popamihai Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 (editat) Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor A si ca sa nu se supere Clata sa mai laudam si patrolu care scoate niva unui "meserias" care a zis ca daca patrolu si suzeta(aproape) au trecut prin namol el trece sigur,si continuarea se vede in poze(omu era la pantofi,pantaloni si camasa) Editat Martie 15, 2010 de popamihai Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iepure Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor acum ce e drept e drept suzetele sunt capabile :y :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Vreau si eu data ce vine, dar caut in continuare anvelope. 215/75/15 ceva de genul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor - Astazi Vf. PREJBA Am reusit duminica aceasta sa stabilim un mic record, ne-am intalnit aproape toti membrii, plus alti prieteni vechi, pentru o tura deosebita. In total 12 masini! participanti: Oana Craciun Cristina /crisCRR Monica Maria Georgiana Ionut / Zippo - Patrol 160 Radu / KiNeTic - Samurai Catalin / CataSib - Maverick Geza / Geza - Samurai Andrei / andre - Samurai Bogdan / Boca77 - Frontera Florin - Gnok Gabi Badea - G klasse Gil / gill - Samurai Ludwig - Samurai Mihai / skipper - Patrol 160 Darius / IVXIV - Pajero Dorin / userJK - Wrangler Mihai / mihaituk - LandCruiser Sorin Razvan traseu: Sibiu - Talmacel - vf. Prejba - Tomnatic - Plaiul Clabucetului - Valea Vacii - Sadurel - Sadu Editat Iunie 7, 2010 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Si cateva poze de la iesirea la vf. Prejba: Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor ...si iar poze... Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor ... iar poze ... Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor ... am mai gasit cateva poze ... Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor ... si gata ... PS: Exista posibilitatea de a atasa unui mesaj mai mult de 5 poze? Daca da, care e modalitatea? Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sika Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor o intrebare pe unde ati urata pe la prejba? Suzuki Vitara 1.6 JLX Polo 1.4 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boca77 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor o intrebare pe unde ati urata pe la prejba? Urcarea s-a facut dinspre Talmacel. Toyota LandCruiser KZJ73 3.0TD '95 OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor - Astazi Vf. PREJBA Am reusit duminica aceasta sa stabilim un mic record, ne-am intalnit aproape toti membrii, plus alti prieteni vechi, pentru o tura deosebita. In total 12 masini! participanti: Oana Craciun Cristina /crisCRR Monica Maria Georgiana Ionut / Zippo - Patrol 160 Radu / KiNeTic - Samurai Catalin / CataSib - Maverick Geza / Geza - Samurai Andrei / andre - Samurai Bogdan / Boca77 - Frontera Gabi Badea - G klasse Gil / gill - Samurai Ludwig - Samurai Mihai / skipper - Patrol 160 Darius / IVXIV - Pajero Dorin / userJK - Wrangler Mihai / mihaituk - LandCruiser Sorin Razvan traseu: Sibiu - Talmacel - vf. Prejba - Tomnatic - Plaiul Clabucetului - Valea Vacii - Sadurel - Sadu :ha:...desi nu am fost pe traseu copilot la zippo pana la damageul masinii lui si dupa aceea copilot la userJK o sa pun si eu ceva poze maine seara;una peste alta o iesire super,12 ore si ceva de offroad,70 km acoperiti,ca de obicei veselie si voie buna,reparatii ad-hoc,praf/noroi/padure/trolieri si tot tacamul pentru o iesire super...si gata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor - Astazi Vf. PREJBA :ha:...desi nu am fost pe traseu copilot la zippo pana la damageul masinii lui si dupa aceea copilot la userJK o sa pun si eu ceva poze maine seara;una peste alta o iesire super,12 ore si ceva de offroad,70 km acoperiti,ca de obicei veselie si voie buna,reparatii ad-hoc,praf/noroi/padure/trolieri si tot tacamul pentru o iesire super...si gata . Florine, hai pune-ti masina pe roti, ca altfel iar te uit printre copiloti!.. :old http://picasaweb.google.com/mituca/OffroadClubSibiu#5480126618243285202 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor vremea a fost cu noi si cu multele musculite de pe platou. track-ul mai jos, si o imagine de ansamblu http://lh6.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TA1SH9SNwNI/AAAAAAAABug/cgQlzF0rUH0/s1024/DSC02626.JPG Editat Iunie 8, 2010 de mihaituk T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor faina iesire mor de ciuda dar "nasc" si apoi nu mai lipsesc nici o duminica Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Pun si eu ceva poze OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Si incaaaaaaaaaaaaaaa OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Super iesire:tk :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor mai mult :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor si mai multe poze :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Cam atat pe azi:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor pentru cine are rabdare sa urmareasca filmul traseului la viteya 4x... LUputJs5Nq4&hl Yis704wSXqg&hl C4vAzW9EkMY&hl PBSOfbNe8iY&hl T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iunie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor si ultimele: oDuW-gaL1nk&hl 391Gkbu7wgI&hl T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Pozele mele: gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Alte poze: gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate