mihaituk Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 (editat) Chiar daca iarna nu se lasa, am reusit in sfarsit sa ne trezim din amorteala si sa ”sunam” adunarea, in cautarea unor trasee provocatoare. Deocamdata ne-am limitat la zona Hartibaciului, pe traseul Vestem - Bradu - Nucet - Hosman - Nocrich - Vurpar - Hamba, un parcurs cu de toate, dorite si nedorite, cu o lungime un pic peste 100 km, 90% off.. Participanti - Dorin (userjk) - Wrangler - Radu (kinetic) - Samurai - Catalin (wyner) - Patrol - Alexandru - Vitara - Mihai - Vitara - Mihai (mihaituk) - Landcruiser Invitati de onoare: - Cristina CRR (primul ajutor :grin: ) - Geza (instructor :wink: ) Iata si pozele: Editat Iunie 7, 2010 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Martie 10, 2010 Autor Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Una peste alta ne-am testat cu succes si diversele echipamente gps montate in decursul iernii. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Martie 10, 2010 Autor Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor .... care insa tot in noroi ne-au condus. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Martie 10, 2010 Autor Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor evenimente interesante si inedite: - cum tracteaza un Wrangler un car cu fan - cum a fost salvata o Toyota 80 de un Samurai - cum s-au descurcat cu succes Vitarele - o sumedenie de caprioare vin si filmuletele imediat... T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 (editat) Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Editat Martie 14, 2010 de Miron Sorin T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Vin si eu cu ceva poze:h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor si inca!!!!!!!!!!!! OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor .............. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Se pare ca suzeta s-a dovedit a fi : Supersuzeta.....daca a salvat ,,garsoniera 80'' de la impotmoliada in noroi.:h5 Oricum.....o iesire pe cinste - 11 ore....asa da.....sa tot fie iesiri de astea. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Super tare iesirea voastra! Felicitari, traseu misto si gasca la fel. Cred ca o sa incerc si eu traseul weekend-ul acesta. tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor super masini! super iesire!! bravo!!!:br PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Arata super aventura voastra. Felicitari ! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Super tare iesirea voastra! Felicitari, traseu misto si gasca la fel. Cred ca o sa incerc si eu traseul weekend-ul acesta. Te asteptam!!!! OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Felicitari!!! :br De-abia astept sa ne vedem deseara la club sa-mi dati detalii despre iesire. Acum, ca am reusit si noi sa ne reparam masinuta, sper sa nu mai fie week-end fara iesiri. OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Numai laude pentru suzete!!! :br Dar cat a tras Patro-leul si Rubi-coana la ele niciun cuvant!!! :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor care mai Clata?????????? o singura data m-ai tras.....dupa ce ati arat pe acolo cu 35 -urile voastre....ca daca eram eu primul....nu se mai intampla asta. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Radule trebuie sa ma grabesc sa-mi termin masina,se pare ca ai nevoie de ajutor! (Ti-am zis eu ca, Clatalin are ceva cu noi,veveritarii!!):h5. Apropo,BETON iesirea!! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wyner Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Daca ati mai recunoaste, din cand in cand, limitele ascutitorilor:hw:ha: nu as mai comenta nimic!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor ”Limite”?!?!? Cuvantul asta nu exita pentru veverite:banana!! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Suzetele nu au limite nenea Clata!!!!!!!!!!!!!!!!! Fara limite!!!!!!!!!! Abia astept iesirea aia a noastra a celor doua suzete ..... sa se repete si sa-l invitam si pe Clata!!!!!!!:grin::top Sa vedem ce poate face Pato - leul in varful muntelui...asta daca ajunge acolo ....binenteles...:h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Vreau si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:j:ang1 Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iepure Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor buna si suzeta mea la ceva chiar daca doar la citit harta si la plimbat salamandra:ha: :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 (editat) Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Editat Martie 14, 2010 de Miron Sorin T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Super tare traseul...l-am facut si eu ieri ( sambata), cu varul meu...a-ti trecut si voi pe acolo??? se vedeau urme. Sal baieti tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 (editat) Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Mai vin cu niste argumente care intaresc vorbele lui Kinetic. Editat Martie 15, 2010 de popamihai Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate