gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Alte poze........ gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Alte poze........... gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Poze.............. gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Poze............ gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Poze........... gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Inca 3 poze.... gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Iata ca in sfarsit am reusit sa ne adunam aproape toti membrii clubului pentru o super tura de inaugurare, comisa weekend-ul trecut in muntii Lotru-Cibin. Detaliile si povestea pe pagina noastra. Bravo! :h5 Mihai T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Foarte fain,inca nu mi-a trecut supararea ca nu am putut veni! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iulie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Foarte fain,inca nu mi-a trecut supararea ca nu am putut veni! nici noua... la fel si pentru Bogdan si Karli data viitoare nu va mai iertam.. http://lh3.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TEYaflye0ZI/AAAAAAAAB0c/x4cpgEgmbUo/DSCF7015.JPG http://lh5.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TEYcKw1rTrI/AAAAAAAAB8I/LLPAsa-Ee4w/DSCF4571.JPG http://lh6.ggpht.com/_4i7meG7JC8g/TEYiTXM6QyI/AAAAAAAAB_U/6hw9tHRmveE/DSCF4650.JPG T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Nu stiu ce tot faci mai Andrei!!!, ca esti cam absent in ultima vreme... OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Offroad Club Sibiu - explorarea imprejurimilor Apai io ce sa mai zic...sa va fie de bine dragilor...:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate