altii. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... @Max, felicitari pentru idee si mult succes la organizarea unui raid de acest fel. Gand la gand cu bucurie ... si noi, cei de la WWOC Ramnicu Valcea planuim de ceva timp organizarea unei expeditii in aceasta vara, la o scara mult mai mica, desigur. Cred ca tuturor li se ia o data si o data de ruptul masinilor pe cele cateva rampe la indemana sau izbitul utilajelor de aceiasi copaci. Pana la urma, offroad, asa cum percep multi termenul, nu inseamna numai extrem, ci deopotriva si plimbare, natura, capacitate de adaptare, aventura si nu in ultimul rand, autocunoastere. Spor sa aveti la toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 (edited) Re: Offroad-ul se schimba... ... Conform regulilor in vigoare, anul asta competitiile ilegale ori se fac sub forma de prietenesti ori nu se mai fac! Riscurile cand faci o "ilegala" sunt mari ... 1. care reguli sunt in vigoare anul asta si impuse de cine ? 2. ce inseamna din punctul tau de vedere o competitie ILEGALA ? dar una PRIETENEASCA ? ... sigur nu ai vrut sa spui IESIRE prieteneasca ? ... DAR o sa-ti raspund tot eu : 1. Regulile pe anul in curs si aderarea la FRAS ( Federatia Romana de Automobilism Sportiv ) vor fi anuntate oficial si definitiv dupa 1 martie, si vor fi stiute cele cateva cluburi care vor fi aderente in acest an ( vreo 8 sau 9 pana acum ).... restul vor mai avea de muncit sa-si scoata acte , etc... 2. Cu ce ne ajuta "intrarea in legalitate" prin aderarea la FRAS: - competitiile gen Cupe sau etape de CN vor fi org sub egida FRAS, cu arbitrii externi ( ma refer externi de cluburile organizatoare, si independenti ) platiti de catre FRAS... - cu putin noroc si cu un suport mediatic din partea FRAS... - unul din cele mai importante lucruri este organizarea respectand regulile internationale ale FIA care sunt impuse si de FRAS prin regulamentele de organizare ...etc. - organizarea lor va deveni "mai usoara" din punctul de vedere al obtinerii autorizatiilor necesare pt organizatori, in caz de accidente, oarecum, raspunderea organiztorilor va fi limitata ( aici nici eu nu prea sunt lamurit cu ce se va aduce nou ... om vedea ) Deci o competitie ILEGALA va reprezenta ceva adhoc (sau planuit), fara nici o autorizare a FRAS ( nu va mai conta daca vei avea sau nu autorizarea ocolului silvic ) pt ca forul tutelar in acel moment al organizatorului va fi FRAS-ul... si ei vor "macelari" clubul respectiv. O iesire prieteneasca insa e altceva daca sunt respectate legile in vigoare si nu se trece prin rezervatii sau curtile oamenilor.... pe aceasta se bazeaza insa si Trics-ul cu SUPERCARPATA din pacate.... impotriva unor asemenea lucruri este bun FRAS-ul ... cu toate ca si asa ele vor mai continua ceva vreme sa existe.... Pana la urma este un sport cu multi bani, cu interese uneori peste ce putem sa ne dam seama si ca sa iasa in evidenta si sa fie si recunoscuta si legiferata intr-un final miscarea de OffRoad va trebui ca cineva sa cotizeze... atunci o sa fie si un cadru legiferat iar ce se face azi va deveni in mare parte amintire... ex: Spania, Austria... unde faci OffRoad doar in locuri amenajate special pt asta ( locuri de joaca pt copii mari :) ) ... mare dreptate a avut @MAX cu topicul asta... OffRoad-ul se schimba domnilor !!! @behashbeu & @budaimanuel: ... prin OffRoad se inteleg multe... de la masini 4x4 si pana la datul cu ATV-ul... fiecare intelege prin asta sa reactioneze intr-un anumit fel: - unii sa "rupa" masinile in concursuri, sa aiba parte de adrenalina din plin si sa se bucure de laurii podiumului - altii sa iasa cu masinile in weekend , sa treaca prin 3 ravene si in final sa incheie ziua cu voie buna la un gratar - altii mai vitregiti tre sa ajunga la cabana de vacanta care e la cuca macaii - alti merg la vanatoare si pt ei asta inseamna sa aiba o masina cu veleitati de OffRoad ca sa faca fata terenului accidentat si lista poate continua... Edited February 4, 2010 by worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Iarasi o luati pe aratura.... sunt vreo doua topicuri despre legislatie si regulament, iar voi iisr discutati regulamentul pe unde puteti.... Ce mai varza cu fasole si cartofi.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Iarasi o luati pe aratura.... sunt vreo doua topicuri despre legislatie si regulament, iar voi iisr discutati regulamentul pe unde puteti.... Ce mai varza cu fasole si cartofi.... Sunt total de acord cu tine....Aici e un topic de pareri nu de initiative...dar sa mai pun paie pe foc va arat ca pana si polonezii se dau pe la noi cu toata legislatia si regulamentul romanesc .....si apropo...au venit si cu televiziunea... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... pana si polonezii se dau pe la noi cu toata legislatia si regulamentul romanesc .....si apropo...au venit si cu televiziunea... Pai si sa intelegem ca daca niste straini vin si fac expeditii la noi in tara ... legea trebuie sa interzica lucrul asta? E prima televiziune straina care realizeaza un reportaj in Romania? Hai sa fim seriosi ... eu cred ca e un lucru bun, totusi, faptul ca s-au mediatizat in asa fel locurile noastre. Daca firma X sau nush'ce milionar organiza o chestie de genul asta ( cum se organizeaza vanatori, de exemplu ), sa vezi ca nu se mai supara nimeni. Ca noi, romanii, pe d-astia nu ne suparam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacosul Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Polonezii vin de mult in Romania.Vara trecuta au oprit in dreptul casei mele 21 de Patroale care cred ca faceau TAT-ul fara probleme cu ce echipament aveau. In august am vazut de pe Strategic campate sus pe Fratosteanu(2020 m) un ,,cird'' de LJ-uri cu 4 usi din Olanda.Cel mai curios este ca stiu locuri si drumuri pe care le mai stiu foarte putini oameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Pai e simplu, Cataline. Probabil au ghizi. Dar, repet : nu vad nimic ilegal in asta. Parerea mea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 (edited) Re: Offroad-ul se schimba... @oldcars: Baietii aia vin, intra pe unde vor ei, fara nici o autorizatie sau notificare a autoritatilor, chiar si pe terenuri private... pentruca pot. In cazul fericit numai trec, in cazul mai putin fericit pot sa distruga ceva (un gard, o poarta, un pot, stiu si eu..) . Oricum, exista o probabilitate mare ca localnicii sa fie nemultumiti si sa depuna plangeri. Pentru straini ii simplu, ei plec acasa cu amintiri exceptionale, dar problemele astea raman noua. Din cauza plangerilor autoritatile mai devrme sau mai tarziu vor reactiona probabil prin amendarea celor care fac offroad. Pentru straini iarasi ii simplu ca data viitoare nu mai vin in RO ci altundeva, unde inca se mai poate. Asta ramane problema noastra, caci noi nu o sa avem unde sa ne dam. Chestia asta a fost explicata deja de nustiucate ori... Ca si inchidere: imi amintesc de o discutie cu un concurent din Ungaria la concursul din Odorhei. Discutam despre legislatie, legalitaea offroadului. Mi-a povestit ca ei nu au facut nimic la ei la momentul respectiv, nici o tentativa de legalizare, numai s-au dat pe principiul ca oirucm se va ilegaliza offroadul in padure. Si au ajuns sa le fie interzisa. Era convins ca aceasta chestie putea fi evitata pur si simplu cu o initiativa la momentul oportun spre legalizarea miscarii. Si nu este vorba numai de concursuri... Trebuie ca offroadul sa fie recunoscut ca si sport. Edited February 5, 2010 by Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... @levo, sunt perfect de acord cu cele expuse de tine. In schimb, daca e vorba de trasee gen "Transalpina", atunci raman la parerea mea - nu vad nimic rau in asta. Hai sa revenim, totusi, on topic. Ideea de expeditie e super, in opinia mea. Asa offroad e pe gustul meu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nr. 150 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Ader şi eu la ideea unei competiţiii de o asemenea anvergură. Sunt curios dacă ajunge rezervorul pt 3 zile de mers doar offroad, că prin păduri nu sunt staţii de alimentare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Re: Offroad-ul se schimba... Rezervoare suplimentare si/sau canistre cu combustibil ar trebui sa asigure suficienta anduranta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts