White Wolf Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Pana atunci, sper sa-mi termin si eu Patrolul de ansamblat...Mi-ar face placere sa cunosc personal cat mai multi useri de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Semacaaaaa.... nu glumi cu chestii d'astea ca iese cu sange. Il iau copilot si vin cu el legat de troliu.:ha: (si ii cer si voie de la nevasta, cu sarmu' meu nu poate sa ma refuze:grin:) A zis doar ca vine copilot iar eu sant pilotul lui preferat:ha::ha::ha: nu-s ce sa mai zic...s-ar putea chiar sa vina!!! La Luana de primavara a fost! Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Vad ca de vreo 2 saptamani s-a asternat linistea pe topicul celei mai frumoase intalniri din Romania(din pacate am auzit chestia asta doar de la prieteni si nu am apucat sa o traiesc si eu), asa ca, pentru a nu pierde aceasta placere si daca ma primiti ma inscriu de pe acum: Maresalul (fost BB) adica Bogdan : 2 persoane Si daca tot imi este permis mai adaug pe lista doi buni prieteni: Knut (Daniel): 2 persoane Ampopa (Dan); 2 persoane. Danke si astept cu nerabdare sa reascult muzica de la Luana din primavara:tk http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Multumim de aprecieri.v-am luat in evidenta si va asiguram ca locuri o sa fie pentru absolut toti cei interesati de evenimentul pe care il organizam. Sa auzim de bine. Dragos o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Dragos, Sese, in mod sigur eu, a mea sotie si al meu samurai o sa fim prezenti, n-o ratez pt. nimic in lume :h5 Preisler Robert- Roberto - xxl Preisler Adriana- Ady - xs Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Te asteptam cu drag.....dar fara snorkel:grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Stiu eu sigur unde este un snorkel , pierdut anul trecut prin paduri: la Muzeul Obiectelor Pierdute al Agnita Free Spirits!:banana P.S. Se lucreaza intens la Muzeul Figurilor de Noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Vad ca de vreo 2 saptamani s-a asternat linistea pe topicul celei mai frumoase intalniri din Romania(din pacate am auzit chestia asta doar de la prieteni si nu am apucat sa o traiesc si eu), asa ca, pentru a nu pierde aceasta placere si daca ma primiti ma inscriu de pe acum: Maresalul (fost BB) adica Bogdan : 2 persoane Si daca tot imi este permis mai adaug pe lista doi buni prieteni: Knut (Daniel): 2 persoane Ampopa (Dan); 2 persoane. Danke si astept cu nerabdare sa reascult muzica de la Luana din primavara:tk Confirm cele spuse mai devreme de bb: vin si eu, daca ma primiti. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cum am mai spus si mai sus,primim pe toata lumea cu drag...,cu conditia sa duca la bautura,sa reziste pana dimineata si de preferinta sa aiba si un 4x4...:2dr:x:grin::grin::x o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cat costa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Cat costa? Inca nu am ajuns la calcule, dar vom pastra "trendul" din anii trecuti :h5 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Eu zic sa mai defrisati niste copaci de pe cimpul ala unde se pun corturile ca la citi sau anuntat!!!!. PS.daca nu sunt primul pe lista ati pus-o :ha::ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Locuri sunt, ca Poiana lui Iocan e mare! Iar cei care au spus ca vin primii, sau cei care au spus ca vin mai tarziu, vor fi primiti la fel: tuica noastra are mereu aceleasi grade dal pentru toti.:W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Prezent, pt ca in primavara m-am simtit excelent! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 tinand cont ca am cam lipsit de la ultimele intalniri (multe) si ca acum am cu ce sa ma dau ma trec si eu pe lista -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Buna ziua dragilor(voi toti acei oameni minunati ai locului) Ne inscriem si noi la mult asteptatul eveniment al anului impreuna cu puii nostri:Pui de urs si Pisi.Astept cu nerabdare sa ne vedem. Va sarut pe toti si va urez sanatate maxima! Cu drag Mitza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Va asteptam cu drag. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Tinand cont ca masina mea e deja in Agnita, sper sa o repar si sa particip si eu! bafta! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Avand in vedere ca sint din nou pe 4x4 , si voi intari randurile mitsubisharilor ( prima dragoste nu se uita) I will be there Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 Avand in vedere ca sint din nou pe 4x4 , si voi intari randurile mitsubisharilor ( prima dragoste nu se uita) I will be there Te asteptam cu mare drag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 sper ca anul asta sa si ajung nu numai sa platesc......:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 si noi speram sa ajungi....:h5 o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 din pacate in weekendul ala e etapa in CN Enduro. cu toate ca anul trecut m-am simtit excelent, dependenta de drogul pe 2 roti e prea mare Ramane sa ne vedem cu alta ocazie :h5:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 sper sa imi cumpar trotineta pana atunci daca nu ... macar copilot daca nu ... macar spectator :al Si noi vrem sa participam...Asfalttango+sotia+fetita.:y Acum sotiei ii pare rau ca s-a incapatinat si nu a vrut sa vina de 8 martie.... Daca vin ei ... venim si noi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2010 din pacate in weekendul ala e etapa in CN Enduro. cu toate ca anul trecut m-am simtit excelent, dependenta de drogul pe 2 roti e prea mare Ramane sa ne vedem cu alta ocazie :h5:x Sa iti fie bine la Enduro, dar noua ne pare rau: aveam si noi antemergator ca "inaltele oficialitati", si mai ales aveam un prieten alaturi. Te asteptam oricum si.. oricand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate