White Wolf Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Pana atunci, sper sa-mi termin si eu Patrolul de ansamblat...Mi-ar face placere sa cunosc personal cat mai multi useri de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isuzu Rider Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Semacaaaaa.... nu glumi cu chestii d'astea ca iese cu sange. Il iau copilot si vin cu el legat de troliu.:ha: (si ii cer si voie de la nevasta, cu sarmu' meu nu poate sa ma refuze:grin:) A zis doar ca vine copilot iar eu sant pilotul lui preferat:ha::ha::ha: nu-s ce sa mai zic...s-ar putea chiar sa vina!!! La Luana de primavara a fost! Hell is my Paradise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Vad ca de vreo 2 saptamani s-a asternat linistea pe topicul celei mai frumoase intalniri din Romania(din pacate am auzit chestia asta doar de la prieteni si nu am apucat sa o traiesc si eu), asa ca, pentru a nu pierde aceasta placere si daca ma primiti ma inscriu de pe acum: Maresalul (fost BB) adica Bogdan : 2 persoane Si daca tot imi este permis mai adaug pe lista doi buni prieteni: Knut (Daniel): 2 persoane Ampopa (Dan); 2 persoane. Danke si astept cu nerabdare sa reascult muzica de la Luana din primavara:tk http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Multumim de aprecieri.v-am luat in evidenta si va asiguram ca locuri o sa fie pentru absolut toti cei interesati de evenimentul pe care il organizam. Sa auzim de bine. Dragos o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Dragos, Sese, in mod sigur eu, a mea sotie si al meu samurai o sa fim prezenti, n-o ratez pt. nimic in lume :h5 Preisler Robert- Roberto - xxl Preisler Adriana- Ady - xs Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Te asteptam cu drag.....dar fara snorkel:grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutti Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Stiu eu sigur unde este un snorkel , pierdut anul trecut prin paduri: la Muzeul Obiectelor Pierdute al Agnita Free Spirits!:banana P.S. Se lucreaza intens la Muzeul Figurilor de Noroi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampopa Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Vad ca de vreo 2 saptamani s-a asternat linistea pe topicul celei mai frumoase intalniri din Romania(din pacate am auzit chestia asta doar de la prieteni si nu am apucat sa o traiesc si eu), asa ca, pentru a nu pierde aceasta placere si daca ma primiti ma inscriu de pe acum: Maresalul (fost BB) adica Bogdan : 2 persoane Si daca tot imi este permis mai adaug pe lista doi buni prieteni: Knut (Daniel): 2 persoane Ampopa (Dan); 2 persoane. Danke si astept cu nerabdare sa reascult muzica de la Luana din primavara:tk Confirm cele spuse mai devreme de bb: vin si eu, daca ma primiti. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted June 6, 2010 Author Share Posted June 6, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cum am mai spus si mai sus,primim pe toata lumea cu drag...,cu conditia sa duca la bautura,sa reziste pana dimineata si de preferinta sa aiba si un 4x4...:2dr:x:grin::grin::x o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cat costa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cat costa? Inca nu am ajuns la calcule, dar vom pastra "trendul" din anii trecuti :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Eu zic sa mai defrisati niste copaci de pe cimpul ala unde se pun corturile ca la citi sau anuntat!!!!. PS.daca nu sunt primul pe lista ati pus-o :ha::ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutti Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Locuri sunt, ca Poiana lui Iocan e mare! Iar cei care au spus ca vin primii, sau cei care au spus ca vin mai tarziu, vor fi primiti la fel: tuica noastra are mereu aceleasi grade dal pentru toti.:W Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Prezent, pt ca in primavara m-am simtit excelent! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnx Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 tinand cont ca am cam lipsit de la ultimele intalniri (multe) si ca acum am cu ce sa ma dau ma trec si eu pe lista -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nashu Mare Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Buna ziua dragilor(voi toti acei oameni minunati ai locului) Ne inscriem si noi la mult asteptatul eveniment al anului impreuna cu puii nostri:Pui de urs si Pisi.Astept cu nerabdare sa ne vedem. Va sarut pe toti si va urez sanatate maxima! Cu drag Mitza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Va asteptam cu drag. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacus_Malus Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Tinand cont ca masina mea e deja in Agnita, sper sa o repar si sa particip si eu! bafta! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Avand in vedere ca sint din nou pe 4x4 , si voi intari randurile mitsubisharilor ( prima dragoste nu se uita) I will be there Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutti Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Avand in vedere ca sint din nou pe 4x4 , si voi intari randurile mitsubisharilor ( prima dragoste nu se uita) I will be there Te asteptam cu mare drag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 sper ca anul asta sa si ajung nu numai sa platesc......:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 si noi speram sa ajungi....:h5 o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 din pacate in weekendul ala e etapa in CN Enduro. cu toate ca anul trecut m-am simtit excelent, dependenta de drogul pe 2 roti e prea mare Ramane sa ne vedem cu alta ocazie :h5:x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 sper sa imi cumpar trotineta pana atunci daca nu ... macar copilot daca nu ... macar spectator :al Si noi vrem sa participam...Asfalttango+sotia+fetita.:y Acum sotiei ii pare rau ca s-a incapatinat si nu a vrut sa vina de 8 martie.... Daca vin ei ... venim si noi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutti Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 din pacate in weekendul ala e etapa in CN Enduro. cu toate ca anul trecut m-am simtit excelent, dependenta de drogul pe 2 roti e prea mare Ramane sa ne vedem cu alta ocazie :h5:x Sa iti fie bine la Enduro, dar noua ne pare rau: aveam si noi antemergator ca "inaltele oficialitati", si mai ales aveam un prieten alaturi. Te asteptam oricum si.. oricand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts